Tweelingzielen

Wat is een Tweelingziel?

Bij het ontstaan van de Ziel werd de Ziel gesplitst in een mannelijk energiedeel en een vrouwelijk energiedeel. Een mannelijke helft van de Ziel en een vrouwelijke helft. Wij allemaal hebben dus een andere helft van onze Ziel. Deze helft kan man of vrouw zijn, dat maakt niet uit. Het gaat om de energie IN het fysieke lichaam. Zo zie je bij homoparen of lesbiennes dat er altijd één van de twee een meer mannelijke energie heeft dan de andere.

Op deze pagina terechtkomen betekent voor jou dat dit deel in jouw bewustzijn mag gaan ontwaken. In jouw bewustzijn mag de kennis nu gaan groeien van het Tweelingzielenschap, maar ook jouw herinneringen van jouw andere helft. Jouw Ziel is namelijk niet alleen naar de Aarde teruggekomen om de eigen Zielsmissie uit te voeren voor de mensheid, maar ook om dit te doen in relatie tot jouw Tweelingziel.

De Tweelingzielenreis

Zo zijn er dus Tweelingzielen die elkaar in een vroeg stadium al ontmoeten en in relatie tot elkaar met alle pieken en dalen de eigen Ziel helpen evolueren zodat het Licht in hen kan versterken. Een prachtig voorbeeld hiervan zijn Will Smith en Jada Pinkett Smith. Ik schreef daarover een blog. Zij ontmoetten elkaar in een vroeg stadium en zijn een tijd uit elkaar geweest om ieder het eigen pad te kunnen bewandelen. Samen vormen zij nu een sterk team, waarin zij beiden hun eigen rol hebben voor het helen van de mensheid. Will doet dit op een hele extraverte manier via Social Media en Jada is meer introvert en snijdt meer serieuze onderwerpen aan met haar Red Table Talk.

Nog een mooi Tweelingzielenpaar is de Here Jezus en zijn vrouw Maria Magdalena, die tezamen met alle 24 discipelen (mannen en vrouwen), de boodschap van de Liefde uitdragen naar de mensheid.

Zo zijn er nog vele voorbeelden te noemen van Tweelingzielenparen die mogelijk zelf het bewustzijn niet hebben van het ''tweelingzielenschap'', maar wel de onvoorwaardelijke Liefde voelen die beide Zielen uitstralen in hereniging.

Dat is het doel van de Tweelingzielenreis: terugkomen bij de onvoorwaardelijke Liefde voor jouzelf, waardoor jouw Hart zich opent en jij op energetische niveau, het niveau van Spirit, jouw Tweelingziel weer aan zal trekken. Jullie Harten zullen elkaar namelijk gaan herkennen.

Wanneer jullie elkaar al ontmoet hebben en jullie in separatie bevinden of er strubbelingen zijn in de relatie, dan is dit om jou als Ziel te helpen evolueren. Jij leert jouw lessen door jouw Tweelingziel als spiegel te gebruiken. Want onze Tweelingziel is altijd een spiegel. Alsook alle andere relaties die wij hebben met anderen. Een spiegel naar onze eigen binnenwereld, wat wij nog bij onszelf mogen helen in onze mannelijke en vrouwelijke energie. In onze eenheid.

Tweelingzielen aanbod

*Het Tweelingzielen Whatsapp Consult is komen te vervallen in verband met uitbreiding van mijn aanbod. Wil je vastgesteld hebben wie jouw Tweelingziel is? Dan kan dit via opening van jouw Akasha Kronieken, hoe dat werkt en meer informatie daarover lees je hieronder.

Akasha Kronieken Tweelingzielen reading €99,99

Wil je weten wie jouw tweelingziel is? Dat kan ik voor jou vaststellen wanneer jij mij een volledige naam doorgeeft van wie jij het vermoeden hebt jouw tweelingziel te zijn. Alsook ontvang ik daarvoor graag van jou hoe jullie elkaar hebben leren kennen en wat het verloop van jullie contact en communicatie is geweest. Ik open dan voor jou jouw Akasha Kronieken, de database van jouw ziel waarin alle informatie is vastgelegd over jullie vorige levens en de zialscontracten en afspraken die jij met jouw Meesters hebt gemaakt bij het ontstaan van jouw Ziel, voordat jij naar de aarde afdaalde. Meer lezen over de Akasha Kronieken kan hier.

