Het Dagboek van een Sjamaan ♡ het doorbreken van mijn familiekarma: mijn definitieve vertrek uit Nederland

f3d68d80ebjpg

Wauw.. wat een dag was het weer voor mij vandaag..

Al een tijdje ben ik in voorbereiding op mijn vertrek naar Sri Lanka. Een paar weken geleden voelde ik sterk dat het tijd voor mij was om uit te gaan vliegen. Ik woon nu sinds 3 jaar af en aan bij mijn moeder op mijn slaapkamer en sinds de laatste 1,5 jaar eigenlijk aaneengesloten. Voorheen reisde ik telkens en kwam ik weer terug naar mijn kamer. Naar mijn veilige zone. Naar mijn comfort. Naar mijn gemak(zucht).

Zo werkte ik in de zomer van 2017 op Tenerife in een surfcamp als vrijwilliger. Ik deed van alles. Ik gaf yoga les, reed de bus naar het strand voor de surflessen, haalde nieuwe vrijwilligers op bij het vliegveld, maakte schoon en was tourguide. Hoezo manus van werkelijk waar ALLES. Maar wat had ik het naar mijn zin daar. Ondanks dat het keihard werken was, vermaakte ik me ontzettend goed. Ik was omgeven met leuke mensen, maakte muziek, surfte, lag lekker in de zon en danste salsa. Oh ja, ik gaf ook nog salsales en nam de toeristen mee uit dansen iedere week!

Je kunt je mogelijk wel voorstellen dat dit niet een hele lange houdbaarheidsdatum had op deze manier. Na 2 maanden raakte ik dan ook mega overprikkeld. Ik sliep weinig en was de gehele dag omgeven met mensen. Balans in het met mezelf zijn en onder de mensen had ik niet, dus nam ik de gehele dag de energie van anderen over als een spons.

In het surfcamp kwam en nieuwe surfinstructeur aan. Een Australiër met zo'n sexy accent en van dat lange haar. Ja.. toen ging het mis. We rotzooiden wat samen en de wonden waren weer open. Verlatingsangst, bindingsangst, de hele reutemeteut kwam omhoog en werd over en weer geprojecteerd. De sfeer veranderde compleet en ik wilde er weg, dus boekte halsoverkop een ticket terug naar mama. Lekker veilig weer thuis, zonder prikkels, met mijn eigen spulletjes. Even helemaal weg uit de wereld.

Dit patroon herhaalde zich diezelfde winter weer toen ik op Fuerteventura was. Ik nam de energie over van het hostel waar ik in verbleef en van de medewerkers die daar werkten door een lieve griet te willen helpen met haar problemen. Zonder dat ik me daar bewust van was (ik was nog niet wakker) zoog ik weer energie op en begon ik haar emoties te dragen. Mijn blik begon te veranderen op de wereld om me heen. Ik zag het positieve niet meer, maar zag bijna alleen nog maar gebrek. Dit was niet leuk aan het eiland, dat was minder. Die mensen waren niet zo aardig. Ik kon geen aansluiting vinden. Er waren geen locals. Enzovoorts. Alles om mezelf te saboteren waarom ik daar op het eiland zou gaan wonen, want dat was mijn oorspronkelijke plan en was ik zelfs al aan het manifesteren!

Geen flauw idee hebbende van hoe energie werkt en hoe het manifesteren werkt, kreeg ik wel telkens op mijn pad waar ik om gevraagd had. Spirit gaf me tekens dat dit het eiland is waar ik zou kunnen gaan wonen. Maar toch zette ik niet door. Ik had zoveel vragen. Zoveel zorgen. Geen vast inkomen. Wat moest ik gaan doen met mijn leven daar?

In januari 2018 ontmoette ik er mijn tweelingziel waardoor ik ontwaakte. Het schoot me direct in m'n rug. Mijn sacrale chakra / kundalini energie begon te werken en schreeuwde het uit, want tja.. ik luisterde geheel niet naar mijn intuïtie en mijn lichaam. Na een paar keer afspreken (en geen flauw idee hebbende dat hij mijn tweelingziel was), hield ik het maar voor gezien. Hij was aan het daten met iemand uit Frankrijk, dus dat ging niks worden tussen ons. Ik voelde wel duidelijk de chemie, terwijl hij totaaaal niet het type is waar ik normaal op zou vallen!!

