Akasha Kronieken

Wat zijn de Akasha Kronieken?

De "Akasha Kronieken", is een register waar alle informatie in ligt opgeslagen van alle incarnaties van jouw tweelingziel. Hieruit kun je dus alle informatie verkrijgen, door de Akasha Kronieken te openen en in meditatie verbinding te leggen met jouw Meesters, Leraren en (overleden) Dierbaren.

De Akasha Kronieken roepen jou om mee te werken, wanneer jouw tweelingziel er klaar voor is, om te ontwaken.

Ik werd op een dag door de Akasha Kronieken geïntrigeerd, doordat een vriendin mij er op wees. Ze verwees me door naar het boek van Linda Howe, "de Akasha Kronieken", waarin een gebed is opgenomen om de Akasha Kronieken te leren openen. Hierdoor begon mijn samenwerking met mijn Meesters, Leraren en Dierbaren te versterken.

De helende werking van de Akasha Kronieken is héél sterk.

Het gaat er niet per se om of je informatie doorkrijgt op de manier van letterlijke woorden die je hoort, maar dat jouw energetisch veld (aura) wordt schoongemaakt en versterkt door de opening ervan. Jij zult "trillingen" leren voelen en daarmee energie leren lezen, zonder het te kunnen zien of horen. Dát is de kracht van de Sjamaan.

Tijdens het Vind jouw Spirit-programma ontwaak ik de Sjamaan in jou en leer je van mij meer over de Akasha Kronieken en hoe je daarmee kunt werken met jouw klanten. De Akasha Kronieken zijn namelijk een mooie aanvulling, op alle groei die jij zal doormaken tijdens het programma, door het ontvangen van alle Inca-inwijdingen.

De Akasha Kronieken beschermen jou ook.

Sinds de oprichting van de Vind jouw Spirit-Academie, dé Academie voor de hereniging van tweelingzielen, geef ik GEEN 1 op 1 sessies meer, anders dan de Hatun Karpay, die ik alleen nog maar exclusief aanbied aan deelneemsters van het Vind jouw Spirit-programma.