Volle Maan in Vissen & de maand september “tijd voor afronding”

VOLLE MAAN IN VISSEN & DE MAAND SEPTEMBER

“Het is tijd voor een definitieve keuze”

De Volle Maan in Vissen brengt zowel een Masculine als Feminine energie naar de aarde. De aarde staat nu namelijk tussen Grootmoeder Maan (Feminine) en Vader Zon (masculine) in.

We hebben zowel de Masculine energie als de Feminine energie nodig om in balans te zijn. Wanneer we leren meeleven met de standen, energie en wijsheden van Grootmoeder Maan, versterken we daarmee de Feminine energie in ons. Welke energie het sterrenbeeld Vissen (water element) nog eens extra voor ons versterkt.

Zowel Vissen als Grootmoeder Maan hebben met hun energie invloed op onze sacrale chakra. De chakra (nummer 2), waar onze emoties zich bevinden.

KOSMISCHE RECHTHOEK

Deze Volle Maan in Vissen is een krachtige, omdat er ook nog eens een “kosmische rechthoek” in de lucht aanwezig is, waarvan de aarde het middelpunt is. Deze rechthoek zorgt ervoor dat we verder kijken dan slechts onze huidige buitenwereld. Dat we onze geest openen voor de mogelijkheden en de opties die we eigenlijk allemaal hebben. Want vergeet niet lieve tweelingziel. Spirit is oneindig. Jij kunt in co-creatie dus alles creëren wat jouw hart je ingeeft! Inclusief een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel!

JEZELF MEER TERUGVINDEN

In september ontwaakt in het collectief ook meer het begrip van wie jij bent, als lichtwerker. Van hoe je energieveld in elkaar zit en wat je dus nodig hebt om in verbinding met jezelf te zijn. Reden waarom er deze maand vele lichtwerkers en tweelingzielen geactiveerd zullen raken om hun kennis te gaan verspreiden (zo ook in deze blog).

Bij de tweelingzielen zal éérst dit bewustzijn moeten gaan ontstaan, wil jouw tweelingziel “wakker worden” in jullie tweelingzielverbinding. Wat sommige tweelingzielen misschien wel nooit zullen gaan doen of erkennen. Als de ander niet weet en begrijpt (of jij) wie en wat jij bent: niet meer dan energie (spirit) dat door jou heen stroomt en daarmee ben je dus één groot ENERGIEVELD. Dan zal de ander ook (nog) niet de verschuiving kunnen maken naar hoe hiermee om te gaan en hoe met de wet van de aantrekkingskracht te leren manifesteren (Masterclasses).

De ander zal dan ook niet begrijpen dat jíj een manifestatie bent van wat jouw tweelingziel gevraagd heeft aan Spirit. Van waar hij of zij diep van binnen om gewenst heeft.

Zo ontmoette ik mijn tweelingziel in januari 2018 op het eiland en vertelde hij me dat hij liever een partner zou willen die ook hier ook het eiland woonde, met hem. Hij was op dat moment iemand uit Frankrijk aan het daten en nam daarmee dus genoegen met minder dan hij zou willen. Op dat moment had ik nog geen commitment naar mezelf gemaakt en niet naar het eiland. Dus ik paste ook niet in zijn plaatje.

Maar nu wel! Alleen nu ziet hij niet, dat hij hierom gevraagd heeft aan Spirit, lang geleden, onbewust en hem dit nu wordt gebracht. Hij kijkt in tekortkoming, in wat hij níet heeft in zijn buitenwereld en is daarmee nog niet voldoende verschoven naar de focus op de overvloed die al bestaat (en dat geldt ook voor mij!).

Hoe meer jij begrijpt wie je bent, hoe meer actie jij kunt ondernemen om jezelf te geven wat je nodig hebt. Geef de ander dus de ruimte en neem die zelf ook (!) om eerst uit te zoeken wie je bent en jezelf te leren geven wat je nodig hebt om jóuw droomleven te manifesteren, om aan te trekken wat in jóuw Hogere Plan is neergelegd. Word eerst onafhankelijk, voordat je het samen kunt gaan doen.

