Tweelingzielen

Wat is een Tweelingziel?

Bij het ontstaan van de Ziel werd de Ziel gesplitst in een mannelijk energiedeel en een vrouwelijk energiedeel. Een mannelijke helft van de Ziel en een vrouwelijke helft. Wij allemaal hebben dus een andere helft van onze Ziel. Deze helft kan man of vrouw zijn, dat maakt niet uit. Het gaat om de energie IN het fysieke lichaam. Zo zie je bij homoparen of lesbiennes dat er altijd één van de twee een meer mannelijke energie heeft dan de andere.

Op deze pagina terechtkomen betekent voor jou dat dit deel in jouw bewustzijn mag gaan ontwaken. In jouw bewustzijn mag de kennis nu gaan groeien van het Tweelingzielenschap, maar ook jouw herinneringen van jouw andere helft. Jouw Ziel is namelijk niet alleen naar de Aarde teruggekomen om de eigen Zielsmissie uit te voeren voor de mensheid, maar ook om dit te doen in relatie tot jouw Tweelingziel.

De Tweelingzielenreis

Zo zijn er dus Tweelingzielen die elkaar in een vroeg stadium al ontmoeten en in relatie tot elkaar met alle pieken en dalen de eigen Ziel helpen evolueren zodat het Licht in hen kan versterken. Een prachtig voorbeeld hiervan zijn Will Smith en Jada Pinkett Smith. Ik schreef daarover een blog. Zij ontmoetten elkaar in een vroeg stadium en zijn een tijd uit elkaar geweest om ieder het eigen pad te kunnen bewandelen. Samen vormen zij nu een sterk team, waarin zij beiden hun eigen rol hebben voor het helen van de mensheid. Will doet dit op een hele extraverte manier via Social Media en Jada is meer introvert en snijdt meer serieuze onderwerpen aan met haar Red Table Talk.

Nog een mooi Tweelingzielenpaar is de Here Jezus en zijn vrouw Maria Magdalena, die tezamen met alle 24 discipelen (mannen en vrouwen), de boodschap van de Liefde uitdragen naar de mensheid.

Zo zijn er nog vele voorbeelden te noemen van Tweelingzielenparen die mogelijk zelf het bewustzijn niet hebben van het ''tweelingzielenscap'', maar wel de onvoorwaardelijke Liefde voelen die beide Zielen uitstralen in hereniging.

Dat is het doel van de Tweelingzielenreis: terugkomen bij de onvoorwaardelijke Liefde voor jouzelf, waardoor jouw Hart zich opent en jij op energetische niveau, het niveau van Spirit, jouw Tweelingziel weer aan zal trekken. Jullie Harten zullen elkaar namelijk gaan herkennen.

Wanneer jullie elkaar al ontmoet hebben en jullie in separatie bevinden of er strubbelingen zijn in de relatie, dan is dit om jou als Ziel te helpen evolueren. Jij leert jouw lessen door jouw Tweelingziel als spiegel te gebruiken. Want onze Tweelingziel is altijd een spiegel. Alsook alle andere relaties die wij hebben met anderen. Een spiegel naar onze eigen binnenwereld, wat wij nog bij onszelf mogen helen in onze mannelijke en vrouwelijke energie.

Tweelingzielen aanbod

Het Tweelingzielen Whatsapp Consult

Je kunt bij mij een Consult aanvragen om mij jouw vragen over jouw Tweelingzielenreis te stellen zodat ik de Spirit verbinding tussen jullie kan versterken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan vragen als ''hoe ontmoet ik mijn Tweelingziel?'', ''heb ik hem/haar al ontmoet?'', ''hoe trek ik mijn Tweelingziel aan?'', ''is deze persoon mijn tweelingziel?'' of ''waarom heb ik geen contact met mijn Tweelingziel?'', ''welke lessen heb ik (nog) te leren zodat ik (weer) samen met hem/haar kan zijn?'', of ''hoe zorg ik ervoor dat mijn Tweelingziel mij gaat zien?'', ''hoe maak ik mijn relatie harmonieus met mijn Tweelingziel?'' en nog veel meer andere vragen. Je mag het ook openlaten en de Spirit wereld jou laten vertellen wat jij nodig hebt op jouw pad om weer herenigd te kunnen raken - in harmonie! - met jouw Tweelingziel (dit gaat dus ook op voor de Tweelingzielen die al bij elkaar zijn, maar niet in harmonie!).

Door het Consult zul jij het bewustzijn van jouw Tweelingzielenreis versterken waardoor de romantische Liefde binnenin jou meer kan gaan groeien en dit zich wanneer de tijd daar klaar voor is, kan gaan manifesteren in jouw buitenwereld in een liefdevolle relatie.

