Overzicht aanbod

Soul Retrieval

Als Sjamaan help ik jou met het helen van jouw Ziel. Met het helpen te landen van jouw Ziel hier op aarde. Ook wel energieheling, dan wel versterking van jouw energieveld / aura, zodat jij vol van kracht en liefde met de wet van de aantrekkingskracht zult gaan aantrekken wat er voor jou bestemd is in dit leven. Geheel conform jouw Hogere Plan, welk plan jij voor jouw incarnatie hier op aarde al met jouw Meesters hebt opgesteld.

Meer over Soul Retrieval lees je hier.

Tweelingzielen

Ik ben werkzaam als Sjamaan voor alle zielen, maar specialiseer mij in Tweelingzielen. Ik bied tweelingzielen begeleiding bij het manifesteren van een harmonieuze relatie met hun tweelingziel. Dat doe ik middels opening van de Akasha Kronieken: de database van de ziel met daarin het verleden, heden en de toekomst. Alsook middels de Sjamanistische online groepsreizen voor tweelingzielen, die iedere Volle en Nieuwe Maan plaatsvinden in een besloten facebook-groep. Mijn volledige aanbod voor tweelingzielen vind je hier.

Akasha Kronieken

De Akasha Kronieken is de database van de ziel. Daarin zijn alle zielscontracten en karmische afspraken opgenomen. De Akasha Kronieken bevatten veel krachtige helende energie welke energie jou op jouw zielenpad inzichten zal geven en versterking van jouw eigen kracht. Meer over de Akasha Kronieken en hoe een sessie in het werk gaat lees je hier. De Akasha Kronieken kun je voor jouw tweelingzielen reis door mij laten openen. Alsook kan ik met de Akasha vaststellen wie jouw tweelingziel is bij het doorgeven van namen / een naam aan mij.

Je kunt de Akasha ook geheel voor jezelf laten openen. Daarvoor vind je ook een optie in de webshop.

Manifesteren met Grootmoeder Maan Sjamanistisch healingprogramma

Vanuit mijn eigen ervaring van Advocaat naar Sjamaan, ontwierp ik voor jou het Sjamanistische healingprogramma waarin jij 4 sjamanistische audio reizen vindt voor jouw Soul Retrieval. Deze reizen helpen jou om de energie van Grootmoeder Maan beter te leren begrijpen zodat jouw verbinding met Spirit sterker zal raken (jouw ware natuur) en jij meer van jouw Hogere Plan hier op aarde zal gaan manifesteren. Inclusief jouw zielsmissie én jouw tweelingziel! Meer over dit programma lees je hier.

Iedere Nieuwe Maan kun je weer met het programma aanvangen. Kijk hier voor de maan kalender.

Sjamanistische online (groeps)reizen

In de webshop vind je allerlei Sjamanistische audio reizen voor jouw Soul retrieval. Zo vind je bijvoorbeeld voor iedere chakra een reis, die jou helpt die desbetreffende chakra te helen en te versterken. Je vindt daar ook een reis voor het helpen helen van jouw familiekarma (inclusief gebed). Meer over familiekarma leer je hier.

Direct een reis bestellen kan via de webshop. Alle reizen ontvang je na jouw bestelling in je mail en zijn onbeperkt houdbaar.

Iedere Volle en Nieuwe Maan vindt er een online groepsreis plaats voor tweelingzielen in een besloten facebook-groep, waarvan jij de link ontvangt na jouw bestelling. Meer lezen over deze reizen kan hier.