Overzicht aanbod

Soul Retrieval

Als Sjamaan help ik jou met het helen van jouw Ziel. Met het helpen te landen van jouw Ziel hier op aarde. Ook wel energieheling, dan wel versterking van jouw energieveld / aura, zodat jij vol van kracht en liefde met de wet van de aantrekkingskracht zult gaan aantrekken wat er voor jou bestemd is in dit leven. Geheel conform jouw Hogere Plan, welk plan jij voor jouw incarnatie hier op aarde al met jouw Meesters hebt opgesteld.

Meer over Soul Retrieval lees je hier.

Tweelingzielen

Ik ben werkzaam als Sjamaan voor alle zielen, maar specialiseer mij in Tweelingzielen. Ik bied tweelingzielen begeleiding bij het manifesteren van een harmonieuze relatie met hun tweelingziel. Dat doe ik middels opening van de Akasha Kronieken: de database van de ziel met daarin het verleden, heden en de toekomst. Alsook middels de Sjamanistische online groepsreizen voor tweelingzielen, die iedere Volle en Nieuwe Maan plaatsvinden in een besloten facebook-groep. Mijn volledige aanbod voor tweelingzielen vind je hier.

Akasha Kronieken

De Akasha Kronieken is de database van de ziel. Daarin zijn alle zielscontracten en karmische afspraken opgenomen. De Akasha Kronieken bevatten veel krachtige helende energie welke energie jou op jouw zielenpad inzichten zal geven en versterking van jouw eigen kracht. Meer over de Akasha Kronieken en hoe een sessie in het werk gaat lees je hier. De Akasha Kronieken kun je voor jouw tweelingzielen reis door mij laten openen. Alsook kan ik met de Akasha vaststellen wie jouw tweelingziel is bij het doorgeven van namen / een naam aan mij.

Manifesteren met Grootmoeder Maan Sjamanistisch healingprogramma

Vanuit mijn eigen ervaring van Advocaat naar Sjamaan, ontwierp ik voor jou het Sjamanistische healingprogramma waarin jij 4 sjamanistische audio reizen vindt voor jouw Soul Retrieval. Deze reizen helpen jou om de energie van Grootmoeder Maan beter te leren begrijpen zodat jouw verbinding met Spirit sterker zal raken (jouw ware natuur) en jij meer van jouw Hogere Plan hier op aarde zal gaan manifesteren. Inclusief jouw zielsmissie én jouw tweelingziel! Meer over dit programma lees je hier.

Iedere Nieuwe Maan kun je weer met het programma aanvangen. Kijk hier voor de maan kalender.

Sjamanistische audio reizen voor tweelingzielen tijdens de nieuwe en volle maan

Voor het versterken van de verbinding met Spirit en daarmee ook met jouw tweelingziel in jouw binnen- en buitenwereld.

Meer lezen over deze reizen kan hier.