Tweelingzielen

Wat is een Tweelingziel?

Bij het ontstaan van de Ziel werd de Ziel gesplitst in een mannelijk energiedeel en een vrouwelijk energiedeel. Een mannelijke helft van de Ziel en een vrouwelijke helft. Wij allemaal hebben dus een andere helft van onze Ziel. Deze helft kan man of vrouw zijn, dat maakt niet uit. Het gaat om de energie IN het fysieke lichaam. Zo zie je bij homoparen of lesbiennes dat er altijd één van de twee een meer mannelijke energie heeft dan de andere.

Op deze pagina terechtkomen betekent voor jou dat dit deel in jouw bewustzijn mag gaan ontwaken. In jouw bewustzijn mag de kennis nu gaan groeien van het Tweelingzielenschap, maar ook jouw herinneringen van jouw andere helft. Jouw Ziel is namelijk niet alleen naar de Aarde teruggekomen om de eigen Zielsmissie uit te voeren voor de mensheid, maar ook om dit te doen in relatie tot jouw Tweelingziel.

De Tweelingzielenreis

Zo zijn er dus Tweelingzielen die elkaar in een vroeg stadium al ontmoeten en in relatie tot elkaar met alle pieken en dalen de eigen Ziel helpen evolueren zodat het Licht in hen kan versterken. Een prachtig voorbeeld hiervan zijn Will Smith en Jada Pinkett Smith. Ik schreef daarover een blog. Zij ontmoetten elkaar in een vroeg stadium en zijn een tijd uit elkaar geweest om ieder het eigen pad te kunnen bewandelen. Samen vormen zij nu een sterk team, waarin zij beiden hun eigen rol hebben voor het helen van de mensheid. Will doet dit op een hele extraverte manier via Social Media en Jada is meer introvert en snijdt meer serieuze onderwerpen aan met haar Red Table Talk.

Nog een mooi Tweelingzielenpaar is de Here Jezus en zijn vrouw Maria Magdalena, die tezamen met alle 24 discipelen (mannen en vrouwen), de boodschap van de Liefde uitdragen naar de mensheid.

Zo zijn er nog vele voorbeelden te noemen van Tweelingzielenparen die mogelijk zelf het bewustzijn niet hebben van het ''tweelingzielenschap'', maar wel de onvoorwaardelijke Liefde voelen die beide Zielen uitstralen in hereniging.

Dat is het doel van de Tweelingzielenreis: terugkomen bij de onvoorwaardelijke Liefde voor jouzelf, waardoor jouw Hart zich opent en jij op energetisch niveau, het niveau van Spirit, jouw Tweelingziel weer aan zal trekken. Jullie Harten zullen elkaar weer gaan herkennen.

Wanneer jullie elkaar al ontmoet hebben en jullie in separatie bevinden of er strubbelingen zijn in de relatie, dan is dit om jou als Ziel te helpen evolueren. Jij leert jouw lessen door jouw Tweelingziel als spiegel te gebruiken. Want onze Tweelingziel is altijd een spiegel. Alsook alle andere relaties die wij hebben met anderen. Een spiegel naar onze eigen binnenwereld, wat wij nog bij onszelf mogen helen in onze mannelijke en vrouwelijke energie. In onze eenheid.

Loslaten is één van de grootste lessen van de ziel. Ik schreef daarvoor een gebed, wat je hier terugvindt.

Tweelingzielen aanbod

*Het Tweelingzielen Whatsapp Consult is komen te vervallen in verband met uitbreiding van mijn aanbod. Wil je vastgesteld hebben wie jouw Tweelingziel is? Dan kan dit via opening van jouw Akasha Kronieken, hoe dat werkt en meer informatie daarover lees je hieronder.

Sjamanistische LIVE REIZEN voor tweelingzielen

Voor Tweelingzielen vindt er iedere Volle en Nieuwe Maan een LIVE-reis plaats in een geheime facebook-groep.

Iedere Maan(d) reizen we samen met een groep van tweelingzielen om de verbinding met onze tweelingziel in Spirit te versterken, om meer in harmonieuze eenheid te raken met onszelf en daarmee ook in harmonieuze eenheid in onze buitenwereld met onze tweelingziel.

Tijdens de webinars leer jij van mij van alles over familiekarma en het manifesteren van jouw droomleven en jouw tweelingziel met de wet van de aantrekkingskracht.

Je kunt meedoen aan een enkele reis, of een lidmaatschap per maand bestellen waarmee je allemaal leuke extra's krijgt!

Een enkele reis bestel je in de webshop. Na jouw bestelling ontvang je dan de link naar de facebook-groep in jouw e-mail. Het lidmaatschap kun je daar ook bestellen. Na jouw bestelling ontvang je dan in jouw e-mail dezelfde link + een wachtwoord naar een beveiligd deel op mijn website waar je toegang krijgt tot de schrijfopdrachten en de sjamanistische auio mini-reizen elke wassende en afnemende maan. Zo kun je gedurende de hele maand Soul Retrieval voor jezelf laten plaatsvinden en jouw verbinding met Spirit versterken.

