Van Advocaat naar Sjamaan


Nadat ik op mijn 30-ste jaar, begin 2015, door een burn-out werkeloos ben geraakt,
besloot ik dat mijn leven nog door niemand anders dan mijzelf zou worden gemaakt.
Ik moest daarvoor wel eerst wie IK was en wat IK wilde gaan zoeken,
ik ben daarmee begonnen door in 2015 een ticket naar Azië te boeken.
Oktober 2015 steeg mijn vliegtuig op van Amsterdamse grond,
wauw, ik herinner mij nog goed hoe spannend ik dat vond.
Daar ging ik moederziel alleen,
met een grote backpack op mijn rug me afvragend: ''waar gaat het met mijn leven heen?''
Tijdens het reizen ontdekte ik zoveel intense pijnlijke gevoelens die vastzaten bij mij van binnen,
ik had mijn hele leven uitgesteld om met 'leren voelen' te gaan beginnen.
Op jonge leeftijd heb ik als kind voor mijn veiligheid mijn hart gesloten,
''mij kan niemand meer kwetsen'', had ik als kind toen besloten.
Wauw, wat heb ik mij vaak eenzaam en alleen gevoeld,
dit was toch niet wat met Liefde en Geluk werd bedoeld?
Ik had zo'n moeite om Verbinding met andere mensen aan te gaan,
waardoor ik mij zo vaak alleen in de Wereld voelde staan.
Wanneer wij geen Verbinding met ons eigen Hart kunnen maken,
zullen wij ook niet in een Liefdevolle Verbinding met anderen kunnen raken.
Ik vond mijn Spirit terug en leerde mijn Hart weer kennen,
en heb nu geleerd om niet meer voor mijn pijnlijke gevoelens weg te rennen.
Ik geef mijn gevoelens nu ruimte door te luisteren naar mijn behoefte in het moment,
een techniek genaamd Mindfulness, misschien bij jou al wel bekend.
Ik leerde mijzelf te helen aan de hand van de energie van de Maan,
en liet zo een hoop oude energie los waardoor ik geaard, met beide benen weer op de grond ben komen te staan.
In mijn hoofd is waar mijn leven altijd plaatsvond,
terwijl actie ondernemen, het tij keren en manifesteren, kan alleen maar op de grond.
Doch onze gehele buitenwereld is één grote spiegel van daarbinnen,
het is dus van binnen waar ik moest beginnen.
Toen ik leerde om mijzelf, zoals ik ben, weer in mijn eigen Liefdevolle armen te sluiten,
begon de Liefde zich vanzelf te manifesteren daarbuiten.
Ik gebruikte voor mijn heling onder begeleiding van Spirit, álle krachten van Moeder Natuur, waaronder edelstenen en plant medicijnen,
door mij weer met Moeder Aarde, met onze Natuur, te verbinden heb ik mijn innerlijke onrust laten verdwijnen.

Gedurende mijn weg help ik nu anderen te helen,
door de energie, de Liefdesstroom, en boodschappen van de Spirit wereld, waaronder de Engelen, via mij met hen te delen.
Zodat ook jij op weg naar Verlichting kunt gaan,
en weer bij jouw dromen durft stil te staan.
Want wat is nu een mens zonder dromen?
Wat is nu een leven zonder onvoorwaardelijke Liefde dat bij ons Hart kan komen?

Alles gebeurt met een reden en alles, ook jij, mag er Zijn,
jouzelf mee laten voeren met de stroom van het leven, wauw wat een verlichting, klinkt dat niet fijn?

Put jouw kracht uit mijn verhalen,
ik wens voor jou dat jouw Licht ook weer mag stralen.


Liefs,
AvalonMijn verhaal


Na 6 jaar rechtenstudie en 3 jaar als advocaat te werken in een fast pace wereld, raakte ik de bodem en kreeg ik een burn-out. Ik wilde maar niet stilstaan dus werd ik tot halt geroepen. En hoe. En nog wilde ik toen niet stilstaan. Een paar maanden erna werkte ik alweer als fitnesstrainer. Die burn-out was al snel ''opgelost'' door me. Een 6-tal los-vaste cursussen erna, Zumba (1 les gegeven - had totaal geen coördinatie), fitness trainer (best eenzijdig, toch meer uitdaging), Thai yoga masseuse (veels te zwaar, niet vol te houden), (kids)Yoga docente (veel te druk die kinderen, ze luisteren helemaal niet) en Mindfulness trainer. Geen idee wie ik was en wat ik wilde, waar ik goed in was, talenten? Ik maakte alles wat ik goed kon altijd kleiner. Complimenten aannemen vond ik maar moeilijk. Zo rond mijn 30e begon de vraag door mijn hoofd te spoken: ''wie ben IK en wat wil IK?''.

