Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 17 augustus 2020 “collectieve verbinding”

a01e4b1e8ajpg

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 17 augustus 2020 ♡

"collectieve verbinding"

Waar mijn dag gisteren echt om te huilen was, was mijn dag vandaag weer zoveel lichter! In de ochtend nog niet, maar in de middag merkte ik duidelijk dat de energie weer in beweging was en veranderd was.

Ik had ervoor een tweelingzielen reading gekeken op YouTube, waardoor ik ook meer bewustzijn had gekregen van dat mijn worsteling de collectieve energie was. Hierdoor kan er meer compassie ontstaan en laten we ons oordeel meer varen, dat wij het zelf niet goed genoeg zouden doen.

De reden waarom we met zoveel prachtig mooie vrouwen in de Tweelingzielen Tarot facebook-groep zitten, omdat we allemaal behoefte hebben aan verbinding en weten dat we niet de enige zijn op deze reis. De dag readings helpen ons allemaal om te begrijpen wat er in energie speelt, zodat we ons daarop aan kunnen passen. Want we zíjn energie, dus is het belangrijk dat we meegaan in de collectieve energie en niet langer tegen de stroom in worstelen, waardoor we juist aan energie verliezen! Leren werken met de Maan standen is daar onderdeel van.

Grootmoeder Maan heeft namelijk een supergrote invloed op onze emoties, omdat ze het water beheerst met haar energie. Laten wij nu voor 70% uit water bestaan, maar ook is onze sacrale 2e chakra verbonden met het water element. De plek waar onze emoties zich bevinden. Door te zwemmen of douchen, schoon jij jouw energieveld op. Doordat het water een trilling afgeeft (water is altijd in beweging) aan jouw energieveld, “trilt” de hucha (zware energie) op dat moment uit jou weg.

Douche en zwem je dus een ongeluk!! Maar ook kun je jouw polsen tussendoor afspoelen, je nek, gezicht, het helpt je allemaal de verbinding met je hogere zelf te herstellen. We zijn ook vaak oververhit doordat we zoveel nadenken. Ons hoofd afspoelen is “verkoelend” en brengt onze gedachten direct tot rust. We aarden daarmee.

Wat een fijne flow kwam ik in terecht nadat ik mezelf de tijd en ruimte had gegeven om gewoon even moe te mogen zijn op bed, met YouTube. Ik probeer altijd zoveel mogelijk straling te vermijden, maar daar zit soms zó´n groot oordeel op: “ik moet zo min mogelijk op mijn mobiel zitten”. Maar we hebben onze mobiel ook nodig om te connecten en om onszelf van informatie te voorzien. Maar ken je grenzen!

Erna nam ik de YouTube video voor de Nieuwe Maan op. Ik had weer inspiratie en energie, maar vooral ZIN! Daaraan ontbrak het echt een lange tijd bij me.

Na de video opname, zag ik een andere video van een reader met de titel: “booking a holiday” zoiets.. waar ik voorheen altijd op zou zijn gesprongen met: “mijn tweelingziel gaat een vakantie boeken! Vast hierheen!”, heb ik nu geleerd om te kunnen onderscheiden wat wel en niet “resoneert” met mijn eigen gevoel. Dit heeft veel oefening gekost, maar inmiddels weet ik het onderscheid te herkennen en toets ik alles aan: “voel ik dit zo?”.

Zo voel ik namelijk niet dat mijn tweelingziel hierheen op vakantie zal komen, maar wél dat ikzélf op vakantie mag gaan! Is dat niet mooi. Op vakantie van mijn vakantieleven hier op het eiland! Om eerlijk te zijn heb ik de afgelopen 2 jaren alleen maar non-stop gewerkt zó´n beetje, ook hier op het eiland en heb ik mijn bedrijf al die tijd maar moeilijk los kunnen laten. Altijd speelde de angst bij me of de flow niet ineens zou gaan ophouden. Want dat risico draag je als ondernemer. Maar dat was mijn wantrouwen in Spirit. In mijn hogere zelf.

Welke verbinding ik nu dusdanig heb versterkt dat ik én geen geldblokkade meer heb, maar ook de angst niet meer heb om echt los te laten. Wetende dat mijn bedrijf gewoon doorloopt, ook als ik even niet “aanwezig ben” en “productief”.

Ik ga dus begin september een paar dagen een bus huren en OP VAKANTIE! Met Guapa! Als voorproef op het leven in een bus! Fantastisch! Ik neem mijn nieuwe GoPro mee, zodat ik ook daar een “voorproef” mee kan maken, van mijn nieuwe leven als influencer! Ik voel namelijk al zolang dat ik “Het Dagboek van een Sjamaan” in een volg versie met video ga maken!! Met mijn reizen en avonturen en alle prachtige mooie mensen die ik ontmoet. Naast mijn schrijfwerk ga ik dit doen, want dat creëert mijn creatieve flow. Echt een goede grote stap en shift uit mijn comfortzone!! Ik bedoel ik kan lullen als goud, maar video’s monteren en influencer shizzle creëren is toch wel even een level-up voor mij!!

Dat is waar de zomerperiode voor is op het Inca medicijnwiel. We gaan een oude laag loslaten en “voorproeven” van hoe het is wanneer je het manifesteert voor het “echie” in je buitenwereld. Want je kunt pas weten of je iets wérkelijk wilt, wanneer je het ervaart. En hoezo zou ik geen influencer kunnen zijn? Mijn kracht is mijn geloof. Wanneer je gelooft dat je het kunt, dan onderneem je de stappen en zal het gaan ontstaan. Want met je innerlijke visie creer je de buitenwereld.

