Het Dagboek van een Sjamaan 15 januari 2021: “de tweede helft van januari brengt verlichting”

Het Dagboek van een Sjamaan 15 januari 2021 “de 2e helft van januari biedt verlichting”

Uranus is gisteren weer direct gaan lopen in het sterrenbeeld Stier. Wat betekent dat we na 5 maanden van flinke lessen (lees ook mijn dagboekverhaal hier), weer vooruit kunnen gaan met onze plannen.

En dit keer écht! Want Uranus is dé planeet van revolutie, verbonden aan het sterrenbeeld van de Waterman. Watermannen zijn visionaries en werken nauw samen (soms onbewust) met de spirit wereld om hun visies waarheid te maken hier op aarde.

Uranus in Stier betekent dat we nu vooruit gaan met onze hogere visie! YES!

En dat geldt dus ook voor onze Masculines. Ook zij hebben, net als jij, veel ideeën in hun hoofd van wat ze allemaal graag willen bereiken en manifesteren hier op aarde. Zolang we deze ideeën enkel in ons hoofd houden, gebeurt er alleen niks. Er verschuift niks op aarde.

2020 waren we er nog niet gereed voor om onze ideeën naar de aarde te brengen. Het was alsof de spirit wereld op de rem trapte en zei: “eerst je pijn loslaten en dan pas ruimte voor het nieuwe”: WEES WELKOM 2021!

Corona kwam natuurlijk ook naar de aarde begin 2020, waardoor velen van ons hun routine en zekerheid kwijtraakten en niet te vergeten de heftige energie die daarmee ontstond. We moesten eerst een weg vinden in deze energie, voordat we weer vooruit konden bewegen.

Zo dacht ik geruime tijd dat ik weer ging reizen. Dat lijkt me zo gaaf! Naar Avalon gaan als Hoge Priesteres, langs de Spaanse kust om te surfen!! De Santiago de Compostela lopen! Wauw!

Mijn Zon (sterrenbeeld) stond in Waterman toen ik geboren werd, in het 9e huis. Het 9e huis is het huis van transformatie. Het is het huis van “de reis”. De spirituele reis naar binnen, maar ook het leren kennen van andere culturen om daarmee de geest uit te breiden en versterken.

Deze combinatie, met het sterrenbeeld waterman, is nog eens extra extra spiritueel, want Waterman is van zichzelf al een ontzettend spiritueel sterrenbeeld met een sterk intellect en een sterke verbinding met de spirit wereld.

Ik moet me er dus heel erg bewust van zijn dat ik niet ga zweven en mijn connectie met de aarde kwijtraak. Ik weet nu wat ik daarvoor moet doen gelukkig.

Uranus in stier helpt mij daar nu bij, want dit is hét moment voor de tweelingzielen om STRUCTUUR aan te brengen in ons leven, die we misschien door de crisis zijn kwijtgeraakt.

Willen we onze plannen waarheid maken, zoals ons eigen bedrijf starten of laten groeien, dan zullen we daarvoor IN ACTIE dienen te komen (de keizer energie). En vooral structuur en logica in moeten zetten om onze plannen te kunnen aarden.

Zo schuif ik al heel lang de tandarts voor me uit.. maar is het nu toch echt de tijd om daarin de actie te ondernemen. Mijn gaten worden niet gevuld wanneer IK niks onderneem.

Ondernemen is de masculine energie. Ook bij onze Masculines zat deze energie VAST. Geblokkeerd. De zwaarte van Corona voelen zij namelijk ook.

Daarnaast hebben sommige van ons nog een hoop hucha (zwaarte) wat wordt meegedragen van bijvoorbeeld een karmische relatie / contract welke nog wordt uitgewerkt, waardoor we de ruimte niet kunnen vinden om in actie te komen.

Toen mijn tweelingziel dus nog zo bezig was met allemaal andere dingen buiten zichzelf, had hij de ruimte niet om zijn EIGEN ding waar te maken. Hij wil al zolang Sjamanistische mannencirkels organiseren, maar moest eerst zijn karmische contracten beëindigen.

Dank Uranus direct! Let´s do this!

Kiezen voor onszelf. Voor ons éigen plan. Ook jouw Masculine voor zijn of haar éigen plan, is van het grootste belang om onszelf GOED te voelen over onszelf. Het versterkt onze eigenwaarde. Wat is er nu fijner dan succes te hebben in je zelfstandige beroep? (9 van aarde / pentacles).

