Akasha Kronieken


Wat zijn de Akasha Kronieken?

De Akasha Kronieken zijn een database met alle informatie over jouw Ziel. Ze bevatten de blauwdruk van jouw Ziel, wat betekent dat de Akasha Kronieken jou kunnen vertellen uit welke energie jij bestaat. De Kronieken bevatten alle informatie over jouw Zielsverleden, maar ook het heden én de toekomst, alsook al jouw zielscontracten met andere zielen.

Door de Kronieken te raadplegen kun jij er dus achterkomen waarom jij in dit leven bepaalde patronen blijft herhalen, dat is je karma.

De Kronieken bevatten ook het contract dat jij met jouw tweelingziel hebt gemaakt en kunnen jou daarom vertellen hoever jullie beide zijn in het aflossen van jullie karma (gezamenlijk). Wanneer het karma van de tweelingzielen is afgelost, raken zij in een harmonieuze romantische relatie met elkaar. De Kronieken vertellen jou ook of dit voor jou het geval is en jullie hiervoor hebben gekozen.

Meer over Tweelingzielen lees jij hier.

De Heren van de Kronieken en jouw Meesters, Leraren en Dierbaren

De Heren van de Kronieken zijn werkzaam op Universeel niveau en niet per individuele Ziel. Je kunt hen dus zien als de beschermheren van de Kronieken. Zij handhaven de integriteit en beslissen welke informatie er wel en niet onthuld mag worden aan jou, welke informatie aan jouw Meesters, Leraren en Dierbaren wordt doorgegeven.

Jouw Meesters zijn al bij jou sinds de eerste incarnatie van jouw Ziel. Zij zijn verantwoordelijk voor jouw groei en de ontwikkeling van jouw Ziel. Zij dragen de verantwoordelijkheid om jou op jouw juiste pad te krijgen en jou daar te houden. In samenwerking met de Meesters heb jij jouw Zielenplan gemaakt, waaronder het plan samen met jouw tweelingziel. De Meesters doen vervolgens weer een beroep op de Leraren en jouw Dierbaren om jou te helpen bij jouw te leren lessen voor het terugkomen bij jouw bewustzijn van wie jij bent.

Jouw Leraren verschijnen aan jou per les. Wanneer je eenmaal de les hebt geleerd en het bewustzijn van de leraar hebt geïntegreerd zal de leraar van jouw pad verdwijnen en verschijnt er weer een andere leraar aan jou voor de les die jij op dat moment mag, of wilt leren. Je kunt leraren ook zelf aanroepen en om hulp vragen.

Deze leraren worden ook wel opgestegen Meesters genoemd. Zij zijn namelijk veelal zelf in menselijke vorm op de Aarde geweest en kunnen zich daarom goed in jou verplaatsen. Zij werken ook nauw samen met de Aarts Engelen en andere magische energie zoals de elfen, de feeën en de natuurwezens.

De Dierbaren zijn jouw overleden Dierbaren, jouw gidsen. Dit kunnen overleden Dierbaren zijn uit dit leven, maar ook uit vorige levens. Tijdens een sessie verschijnen jouw dierbaren altijd aan mij met naam en boodschappen voor jou.

De helende werking van de Kronieken

Door de Kronieken te raadplegen maak jij verbinding met de Spirit wereld. Ik ben jouw kanaal en treed als boodschapper op door jou de antwoorden door te geven, maar kanaliseer en richt ook de helende energie voor jou als Sjamaan en laat Sjamanistische extractie plaatsvinden (uitzuiging van jouw zware energie). Het is dus niet enkel het verkrijgen van informatie. Doordat er met de boodschap aan jou helende energie meekomt (Liefde / Spirit), vindt er voor jou Soul Retrieval plaats en versterkt daarmee jouw verbinding met de Spirit wereld, waaronder jouw gidsen.

Jouw gehele energieveld krijgt een boost en versterkt met de opening van de Kronieken. Zelfs zonder woorden. Jouw chakra systeem schoont op en versterkt. De kracht van de Kronieken helpt zelfs fysieke klachten te helen, nu jouw (energie)lichaam erdoor versterkt.

Zodra ik de Kronieken voor jou open kan de energie bij jou al meer gaan stromen en kunnen emoties bij jou losraken en de ruimte krijgen zodat jij meer in alignment kunt raken met jouw Zielsleven, met jouw gevoel. Tijdens en na het lezen van de Kronieken vindt er verhoging van jouw bewustzijn plaats waardoor er meer Zielsgeheugen terugkeert en jij op jouw pad meer geheeld en ontwaakt raakt als Ziel.

De heling die er plaatsvindt heeft op iedereen weer een andere werking.

Geadviseerd wordt na een sessie rustig aan te doen en veel water te drinken, in verband met de opschoning van je energieveld.

HATUN KARPAY

De Akasha Kronieken 1 op 1 sessies, zijn inmiddels geheel overgegaan in de vorm van de belangrijke INCA inwijding: "Hatun Karpay".

Meer over deze sessie voor de hereniging van tweelingzielen, lees je hier.

Wist je dat je ook zelf met de Akasha Kronieken kunt leren werken? Wanneer de Akasha Kronieken jouw aandacht trekken, dan is jouw ziel er klaar voor om ze te leren openen. Dat beslissen jouw Meesters en Leraren. Ze zeggen dat de ziel dat zal voelen en weten wanneer het zover is! Ik heb daarvoor het boek van Linda Howe gebruikt, waarin je een gebed vindt om ze te openen. Door veel te oefenen heb ik mijn krachten als reader versterkt. Ga ervoor en wacht niet langer!

Vind jouw Spirit.

Liefs,

Avalon Sjamaan