DE 2-TRILLING VAN DE VOLLE MAAN IN VISSEN

De maand september begint al goed met deze Volle Maan direct aan het begin van de maand, op de datum met het getal 2. Hét getal van partnerschap. In de Tarot de kaart “the lovers” en de “2 of cups”.

The Lovers brengt ons de energie van samenwerking tussen de Divine Masculine en Feminine energie in ons: meeleven met Grootmoeder Maan en ruimte geven aan onze emoties en de liefde voor onszelf, zodat ons Christus Bewustzijn, onze Twin Flame, onze zonnevlecht chakra (Vader Zon) en daarmee de plek van creatie en wilskracht, geactiveerd raakt in ons buikgebied.

Beide natuur elementen “heersen” over ons buikgebied, namelijk chakra nummer 2 en 3. Wanneer deze energie-en in balans zijn, creëeren wij vanuit ons Hogere Plan.

De 2 of Cups brengt ons deze energie, maar dan in onze buitenwereld. Het samenwerken met Spirit (the lovers), wat zich zal manifesteren in onze buitenwereld in een harmonieuze relatie, dan wel een nieuwe reünie met onze tweelingziel dit jaar.

7 PLANETEN RETROGRADE

Daarnaast hebben we in september 7 planeten retrograde staan! Jupiter, Pluto, Chiron, Saturnus, Uranus, Neptunus en Mars.

Al deze planeten activeren ons om te observeren wat we dienen los te laten en af te ronden. Retrograde betekent altijd dat de planeet “in vertraging” gaat en daarmee van ons vraagt om meer stil te staan bij de kenmerken van de planeten en de energie die daarmee wordt afgegeven.

Deze energie dienen we tijdens een retrograde te gebruiken om andere keuzes te maken dan hoe we dat voorheen zouden hebben gedaan, wanneer de planeten direct lopen en we er minder bij hoeven stil te staan.

Dit dwingende stilstaan helpt ons om het anders te gaan doen en dit ook te gaan doorvoeren als blijvend.

Wanneer jij niet (voldoende) het bewustzijn hebt van hoe de planeten van invloed zijn op ons leven, kan dit voor jou een pittige maand worden. Zo ook voor mijn tweelingziel. Ik bemoei me dus op dit moment helemaal niet met hem in de buitenwereld zodat hij zijn eigen stukken kan doorlopen. Ik ben niet verantwoordelijk voor zijn helingsproces, al heb ik dat lange tijd wel zo ervaren!

Het helpen is nu voorbij vanuit mijn kant. Ik heel hem in de 5e dimensie, door hem bewuste gedachten te sturen, zoals het herleven van onze herinneringen samen en ons “samenzijn”.

SEPTEMBER 9-TRILLING: AFRONDING

September is de maand met het getal 9 en daarmee altijd een maand van “afronding”. Dit jaar betekent het afronding van projecten en oude patronen die jou klein houden en ervan weerhouden - energetisch - dat jouw omgeving (buitenwereld) kan meeveranderen.

Wanneer wij onszelf niet toestaan om los te laten en “af te ronden”, blijft onze buitenwereld in dezelfde cirkel gaan en kan het wiel niet draaien. Ook niet met jouw tweelingziel.

INZICHTEN KOMEN BINNEN

Zo kreeg ik vanochtend het volgende inzicht. Vanaf de winter van 2018-2019, na een flinke ruzie met mijn vader en daarmee het doorbreken van een groot stuk familiekarma op mijn eigen mannelijke energie (ik koos eindelijk voor mezelf = eigenwaarde!), ben ik een routine gaan creëren van het iedere dag meerdere keren naar buiten gaan om te aarden.

Ik liep dan naar het park, aaide hondjes, of liep een rondje langs het water. Ik begon het belang in te zien van het dagelijks toevoegen van alle natuur elementen en het loslaten van zwaarte door middels mijn wandeling uit mijn hoofd te komen. Op deze manier open jij je geest om met je gidsen te kunnen communiceren.