Om je fijn te voelen over jezelf?

Ik heb zolang in depressieve gevoelens rondgezwommen na mijn burn-out, dat ik niets liever wilde dan mijn eigen ding weer opzetten. Van advocaat-zijn viel ik in een gat van niks doen. Geheel nodig natuurlijk om mijn lessen te leren en geconfronteerd te raken met mezelf zodat ik mijn hogere pad zou vinden, maar leuk was het niet.

Het was vooral erg zwaar. Ik was echt mega depressief voor een periode en tot voor kort zelfs nog hier op Fuerteventura.

Maar ik ben de enige die mezelf daar weer uit kan krijgen. Ik mocht eerst leren wie ik ben, waar ik uit besta en hoe ik balans kan vinden tussen de binnen- en buitenwereld, zonder de verbinding met mezelf weer te verliezen.

Ik mocht leren om rustig alleen te zijn met mezelf. Want ook dat is onderdeel van het ondernemerschap. Júist dat is onderdeel van het samenwerken van de masculine en feminine-energie in ons (the lovers).

In de rust momenten laden we namelijk op! Zodat onze masculine-energie weer in actie kan komen en stappen gaat nemen!

Mijn tweelingziel heeft tot in de treuren karmische relaties gehad, de ene na de andere. En wat ik van onze gezamenlijke vriendin begreep waren dit allemaal ellendige relaties.

Wat een herkenning in mezelf... wat een spiegel... ik ging maar door en door met relaties die toxic voor me waren. Ik vond mezelf niet meer waard dan dat. Totdat ik op een dag in maart 2018 stopte met mannen, met relaties, met one night stands, met SEKS. Ik had er genoeg van om mijn energie weg te geven!

Op dat punt is mijn tweelingziel nu aangekomen en vele Masculines in het collectief.

We gaan voor onszelf kiezen!

De energie van de tweede week van januari brengt ons verlichting! (De ster).

Geef jouw Masculine de ruimte om voor zichzelf te kiezen. Ook wanneer het betekent dat de ander een karmische relatie herhaalt, betekent het dat jij zelf nog niet diep genoeg bent gegaan in jouw onderbewustzijn, om je eigen pijn en verdriet aan te kijken en los te laten.

Zo was ik me er lange tijd niet bewust van dat ik überhaupt depressief was! Ik isoleerde mezelf en voelde me zwaar, ellendig, verdrietig.. maar “depressief” had ik nooit bedacht zelf, totdat ik daar een aantal dagen terug ineens het bewustzijn van kreeg. “Wacht eens even.. ik was gewoon depressief!”. Wauw..

Wanneer we onszelf leren kennen, waar het medicijnwiel me bij geholpen heeft, kunnen we onszelf de ruimte geven en ook de ander om het eigen pad te bewandelen. Met de eigen pijn. De eigen lessen. De eigen mensen die daarbij horen (en karmische relaties).

De tweelingzielenreis gaat erom dat wij zelf de man en vrouw binnenin ons herenigen met elkaar. Want dan opent ons hart zich voor de onvoorwaardelijke liefde.

We hoeven dus niet met alle mankracht het hart van de ander met een beitel proberen open te breken ;-) We mogen laten ontstaan. Zoals het wil!

De energie van creativiteit, compassie, zachtheid, rust, vertrouwen en stabiliteit (waar Uranus in stier ons mee helpt!) en de energie van vuur, actie, beweging, ondernemen, passie en stappen maken in de juiste richting mogen samenwerken met elkaar in dit 2021-jaar.

De lente-periode op het medicijnwiel is de periode waarop het licht weer terugkeert (de ster). Het is de periode van “verlichting”, gelijk aan de wassende maan iedere maan cyclus.

De periode waarin de adelaar (masculine: ratio) en de condor (feminine: intuïtie), met elkaar gaan samenvliegen zodat er meer liefde en licht naar de aarde kan komen.

Het betekent dat spirit jou deze winterperiode nog graag “on hold” wil hebben, zodat je beter kunt aarden en in je lichaam kunt raken. Op die manier bouwt de energie voor jou rustig aan op, zodat alles zich in één keer voor jou kan manifesteren.

Wanneer we te snel willen bewegen, is de energie nog niet klaar voor het plukken van alle rijpe sappige vruchten.