Ik had geen flauw idee. Al jaren liep ik de route van de maatschappij. Ik deed wat ik gewend was, wat ik geleerd had, wat anderen van mij verwachtten. Studeren, werken, geld verdienen, huis, op zoek naar een vriend, op zoek naar Liefde. Naarstig op zoek naar Liefde. Naar aandacht. ''Ben ik leuk genoeg?'' Ik leefde van de energie van anderen. Wat liep ik daarmee uiteindelijk tegen een muur op. Zoveel gefocust als dat ik was op mijn buitenwereld, zo weinig aandacht had ik voor mijn binnenwereld. Alleen maar presteren, meer meer nóg meer, dan voelde ik me ten minste goed genoeg. Barstensvol met oude patronen en oude overtuigingen zat mijn energieveld en dat had zich één op één gemanifesteerd in mijn buitenwereld. Overtuigingen die mij stuk voor stuk ervan weerhielden om te groeien, om te kiezen voor mijzelf, om te kiezen voor míjn Eigenwaarde. Wat voor míj belangrijk was. Wat míjn behoefte was. Overtuigingen die mij liever klein hielden. Want klein is veilig.

Ik was ook telkens ziek. Buikgriep, verkouden, hoofdpijn, ik rookte als een ketter, vrat alles wat los en vast zat, ging van de ene relatie in de andere, deed steeds maar weer een nieuwe cursus in de hoop dat dít het dan wel was wat voor mij bestemd was. Al met al zorgde ik BAR SLECHT voor mezelf, leefde totaal niet in lijn met mijn gevoel, was laag in Eigenwaarde en Eigen Kracht. Ik wist niet wat ZelfLiefde was. Totdat mijn (bescherm)Engelen aan de rem trokken en ik thuis kwam te zitten met een Burn-Out. Mijn Hart schreeuwde: jij doet mij pijn! Ik was alle passie in het leven kwijtgeraakt. Mijn Ziel was verloren. Ingestort mijn wereld. Het beste wat mij kon overkomen voor de verhoging van mijn BewustZijn. Dit was mijn omslagmoment. Er MOEST iets veranderen. Ik werd wakkergeschud. En toen gebeurde er dit:
Er vond een shift plaats in mijn mindset. Ik stapte in maart 2015 uit de advocatuur, zegde de huur van mijn huis op, verkocht mijn inboedel en auto en vertrok met mijn backpack om te gaan reizen. Ik koos voor mijzelf. Ik koos voor mijn Eigenwaarde. Wat IK wilde: het prachtige begin van de ontwikkeling en versterking van mijn Ware Zelf: van het terugvinden van mijn Ziel en mijn Spirit!

Van lijden naar Liefde is de innerlijke reis die wij allemaal doorlopen, gezamenlijk, als mensheid. Steeds meer mensen zie ik doen wat zíj willen, steeds meer Zielen breken uit de klauwen en regels van de maatschappij en beginnen met hun dromen te leven: ''wat wil mijn Wáre Zelf?'', in plaats van mijn door de maatschappij en mijn verleden gevormde Zelf. Want dat ben jij niet. Dat is slechts onderdeel van de illusie, jóuw illusie.

