Het Dagboek van een Sjamaan ♥ ik werd vroeger gepest

7a90e68232jpg

Je ziet het niet aan de buitenkant, maar aan de binnenkant leeft nog dat kleine gekwetste meisje. Ik werd vroeger gepest op school, al vanaf dat ik 4 jaar was en voor het eerst naar school ging. Ik was anders. Ik vond het leuk om dingen alleen te doen en had niet altijd de behoefte om met anderen kinderen te spelen.

Mijn “vriendinnetje” Lobke waar ik vaak mee speelde schreef zelfs in haar schrift bij “dingen die je niet leuk vindt”: “ik haat Roxanne” (Avalon is mijn 2e naam). Ik gaf haar niet de aandacht die ze graag van mij wilde. Ik gaf haar niet de Liefde die zij zichzelf (toen al) niet kon geven.

Ik geloof dat ik toen steeds meer de draai ben gaan maken naar het “people pleasen”. Laat ik anderen maar veel aandacht geven, ze helpen en het hen naar de zin maken, dan zal in ieder geval niemand meer in het schrift schrijven dat ze me haten. Dan word ik ten minste leuk gevonden en willen de andere kinderen met me spelen.

Op mijn 8e jaar verhuisden we naar Almere. Ook daar was ik het buitenbeentje en werd ik gespest. Niet omdat de kinderen me niet aardig vonden. Juist omdat ze aandacht wilden, omdat ze Liefde wilden, maar ik dat niet voldoende gaf.

Ik werd geschopt door jongens die aandacht vroegen. Ik werd geslagen door meisjes. Door Sushma die zei dat ik haar na-aapte door mijn haar net zo te dragen zoals zij dat deed. Door Debbie, die me zelfs sloeg om aandacht van me te krijgen en vervolgens op de schoolfoto arm in arm met mij zit. Ik liet het allemaal maar gebeuren en over me heenkomen. Terugschoppen en slaan deed ik niet, daar was ik veel te gevoelig voor. Ik maakte mezelf klein en trok me terug.

Het fysieke geweld was de druppel waarop mijn moeder me voor een keuze stelde. Ik koos om naar een nieuwe school te gaan. De Olijfboom. Waar mijn oude favoriete meester Rian ook naartoe was vertrokken. Wat een leuke school. Waar ik het ontzettend naar mijn zin had, waar leuke kinderen op zaten waar ik mee bevriend raakte. Het pesten hield op, maar het kwaad was al geschied. Ik was van binnen beschadigd en had een muur om mijn hart gemaakt.

Een paar weken geleden droomde ik ineens over Debbie. Debbie die zo graag aandacht van mij wilde en bevriend met mij wilde zijn dat ze me erom vroeg door me te slaan.

Ik had het kennelijk nog niet verwerkt. Mijn Ziel ondervond er nog pijn van. Ik was nog verbonden met Debbie in energie.

Middels Soul retrieval heelde ik mijn zielsdelen die zich nog bij Debbie bevonden. Ik vergaf haar en mag het nu loslaten.

Ik hoef niet meer bang te zijn dat mensen mij niet aardig vinden als ik niet voldoende aandacht geef. Als ik niet meega in (familie)drama en de Liefde bij mezelf houd. Als ik niet meeroddel of meeklaag. Als ik voor mezelf kies en wat ík wil, wat míjn normen en waarden zijn. Wat ík belangrijk vind. Niet langer meer pleasen voor de Liefde.

Eindelijk durf ik te kiezen met wie ík om wil gaan. Niet meer spelen met een Lobke, vrienden zijn met een Debbie of naast een Sushma gaan zitten in de klas om er maar bij te horen. Niet meer kiezen uit angst om Liefde tekort te komen, maar uit kracht en ZelfLiefde: omdat ik je waardevol vind in mijn leven en ik jou mijn Liefde wil geven.

Wat een verlichting.

Het lucht op om erover te schrijven. Zo vaak dat ik niet gehoord heb: “jouw leven ziet er zo fantastisch uit!”. Ik was advocaat, had het ''gemaakt'', in de ogen van de buitenwereld en mijn omgeving. Na mijn burn-out ben ik alleen maar gaan reizen en had ik lol en plezier. Niemand die wist wat er in me omging. Ik wist het zelf niet eens. Ik voelde niet.