Vanuit de Akasha Kronieken kan ik ook de informatie verkrijgen over de lessen die jij en jouw tweelingziel hier op aarde te leren hebben. Alsook informatie over jullie vorige levens en waarom het nu zo gaat zoals het gaat tussen jullie. Je verkrijgt in ieder geval altijd een antwoord op wat jij op het moment dat je jouw Kronieken opent te leren en helen hebt binnenin jouzelf om de liefde in jouw buitenwereld (weer) te kunnen aantrekken.

Indien je jouw tweelingziel nog niet ontmoet hebt, maar benieuwd bent naar of dit zal gebeuren, kun je dit ook aan mij voorleggen en vraag ik aan jouw Meesters om daar antwoord op te willen geven aan mij.

Je kunt aan mij 5 vragen stellen. Openlaten mag ook, dan krijg jij van jouw Meesters, Leraren en Dierbaren de boodschappen door die jij nodig hebt om te weten op dit moment in jouw tweelingzielenreis voor jouw eigen en jullie gezamenlijke helingsproces.

Aanvragen en betalen via de webshop ''opening Akasha Kronieken''.

Na jouw bestelling ontvang je per e-mail een bestand met daarin wat ik van jou nodig heb voor opening van jouw Kronieken.

Tweelingzielen Tarot reading

Algemene reading 30 minuten video boodschap € 50

Wat is jullie proces en gaat er vooruitgang komen in jullie situatie?

Ik leg de kaarten intuïtief, wat betekent dat ik vanuit Spirit voor jou en over jouw tweelingziel berichten doorkrijg aan de hand van de Tarot kaarten. Je mag mij 1 vraag stellen, maar dat hoeft niet.

Jij ontvangt jouw legging van mij per e-mail middels een link naar een video voor jou.

Aanvragen en betalen via de webshop ''Tarot reading algemeen voor Tweelingzielen''.

Na jouw bestelling ontvang je per e-mail een bestand met daarin wat ik van jou nodig heb voor jouw reading.

Sjamanistische online groepsreizen voor Tweelingzielen

De gehele zomerperiode van 2019. Data: 23 augustus, 6 september & 22 september

Om de spirituele verbinding met jou en jouw Tweelingziel te versterken organiseer ik Tweelingzielen online groepsreizen. Het doel van deze reizen is de verbinding met de Liefde voor jouzelf te versterken zodat je met die Liefde romantische Liefde in jouw buitenwereld kan aantrekken. Wij manifesteren namelijk áltijd van binnenuit, dus óók een liefdevolle relatie!

Tezamen met andere Zielen die ook als Tweelingziel aan het ontwaken zijn, help ik jou meer te ontwaken en jouw bewustzijn van de romantische Liefde binnenin jou te vergroten, zodat jij jouw Hart weer zal durven te openen voor de Liefde. Jouw vertrouwen in de Liefde terugwint en het geloof dat een supermooie liefdevolle fantastische relatie ook voor jóu is weggelegd!

Gun jezelf die Liefde lieve Ziel. Je bent het zo ontzettend waard om van te worden gehouden en jouw leven met een partner door te brengen die dat naar jou uit.

De live reizen vinden plaats tijdens elke Wassende en Afnemende Maan.

Meer informatie en bestellen van deze reizen kan hier.

YouTube

Op YouTube vind je regelmatig nieuwe video's waarin ik vertel over mijn eigen reis en Tweelingzielenreis, alsook tref je daar de Tarot readings aan voor de Nieuwe en de Volle Manen.

Tweelingzielen Tarot FaceBook-groep

In de Tarot groep voor Tweelingzielen tref je Live Tarot readingen aan voor de collectieve energie van de Nieuwe en Volle Maan: wat staat er te gebeuren in tweelingzielenland? Iedere Nieuwe en Volle Maan vindt daarvoor een live uitzending plaats waar je ook vragen kunt stellen aan mij over de energie. Alsook geef ik in deze groep live webinars over de tweelingzielen reis, inclusief een korte Sjamanistische reis voor het versterken van de verbinding met jouw tweelingziel in Spirit en daarmee ook in jouw buitenwereld.

Lid worden van de groep kan hier.

Webshop

In de webshop vind je Sjamanistische audio reizen waarmee er voor jou Soul Retrieval plaatsvindt: het helen van jouw emotionele laag. Jouw hart zal zich daardoor steeds meer openen voor de liefde en daarmee ook de romantische liefde in jouw buitenwereld aantrekken.

Voor het volledige aanbod van de audio reizen kijk je in de webshop.

Alle reizen zijn onbeperkt geldig en ontvang je na jouw bestelling in je mail.