Volle Jachtmaan: "een grote shift in bewustzijn vindt plaats: het begin van mijn zielsmissie als Death Walker"

Volle Jachtmaan: “een grote shift in bewustzijn vindt plaats: het begin van mijn zielsmissie als Death Walker”

Fuerteventura, 20 oktober 2021

Volle jachtmaan: het moment waarop de natuur een omslag maakt naar de herfst- en winterperiode.

Ik denk dat de volle jachtmaan mijn meest geweldige maan is van het gehele jaar. Het is ons Grootmoeder Maan die ons laat inzien, welke richting we opgaan in de wintertijd. We wéten, we zíen en we horen meer helder rond deze volle maan.

Wat ervoor zorgt, dat we gemakkelijker beslissingen voor onszelf kunnen maken. Wat voor beslissingen dan ook!

Door de extended Tarot reading die ik opnam voor het medicijnwiel-jaarprogramma, verkreeg ik al zoveel ontzettend mooie inzichten en vooral helderheid over mijn hogere pad. Wat zich de afgelopen dagen op weg naar de volle maan in ram, alleen maar meer heeft laten zien aan mij, met behulp van White Eagle van de Witte Broederschap, de esoterische organisatie voor het ontwaken van de mensheid, die mij begeleidt.

Het Vind jouw Spirit-programma is nu afgelopen en met het medicijnwiel-jaarprogramma beginnen we nu aan een nieuw hoofdstuk van de opleiding en activatie als “Death Walker”, waar ik gisteren de baarmoeder-zegening voor heb opgenomen.

Het zijn van “Death Walker”, is onderdeel van het pad van de sjamaan, al treden niet alle sjamanen op als death walker. Dit een kracht, een talent, die je dient te laten groeien door het te gaan beoefenen. Met het programma “open” ik daarom jouw chakrasysteem én plant ik het zaadje voor jou, om deze kracht binnenin jou te laten groeien. Ik begeleid jou aan de hand van mijn eigen ervaringen.

Als death walker, begeleid ik onder andere de dolende zielen van de tussenwereld naar de lichtdimensie. Ik treed op als “kanaal” voor hen en spreek met hun overleden dierbaren om heling voor beiden te kunnen vinden.

Gisteren tijdens de opname van de baarmoeder-zegening, leerde ik de deelneemsters hoe je een dolende ziel kunt begeleiden naar de andere dimensie. Dat deed ik door mijn eigen opa Boudewijn en mijn oma naar de Hanaq Pacha (lichtdimensie / bovenwereld) te begeleiden.

Zij gaven al eerder bij me aan dat ze graag naar het licht toe wilden. Wanneer de ziel “dolend” blijft, blijft de ziel “hangen” in het aardse leven. Sommige zielen hebben niet eens door dat ze overleden zijn en gaan nog gewoon door met het doen van boodschappen. Mij niet gezien wanneer ik overga, want ik heb nu al niks met supermarkten ;-)

Ondanks dat ik het wel wist, dat ze over wilden gaan en daarmee niet meer zullen optreden als mijn gidsen, was het toch een emotioneel moment voor mij. Ik liet ze los gisteren, om naar het licht te gaan.

Tijdens het schrijven van deze blog, hoor ik van de gidsen van mijn tweelingziel, waarmee ik kennis heb gemaakt toen ik met hem een Zoom-videogesprek had in augustus 2020, dat mijn tweelingziel zijn eigen gidsen naar de Hanaq Pacha zal begeleiden als death walker onder mijn begeleiding, wanneer hij daar klaar voor is.

Ik had al eerder doorgekregen dat ik hem de 7 inwijdingen van de heilige pijp ga doorgeven! Zoals de deelneemsters van het medicijnwiel-jaarprogramma dit ook van mij ontvangen (programma start ieder jaar in de lente, online).

Deze inwijdingen brengen de coderingen als death walker bij jou in, om jouw zielsmissie als kanaal, als sjamaan, voor de overledenen te kunnen starten!

