Het Dagboek van een Sjamaan Nieuwe Maan 11 februari 2021 "het inzicht van mijn leven!"

Het Dagboek van een Sjamaan

11 februari 2021: “het inzicht van mijn leven!”

Happy birthday to me!! 36 lentes jong! Ja hoor.. wat een Godin! Rijen vol met mannen hiero op Fuerteventura. Heb geen plek meer voor al die bossen met bloemen en tulpen!! (Zou niet weten meer wanneer ik voor het laatst überhaupt een man heb aangeraakt anders dan de buurman van 50 een klopje op zijn schouder te geven.....).

WAUW! Wat een energie-instroom van nieuwe energie is ons tegemoetgekomen in de maand februari. De maand met het getal “2”, het getal van het samenwerken met de spirit wereld, met ons gevoel. Het beëindigen van de strijd tussen ons hoofd en ons hart (zoals de 7 of wands dat aangeeft in de legging).

Het is de strijd tussen onze feminine en masculine-energie die deze maancyclus beëindigd wil worden. Niet langer naar ons hoofd luisteren, naar wat “verstandig” is en vanuit dáár keuzes maken, maar van onszelf mogen luisteren naar ons hart, naar onze ziel en doen wat onze ziel verlangt en wil.

Het beëindigen van deze strijd binnenin ons, beëindigt ook de externe strijd met onze tweelingziel. Wij beëindigen daarmee namelijk de “haast” in onze geest en raken in overgave aan ons gevoel. Aan wat wíj nodig hebben, voor onszelf.

Voor lange tijd liet ik me telkens leiden door mijn buitenwereld. Ik ging af op wat anderen nodig hadden. Ik móest heler “zijn”, want dat was wat de wereld nodig had. Maar daarmee ging ik geheel voorbij aan wat ík nodig had! Aan wat mijn ziel voor mij “gepland” heeft, voor mijn incarnatie en waar mijn ziel in samenwerking met de spirit wereld alle levens al aan heeft “gewerkt”.

Het aflossen van míjn (familie)karma. Dat is niet het karma van mijn tweelingziel. Het is niet het karma van mijn vrienden. Het is míjn karma. Ik heb daarvoor contracten afgesloten met andere zielen en mijn Meesters, Leraren en Overleden Dierbaren, maar ook met mijn tweelingziel.

Die contracten eerde ik niet. Ik wilde te snel. Ik had mijn toekomstbeeld al gezien van mijn gidsen, dus dat kon ik wel even gaan versnellen dan!

Een paar dagen geleden kwam Moeder Maria heel helder tot me. Via haar kaartendeck als hulpmiddel. Ik voelde opnieuw een stroom van warmte door me heenkomen, zoals ik dit ook gevoeld heb toen mijn gids Chief White Eagle tot mij kwam.

Moeder Maria vertelde me via de kaart die ik trok, dat ik met een reden op deze plek ben waar ik nu ben. Ik woon met een reden nog in een huis, ondanks dat ik al jaren het verlangen voel om in een bus te gaan wonen. En het laatste jaar is dat gevoel alleen maar versterkt.

Ik heb inmiddels zelfs mijn droom bus al op mijn pad gekregen! Als een soort van worst die Spirit me voorhoudt!! Zo van “het bestaat al voor je, neem de stappen en geloof en vertrouw op ons en dat alles goed komt op het juiste moment!”.

Ik trok als eerste de 10 of cups-kaart. Waarop we een “gezinnetje” zien lopen richting de zee. Met een kind dat ze vasthouden.

Het zijn mijn eigen interne vader en moeder, mijn eigen “ouderschap” dat zorgt voor mijn eigen innerlijke kind.

Ik leefde weer in de “wachtmodus” merkte ik. Aan het wachten op beweging in mijn buitenwereld, ook ten aanzien van mijn tweelingziel.

Ik heb zo’n grote behoefte eerst om meer plezier te hebben! Maar zélf! Want mijn plezier hangt niet af van een ander!

Dit is het herhalen van mijn oude patronen. Van mijn “zoeken bij een ander”, wat ik bij mezelf niet kan vinden.