Ik herinner me dat ik hiermee begon in december. December is in het collectief de maand van eenheid. Van het samenwerken van de Masculine en Feminine energie, waardoor we éindelijk naar onze hogere leiding luisteren en daar actie op ondernemen. In de Tarot is dit de kaart van de Hoge Priesteres. En daarmee voor mij ook de trigger, dat wil ik mijn krachten uit mijn vorige levens activeren - als Hoge Priesteres in Avalon en Egypte - dan is het belangrijk dat ik mezelf verbind met mijn gidsen in de spirit wereld. Dat ik mijn chakra systeem heel door het te zuiveren en schoon te maken - DAGELIJKS met een routine en ritueel! - zodat de verbinding met mezelf sterker kan raken en mijn 8e chakra, mijn wiracocha weer kan openen (waar al onze kennis uit vorige levens zich bevindt).

Natuurlijk had ik heus wel momenten dat het gewoon even niet lukte, of ik teneergeslagen was. 2019 was voor mij een intens pittig jaar met het doorwerken van vrijwel al mijn karmastukken bij mijn moeder op mijn slaapkamer in Amsterdam, omgeven van allerlei tram straling, waar ik me toen veel minder nog bewust van was. Wat een verschil met nu!

Doordat IK dit werk heb verricht door me telkens opnieuw te verbinden en mijn energieveld te versterken, kon mijn buitenwereld in de herfst van 2019 meeveranderen. Na de Volle Oogstmaan in oktober (dit jaar op 1 oktober), wíst ik ineens dat ik naar Fuerteventura ging emigreren. Terwijl ik een ticket had geboekt eerder dat jaar om te gaan backpacken in Sri Lanka.

VOEL JE ROEPING EN VERTROUW

Ik voelde mijn roeping, dus ik ging. Ik vertrouwde en sprong in het diepe. Ik plaatste een oproep voor een appartament en had binnen 5 dagen een appartament “gevonden”. Het kwam naar mij toe, doordat ik naar mijn gevoel luisterde.

Op 19 november vloog ik naar Fuerteventura. Mijn moeder werd aan haar borsten geopereerd (verkleining.. was nodig! Wat een gewicht was dat om mee te dragen voor een 70-jarige kleine Indonesische lieve vrouw. En zeg nou zelf.. op je 70e heb je die dingen toch helemaal niet meer nodig!) en ik had de wens uitgesproken dat ik haar eigenlijk graag wilde helpen nog door bij haar te blijven totdat het meer geheeld zou zijn. Dit was ook de bedoeling van Spirit, dus vloog ik in november.

Twee dagen later ontmoette ik mijn lieve hondje Guapa in het asiel hier op het eiland. Ik ging weer af op mijn gevoel en 6 december kon ik haar in huis nemen. Een wens die zo diep zat al voor zolang, kwam daarmee eindelijk uit! Alsook het emigreren naar een zonnig Spaans eiland. Dat zat ook al zolang in mijn dromenpakket!!

WACHT OP DIVINE TIMING

ALLES manifesteerde zich dus INEENS voor mij TEGELIJKERTIJD. De energie was opgebouwd in de tijd ervoor. Ik had mijn energieveld geheeld en versterkt, waardoor mijn energetische frequentie er klaar voor was om het allemaal IN 1 KEER aan te trekken, vlak na elkaar!

Dit is de kracht van het manifesteren met het medicijnwiel. De afgelopen jaren heb ik geleerd hóe ik mijn energie “af kan stemmen” op de standen van Grootmoeder Maan en samen kan leven met de natuur: de planeten, seizoenen, elementen van het medicijnwiel, de windrichtingen en de totemdieren, om mijn Masculine energie weer te activeren, in lijn met mijn Hogere Plan. Ik activeerde mijn buikgebied, onder andere met Sjamanistisch ademwerk.