Als die Zielen het kunnen en ik kan het, kun jij het ook. Nu nog het geloof, het vertrouwen én de overtuiging dat jij een fantastisch liefdevol leven verdient: eigenwaarde! Een leven waarin jij geen concessies meer doet en helemaal de beste versie van jouzelf kan zijn. Want jij bent GOUD waard. Ik weet dat dit een overtuiging is die jij nog niet kunt voelen. Anders was jij niet hier terechtgekomen. Je kunt het wel tegen jezelf zeggen, maar dat is toch anders. Dat weet ik, I have been there too en nog steeds ben ik aan het reizen en groeien om steeds meer van mijn Ware Zelf te hervinden. ''It's not about the destiny, it's about the journey''.
Vind jouw Spirit


Begin 2018 ontwaakte ik na een ontmoeting met mijn Tweelingziel (dat wist ik toen nog niet). Ik vond mijn Spirit. Ik ontdekte mijn uniekheid, mijn Eigenwaarde, mijn Eigen Kracht, mijn Licht en de Liefde voor mezelf. Ik overwon mijn angsten stap voor stap en versterkte mijn energieveld waardoor ik weer in verbinding met mezelf kwam, mijn prachtige Hart. Ik raakte weer levendig, gezond en vervuld van energie, van Liefde. Ik genas op energetische wijze mijn COPD (longziekte) en verkreeg zelfs meer uithoudingsvermogen (waar de arts mij vertelde dat ik gedoemd was om ooit nog zonder superzware medicijnen te kunnen leven). Ik raakte van mijn zware schouderblessure af, waar ik al jaren mee rondliep. Door mijn emoties de ruimte te geven, overkwam ik mijn trauma's uit een vorig leven én een zware mishandeling door een ex-vriend in dit leven (wat ik allemaal meemaakte lees je op de blog-pagina). Ik heelde mijn emotionele, geestelijke én lichamelijke gezondheid. Ik raakte weer gezond en vervuld van Liefde. Ik kon de wereld weer aan.

Het terugvinden van mijn Spirit bracht mij ook bij mijn Unieke Missie als Sjamaan. Als Sjamaan help ik jou om de delen van jouw Ziel te helen die jij gedurende jouw vorige levens én in dit leven bent kwijtgeraakt. Ik help jou met het verwerken van jouw (veelal onbewuste) trauma's, met het losmaken van energie die de Liefde voor jouzelf blokkeert. Het losmaken én loslaten van jouw oude overtuigingen. Ik versterk jou met helende energie. Jouw zelfvertrouwen, jouw eigenwaarde, jouw kracht, jouw zelfLiefde. Ik versterk jouw Ware Zelf. Mijn energie met de frequentie van moed en doorzettingsvermogen die ik opgedaan heb gedurende mijn weg geef ik aan jou, tezamen met helende energie die ik put uit de Bron. Ik moest daarvoor eerst vele lessen leren, waardoor ik vanuit overvloed leerde denken en leven. Want anderen helen doe ik door te geven, door onvoorwaardelijk te geven, veel, hoeveel er ook maar nodig is voor energieheling, voor genezing, vanuit de stroom van de onvoorwaardelijke Liefde. Dat kon niet zolang ik nog leefde in tekorten, zolang ik nog bang was dat ik zélf tekort zou komen, aan Liefde, aan levensenergie. Met die overtuiging blokkeer ik namelijk mijn Eigen Kracht, ik sluit mij daardoor af van de Universele levensenergie, welke kracht ik júist in overvloed nodig heb om anderen te kunnen helen.

Wil jij meer over mijn innerlijke reis van Advocaat naar Sjamaan lezen? Ik schreef daarover uitgebreid in een blog, die lees je hier en post met regelmaat van alles over mijn bijzondere leven op Instagram en FaceBook.
Fuerteventura

Oktober 2017 tot en met februari 2018 werkte ik als vrijwilliger in een surfcamp op Fuerteventura, waar ik de social media deed in ruil voor een bed en gratis surf gear. Onbewust heelde ik daar mijn energie, doordat mijn eerste, tweede en derde chakra geheeld raakten. Mijn aarding (1e chakra), mijn emoties (2e element water) en mijn daadkracht en wilskracht (de zonnevlecht chakra: element vuur door de aanwezigheid van de sterke zon). Ik stond in verbinding met álle elementen: aarde, water, vuur, lucht en de kosmos, de ether, ofwel Spirit, omdat ik mediteerde. Ik stond in verbinding met mezelf.
Mijn favoriete uitzicht

Elke sessie is anders en elk resultaat is anders. Bij de één versterk ik tijdens een 1 op 1 Soul Retrieval Skype sessie tijdens de Sjamanistische reis de verbinding met de Engelen en bij de ander vooral het vertrouwen en de zelfzorg. De uitwerking verloopt geheel voor jou zoals jij dat nodig hebt in jouw proces op dit moment.