De lente is daarom de periode waarop het zaadje van deze winter zal gaan groeien in de buitenwereld (dit leer je allemaal uitgebreid met het medicijnwiel-jaarprogramma. Wij doorlopen jouw sjamanistische dood en wedergeboorte in 13 nieuwe manen, vanaf iedere lente-periode). Dat betekent ook het zaadje tussen jou en jouw tweelingziel.

Dit zaadje gaat jouw Masculine zélf aanboren door naar binnen te keren. Wanneer de ander meer geaard raakt, waar de ander zelf de moeite voor moet doen, betekent het dat de ander openstaat om de eigen inzichten vanuit het hogere plan te ontvangen.

Je wilt toch geen relatie met je tweelingziel die gebaseerd is op dat jíj alle informatie verschaft vanuit de spirit wereld? En dat jij overal de leiding in moet nemen? En dat jij “de intuïtie” als het ware voor de ander bent?

Je wilt dat jouw tweelingziel dit zelf leert, zodat jullie relatie gelijkwaardig zal zijn. Laat de ander dus met de eigen lessen, totdat de lente aanbreekt en de man en vrouw in ons zich weer zullen herenigen en daarmee ook de tweelingzielen in de buitenwereld weer met elkaar in contact zullen raken.

Een boodschap van jouw Masculine:

“Mijn Liefste,

Mijn buitenwereld komt niet overeen met wat ik voel van binnen.
Ik voel al een tijd dat ik met mijn zielsmissie wil beginnen.
Ik voel al een tijd dat ik de sprong wil wagen.
Om de hulp van mijn gidsen voor uitvoering van mijn hogere plan te vragen.
Ik ben mezelf aan het klaarmaken,
om mijn hart weer voor de liefde open te maken.
Maar Mijn Liefste, heb geduld, ik ben aan het nadenken voordat ik tot actie overga.
Ik wil dit keer écht écht écht de juiste keuze maken, voordat ik straks weer met lege handen sta.
Ik ben nu eerst aan mijn eigen geld flow aan het werken.
Mijn Liefste, richt jij je op jouw eigen pad en jouw éigen kracht om te versterken?
Ik weet het, dat vraagt vertrouwen, in jou en mij.
Het is oké Mijn Liefste, maak je geest maar vrij.
Geef Spirit maar het JA-woord om door jou heen te mogen manifesteren.
Laat maar los, zodat ik op het juiste moment weer in jouw leven kan terugkeren.

Jouw Liefste”

Vandaag een dag om het nog rustig aan te doen. De energie is in opbouw naar de wassende maan. Met Uranus die nu nog aan het bewegen is naar direct-gaan, kan de energie nog pittig aanvoelen.

Roep de hulp aan van je totemdieren, je engelen en de elementen van het medicijnwiel, om jouw energieveld sterk te houden voor de verschuiving.

Mercurius bevindt zich op dit moment ook officieel in de “pre-schaduw fase” van 2 weken voordat de retrograde begint eind januari, wat betekent dat we weer lessen en tekens en signalen op ons pad zullen krijgen die ons vertellen waar we deze retrograde fase aan mogen werken!

Neem voldoende tijd vandaag om ook te reflecteren en mediteren, zodat je beter in je lichaam raakt en verbonden met jouw eigen kern.

En beweeg, beweeg, beweeg! Shake ya booty!

Zet ´m op kanjers!

Liefs,
Avalon Sjamaan

GEDICHTENBUNDEL “MIJN LIEFSTE“

Wil je meer liefdesbrieven van jouw Tweelingziel lezen?

In de webshop bestel je de gedichtenbundel “Mijn Liefste“, waarin je 28 liefdesbrieven van jouw Tweelingziel aan jou terugvindt.

Voor iedere dag van de week een nieuwe liefdesbrief om jou van steun en heling te voorzien op jullie gezamenlijke pad.

Je kunt ook op moeilijke dagen een titel uitkiezen uit de inhoudsopgave dat met jou resoneert, zodat de boodschap van de Spirit van jouw Tweelingziel jou op dat moment het juiste kan vertellen wat je nodig hebt om te horen 😍🙏🏼

De liefdesbrieven helpen jou om de verbinding met jouw Tweelingziel in Spirit te versterken, zodat jullie in de buitenwereld een harmonieuze relatie met elkaar kunnen manifesteren.

