Tweelingzielen

Wat is een Tweelingziel?

Met de val van Atlantis werd de Ziel gesplitst in een mannelijk energiedeel en een vrouwelijk energiedeel, beide in een ander fysiek lichaam. Tijdens de periode van Lemurië waren wij nog 1 als tweelingzielen, zoals de Engelen dat ook zijn: niet man en niet vrouw, maar "Androgyn".

Jouw tweelingziel kan een man, of vrouw zijn als vrouw zijnde. Dat maakt niet uit. Het gaat om de energie IN het fysieke lichaam.

Op deze pagina terechtkomen betekent voor jou dat dit deel in jouw bewustzijn mag gaan ontwaken. Jij mag de sprong gaan wagen om te ontwaken als Tweelingziel en jouw pad als Lemurisch heler te gaan bewandelen. In jouw bewustzijn mag de kennis nu gaan groeien van het Tweelingzielenschap, maar ook jouw herinneringen van jouw andere helft. Jouw Ziel is namelijk niet alleen naar de Aarde teruggekomen om de eigen Zielsmissie uit te voeren voor de mensheid, maar ook om dit te doen in relatie tot jouw Tweelingziel.

Meer over Tweelingzielen lees je op de website van de Vind jouw Spirit-Academie, dé Academie voor de hereniging van tweelingzielen.

De Tweelingzielenreis

Het belangrijkste Tweelingzielenpaar is de Here Jezus en zijn vrouw Maria Magdalena, die tezamen met alle 24 discipelen (mannen en vrouwen), de boodschap van de Liefde uitdragen naar de mensheid en dagelijks bij het tweelingzielen collectief aanwezig zijn voor hun heling en begeleiding. Zij deden er meerdere levens over om in harmonie - in eenheid - met elkaar te raken, ook in de buitenwereld.

Na het overlijden van Jezus, zette Maria hun gezamenlijke taak voort hier op aarde, en versterkte zelfs haar spirituele verbinding met Jezus. Want ondanks dat het fysieke lichaam er niet meer is, is onze Spirit nog altijd aanwezig.

Dat is het doel van de Tweelingzielenreis: terugkomen bij de onvoorwaardelijke Liefde voor jouzelf, waardoor jouw Hart zich opent en jij op energetisch niveau, het niveau van Spirit, jouw Tweelingziel weer aan zal trekken. Jullie Harten zullen elkaar weer gaan herkennen.

Wanneer jullie elkaar al ontmoet hebben en jullie in separatie bevinden of er strubbelingen zijn in de relatie, dan is dit om jou als Ziel te helpen evolueren. Jij leert jouw lessen door jouw Tweelingziel als spiegel te gebruiken. Want onze Tweelingziel is altijd een spiegel. Alsook alle andere relaties die wij hebben met anderen. Een spiegel naar onze eigen binnenwereld, wat wij nog bij onszelf mogen helen in onze mannelijke en vrouwelijke energie. In onze eenheid.

Loslaten is één van de grootste lessen van de ziel. Ik schreef daarvoor een gebed, wat je hier terugvindt.

Op mijn instagram post ik veel over mijn eigen tweelingzielen reis, alsook vertel ik daarover op YouTube, Facebook en in de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep.

Tweelingzielen aanbod

*Het Tweelingzielen Whatsapp Consult is komen te vervallen in verband met uitbreiding van mijn aanbod.

Het volledige aanbod voor tweelingzielen vind je terug op de website van de Vind jouw Spirit-academie, dé academie voor de hereniging van tweelingzielen.

YouTube

Op YouTube vind je regelmatig nieuwe video's waarin ik vertel over mijn eigen reis en Tweelingzielenreis, alsook tref je daar de Tarot readings aan voor de Nieuwe en de Volle Manen.

Tweelingzielen Tarot FaceBook-community

In de Tarot groep voor Tweelingzielen tref je Live Tarot readingen aan voor de collectieve energie van de Nieuwe en Volle Maan: wat staat er te gebeuren in tweelingzielenland? Iedere Nieuwe en Volle Maan vindt daarvoor een live uitzending plaats waar je ook vragen kunt stellen aan mij over de energie. Alsook geef ik in deze groep live webinars over de tweelingzielen reis, inclusief een korte Sjamanistische reis voor het versterken van de verbinding met jouw tweelingziel in Spirit en daarmee ook in jouw buitenwereld.

Lid worden van de groep kan hier.

Webshop

In de webshop vind je Sjamanistische audio reizen waarmee er voor jou Soul Retrieval plaatsvindt: het helen van jouw emotionele laag. Jouw hart zal zich daardoor steeds meer openen voor de liefde en daarmee ook de romantische liefde in jouw buitenwereld aantrekken.

Voor het volledige aanbod van de audio reizen, waaronder de reizen onder begeleiding van allerlei krachtdieren voor het verkrijgen van de kracht van dat dier, kijk je in de webshop.

Alle reizen zijn onbeperkt geldig en ontvang je na jouw bestelling in je mail. Je kunt je dus zo vaak met het krachtdier verbinden als jij wilt en nodig hebt!