Doordat we onze richting meer helder weten met deze volle jachtmaan, dat diepe innerlijke weten, kunnen we meer onze rode weg bewandelen, ons regenboogpad, zoals de Q’ero dat noemen. Het pad van de ziel, van onze tweelingziel.

Voor mij is dat ALL-IN gaan als Sjamaan. Ik wist alleen nooit eerder wat dat nu precies inhield.. ik dacht vooral, dat ik mezelf moest voorbereiden op mijn taak om mensen te ontwaken en daarom met allerlei mensen hier te praten en ze bewustzijn te helpen geven, met mijn woorden. Positiviteit verspreiden. Want “dat doen we toch als lichtwerkers?”.

Maar het bleek geheel anders te zijn! Als Sjamaan werk je juist met de energie, met de dolende zielen! En dat betekent in de onderwereld, waar ik zo langzaamaan bijna geheel nu naar verschoven ben. Ik leef voornamelijk in het donker.

Ik sta rond half 5 meestal op.. omdat ik word wakker gemaakt door de Witte Broederschap.

Zo ook vanochtend. Ik liep eerst naar buiten om naar de sterren te kijken en begon mijn dag daar met begroet te worden door Saint Germain. De opgestegen meester die lid is van de Witte Broederschap, met wie ik al een tijdje samenwerk voor integratie van de violette vlam. Welke vlam ik hier in de buurt heb doorgegeven aan anderen, door een simpele aanraking.

Deze vlam opent mijn spirituele verbinding en schoont mijn gehele chakrasysteem op. Dat herinnert me eraan om weer met zijn meditatie te gaan werken die ik in app-vorm op mijn nieuwe iPhone heb staan.

Lang leve de moderne Sjamaan ;-)

Ik leerde gisteren al meer over “Sananda”, die ook “Sanat Kumara” wordt genoemd en een eerdere incarnatie is van Jezus. Hij is de oprichter van de Witte Broederschap, die mij gisteren in meditatie welkom heette, tijdens mijn zes-puntige ster inwijding, waar ik even verderop in deze blog meer over zal vertellen.

Sanat Kumara verscheen als eerste tot mij, toen ik het boek van "de adelaar en de condor" las, van Jonette Crowley. Sanat Kumara helpt vele Sjamanen te ontwaken. Het doel van de Witte Broederschap is de hereniging van "de adelaar en de condor", die staan voor ons denken en ons gevoel. De aardse dimensie en de spirituele dimensie.

Wanneer wij deze twee tegengestelde krachten herenigen in elkaar, ontwaakt onze tweelingziel en herenigen wij ons met de ander in onze buitenwereld. "Het spirituele gaat over in het aardse". We zullen vanuit ons open hart, de ander weer gaan aantrekken, zoals Guapa die wordt aangetrokken tot zo'n beetje alles wat aan eten op straat ligt en een ongekende drang ervaart om ernaartoe te gaan.

Wist je dat ook Jezus het Sjamanisme beoefende? Hij deed uitdrijvingen bij mensen, zoals ik dat als Sjamaan ook doe: het verwijderen van slechte spirits in ons lichaam. Dit deed Jezus door de zieken te genezen, met de kracht van zijn geest.

Ik pakte mijn thee, die ik de avond ervoor in mijn thermoskan klaarmaak en pakte op verzoek van White Eagle mijn boek van Jonette erbij. Dit boek is inmiddels zowat mijn bijbel geworden, zoveel inzichten verkrijg ik eruit! Laptop open en schrijven maar!

Toen ik op de wc zat, werd ik al begroet door White Eagle en vertelde hij mij dat hij weet wat ik doormaak aan ontwaken en initiatie hier op aarde, omdat hij dezelfde weg heeft bewandeld en ook zijn initiatie als Sjamaan, door de Witte Broederschap heeft mogen ontvangen in zijn aardse hoedanigheid.

