Manifesteren met Grootmoeder Maan


Het ritme van de natuur

De natuur kent een eigen ritme waarop het leven zich ontplooit. De winterperiode is de periode van het opladen, van de vrouwelijke energie, het gevoel en de intuïtie, wat zich versterkt door naar binnen te keren. De periode waarin de vrouwelijke energie zich mag helen en de man(nelijke energie) zich mag leren overgeven aan de stroom van het leven, aan de leiding van Spirit. Tijdens deze tijd wordt er niet gezaaid, de planten groeien niet, het is een periode waarin de natuur ‘’stil ligt’’ om zich te kunnen herstellen, helen en versterken. Er wordt geen actie ondernomen in jouw buitenwereld, maar in jouw binnenwereld. Jij mag je volledig overgeven aan de energie van Grootmoeder Maan en het seizoen, om inzichten te kunnen verkrijgen waar jij de lente- en zomerperiode mee aan de slag kunt gaan. Het oude maakt tijdens de winter ruimte voor het nieuwe.

De lente is de tijd waarop Yin en Yang weer bij elkaar komen, waarop de vrouwelijke en mannelijke energie zich weer verenigen. In de lente periode zien we daarom ook veel tweelingzielen paren zich weer verenigen of de communicatie weer aanvangen. In de lente versterkt de eenheid om weer naar buiten te treden zodat er meer intuïtief gecreërd kan worden, op basis van het Hogere Plan. De zomer is vervolgens de periode om de kracht weer naar buiten te richten. De zomer is de periode waarop de man in ons (en daarmee ook jouw tweelingziel in jouw buitenwereld) weer actie gaat ondernemen. De zomer is de periode van bloei van onze manifestaties/wensen waarop het bewustzijn (ons energieveld) op het sterkst is. De opening van de Leeuwenpoort op 8 augustus (8-8) draagt ook bij aan onze eigen manifestatie kracht. Dit is altijd een krachtig moment (de gehele maand augustus) om jouw wensen en dromen snel tot manifestatie te brengen in jouw buitenwereld. Krachtdier leeuw brengt ons moed, kracht en vooral doorzettingsvermogen.

De herfst is vervolgens de periode van het oogsten. Van het in ruststand terugkeren van de man en vrouw gezamenlijk, om alle veranderingen van de bloei van jouw innerlijke werk tijdens de winter, lente- en zomerperiode te kunnen oogsten. De energie begint zich dan weer langzaam naar binnen te keren, zodat jij jouw manifestaties kunt gaan ontvangen.

Mijn ontwaken

In de lente van 2018 begon mijn ontwaken, ik begon de verbinding met mijn gevoel te herstellen, nadat ik in januari 2018 mijn tweelingziel had ontmoet die mijn Kundalini energie activeerde, mijn levensenergie, de verbinding met Spirit, die al die tijd verborgen is geweest. Gedurende de lente en zomer heb ik mijzelf aan de hand van de standen en energie van Grootmoeder Maan geheeld, geheel onder leiding van Spirit. Door de energie van ons Grootmoeder Maan voor mijn helingsproces in te zetten ben ik in versnelling teruggekomen bij het pad en de missie van mijn Ziel als Sjamaan. Steeds meer begon ik met mijn eigen manifestatiekracht mijn unieke zielsmissie te creëeren. Ik veranderde van doelgroep en begon mij te specialiseren in tweelingzielen. Ik begon Tarot readings te doen. Alles ontstond vanuit mijn gevoel en wat ik leuk vind om te doen. Geen dag ervaar ik nu als werken.

Ik doorbrak in 1,5 jaar tijd mijn familiekarma, door mijzelf intensief te helen aan de hand van de Maanstanden. De verbinding tussen mij en mijn tweelingziel raakte daardoor in versnelling in mijn buitenwereld. Want wanneer we weer in eenheid raken met onszelf, raken we in onze buitenwereld ook in eenheid met onze tweelingziel met wie we dan een hart tot hart verbinding zullen maken. De periode van scheiding tussen jou en jouw tweelingziel is dan definitief voorbij, omdat jij de scheiding tussen jouzelf en de Goddelijke liefde hebt opgeheven door jouw hart en gevoel te gaan volgen en jouzelf open te stellen om te luisteren naar wat in jouw Hogere plan staat, naar jouw aanwijzingen van Spirit, door te co-creëren met de Goddelijke liefde.

In dat Hogere plan staat een prachtig leven voor jou geschreven en al vastgelegd. Samen met jouw tweelingziel, vol van geluk, overvloed en liefde. Dat is jouw geboorterecht. Jouw missie hier op aarde is om jouw manifestatie kracht, jouw éigen Goddelijke kracht, terug te vinden door het te versterken, zodat jij overeenkomstig de Goddelijke Wil kunt gaan creëeren. Wat is daarvoor nodig? Overgave en acceptatie van jouw innerlijke leiding. Van jouw gevoel. Van de weg van jouw hart.