Ik vervroegde mijn ticket terug naar Nederland en begon weer als mindfulness trainer. Ik had echt een doel nodig. Het lukte me niet om te aarden daar op het eiland zonder doel. Ik deed maar wat. Hier wat surfen, daar wat muziek maken. Wanneer we een duidelijk doel hebben raken we gemotiveerd, brengen we meer discipline op en doorzettingsvermogen, want we doen het ergens voor. Onze eigen kracht versterkt (zonnevlecht chakra). Er vindt meer stroming plaats in ons energieveld en meer aarding, dus meer manifestatie van onze dromen hier op aarde!

Sinds de ontmoeting met mijn tweelingziel is mijn ontwakingsproces in versnelling geraakt. Ik begon te luisteren naar mijn intuïtie. Ik nam beslissingen die goed voor mij waren. Die spraken van vertrouwen in mijzelf. Van geloof in mijn eigen kracht(en). Zo groeide ik steeds meer en versterkte mijn energieveld meer en meer en vond ik mijn missie als Sjamaan, meer daarover lees je hier. Mijn bedrijf begon te lopen, wat al jaren voortkabbelde zonder enig doel ermee te hebben. Ik begon weer inkomen te genereren en raakte afhankelijk van de sponsoring van mijn moeder, waar ik 1,5 jaar van geleefd heb zo'n beetje.

Ik doorbrak steeds meer van mijn familiekarma. Meer over familiekarma leer je hier. Ik heelde de band met mijn moeder en daarmee de spiegel naar mijn vrouwelijke energie, naar mijn Divine Feminine. Ik raakte weer mijn eigen moeder en vader en voelde dat ik weer wilde gaan reizen. Ik vroeg Spirit waar ik dan naartoe zou gaan en hoorde ''Sri Lanka''. Wauw! Dat leek me wel wat! Dat wilde ik 4 jaar geleden al! Dus ik boekte een enkel ticket. Ik ging weer reizen! Yes!! Wat een overwinning om weer uit te kunnen vliegen!!

Enkele weken na het boeken van mijn ticket kreeg ik antwoord van Spirit op mijn vragen die ik had over een nieuw leven in Spanje. Al een hele lange tijd wil ik graag in Spanje wonen. In Spanje ligt mijn hart. Ik houd van salsadansen, van reggaeton, Spaanse muziek, de Spaanse taal. Zelfs van de Spaanse waterhond!! Ik wil ook al een hele lange tijd supergraag een hond, maar dan moet je natuurlijk wel een stabiele basis eerst hebben. Dus Spirit gaf me in via mijn gevoel dat ik toch ook, in plaats van in een volkswagen bus te gaan wonen, een appartement kon huren en daar een hond kon nemen? Jaaaa, wat geniaal van Spirit! Natuurlijk, dat was de oplossing (soms ligt het zooo voor de hand maar zie je het gewoon echt niet!). Ik had altijd de vrees gehad dat een appartement geld zou kosten wat ik niet had en dus eigenlijk mijn zinnen gezet op het kopen van een bus dan had ik weinig kosten verder.

Oké, hoe leuk is dat! Een appartement in Spanje! ''Waar dan?'' vroeg ik aan Spirit. Direct kreeg ik ingegeven ''San Sebastián''. Ik deed wat onderzoek en het klikte ontzettend! Wat een leuke stad! Met stranden, met dansen, met skaten, surfen!! En hondvriendelijk! Wauwie! Ja, daar wilde ik wel wonen! Oké, in de lente wanneer ik terugkom uit Sri Lanka kan ik dan direct naar Spanje gaan en daar op zoek gaan naar een appartement! Ja, fijn. Ik had weer wat houvast en wat zekerheid van wat er de komende periode in mijn leven ging gebeuren...