Mijn nieuwe begin (ons collectieve nieuwe begin!) bestaat er daarom geheel uit dat IK nu voor mezelf ga denken (king of blades). Dat ik zélf het leven ga vieren weer, met de dingen die ík nodig heb in mijn leven, zoals surf!

Ik wil weer hoog vibreren, zodat ik weer energie heb om te jammen met anderen. Om te surfen met anderen, in plaats van mezelf zo te “verstoppen” steeds omdat Corona zo op me drukt.

Ik voel aan mijn water dat de lente deze nieuwe geboorte aan ons zal geven! Dat we van de lente écht veel te vieren zullen hebben!

Waaronder een nieuw begin met onze tweelingziel, maar dit keer op ónze voorwaarden. Dit keer mag de ander moeite voor óns gaan doen (5 of wands), zoals wij moeite voor onszelf doen! Voor de liefde met onszelf!

Want hoe anderen jou behandelen, is een spiegel van hoe jij jouzelf behandelt!

Mijn Mercurius in retrograde in Waterman les, is helemaal het terugvinden van mezelf. Wat heb ik te vergeven binnenin mijzelf? Wat wil ik laten groeien in mijn leven? Wat zijn míjn dromen? Wat is míjn persoonlijke pad?

Tijdens Mercurius in retrograde verschijnen “oude bekenden” weer in ons leven (kan, hoeft niet altijd), maar dan is het aan onszelf om ons af te vragen wat we daarmee willen doen.

Zo verscheen mijn tweelingziel de afgelopen dagen weer op mijn radar, middels enkele “likes” op facebook en instagram en zelfs een tag in een post over het daten van een spiritueel persoon! Oké.. Ik was stomverbaasd! Want sinds zijn verjaardag op 4 oktober 2020, hebben we geen enkel contact meer gehad in de buitenwereld.

Wanneer ik afga op de energie, op waar wij momenteel zijn op het medicijnwiel met het aflossen van onze karmische contracten (ook met elkaar) en cyclus dan weet ik dat wij beide nog niet klaar zijn om samen te komen.

Ik voel me nog niet als de “10 of cups” en hij is ook net uit zijn laatste relatie. Dat betekent dat we daarin dus nog steeds afstand mogen bewaren van elkaar.

Ik kijk daarvoor naar het medicijnwiel en waar ik ben in mijn eigen helingsproces en hij in de zijne (dit leer je met het medicijnwiel-jaarprogramma).

En dat is dat ik eerst mijn eigen Sjamanistische wedergeboorte mag laten plaatsvinden en hij de zijne. Ik mag mezelf eerst weer lekker in mijn vel voelen en gaan genieten van het leven! Op avontuur gaan! En hij mag zichzelf eerst weer lekker in zijn vel voelen door zijn bedrijf te laten groeien. Door nu eindelijk voor zijn ware passie te gaan op het gebied van zijn business.

Heeft het dan zin voor mij om allerlei verwachtingen van hem te hebben? “Wanneer zou hij dan terugkeren?”, “zou hij me gaan appen?”, “gaat onze relatie zich verdiepen voor zijn terugkeer?”.

Deze vragen hebben zolang in mijn hoofd gespeeld! Tot aan gisteren. Tot aan dat ik gisteren heb gevoeld dat ik het nodig heb om ALLEEN te zijn en hij net zo goed. Ik wil de ruimte om mijn eigen leven op de rit te krijgen. Om balans te creëren. Om mijn dromen te leven. Ik kies voor mijn eigenwaarde!

Dus heb ik mijn verwachtingen over zijn terugkeer gisteren losgelaten, tijdens de laatste dag van de afnemende maan. Zoals de afnemende maan dat van ons vraagt op het medicijnwiel in het Westen.

Daarmee heb ik hem losgelaten als zijnde dat ik hem nodig heb in mijn leven om mezelf gelukkig te voelen. Dat ik hem nodig heb in mijn leven om samen te gaan reizen, omdat dit al zolang het beeld is wat ik in mijn hoofd heb.