Aanvragen en betalen (€ 45)

Is heel simpel!

Stap 1: stuur mij een WhatsApp met jouw vragen daarin op 0641114625
Stap 2: betaal het Consult ad. € 45,- via de betaallink die je van mij krijgt toegestuurd
Stap 3: je ontvangt van mij binnen 72 uur jouw antwoord dmv een door mij ingesproken Voice Message

Sjamanistische online groepsreizen voor Tweelingzielen

Om de spirituele verbinding met jou en jouw Tweelingziel te versterken organiseer ik Tweelingzielen online groepsreizen. Het doel van deze reizen is de verbinding met de Liefde voor jouzelf te versterken zodat je met die Liefde romantische Liefde in jouw buitenwereld kan aantrekken. Wij manifesteren namelijk áltijd van binnenuit, dus óók een liefdevolle relatie!

Tezamen met andere Zielen die ook als Tweelingziel aan het ontwaken zijn, help ik jou meer te ontwaken en jouw bewustzijn van de romantische Liefde binnenin jou te vergroten, zodat jij jouw Hart weer zal durven te openen voor de Liefde. Jouw vertrouwen in de Liefde terugwint en het geloof dat een supermooie liefdevolle fantastische relatie ook voor jóu is weggelegd!

Gun jezelf die Liefde lieve Ziel. Je bent het zo ontzettend waard om van te worden gehouden en jouw leven met een partner door te brengen die dat naar jou uit.

De reizen vinden plaats tijdens elke Wassende en Afnemende Maan.

Meer informatie en bestellen van deze reizen kan hier.

Een brief van jouw lief €55

Een brief van jouw lief is een gedicht van de Spirit van jouw Tweelingziel. Het is soms moeilijk om onszelf niet krankzinnig te verklaren met alles wat wij voelen en níet overeenkomt met de buitenwereld. Dat komt omdat er dan nog een te grote breuk is tussen onze binnenwereld in 5-D en de buitenwereld in 3-D. Hoe meer wij met onszelf in alignment raken, hoe meer beide werelden zullen gaan overeenkomen. Alles wordt dan één: onze gedachten, gevoelens, woorden én buitenwereld zijn geheel hetzelfde.

Zolang dat nog niet bij jou aan de orde is kan het voor jou fijn zijn om een bericht van de Spirit van jouw Twin te ontvangen. Van zijn of haar binnenwereld, zijn of haar 5-D wereld. Geloof niet wat je ziet in de buitenwereld, maar geloof in jouw binnenwereld en dán zul je het gaan zien ook van buiten.

Een brief van jouw lief helpt het vertrouwen in jouzelf te versterken en het geloof in jouzelf en daarmee ook in jullie harmonieuze samenkomst in de buitenwereld. Jij ontvangt Soul Retrieval.

Aanvragen per WhatsApp op 0641114625. Kosten € 55.

Akasha Kronieken Tweelingzielen reading €100

In de Akasha Kronieken is alle informatie vastgelegd over de vorige levens van jouw Ziel, alsook het heden en de toekomst. Je vindt er onder andere ook de blauwdruk van jouw Ziel in (met welke energie ben jij naar de Aarde gekomen) en jouw (karmische) zielscontracten. Meer informatie over de precieze werking van de Kronieken vind je op de pagina Akasha Kronieken.

In de Akasha Kronieken bevindt zich ook de informatie over de Zielscontracten met jouw Tweelingziel. Of jullie levens hebben samengeleefd, wat jullie gezamenlijke missie mogelijk was, en hoe jullie gekozen hebben om jullie beider Ziel te helpen evolueren: gezamenlijk of uit elkaar. Jouw Kronieken kunnen mij ook vertellen wat de belangrijkste les voor jou is om te leren in jouw Tweelingzielenreis.

Je kunt bij mij 8 vragen indienen. Zowel persoonlijk, als vragen gerelateerd aan jouw Tweelingziel. Dit kunnen alleen vragen zijn met jouzelf als uitgangspunt, want het zijn jouw Kronieken. Vragen over het leven van jouw Tweelingziel kunnen dus niet worden beantwoord. (Deels) openlaten mag ook, dan verzoek ik aan jouw Meesters, Leraren en Dierbaren welke boodschap zij voor jou hebben.

Aanvragen kan per WhatsApp op 0641114625. Instructies van mij volgen daar.

YouTube

Op YouTube vind je regelmatig nieuwe video's waarin ik vertel over mijn eigen reis en Tweelingzielenreis.