Hoe het medicijnwiel werkt, leer je van mij tijdens het Tweelingzielen-jaarprogramma, alsook tijdens het Vind jouw Spirit-programma. Het Vind jouw Spirit-programma omvat het Tweelingzielen-jaarprogramma. Beide programmá´s zijn gericht op het manifesteren van een harmonieuze relatie met jouw Hogere Zelf en daarmee ook met jouw tweelingziel in de buitenwereld. Voor beide programma’s en de aanvangsdata kijk je hier*

We bevinden ons met het collectief momenteel op de kruising. In de Tarot is dit de “2 van zwaarden” kaart. Het is de kruising tussen het luisteren naar het gebabbel in ons hoofd (van onze geest), of het loslaten en afzakken naar ons buikgebied en creëren vanuit ons Hogere Plan. Welk Plan is bedoeld om ons als tweelingzielen weer met elkaar te verenigen in de buitenwereld door onze zielsmissie hier op aarde te manifesteren en de ander aan te trekken met een krachtig energieveld (aura).

Sommigen kunnen mogelijk aurá´s zien. Doe jij daar wat mee? Zet je jouw krachten en talenten in?

September is een maand van afronding, voordat we naar het volgende seizoen gaan op het medicijnwiel, namelijk het Westen en daarmee de herfstperiode.

Daarvoor dienen we al te hebben losgelaten wat ons energieveld schaadt en verzwakt. Dus dat is deze maand voor ons aan de orde.

Voor mij is dat bijvoorbeeld nog steeds het vele werken, het uitstellen van channeling, maar ook het vluchten in eten. Vooral het vluchten in eten door echt te gaan staan snaaien wanneer ik niet geaard ben. Ik heb ook overduidelijk vakantie nodig om te kunnen loslaten en meer balans te kunnen creëren. Meer aanwezig zijn hier, in de buitenwereld met plezier maken en minder in mijn hoofd aanwezig zijn met telkens maar werken en van alles nog te doen.

Dit is een keuze om los te laten. Dit is mijn crossroad.

Sinds november 2019 ben ik hier op het eiland met Guapa samen, die mij veel helende energie brengt en helpt om mijn energieveld op te schonen. Guapa kan mij als geen ander uit mijn hoofd halen omdat ze wil spelen en aandacht vraagt (en vaak haha).

Sinds de lente van 2020 ben ik begonnen met zwemmen hier. In de oceaan. Ik surf ook weer af en toe en ik heb yoga weer opgepakt. Ik ben dus weer begonnen met een routine voor mezelf om IN mijn lichaam te raken en uit mijn hoofd. Ik voeg nu aarde én water toe, waar dat voorheen slechts wandelingen waren en geen zuiveringen met het zoute water wat zorgt voor een flow van mijn emoties.

Dat betekent dat mijn buitenwereld deze herfst weer toe is aan het veranderen in mijn volgende level. En dat is voor mij het wonen in een bus en een 2e hond. En de terugkeer van mijn tweelingziel naar het eiland!

COLLECTIEVE ENERGIE & GUIDANCE

Zowel jij als jouw tweelingziel (jullie helen beide mee in het collectief) hebben nu de keuze om “af te ronden” deze maand. Dat betekent het ACTIEF loslaten van oude patronen. Dat vergt bewustzijn en doorzettingsvermogen en discipline van jouw geest. Niet langer meer “zuchten” en hetzelfde herhalen, maar écht naar buiten gaan dit keer en goed voor jezelf zorgen door je energieveld BEWUST op te schonen en te versterken.

Dit opschonen en versterken doe ik ook voor jou tijdens de Womb healings, die vanavond plaatsvindt in audio vorm en per 1 oktober overgaan in LIVE Masterclasses via Zoom met Q&A over jouw tweelingzielenreis.

Deze maand september is in dit 2020 jaar een bijzondere krachtige maand om nu écht jouw familiekarma te gaan loslaten en je frequentie te gaan verhogen. Helemaal met deze Volle Maan vandaag is het 222 én het getal 9! Samenwerking met Spirit door de controle los te laten over jouw leven!

Wij als mensen slaan ons door een crisis heen, omdat we aanpassingsvermogen hebben. Dit aanpassingsvermogen is de maand september. Controle over de buitenwereld uitoefenen betekent namelijk plannen maken, zelf, zonder Spirit, waardoor je geen ruimte hebt voor je Hogere Zelf! Spirit zal je dan (en ook jouw tweelingziel) hoe dan ook allerlei uitdagingen op je pad brengen om je plannen te “dwarsbomen”.