Totdat mijn gevoel weer begon te herleven een aantal dagen geleden. Ineens kreeg ik overal tekens en signalen van Fuerteventura op mijn pad! ''Hehhh? Wat is hier nu de boodschap van?'', vroeg ik aan Spirit. Ineens voelde ik sterk dat mijn hart ligt bij het eiland leven. Ik weet zeker dat dit de energie is van mijn tweelingziel die ik oppikte. Ik heb geen contact met hem, maar zijn dromen zijn meer tot leven gekomen waardoor hij weer van zichzelf mag gaan dromen over een terugkeer naar Fuerteventura. Hij woonde daar namelijk 2 jaar en had het er ontzettend naar zijn zin. Superlieve leuke vrienden om hem heen. Hij danst ook salsa, hij surft ook. Alleen hij had ook geen doel daar. En geen romantische liefde. Vorig jaar is hij toen (precies een jaar na mij) teruggekeerd naar Frankrijk waar hij vandaan komt, om daar meer aarding te kunnen vinden. Hij bewandelt dus parallel aan mij hetzelfde pad, door terug te keren en met zijn inkomen en vastigheid aan de slag te gaan. Ik weet dus dat wanneer bij mij mijn dromen weer tot leven komen, dit bij hem ook gebeurt. Daar zorgt Spirit wel voor, want het is natuurlijk de bedoeling dat we weer bij elkaar komen en naar elkaar toe worden geleid.

Oké Fuerteventura dus.. direct kwam er een hoop angst bij me omhoog. Want toen ik er was, was het er helemaal niet zo leuk! Ik kon mijn draai niet vinden. Ik maakte geen verbinding met mensen. Was mijn herinnering. Terwijl dat helemaal niet waar is, want ik had het er juist ontzettend naar mijn zin gehad, totdat ik weer energie begon op te slurpen wat ik niet kwijtraakte, waardoor ik mijn intuïtie niet meer kon horen. Of ten minste, horen deed ik het luid en duidelijk, alleen ik luisterde gewoon niet. Ik ondernam er geen actie op. De zware energie die ik had overgenomen blokkeerde de stroming naar mijn zonnevlecht chakra, naar mijn eigen kracht, welke energie de energie draagt van actie ondernemen. De actie ontbrak dus, waardoor ik alleen nog maar meer vastraakte in mijn neerwaartse stroom. Ik was volledig de verbinding met mezelf kwijtgeraakt. Ik had geen aarding meer en bevond me alleen nog maar in mijn hoofd, want daar was het veilig. Maar daar leven ook alle gedachten van het niet goed genoeg zijn en mezelf isoleren omdat ik me daar buitengesloten voelde. Welk gevoel van mijzelf afkomstig was en getriggerd werd door oude kind-wonden en geheel niet op de waarheid gebaseerd waren.

Vanochtend danste ik op reggaeton muziek in de keuken en BOEM ineens sprak mijn hart tegen me: ''ga nu al terug!''. ''Waaaaattt'' riep ik hardop!! Ik vlieg toch naar Sri Lanka volgende week!! Maar het voelde niet goed op de een of andere manier. Ik maakte me zorgen over of ik mijn Tarot readings nog wel kon blijven doen, want de internet verbinding was mogelijk niet altijd even goed. Ik maakte me zorgen over het telkens moeten verkassen weer tijdens het reizen. Dat wilde ik eigenlijk diep van binnen helemaal niet. Ik wil gewoon een simpel leven, met rust, mijn passies en vooral surfen en een warm klimaat. En daarnaast wil ik stabiliteit in mijn leven. Ik wil huisje, boompje beestje. Inclusief samenzijn met mijn tweelingziel.

Dus Spirit sprak tegen me en zei: ''waar wacht je dan op? Waag die sprong!''. Ja.. Spirit had gelijk. Want waar wachtte ik eigenlijk op? Ik vertelde mezelf steeds dat ik nog niet klaar ben voor een relatie. Dat het de bedoeling is dat ik eerst nog de verbinding met mezelf heel de aankomende winter. Dat ik nog niet klaar ben voor aarding en stabiliteit. Terwijl ik diep van binnen niks liever wil dan een fijne plek voor mezelf met mijn eigen energie en samen onze zielsmissie uitvoeren en creëeren met mijn tweelingziel. En vooral ik wil een hond! Ik wil al zolang een hond uit het asiel een nieuw huis geven.