Erna was ik lekker in de flow en daar ben ik eigenlijk de rest van de avond in gebleven. Geen zelf-sabotage meer, zoals dit ook in de liefdesbrief naar voren kwam, van onze Masculine. Ik heb lekker gekookt voor mezelf, gezond gegeten en ben op tijd naar bed gegaan voor een keer weer!

Ik merk altijd wanneer ik in de flow ben, want dan kom ik altijd iedereen tegen. Guapa haar beste vriendinnetje en mijn favo buurman, mijn favo 2 buurvrouwen met hun kids, een andere leuke kennis met zijn hond met wie ik een leuk en grappig gesprek heb gehad. En simpelweg omdat ik niet naar het strand ben gegaan, wat ik had bedacht, maar hier in de buurt een rondje ben gaan doen zoals ik dat voelde om te doen.

Niet langer overheerst mijn hoofd (masculine energie), mijn hart (Feminine energie). En dit is lang wel zo geweest. Ik was telkens aan het manifesteren wat ik zélf had bedacht. Dan voelde ik bijvoorbeeld dat ik in een bus wil wonen en begon ik zelf een bus te zoeken en aan te trekken in mijn buitenwereld. Ik had er dan één gevonden en begon daar de aandacht op te richten, wat betekent dat het groeit in je buitenwereld en zich zal manifesteren voor jou. De vraag is dan alleen: “voelt het goed?”. En daar kwam ik steeds op het allerlaatste moment pas achter: NEE!

Net zoals een zakelijke samenwerking aangaan met mijn tweelingziel, zonder commitment van hem naar zijn hogere zelf en daarmee naar mij. “NEE!!”, zei mijn gevoel daartegen. Daarmee zou ik mezelf niet op waarde schatten!

Ik ben er nu inmiddels achter wanneer ik manifesteer vanuit mijn menselijke (en daarmee beperkte) geest. Waardoor ik het nu al kan gaan loslaten, voordat de manifestatie in mijn buitenwereld bij me aankomt! Het zien en loslaten van mijn gedachten zorgt ervoor dat ik ruimte maak voor Spirit, om mijn hogere plan te kunnen manifesteren op het juiste moment. En daarmee voor mijn tweelingziel (masculine) om weer terug te keren in mijn leven en dit keer voorgoed.

Alles over manifesteren leer jij tijdens de Masterclasses van het tweelingzielen-jaarprogramma en het Vind jouw Spirit-programma (daarmee doe je mee aan dezelfde masterclasses tijdens de nieuwe en volle manen).

“When U move, I move”, wat betekent dat mijn tweelingziel zal “mee draaien” in de buitenwereld. De rollen zullen gaan omdraaien, wat betekent dat hij de moeite zal gaan ondernemen voor mij, waar ik voorheen telkens degene was die (te)veel gaf. Maar mogelijk niet eerder dan wanneer hij zelf heeft ervaren hoe onze verbinding voelt voor hem.

Je kunt nu eenmaal niet zeggen of je een lekkere sappige perzik lust, totdat je er één geproefd hebt!!! Of niet dan! Of je moet gewoon 100% geloven en vertrouwen en dan ALL-IN gaan en in het diepe plonsen (ik ga alvast plaatjes van mooie trouwringen uitzenden via spirit), maar zo zit nu eenmaal niet iedereen in elkaar.

Ik leerde vandaag namelijk meer over de Indiaanse astrologie van het medicijnwiel! Iedere geboorte is op een andere plek op het medicijnwiel en daarmee verbonden aan een ander totemdier, wat vertelt over jouw energie en kwaliteiten. Prachtig! Binnenkort meer daarover!!

Vandaag stond rozenkwarts me bij. Vanochtend toen ik nog zo onrustig was, riep rozenkwarts me en deed ik mijn ketting om. Direct voelde ik me tot rust komen en kwam sterk naar voren wat mijn behoefte was op dat moment. Dat is de kracht van rozenkwarts, het laat je hart spreken.

Laat jij jouw hart spreken? Volg je het zonder te weten waar het je zal brengen? Vertrouw je erop dat alles zich voor jou zal ontvouwen zoals bedoeld is? Op het juiste moment?

Liefs,
Avalon

MANIFESTEREN MET GROOTMOEDER MAAN-PROGRAMMA

Iedere Nieuwe Maan kun je beginnen met het Manifesteren met Grootmoeder Maan-programma, waarmee je meer leert over de verschillende maanstanden. Je ontvangt ook 4 audio healings erbij voor iedere maanstand, om je te leren samenwerken met de energie van ons Grootmoeder. Herhaal het programma zo vaak als je wilt voor jezelf. De audio reizen zijn onbeperkt houdbaar (vergeet ze niet op te slaan).

Meer info en bestellen: www.vindjouwspirit.nl/manifesteren-met-grootmoeder-maan

WOMB RITE nieuwe maan in leeuw

Op 19 augustus vindt er weer een Sjamanistische audio reis plaats (Womb rite: 13e rite van de Munay-Ki) om de verbinding met jouw Masculine te versterken.

De reis bestellen doe je hier.

Om 20:00 uur zetten we de audio allemaal gezamenlijk aan.

Dit is één van de 3 laatste audio reizen. Per 1 oktober vangen de reizen LIVE aan, via Zoom.

Meer lezen over de 13e rite van de Munay-Ki kan hier.