OF je plannen gaan smooth en alles manifesteert zich ineens in 1 keer! Dan weet je dat je manifesteert vanuit je Hogere Plan.

Zo is er laatst bij mijn tweelingziel ingebroken in zijn bus. Dan was hij kennelijk op het verkeerde moment op de verkeerde plek. Ik zet mijn fiets niet eens op slot hier op sommige momenten. Ik weet dat ik en mijn fiets veilig zijn, wanneer ik luister naar mijn hogere leiding die door mij heen spreekt.

De projecten van mijn tweelingziel gaan stuk voor stuk niet door. Omdat hij niet luistert naar Spirit. Luister jij naar Spirit? Naar jouw gevoel? Maak je verbinding met je buikgebied? Of plan je nog steeds van alles zelf, wat niet op Divine Timing is?

ONDERNEEM JIJ ACTIE OP WAT JE VOELT?

Deze maand is het van groots belang dat jij actie onderneemt op WAT JIJ VOELT. Kun jij niet goed voelen (dat was bij mij altijd het geval!), dan betekent het dat je meer hucha (zwaarte) dient los te laten, om meer ruimte te maken in jouw buikgebied. Zo heb ik voor lange tijd geen verbinding gehad met mijn emoties. Ik kon vreselijk uitvallen tegen mijn vriendje die dan tegen mijn moeder zei: “ze zit in haar hoofd en heeft een vervelende dag gehad”. Hij herkende mijn patroon en emotie. Ikzelf niet.

Dat jouw tweelingziel dus nog doorgaat in zijn of haar oude cyclus, heeft alles te maken met dat jij jouw eigen karma niet doorbreekt. Wat blijf je herhalen, waarvan Spirit al zolang vraagt dat jij dat loslaat?

Waarom is controle hebben over je buitenwereld zo belangrijk voor je? Waarom wil je snel een relatie met je tweelingziel? Waarom kun je het medicijnwiel niet doorlopen (doen we met de programma’s) en wacht je op het juiste moment totdat Spirit jou er klaar voor acht - ingevolge jouw Hogere Plan - om weer een volgende shift te maken in energie en daarmee de verandering van jouw buitenwereld.

Deze shift kan voor velen tweelingzielen deze herfst plaatsvinden, in de vorm van het meedoen aan één van de programma’s. Daarmee maak je namelijk een commitment naar Spirit en jouw Hogere Plan. Je gaat af op je gevoel. Mogelijk heb jij al een tijd als wens om in harmonie te raken met jouw tweelingziel in een relatie. Om je zielsmissie op te zetten met je eigen bedrijf. Om Sjamanistische technieken te leren.

Spirit heeft mij vervolgens geactiveerd om een bepaald aanbod te creëren - vanuit mijn buikgebied - wat aansluit op wat het collectief nodig heeft. Doordat ik daar naar heb geluisterd, zijn de programma’s een match met de vraag van het collectief en manifesteert het zich zowel voor mij als voor jou.

Dít is hoe Divine Timing en samenwerking (co-creatie) met Spirit werkt. Dit is hoe Spirit laat "ontstaan", op het juiste moment. Net zoals de natuur ontstaat. Een bloem denkt niet na of het wil groeien, het krijgt water (de juiste aandacht) en het groeit gewoon. Je hebt erom gevraagd, je onderneemt de stappen die je voelt, het komt op je pad en het voelt goed! Je hoeft je dus geen zorgen te maken of na te denken en op zoek te gaan of van alles te plannen, je vraagt aan Spirit, je luistert naar je innerlijke leiding en dus zul je op het juiste moment aantrekken en manifesteren wat voor jou bedoeld is. Waar het "mis" gaat bij vele tweelingzielen, is dat we uit verbinding raken met Spirit en daardoor onze zegeningen niet meer zien - onze energetische frequentie zich verlaagt - ons geduld opraakt en we eigenhandig actie gaan ondernemen, we wijken af van ons Hogere Plan.

