De Akasha Kronieken

1 op 1 Sjamanistisch Ademwerk sessie


Wat zijn de Akasha Kronieken?

De Akasha Kronieken zijn een database met alle informatie over jouw Ziel. Ze bevatten de blauwdruk van jouw Ziel, wat betekent dat de Akasha Kronieken jou kunnen vertellen uit welke energie jij bestaat. Zo kreeg ik vanuit de Kronieken het antwoord dat ik een Meesterziel heb die in alle levens werkzaam is geweest als heler en in meerdere levens zelfs als Sjamaan.

De Kronieken bevatten ook jouw Zielscontracten en daarmee ook jouw karmische ontmoetingen met andere Zielen. Door de Kronieken te raadplegen kun jij er dus achterkomen waarom jij in dit leven bepaald gedrag vertoont. Waarom jij in dit leven steeds hetzelfde op je pad krijgt, zodat je jouw karmische contracten kunt doorbreken. Dat gebeurt namelijk wanneer jij het bewustzijn van het ''waarom'' ergens achter verkrijgt. Jij verkrijgt daarmee de macht en de kracht om verandering in jouw leven aan te brengen door het anders te doen en andere keuzes te maken.

De Akasha Kronieken bevatten ook alle informatie over jouw Zielsverleden, maar ook het heden én de toekomst. Let op: ik verschaf jou geen informatie over de toekomst, omdat ik niet wil dat jij daardoor beïnvloedt raakt. Daarnaast is het ook niet aan mij om te bepalen welke informatie jij krijgt vanuit de Kronieken. Dat doen de Heren van de Kronieken, die de informatie doorgeven aan jouw Meesters, Leraren en Dierbaren met wie ik voor jou contact leg door jouw Kronieken te openen.

De Heren van de Kronieken en jouw Meesters, Leraren en Dierbaren

De Heren van de Kronieken zijn werkzaam op Universeel niveau en niet per individuele Ziel. Je kunt hen dus zien als de beschermheren van de Kronieken. Zij handhaven de integriteit en beslissen welke informatie er wel en niet onthuld mag worden aan jou, welke informatie aan jouw Meesters, Leraren en Dierbaren wordt doorgegeven.

Jouw Meesters zijn al bij jou sinds de eerste incarnatie van jouw Ziel. Zij zijn verantwoordelijk voor jouw groei en de ontwikkeling van jouw Ziel. Zij dragen de verantwoordelijkheid om jou op jouw juiste pad te krijgen en jou daar te houden. In samenwerking met de Meesters heb jij jouw Zielenplan gemaakt. De Meesters doen vervolgens weer een beroep op de Leraren en jouw Dierbaren om jou te helpen bij jouw te leren lessen voor jouw bewustzijn.

Jouw Leraren verschijnen aan jou per les. Wanneer je eenmaal de les hebt geleerd en het bewustzijn van de leraar hebt geïntegreerd zal de leraar van jouw pad verdwijnen en verschijnt er weer een andere leraar aan jou voor de les die jij op dat moment mag, of wilt leren.

Je kunt meer dan één Leraar hebben, zo ontmoette ik tijdens een healing een tijd geleden de Here Jezus in mijn visioen en verscheen ook de wijze tovenaar en magiër Merlijn meerdere keren aan mij. Merlijn wordt geassocieerd met Koning Arthur's Camelot, Avalon en Glastonbury. Hij helpt mij als spirituele leraar mijn energetische krachten te versterken en gebruiken.

Deze leraren worden ook wel opgestegen Meesters genoemd. Zij zijn namelijk veelal zelf in menselijke vorm op de Aarde geweest en kunnen zich daarom goed in jou verplaatsen. Zij werken ook nauw samen met de Aarts Engelen en andere magische energie zoals de elfen, de feeën en de natuurwezens.

De Dierbaren zijn jouw overleden Dierbaren, jouw gidsen. Dit kunnen overleden Dierbaren zijn uit dit leven, maar ook uit vorige levens. Zo word ik begeleid door Kleine Adelaar, die mijn broertje was in één van mijn vorige levens.