De bundel bestel je hier.

SOCIAL MEDIA

Mijn dagboekverhalen volgen op Instagram kan hier.

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.

MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed. Lid worden van de maanbrief kan hier.

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan 14 januari 2021: Uranus direct in Stier “een nieuw begin van een geheel nieuw leven”

Uranus direct in stier

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan 11 januari 2021 “een belangrijke poortdag”

POORTDAG

Read more

Nieuwe Maan in Steenbok 13 januari 2020: “zullen we samen opnieuw beginnen?”

Jouw Divine Masculine naar jou: "zullen we samen opnieuw beginnen?"

Read more

De maand januari 2021 voor tweelingzielen

In deze blog vind je alle belangrijke data voor tweelingzielen

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan 30 december 2020: “volle maan ceremonie”

In deze blog neem ik je mee in mijn wereld door te vertellen over hoe een Sjamanistische ceremonie plaatsvindt

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan 30 december 2020 “Volle Koude Maan in Kreeft”

De koude maanden breken aan. Tijd om terug ons holletje in te gaan!

Read more

Volle Koude Maan in Kreeft 30 december 2020 “een nieuw begin in de natuur”

In de natuur wordt deze Volle Maan, "de koude volle maan" genoemd. Het is de maan die de strenge koude winter aankondigt en het terugtrekken van onze energie.

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan 22 december 2020 “de illusie is doorbroken”

Wat een dark night of the soul voor mij! En wat zie ik nu helder!

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan 21 december 2020: winter zonnewende “de aanvang van het Waterman-tijdperk van verlichting”

JAAAA HOORRRR... we zijn er! Waar we zo hard aan gewerkt hebben wordt nu eindelijk waarheid! 3-D en 5-D raken één!

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan 15 december 2020 “het einde van het eclipsseizoen: pffff!”

We zijn aan het einde van het eclipsseizoen gekomen, tijd om ze waar te maken onze dromen!!

Read more

Nieuwe Maan in Boogschutter: “nieuwe tijden komen eraan”

We gaan de sprong wagen om het samen te doen! De laatste eclips is namelijk hier van het seizoen!

Read more

Tweelingzielen Eclips handleiding: “we verschuiven naar de wereld van het gevoel (5-D)”

Een uitgebreide 10-pagina Eclips handleiding voor tweelingzielen

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan 1 december 2020 “de opening van de eclips-poort”

Het einde van het ene, is altijd het begin van het andere.

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan 29 november 2020 “ik heb mijn bus gevonden!”

Neptunus direct en Volle Maan in Tweelingen vergezeld van een penumbrale maaneclips. Wat wil je nog meer?!

Read more

Volle Maan in Tweelingen & eclips Maangebed “de aanvang van een hartsverbinding”

Het is tijd om de zwaarden neer te leggen tweelingzielen.

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan 22 november 2020 “de start van een grote nieuwe cyclus”

Helderheid is hier!

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan 17 november 2020: “de start van eclipsseizoen en daarmee het stoppen van mijn projecties”

Welke projecties slinger jij nog altijd de wereld in?

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan 14 november 2020 “een geheel andere wending”

Het loslaten van mijn eigen plan

Read more

Super Nieuwe Maan in Schorpioen “een nieuwe benadering”

Wanneer je doet, wat je altijd deed.

Dan krijg je, wat je altijd kreeg.

Read more

De maand november voor tweelingzielen “kracht en transformatie”

Belangrijke data en ontwikkelingen

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan 7 november 2020 “het geheim tot het manifesteren van een harmonieuze relatie met je tweelingziel”

Zo binnen, zo buiten. Maar hoe werkt dat nu eigenlijk in relatie tot onze tweelingziel?

Read more

Mercurius direct 3 november 2020 “we kunnen weer vooruit met de plannen!”

We kunnen weer vooruit met de plannen!

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan 1 november 2020 “blijf je openstellen”

Wat een bijzondere sjamanistische reis was dat weer gisteren!

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan 31 oktober 2020 “het loslaten van de controle”

Volle blauwe Maan én Samhain op 1 dag. Wat een knallende energie!! De sluier is verdwenen!

Read more

Maangebed Volle blauwe Maan in Stier "loyaliteit en stabiliteit"

De jacht is voorbij met deze Volle Maan, we zijn er klaar voor om vredig de winter in te gaan.