Ik kon er met niemand over praten, want ik wist zelf niet dat het zoveel invloed had (en heeft) op mijn buitenwereld. Het sluimerde al die tijd in mijn onderbewustzijn. Ik trok me altijd terug als het te dichtbij kwam en ben nog steeds lerende om mezelf daarin te openen en anderen te vertrouwen. Dat begint bij het vertrouwen van mezelf.

Pas na zoveel Soul retrieval de afgelopen maanden heelde mijn hart zich en raakte ik weer in verbinding met mijn gevoel. Durfde ik weer op mezelf te vertrouwen. Hervond ik mijn eigenwaarde en opende ik mezelf weer naar anderen.

Ik verwerkte niet alleen dit trauma middels Soul retrieval, maar ook een zware fysieke mishandeling en een jeugd met een alcoholische vader. Meer over wat ik meemaakte lees je op mijn blogpagina.

Onder leiding van Spirit mocht ik mijn Ziel helen om als Lichtwerker anderen als Sjamaan te kunnen helpen helen met Soul retrieval zodat we gezamenlijk naar een hoger bewustzijn kunnen gaan met onze samenleving. Zodat de mensheid zich zal helen en Liefdevoller zal raken. Zodat meer mensen terugkomen bij hun Ware Zelf. Bij de Liefde.

Want we verdienen het allemaal om weer eenheid te bereiken. Om vervuld van energie, van lichtheid, van Liefde te raken. Om onszelf weer terug te vinden. Niet iedereen weet hoe of lukt het om in verbinding met zichzelf te raken. Om de diepgaande wonden te helen. We zijn ons er veelal niet eens van bewust. Van onze trauma’s en onze blokkades.

Daar mag ik bij helpen. Wat ben ik daar dankbaar voor. Doordat ik als Sjamaan een hele sterke verbinding met de Spirit wereld heb, heb ik toegang tot jouw onderbewustzijn en zie en voel ik wat jij nog mag helen.

Dat doe ik middels één op één Skype sessies en trauma trajecten bij de Zielen die er klaar voor zijn om de sprong in het diepe te wagen. Om door de angst heen te komen. Om in hun grootsheid te stappen. Wat zo nodig is om jouw volle potentieel te kunnen leven. De Zielen die intuïtief naar mij toe worden getrokken en voelen: “ja dit is wat ik nodig heb”. De Zielen die om hulp hebben gevraagd en vervolgens mij op hun pad hebben gekregen. Die Zielen help ik helen tijdens de sessies zoals Spirit mij heeft helpen helen de afgelopen maanden.

Ik haal jouw trauma’s en oude overtuigingen naar boven, naar jouw bewustzijn, zodat ze de ruimte kunnen krijgen en verwerkt mogen worden. Zodat de verloren delen van jouw Ziel zich kunnen herstellen. Dat doe ik door jou te helpen met energetisch loslaten en jou helende energie te geven. Ik geef jou Liefde voor jouzelf zodat jij dichter bij jouw Ware Zelf raakt. Zodat jij verhoogd in bewustzijn. Krachtiger raakt. Zodat jouw angsten zullen verminderen en zelfs zullen oplossen op den duur. Zodat jij jouw prachtige Hart steeds beter gaat horen en het durft te gaan volgen. Zodat jij beter in verbinding raakt met jouw intuïtie. Zodat jij sterk en gezond raakt, geestelijk, emotioneel en lichamelijk. Zodat jij meegaat in de verhoging van het collectieve bewustzijn. Zodat jij de Liefde gaat aantrekken (mogelijk jouw Tweelingziel dit jaar) die jij verdient, op welk vlak dan ook.

Zodat jij een betere buitenwereld voor jezelf gaat creëren. Dat begint namelijk altijd van binnen.

Op www.vindjouwspirit.nl/soul-retrieval vind je meer informatie over wat Soul Retrieval is. Een overzicht van mijn aanbod vind je hier.

Liefs,
Avalon