Maar dat is niet de aardse realiteit.

Maar ik wil nú leven. Ik wil nú reizen (welke droom gisteren weer mocht herleven!) en al mijn dromen weer laten herleven! Ik wil niet “wachten” om daarmee in actie te komen, totdat mijn tweelingziel ontwaakt IS.

Ik laat hem dus nu ook éindelijk energetisch helemaal los. Daaraan heb ik de afgelopen maanden al flink gewerkt, door onze verbinding in de spirit wereld te versterken, zodat er een verschuiving kon plaatsvinden van buiten naar binnen. Nu eindelijk ben ik (zijn wij als tweelingzielenpaar in ons contract a.d.h.v. het medicijnwiel) daar nu klaar voor! Ik heb voldoende maancycli doorlopen om de verbinding in mezelf nu weer terug te hebben gevonden met míjn hart en míjn dromen en míjn Spirit.

Tijd voor mij op mijn 36e om het anders te doen!

“The Fool” vertelt ons, dat dit ONS nieuwe begin is. Het nieuwe begin van het Feminine-collectief: het versterken van onze éigen masculine-energie.

We zijn pas een stap in het waterman-tijdperk van verlichting, samenzijn en verbinding. Waterman zet ons aan om onze geest te openen voor ons hogere plan. Watermannen zijn ook vrijheidsliefhebbers en hebben het als geen ander nodig om in beweging te kunnen zijn. Want de geest van de waterman wil leren. Dit werkt bijvoorbeeld weer anders voor een steenbok, maar komt nu voor het gehele collectief meer naar de voorgrond, nu we 6 (!) planeten momenteel in het sterrenbeeld waterman hebben staan én Mercurius retrograde is!

Hoe kun jij dus jouw geest meer openen en laten groeien? De verbinding met spirit?

Voor mij is dat altijd al reizen geweest.

Mijn zon stond in waterman in het 9e huis tijdens mijn geboorte, alsook mercurius in waterman in het 9e huis.

Het 9e huis is het huis van spirituele transformatie. Ik ben ook nog eens een “getal 9” als geboortegetal en 1 van mijn totemdieren is Vlinder! Wat wil je nog meer! Een en al transformatie-energie!

Mijn geest transformeren en laten groeien, doe ik – en heb ik altijd gedaan – door te reizen. Door nieuwe culturen te leren kennen. Door vele mensen te spreken. Krachtplekken te bezoeken. Door mijn ziel te laten groeien. Dit is kenmerkend voor het 9e huis en mijn geboortegetal. Deze kennis draag ik vervolgens als “Alto Mesayoq” (onderwijzende Sjamaan) over aan anderen door middel van mijn uitingen.

Hoe jij in elkaar zit energetisch, leer je met het medicijnwiel-jaarprogramma, dat op 12 april aanvangt in 2021.

Het betekent voor het gehele Feminine-collectief dat wij eerst uitgebreid de ruimte en tijd mogen nemen om de eigen masculine-energie te ontwaken. Jouw eigen vader-zijn! Jouw eigen actie ondernemen! Jouw eigen plezier maken! Jouw éigen pad bewandelen en frequentie verhogen. Door jóuw eigen inspanningen! Door jóuw zielsmissie! Jouw unieke-zijn! (Paige of wands). Jouw eigen kundalini-energie.

Vind je deze boodschap teleurstellend? Hoor jezelf zeggen: “nog langer”? “Nog dieper in mezelf raken?”. Dan is er nog een bepaalde vorm van hechting aan de buitenwereld en de ander bij jou aanwezig die jou vertelt met zoveel woorden dat je nog aan het wachten bent op de terugkeer van jouw tweelingziel in jouw leven, om jouw masculine-energie te activeren binnenin jouzelf.

Zo hoor ik ook tweelingzielen zeggen: “mijn tweelingziel krijgt een kind met een ander, dat terwijl ik zo hard mijn best heb gedaan om hem te ontwaken! Deze hele reis is een leugen en bedrog!”.