Ik word gevraagd om pagina 66 te openen van het boek en zie daar 2 foto’s van een klooster. “Het klooster van Thengboche”, waarvan gezegd wordt, zo schrijft Jonette, dat dit het hoogstgelegen klooster is van Nepal. Één van de belangrijkste plekken waar de Witte Broederschap zich bezighoudt met het ontwaken van de mensheid, door daar met de energie te werken.

Op pagina 67 lees ik over de monniken die daar werken en zich hebben teruggetrokken in rust en meditatief werk, om op die manier juist gezamenlijk in groepsverband met elkaar, een groot krachtveld te openen, zodat degenen die daar naartoe getrokken worden voor hun ontwaken, bewustzijn verkrijgen van wie ze zijn. Het is een soort Ayahuasca, maar dan anders ;-)

Bij dit klooster bevindt zich ook de Himalaya en de “Ama Dablam” berg. “Ama” betekent moeder, vertelt Jonette en “Dablam” betekent “ketting”. Het is de moederberg van de aarde en daarmee een belangrijk energetisch punt om de mensheid te helpen ontwaken.

Het is de berg waar de Witte Broederschap, de hoge priesters van Lemurië, een deel van de coderingen en kennis in hebben opgeborgen, vlak voor Lemurië ten onder ging, om op die manier de codes te kunnen bewaken, zodat de mensheid ze weer kon ontvangen wanneer de mensheid daaraan toe was. En daar zijn we nu aangekomen.

De Ama Dablam is daarmee een belangrijke plek in de geschiedenis van de aarde en het ontstaan van “de nieuwe aarde”, de coderingen die zich in deze Apu (heilige berg) bevinden, zorgen ervoor dat de mensheid naar het bewustzijn (energetische frequentie) terugkeert naar hoe bewust de aarde en de mensheid was, toen Lemurië nog bestond.

We zijn nu langzaam op weg naar de terugkeer van Lemurië, ook wel “de terugkeer van de INCA”, waar de tweelingzielen nu voor aan het ontwaken zijn als de voorlopers op de mensheid.

We merken dat we veel gevoeliger zijn geraakt voor de energie om ons heen. Velen van ons trekken zich daardoor meer terug uit drukke plekken. Ons leven verandert weer in ons leven, zoals we dat leefden toen we nog in Lemurië leefden.

We mogen daarom meer compassie hebben naar onszelf en onszelf dát geven, wat we nodig hebben om onze zielsmissie hier op aarde te kunnen volbrengen. We mogen naar onszelf luisteren, naar ons diepe innerlijke weten, naar de stem die zich blijft herhalen, dat gevoel wat blijft terugkeren. Ook als dat gevoel is om een geheel ander leven te leiden dan de mensen om je heen doen!

De zonneschijf bevat deze coderingen ook. Welke coderingen ik ieder jaar tijdens de Leeuwenpoort (op 8 augustus) met de belangrijke INCA-inwijding “de Mosoq Karpay”, overbreng naar de tweelingzielen voor hun “Lemurisch ontwaken” als tweelingziel. Voor hun ontwaken in hun verbinding met hun eigen krachten als hoge priester(es): een ontwaken in de verbinding met hun tweelingziel. Hun hogere pad. (Meer lezen over de Mosoq Karpay kan hier).

Sinds enkele dagen ben ik begonnen met “hartactivaties” door te geven. Ik omhels mensen, met mijn hart tegen die van hen aan, zodat er vanuit mijn hart, liefde door kan stromen naar dat van hen.

Ik wéét dat ik deze energie van de Ama Dablam verkrijg en doorgeef. Vanaf het moment dat de Witte Broederschap deze heilige berg bij me onder de aandacht bracht, vond ik herkenning. Op deze manier help ik anderen te ontwaken, zonder woorden te gebruiken.

Zo heeft de hele buurt hier ongeveer een Khuya (medicijnsteen) van mij gekregen, in de vorm van een hart. Ik kreeg enige tijd geleden van de Q’ero Sjamanen uit Peru (Paqo), de kennis door die mijn eigen wijsheid als Sjamaan activeerde om weer met Khuya’s te gaan werken.