Je bent in overgave en zo niet, dan is het daar deze maand écht de tijd voor om jouw buitenwereld in de herfst mee te kunnen laten veranderen.

Dat betekent het kunnen terugkeren van jouw tweelingziel. In de Tarot in deze legging, de Prins van Vuur. Ook wel “het aanwakkeren van jouw innerlijke vlam, van jouw twin flame”. Dit uit zich binnenin jou doordat jouw passies meer gaan herleven deze herfst. Je hebt er meer ruimte voor gecreëerd (of niet en dan manifesteer je dus meer ellende).

Mogelijk ga je verhuizen deze herfst. Of je gaat weer reizen. De prins van vuur staat ook voor het aangaan van avontuur. Uit je comfortzone en je grenzen verleggen.

Maak daar deze Volle Maan maar een begin mee!

SUPER NIEUWE MAAN: EEN REEKS VAN 3

In September begint ook op 17 september de reeks van 3 Super Nieuwe Manen. Een “super nieuwe maan” doet zich voor wanneer de Nieuwe Maan het dichtstbij de aarde staat, van de gehele maand.

Nieuwe Manen zijn altijd voor de start van het planten van nieuwe zaden. Ze staan gelijk aan de winter-periode in het Noorden van het medicijnwiel. Doordat het een SUPER Nieuwe maan is, met een ronde van 3 achter elkaar (oktober en november), betekent het dat we een flinke boost zullen krijgen, zeg maar gerust een lancering, ons nieuwe begin in. Uit onze comfortzone.

De Super nieuwe maan in september is daar de opening van. Veel kan en zal in jouw leven kunnen veranderen, wanneer jij bewust stilstaat en samenwerkt met wat Spirit van jou vraagt als lichtwerker.

Tot aan het einde van november gaan we dus vanaf deze maand door een flinke opschoning, afronding en vernieuwing heen.

Laat het maar gebeuren. Laat je oude leven maar los!

GOING OVER OLD GROUNDS

Het collectief zal deze maand ook “over old grounds” kunnen gaan met de 7 planeten in retrograde. Het omhoog halen van herinneringen, al dan niet van jullie samen (ook jouw tweelingziel kan dit doen). Deze gedachten brengt Spirit bij jullie in, zodat de passie voor wat is geweest weer kan herleven. Ons innerlijke vuur.

Zo krijgen we vaak tekens en signalen op ons pad, zoals ik dagelijks de bus die ik zou willen, om onze passies en daarmee ons innerlijke vuur (onze herinnering aan waarom we hier zijn) levendig te houden.

Het is aan ons hoe we daarnaar kijken. Vanuit de ogen van gebrek: “ik heb het nog steeds niet, wanneer komt het nu?”, of vanuit de ogen van overvloed: “wauw wat gaaf deze bus! Ik heb het volste vertrouwen dat het zal komen op het juiste moment”.

De frequentie van de eerste woorden is laag. Van de tweede zin is hoog en daarmee onvoorwaardelijke liefde.

Kies maar!

VIND JOUW SPIRIT!

Liefs,
Avalon


WOMB BLESSING · Volle Maan in Vissen 2 september 2020

Verenig de man en vrouw in jou en verenig daarmee met jouw tweelingziel in harmonie in jouw buitenwereld. Eenheid van binnen, betekent eenheid van buiten! Verbind je weer met je buikgebied en leer keuzes maken van binnenuit en daarmee ook te manifesteren vanuit jullie hogere plan en niet vanuit jouw ego-patronen en jouw eigen denken.

De Womb blessing bestellen doe je hier.

Om 20:00 uur zetten we allemaal tegelijkertijd de audio reis aan.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Je inschrijven voor de Maanbrief om iedere Volle en Nieuwe Maan de ontwikkelingen voor tweelingzielen, inclusief het Maangebed en mijn aanbod voor tweelingzielen te ontvangen, kan hier.

* in september is de website van de vindjouwspiritacademie nog niet online