Wanneer jij de buitenwereld nodig hebt – kennelijk – om jou te helpen ontwaken en doen inzien dat jij je karmische patronen blijft herhalen (daar is de ander de spiegel van), dan ben je niet voldoende verbonden met jouw eigen hart en gevoel en zielenpad.

Natuurlijk is het niet zomaar iets wanneer dat gebeurt. Maar het gebeurt, dus dat betekent dat jij je eigen verwachtingen dient bij te stellen en meer in acceptatie mag raken van jullie contract en pad. Alles gebeurt met een reden.

Spirit brengt ons towermomenten, wanneer we niet willen of kunnen luisteren. Onze buitenwereld zorgt er dan voor dat we KEIHARD (niet altijd) door elkaar geschud worden, om ons te bewegen om los te laten.

Ga dus niet langer af op: “hij zegt dit”, “hij gedraagt zich zo”, “hij blokkeert me”. Maar ga af op: “waar zijn we in ons tweelingzielen contract?”, wat laat de ander mij zien dat ik zelf te helen heb binnenin mij? Ben ik in lijn met de natuurlijke cyclus? Luister ik naar mezelf? Leef ik voldoende in mijn binnenwereld ten opzichte van mijn buitenwereld?

Ik denk dat vooral dat laatste voor het collectief een groot struikelblok is. We zijn zo gewend om ons heen te kijken voor “resultaten” en “bevestiging”. Maar het waterman-tijdperk is het tijdperk van het voelen van de verbinding. Van het zíen van dat wat al IS, zodat dit zich zal manifesteren op de juiste timing.

Jouw proces versnellen? Dat kan zeker! Door jezelf in lijn te brengen met jouw ware natuur (medicijnwiel-jaarprogramma), zodat je leert luisteren naar jouw Hogere Zelf en niet langer afgaat op dat wat er buiten jou gebeurt, op dat wat anderen zeggen (waaronder jouw tweelingziel), maar op de energie. Op de verbinding. Op jouw gevoel.

Ook als dat gevoel je zegt dat je (weer) afstand dient te nemen.

Want juist die afstand in de buitenwereld is een teken van vertrouwen in jouw gidsen en van het geven van jouw “JA!-woord” aan de spirit wereld.

Je brengt jezelf op die manier “in eenheid” met de natuur en daarmee manifesteert zich een harmonieuze relatie – in eenheid – in jouw buitenwereld met jouw tweelingziel.

Maar pas op dat je niet gevangen raakt in je doel om de ander te manifesteren (daar kan ik helemaal over meepraten). Het gaat om de reis, kreeg ik vandaag ook weer de prachtige reminder voor. Leer je lessen op je pad.

Zo groeide mijn bedrijf als ondernemende Sjamaan in rap tempo als kool, doordat ik meeleefde met het medicijnwiel! Dit leer je van mij tijdens het Vind jouw Spirit-programma, waar ik jou (en de groep met vrouwen) zal begeleiden bij het manifesteren van jouw eigen bedrijf als Sjamanistisch heler.

Richt je aandacht daarop, op jezelf en jóuw missie en herinner je:

"Geluk is nooit constant. Het is een flow".

Wanneer jij ruimte leert geven aan jouw emoties, kun jij telkens opnieuw terugkeren naar jouw geluksgevoel. Niet doordat de ander jou dit geeft, maar doordat je dit vindt binnenin jezelf!

Door jóuw hart opening.

“Ik doe mijn ogen dicht en vertrouw erop dat ik gevangen word wanneer ik spring”.

En nu springen.

Nieuwe Maan in Waterman.

Welkom bij het Waterman-tijdperk.

Liefs,

Avalon Sjamaan


MANIFESTEREN MET GROOTMOEDER (NIEUWE) MAAN

Wil je beter leren samenwerken met de Maan-energie en daarmee jouw natuurlijke cyclus? Hier lees je meer over de helende kracht van ons Grootmoeder Maan.

Iedere Nieuwe Maan kun je met het programma beginnen.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed voor het versterken van de verbinding tussen jou en jouw tweelingziel in spirit.

Lid worden van de maanbrief kan hier.