De helende werking van de Kronieken

Door de Kronieken te raadplegen maak jij verbinding met de Spirit wereld. Ik ben jouw kanaal en treed als boodschapper op door jou de antwoorden door te geven, maar kanaliseer ook de helende energie voor jou die ik aan jou geef met de boodschap mee. Het is dus niet enkel het verkrijgen van informatie. Doordat er met de boodschap aan jou helende energie meekomt (Liefde / Spirit), vindt er voor jou Soul Retrieval plaats en versterkt daarmee jouw verbinding met Spirit.

Zodra ik de Kronieken voor jou open kan de energie bij jou al meer gaan stromen en kunnen emoties bij jou losraken en de ruimte krijgen zodat jij meer in alignment kunt raken met jouw Zielsleven, met jouw gevoel. Tijdens en na het lezen van de Kronieken vindt er verhoging van jouw bewustzijn plaats waardoor er meer Zielsgeheugen terugkeert en jij op jouw pad meer geheeld en ontwaakt raakt als Ziel.

De heling die er plaatsvindt heeft op iedereen weer een andere werking.

De inhoud van een 1 op 1 Ademwerk sessie voor Tweelingzielen

Je kunt bij mij een 1 op 1 sessie boeken waarin ik jouw Akasha Kronieken open voor jou en ik uit jouw database de informatie zal verstrekken over jouw leven hier op aarde. Het leven waar jouw ziel voor gekozen heeft, inclusief de afspraken die je hebt gemaakt met jouw tweelingziel of anderen hier op aarde om jouw stukken uit te werken samen. Je kunt aan mij ook de naam van jouw (mogelijke) tweelingziel voorleggen zodat ik aan jou kan doorgeven of deze persoon inderdaad jouw tweelingziel is en welke lessen jullie nog samen hebben uit te werken.

Je verkrijgt van mij ook altijd meer informatie over jouw zielenpad hier op aarde en daarmee jouw zielsmissie en het manifesteren van jouw dromen, inclusief een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel. Ik kan ook informatie verkrijgen over een mogelijke gezamenlijke toekomst met jouw tweelingziel. Doch iedere sessie is anders en in iedere sessie komt er weer andere informatie omhoog. Laat je maar verrassen!

Iedere sessie beginnen we met het openen van de heilige ruimte op Sjamanistische wijze en jouw Akasha Kronieken. Ik roep voor ons jouw Meesters, Leraren en Overleden Dierbaren aan en alle 4 de windrichtingen van het medicijnwiel, inclusief de totemdieren, om ons van kracht te voorzien. Het komt veelvuldig voor dat jouw overleden dierbare bij ons is en met jou wil communiceren via mij, nu jouw overledenen als gidsen voor jou optreden en jou graag van boodschappen en begeleiding willen voorzien op jouw pad.

Tijdens iedere sessie doen we ook een Sjamanistische reis, waarin we Sjamanistisch ademwerk doen. Met de reis vindt er bij jou Soul Retrieval plaats, om jouw ziel te helpen meer te landen in jouw lichaam. Door de ademtechnieken en de reis, versterk ik de verbinding met jouw buikgebied en daarmee de verbinding met Spirit.

DUUR: 100 minuten
KOSTEN: € 200,-
VIA: ZOOM

Ik doe maar een beperkt aantal 1 op 1 sessies per maand, dus een verzoek tot een sessie kun je bij mij per e-mail indienen: info@vindjouwspirit.nl.

Meer over Tweelingzielen lees jij hier.

Tweelingzielen Tarot Facebook-groep

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-community? Daarin delen we iedere dag een Tarot reading voor het tweelingzielen collectief, alsook delen we met alle Divine Feminines (ladies only) onze persoonlijke tweelingzielen verhalen met elkaar. Alles is welkom!

Lid worden van de groep kan hier.