Leven met de Maan(energie)

Eenzelfde cyclus die wij in de natuur zien met de 4 seizoenen, doorlopen wij maandelijks aan de hand van de standen van Grootmoeder Maan. Grootmoeder Maan regeert onze vrouwelijke energie, onze emoties. Zoals zij het water van eb naar vloed kan veranderen, verandert ze het water in ons ook van tekortkoming (eb) naar een mindset van overvloed. Grootmoeder Maan is leidend bij het vinden van onze Spirit en de heling van onze Ziel.

Zo kent Grootmoeder Maan standen waarop de energie naar binnen wil worden gekeerd. Waarop Gaia, moeder aarde, inademt. Wanneer wij dan van alles willen gaan ondernemen en in actie willen komen, worstelen we verschrikkelijk tegen de natuur in. Tegen onze ware natuur in. We raken daardoor uitgeput, vermoeid, gefrustreerd. Het begrip waarom onze buitenwereld niet (mee) verandert ontbreekt. We proberen dan controle uit te oefenen over onze buitenwereld door in onze buitenwereld dingen voor elkaar te krijgen. We gaan actief op zoek naar dingen die we zelf hebben bedacht, maar vergeten daarbij te luisteren naar Spirit. Te wachten op inzichten op ons pad. Te wachten op het juiste moment om actie te ondernemen. Spirit brengt namelijk alles op jouw pad wat jij nodig hebt op exact het juiste moment dat jij dat nodig hebt. Wanneer je leert samenleven met Grootmoeder Maan leer je daar steeds meer op vertrouwen. Je leert los te laten, zodat er ruimte komt voor nieuwe energie met meer kracht en meer liefde. Nieuwe energie die jouw energieveld (aura) versterkt zodat jouw manifestatiekracht versterkt en jij steeds meer jouw binnenwereld ook buiten jou gaat manifesteren. Zo binnen, zo buiten. Zo boven, zo beneden.

Grootmoeder Maan leert ons wanneer wij mogen rusten en afwachten voordat wij actie ondernemen. Door te gaan werken met de Maanstanden heel jij jouw zielslaag, de emotionele laag van jouw energieveld. Hoe meer jij jouw emoties de ruimte leert te geven door er met jouw aandacht bij te blijven in jouw binnenwereld, in plaats van jouw aandacht weer naar buiten te gaan richten met het zoeken van afleiding of zelf regelen van jouw zaken, hoe meer jouw Hogere plan zich manifesteert hier op aarde. Onder begeleiding van de wijsheid die Grootmoeder Maan jou geeft op de juiste momenten. Geduld lieve ziel, is één van de grootste lessen van de ziel hier op aarde. Wachten op het juiste moment.

Er vindt aarding plaats van jouw ziel in jouw lichaam, ofwel Soul Retrieval. Wat dat is lees je hier. Jij gaat daardoor steeds meer manifesteren overeenkomstig jouw gevoel en niet jouw denken, wat afkomt van jouw eigen menselijke geest. Er zal meer berusting bij jou komen, meer stroming, meer begrip, meer inzichten, meer kracht, meer alles! Steeds meer zal jouw zielsmissie zich kunnen gaan vormgeven, wanneer jij de tijd neemt om jezelf te laten zijn, door gewoon even helemaal niks te hoeven van jezelf.

Het Manifesteren met Grootmoeder Maan Sjamanistisch online healingprogramma bevat 4 Sjamanistische audio reizen (healings voor Soul Retrieval) voor jou, waarmee jij leert hoe de energie van Grootmoeder Maan werkt. Voor iedere maanstand (4 standen) vind je een aparte audio in het programma, alsook geschreven informatie over de maanstanden, concrete voorbeelden - waaronder ook een voorbeeld voor het manifesteren van geld én een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel! - en een openingsgebed.

Iedere Nieuwe Maan kun jij met het programma aanvangen. De Maan kalender vind je hier. In het programma vind je daarvoor ook een maankalender zodat je precies weet wanneer je welke audio kunt gebruiken. Je kunt de audio's zo vaak gebruiken als je maar wilt om jouw bewustzijn van de werking van de energie van Grootmoeder Maan te vergroten.

Jouw mooiste leven manifesteer je vanuit je gevoel. Niet vanuit je hoofd. Durf te voelen lieve ziel. Er wacht zoveel liefde op jou!

Wil je eerst meer informatie over wat een Sjamanistische reis precies is en een mini-reis ervaren? Daarvoor kijk je hier.

Kosten en bestellen

De kosten van het programma bedragen € 55,55. Het programma kun je bestellen via de webshop. Alle informatie en de audio bestanden ontvang je vervolgens in je e-mail. Heb je niks ontvangen? Check dan even jouw spambox!