Tijdens elke sessie maak ik jouw chakra's schoon, jouw energieveld, en versterk ik jouw aarding en verbinding met Spirit, jouw vertrouwen en het geloof in jezelf waardoor jij meer stappen zult gaan ondernemen in jouw buitenwereld (ik breng jouw energie letterlijk van jouw hoofd naar de grond). Ik help jouw Ziel te landen hier op Aarde. Er kan zoveel geheeld en versterkt worden door de aandacht te richten op de juiste plekken. Dat doe ik voor jou met Soul Retrieval.

Tijdens de Sjamanistische online groepsreizen verbind ik een thema aan de reis, wat ik van Spirit doorkrijg, welk thema voor ons allemaal van toepassing is, maar voor iedereen weer een andere uitwerking zal hebben. Geheel zoals wij dat allemaal nodig hebben om onze Ziel meer te laten ontwaken zodat wij meer geaard zullen raken en er ook veranderingen in onze buitenwereld kunnen gaan plaatsvinden. Want daar heb je aarding voor nodig: vertrouwen in jezelf dat je er mag zijn én geloof, de verbinding met Spirit om te weten welke stappen je mag ondernemen om in alignment met jouw Ziel te zijn.

Soul Retrieval pas ik toe tijdens al mijn diensten, dat zijn de 1 op 1 sessies, Sjamanistische online groepsreizen, het tweelingzielen whatsapp consult en het gratis whatsapp spreekuur. Door het oplezen van de Maangebeden vindt er bij jou ook Soul Retrieval plaats. Het Maangebed vind je in de FaceBook-groep ''Leven met de Maan'', waarin ik jou tips & trics geef hoe jij meer met de Maan-energie kan leven, en in de wekelijkse Maanbrief.

“Je sloeg met alle punten de spijker op de kop. Ik heb zitten huilen op meerdere punten. En eigenlijk alles wat je me hebt verteld dat wist ik eigenlijk al wel. Ik zat de laatste dagen in de knoop met mezelf. Ik voelde me de afgelopen dagen niet goed verbonden met mezelf. Ik zit bijna nooit meer op Instagram, maar toch ging ik erop en werd ik naar jouw profiel getrokken en zag ik de oproep voor het gratis WhatsApp spreekuur met exact het onderwerp wat ik nodig had. Ik ben blij dat dit mij de zet heeft gegeven in de goede richting zodat ik kan loslaten en ik hierdoor mijn gevoel meer kan toelaten. Daar heb ik af en toe nog wat moeite mee. Op het moment dat je zei dat ik meer aandacht aan mijn hoofd mocht geven, begon ik met masseren en werd mijn hoofdpijn direct een klein beetje minder”.

“Lieve Avalon! Je bent zo’n bijzondere vrouw en ik ben echt blij en heel dankbaar dat ik je Sjamanistische Reis kon bijwonen! Het was heel persoonlijk voor mij. Als ik mij niet fijn voel val ik helaas in mijn oude en nare patroon. Het ging zo goed afgelopen 8 maand, tot een maand terug. Ik ben 2 maand op reis geweest en heb het er sindsdien zwaar mee. Ik probeer er weer overheen te komen en daar heb ik wilskracht voor nodig. Dankjewel dat daar zo de nadruk op werd gelegd”.

“Dank je wel lieve Avalon! Ik heb genoten van de reis. En voelde me na afloop helderder en krachtiger, blij. Tijdens de reis kon ik niet stil zitten en moest mee met de energie, vooral vanaf de keel chakra zat ik heen en weer te gaan als in de kat-pose, diep in en uitademend. Geluid makend. Ook kwam er bij mij 'bruine beer' in gedachten. Bijzonder was het! Inzichten mogen ontvangen. 'Geniet van de Lente, van het leven en win weer aan kracht, trek je op tijd ook terug'. Na afloop ervaarde ik meer ruimte bij mijn stuitje! Ook het mannelijke meer omhelsd'.

Wil je een Sjamanistische reis doen?

Meer informatie over de reizen die ik aanbied lees je hier. Je downloadt daar ook een gratis mini-reis onder begeleiding van Krachtdier Wesp.