Maar ja.. wat ging ik nu doen dan? Ik moest naar buiten. Ik kon echt niet meer helder nadenken. Wat een energie-instroom was er gekomen van dit nieuwe inzicht, maar vooral gevoel! Ik voelde het zo sterk! Ik ben een lucht element en doe heel veel met intuïtie en nadenken, dus af en toe is dit echt nog een wondere wereld voor me en ben ik net een verwonderd kind, verwonderd van alle magie die ik meemaak. Naar buiten gaan is een MUST voor aarding. Pas wanneer ik aarding heb kan ik een beslissing nemen en het nemen van een beslissing is allerbelangrijkst om de energie te laten stromen. Het voor me uit schuiven was dus geen optie, maar erover nadenken ook niet. Ik moest mijn hoofd leegmaken. Sjee.. wat een hoop ging er allemaal door me heen! Dat leegmaken was een flinke klus!!

''Oké Spirit. Give me a sign please what to do!''. Direct werd ik naar de dierenwinkel geleid. Ik maakte een praatje met de eigenaresse en die had ''toevallig'' een nestje Spaanse waterhonden net gehad! HOE TOEVALLIG. Vervolgens werd ik geleid naar het schap waar ze hondenriemen verkopen. Oké... I get the point. Spirit vertelde me om voor mijn passie te gaan, voor wat ik zo graag wil, al zolang. Nu is het de tijd om die sprong te wagen. Ik heb het geld, ik heb het vertrouwen, ik heb een goed lopend bedrijf. Ik heb geloof in Spirit en mijn eigen innerlijke leiding. Ik heb balans. I CAN DO THIS!

Ik ben mijn eigen vader en moeder, waarmee er een einde is gekomen aan mijn familiekarma. Het is tijd om uit te vliegen. Voorgoed.

Dus boekte ik vanmiddag een nieuw ticket naar Fuerteventura. En dit keer niet voor even, maar voorgoed. Ik ga het aan dit avontuur. Ik ga een geheel nieuw leven voor mezelf opbouwen als een andere ik, op een eiland in de Spaanse zon. Ik weet wat ik wil. Ik sta in verbinding met mijn gevoel. Ik vertrouw op God om mij te brengen daar waar ik mag zijn voor het hogere doel. En ik weet nu: ik creëer het allemaal zelf met mijn gedachten. Dus ik weet precies wat ik eraan moet doen om het resultaat in mijn buitenwereld te veranderen en te manifesteren zoals ik dat wil! Wauw, wat een doorbraak voor mij. Wat een MEGA stap. Daar ga ik dan. Volledig op eigen benen. Niet meer terugvallend op moeders.

I am ready to shine! Ik ben er klaar voor om te doen waar ik hier voor kwam! GENIETEN EN GROOTS ZIJN! En vooral: liefde ontvangen. Veel liefde ontvangen en mijn leven daarmee inrichten. Plezier, passie, lol, mediteren, yoga, surfen, fijne mensen om me heen. Een geheel nieuw begin voor mij en oh zo rete spannend, maar oh zo gewenst en oh zo aan toe. Op naar het avontuur!!

Wil er iemand nog een enkeltje naar Sri Lanka? ;-)

Liefs,
Avalon


TAROT TOEKOMST READINGS

Wil jij weten wat jouw zielsmissie is? Of meer inzichten in jouw persoonlijke tweelingzielen reis? Boek dan in de webshop een Tarot toekomst reading.

AKASHA KRONIEKEN

Indien je meer informatie wilt over jouw zielscontracten (familiekarma), boek dan een Akasha Kronieken-sessie. Meer informatie lees je hier.

MANIFESTEREN MET GROOTMOEDER MAAN

Wil je jouw verbinding met Spirit meer versterken zodat je meer kunt voelen wat jouw pad is, in plaats van dat te bedenken? Hier lees je meer over hoe je jouw zielsmissie leert Manifesteren met de energie van Grootmoeder Maan.

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-COMMUNITY

Ben jij al lid van deze prachtige groep vol met Divine Feminines op hun tweelingzielen reis? Lid worden kan hier.

SOCIAL MEDIA

Volg mij op: facebook / instagram / youtube

Inschrijven voor de Maanbrief doe je hier.