Dit geef ik nu aan anderen door, met het Vind jouw Spirit-programma (vangt iedere lente opnieuw aan), welk programma jou ontwaakt en opleidt als Q’ero Sjamaan, zodat jij jouw krachten weer kan doorgeven aan anderen.

Ik raapte een hartvormige steen op van de grond en bracht daar dan mijn energie in, vervolgens gaf ik deze Khuya aan een ander, zodat mijn energie bij de ander thuis was en hielp in het helingsproces en het ontwaken van het hart.

Mensen gingen daardoor gezonder eten, zorgden beter voor zichzelf en konden beter bij hun emoties komen. Het hart opende zich meer. Dit is waar het Vind jouw Spirit-programma op gericht is: het ontwaken van het pad van jouw hart. Het creëren en manifesteren van jouw zielsmissie als Sjamaan ondernemer, hier op aarde.

Alleen op een gegeven moment verliest een Khuya aan kracht, wanneer er niet meer mee wordt gewerkt en de negatieve lagere trilling het weer overneemt. Ook een Khuya raakt vol met hucha (zware energie) en heeft het nodig om te worden schoongemaakt, zoals wij dat als mensen ook nodig hebben. We dragen allebei dezelfde spirit.

Ik begrijp nu helemaal mijn pad en dat dit is om zoals de monniken in het klooster, in rust en stilte te leven. No wonder, waarom ik zo’n last heb van drukke supermarkten! Mijn zenuwstelsel kan de aardse lagere energie gewoon niet meer aan.

Ik zie mezelf dus in de bus wonen, in de natuur, wanneer ik daar energetisch aan toe ben, waarvan ik weet dat de Witte Broederschap dit zo gepland heeft voor mij en “in orde maakt” voor mij, zodat ik naar een volgende stap in mijn helingsproces kan gaan.

Wat overigens niet betekent dat het al in kannen en kruiken is voor me.. want als ik maar geld blijf uitgeven als water, dan komt die bus er nooit natuurlijk….. maar ja.. een mens kan toch nooit genoeg edelstenen hebben?!

Tarotkaarten kopen ben ik inmiddels wel mee gestopt.. mijn koffertje past niet meer dicht en het moet toch echt allemaal in de bus passen straks!! Mijn grootste nieuwe aanwinst die nog onderweg is naar me, is mijn heilige pijp uit Amerika die ik heb laten maken! Als een kind zo blij word ik ervan!

Ook van boeken kun je nooit genoeg hebben.. dus ik heb gisteren het boek “de zeven heilige vlammen” besteld, van schrijfster "Aurelia Louise Jones", welk boek Leonie, deelneemster van het Vind jouw Spirit-programma en beheerder van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep (vol met readings en gelijkgestemde vrouwen), me doorstuurde, waarmee ik me de komende tijd kan gaan leren verbinden met de 7 opgestegen meesters van de Witte Broederschap, verbonden aan iedere straal (chakra).

Weer een nieuw hoofdstuk in mijn helingsproces breekt daarmee aan.

Helemaal on timing met het medicijnwiel, zo vlak voor het begin van het slangseizoen, wat onze sjamanistische dood betekent, laat ik los dat wat ik dacht dat waarheid was. Ik laat los, dat waaraan ik vasthoud vanuit veiligheid. Ik laat los, dat wat ik denk dat goed voor me is.

Ik laat los, omdat ik graag mijn zielsmissie als Death Walker wil leven.

HOKAHEY! Let's do this!

Vind jouw Spirit!

Aho!

Avalon Sjamaan


*de baarmoeder-zegeningen (volle maan) en inwijdingen (nieuwe maan), zijn per heden niet meer los te verkrijgen in de webshop. Zij zijn nu enkel nog exclusief onderdeel van het medicijnwiel-jaarprogramma en de opleiding als Death Walker.

Wil je van het programma op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor de maanbrief.