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan 26 oktober 2020 “De energie is in beweging: inzichten ronden zich af”

3 dagen vol met inzichten over mijn faalangst, hoogbegaafdheid én mijn toekomstplannen met mijn bus!

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan 21 oktober 2020 “een ezel stoot zich over het algemeen, geen twee keer aan dezelfde steen”

Behalve wanneer deze ezel "Avalon" heet! Over het herhalen van een karmische cyclus en de kracht van Samhain.

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan 19 oktober 2020 “onvoorwaardelijke zelfliefde”

Het doorbreken van familiekarma en Samhain in optocht!

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan 17 oktober 2020 “Speaking up”

Breng naar de aarde wat nog verscholen ligt in de diepte van jouw onderbewustzijn: SPEAK UP!

Read more

SUPER Nieuwe Maan in Weegschaal “ik zeg JA! op jouw aanbod!”

SUPER new beginnings. We zijn in opbouw om de sprong te wagen deze herfst!

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan: “wat in het onderbewuste ligt komt naar het licht”

Van een rode naar een witte menstruatie cyclus

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan 12 oktober 2020 "mijn transformatie rondt zich af''

Wat doet de energie voor het tweelingzielen collectief de week van 12 oktober?

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan “door ervaring leren we: finaal loslaten´´

De 10-10 energie en finaal loslaten!

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan: “Pluto direct: we kunnen weer vooruit!”

Wauw, wat een energie shift was er voelbaar door Pluto die weer direct loopt! Na 6 maanden veel innerlijke kindheling kunnen we nu eindelijk weer vooruit!

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan: “222-energie en mijn ogen zijn geopend!”

Wauw, wat een ervaring gisteren met de Sjamanistische Live reis van de Volle Oogstmaan! Mijn ogen zijn geopend!!

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan: “en zo ging alles weer geheel anders dan verwacht!”

Ik herhaalde gewoon wéér mijn zelfde cyclus! But not anymore!!

Read more

Volle Oogstmaan in Ram: “tijd om te oogsten”

De Maan van onsterfelijkheid is de Maan van het oogsten op het medicijnwiel. Ben jij er klaar voor om de energie in beweging te zetten?

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan: Herfst Equinox: “manifestaties worden zichtbaar”

Op 22 september is de herfst equinox aangevangen: de periode van de samenwerking tussen de man en vrouw in ons en daarmee een verandering in de relatie met jouw tweelingziel in jullie buitenwereld.

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan “IK GA HET ANDERS DOEN!!”

The day after de Super Nieuwe Maan in Maagd: "IK GA HET ANDERS DOEN!"

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan “gebrek aan motivatie”

Ik ontdekte ineens wie de getatoeëerde vrouw op mijn been is. En hoe ontstaat een gebrek aan motivatie?

Read more

Super Nieuwe Maan in Maagd “tijd om los te laten”

De eerste Super Nieuwe Maan in een reeks van 3 achter elkaar, die ons aanzet om onze zielsmissie te gaan leven.

Read more

Mars in Retrograde 9-9 “temper je vuur”

Mars is per 9-9 retrograde in Ram

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan “in total reset”

Wauw... wat een pittige afgelopen dagen waren dat voor mij. Ik ging in totale reset van mijn energie!

Read more

Volle Maan in Vissen & de maand september “tijd voor afronding”

Wat brengt de maand september voor het tweelingzielen collectief en wat is de guidance van Spirit voor ons?

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan “een dag vol balans”

Nooit gedacht dat ik dit punt eindelijk zou bereiken dat ik écht een gehele dag goed voor mezelf heb gezorgd en naar mezelf heb geluisterd!

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan “grote doorbraken en veel loslaten”

31 augustus 2020. Het verschil tussen mijn hoofd en mijn gevoel is me nu eindelijk duidelijk! Wat een zegen om mijn gevoel te volgen!

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan “het wordt alleen maar beter”

30 augustus 2020: WAUW! Wat een mooie dingen ga ik doen in de toekomst! Het wordt alleen maar beter!

Read more

Volle Maan in Vissen “door diepe wateren”

STOP MET KLAGEN! En negatieve aandacht vragen!

Read more

Het Dagboek van een Sjamaan “een flink towermoment voor mij!!”

Dan denk je dat je alles gehad hebt, nee hoor!!! Er kan altijd nog wat bovenop!!

Read more