Meer informatie over het lidmaatschap en het bestellen ervan kan via de webshop. Daar vind je ook de enkele reizen.

Hier ga je direct naar de eerstkomende LIVE reis.

Akasha Kronieken Tweelingzielen reading & healing €111,11

Wil je weten wie jouw tweelingziel is? Dat kan ik voor jou vaststellen wanneer jij mij een volledige naam doorgeeft van wie jij het vermoeden hebt jouw tweelingziel te zijn. Alsook ontvang ik daarvoor graag van jou hoe jullie elkaar hebben leren kennen en wat het verloop van jullie contact en communicatie is geweest. Ik open dan voor jou jouw Akasha Kronieken, de database van jouw ziel waarin alle informatie is vastgelegd over jullie vorige levens en de zialscontracten en afspraken die jij met jouw Meesters hebt gemaakt bij het ontstaan van jouw Ziel, voordat jij naar de aarde afdaalde. Meer lezen over de Akasha Kronieken kan hier.

Vanuit de Akasha Kronieken kan ik ook de informatie verkrijgen over de lessen die jij en jouw tweelingziel hier op aarde te leren hebben. Alsook informatie over jullie vorige levens en waarom het nu zo gaat zoals het gaat tussen jullie. Je verkrijgt in ieder geval altijd een antwoord op wat jij op het moment dat je jouw Kronieken opent te leren en helen hebt binnenin jouzelf om de liefde in jouw buitenwereld (weer) te kunnen aantrekken. Wat jij doorkrijgt hangt geheel af van jouw Meesters, Leraren en Overleden Dierbaren, alsook wat de Heren van de Kronieken aan informatie willen vrijgeven aan jou.

Je ontvangt van mij wel áltijd een toekomstvisie voor jou én jouw tweelingziel samen, alsook wanneer dat voor jou/jullie bedoeld is, informatie over een mogelijke gezamenlijke missie en meer informatie over jouw eigen missie (vul daarom goed de vragenlijst in!).

Je kunt aan mij maximaal 5 vragen stellen. Openlaten mag ook, dan krijg jij van jouw Meesters, Leraren en Dierbaren de boodschappen door die jij nodig hebt om te weten op dit moment in jouw tweelingzielenreis voor jouw eigen en jullie gezamenlijke helingsproces.

Aanvragen en betalen via de webshop

Na jouw bestelling ontvang je per e-mail een bestand met daarin wat ik van jou nodig heb voor opening van jouw Kronieken.

Indien jij een SPOED reading wil aanvragen kan dat hier. Binnen 48 uur ontvang je dan van mij jouw reading. (Aanvragen op vrijdag ontvangen van mij de reading uiterlijk op de maandag).

YouTube

Op YouTube vind je regelmatig nieuwe video's waarin ik vertel over mijn eigen reis en Tweelingzielenreis, alsook tref je daar de Tarot readings aan voor de Nieuwe en de Volle Manen.

Manifesteren met Grootmoeder Maan

Hoe manifesteer je nou een relatie met jouw tweelingziel? Door eenheid binnenin jouzelf te bereiken. Door terug te komen bij jouw ware natuur. Door naar jouw hart te luisteren en te leren manifesteren vanuit je gevoel, in plaats van vanuit je denken en je ratio.

Het Maanprogramma bevat voor jouw Soul Retrieval 4 sjamanistische audio reizen om jou te leren leven en samenwerken met de standen en energie van Grootmoeder Maan, zodat je meer vanuit je gevoel zult gaan manifesteren en daarmee jouw zielsmissie en een relatie met jouw tweelingziel dichterbij brengt in jouw buitenwereld.

Meer lezen over het Maanprogramma kan hier. Iedere Nieuwe Maan kun je daarmee beginnen.

Tweelingzielen Tarot FaceBook-community

In de Tarot groep voor Tweelingzielen tref je Live Tarot readingen aan voor de collectieve energie van de Nieuwe en Volle Maan: wat staat er te gebeuren in tweelingzielenland? Iedere Nieuwe en Volle Maan vindt daarvoor een live uitzending plaats waar je ook vragen kunt stellen aan mij over de energie. Alsook geef ik in deze groep live webinars over de tweelingzielen reis, inclusief een korte Sjamanistische reis voor het versterken van de verbinding met jouw tweelingziel in Spirit en daarmee ook in jouw buitenwereld.

Lid worden van de groep kan hier.

Webshop

In de webshop vind je Sjamanistische audio reizen waarmee er voor jou Soul Retrieval plaatsvindt: het helen van jouw emotionele laag. Jouw hart zal zich daardoor steeds meer openen voor de liefde en daarmee ook de romantische liefde in jouw buitenwereld aantrekken.

Voor het volledige aanbod van de audio reizen, waaronder de reizen onder begeleiding van allerlei krachtdieren voor het verkrijgen van de kracht van dat dier, kijk je in de webshop.

Alle reizen zijn onbeperkt geldig en ontvang je na jouw bestelling in je mail. Je kunt je dus zo vaak met het krachtdier verbinden als jij wilt en nodig hebt!