TWEELINGZIELEN werk met de Violette Vlam van Opgestegen Meester Saint-Germaine

Saint-Germaine

“Gebruik de kracht van de Violette Vlam, om jouw Goddelijkheid te aarden voor de hereniging met jouw tweelingziel”

Op 30 april is het Nieuwe Maan in Stier. Tezamen met deze nieuwe maan, vindt er ook een grote collectieve sjamanistische wedergeboorte plaats in de natuur en dus ook onder de tweelingzielen.

Tezamen met deze nieuwe maan vindt er namelijk ook een gedeeltelijke zonsverduistering plaats, welke verduistering ons helpt om de kracht te vinden om de stappen te nemen om ons te kunnen herenigen met onze Tweelingziel.

De stap naar harmonie. De stap naar "stabiliteit", wat betekent: "het aarden van onze tweelingziel".

Deze stap begint bij een harmonieus leven. Met onszelf. Bij de ACCEPTATIE en integratie van onze Goddelijkheid én onze menselijkheid. De hereniging van de Divine Masculine (vader hemel) en de Divine Feminine (moeder aarde).

Met het medicijnwiel-jaarprogramma zijn we op dit moment bezit met het Noord-Amerikaanse Native ritueel “uitwissen van je persoonlijke geschiedenis”.

Wanneer we nog al die tijd blijven “hechten” aan wat er gebeurd is in ons verleden, houden we aan die energie vast.

We blijven dan denken en leven vanuit die energie, vanuit die patronen en ons familiekarma, waardoor we telkens meer van hetzelfde blijven aantrekken en ons leven eigenlijk niet verandert. Ons verleden blijft zich dan dus herhalen.

Met het ritueel zoomen we in op de relatie met onze ouders en mogelijk anderen waar nog vergeving voor mag plaatsvinden, zodat we energetisch dit nieuwe hoofdstuk met deze nieuwe maan, met een “schone lei” kunnen beginnen.

Het sjamanistische Hawaïaanse h’onoponopono ritueel helpt hier ook bij.

Met de woorden “ik hou van je. Het spijt me. Vergeef me. Bedankt”, zorgen we voor een stukje uitwissen van persoonlijke geschiedenis, doordat we onszelf leren vergeven.

De Violette Vlam van Opgestegen Meester Saint-Germaine helpt ons ook met vergeving en het verwijderen van zeer oud karma uit ons energetisch veld, zodat we weer helder kunnen gaan voelen en zien.

INCA BAARMOEDER-INWIJDING MET DE VIOLETTE VLAM VAN TRANSMUTATIE

Op 30 april reizen we tijdens de 13e rite van de Munay-Ki, de INCA baarmoeder-inwijding, af naar “de tempel van de Violette Vlam”, waar we door Opgestegen Meester Saint-Germaine worden ingewijd met de Violette Vlam.

“Maak gebruik van je magisch vermogen”, geeft Meester Saint-Germaine ons als belangrijke boodschap door.  

Dat betekent dat wij zélf in staat zijn, om met onze Goddelijkheid ons eigen leven vorm te geven zoals wíj dat willen, door naar ons gevoel te leren luisteren.

Dit vraagt alleen veel bewustwording, bewustwording van onze tweelingziel, wat de Violette Vlam meer in ons zal ontwaken.

Deze Vlam activeert namelijk “de zetel van de ziel” in ons energielichaam. Wat betekent dat de stem van onze Tweelingziel LUIDER zal gaan spreken, wat zich bijvoorbeeld kan uiten door middel van fysieke pijn in jouw lichaam, maar ook doordat er ineens van alles wegvalt om je heen. Projecten mislukken en je vraagt je af "waarom?!".

Dit is de kracht van jouw Tweelingziel. En die Tweelingziel wil GEHOORD worden.

Er wil ook ACTIE genomen worden op de stem van jouw hart en dat betekent dat we nu OVER de kruising heen mogen gaan en het JUISTE pad voor ONSZELF mogen kiezen! Met het gehele collectief, want Pachamama verhoogt haar energetische frequentie.

De driehoek verbinding van de edelstenen “ioliet, amethist en hematiet” activeren bij jou de kracht van Alchemie.

6cde51cce5jpg


Ioliet stimuleert jouw inzicht en jouw kennis. Het is een goede steen om verslavingen te doorbreken, nu de spirit van deze steen jou helpt om jouw krachten als magician te activeren. Dat betekent dat jij alles al binnen in jezelf hebt en je de kracht kunt vinden om te stoppen met je verslavingen, bijvoorbeeld roken, teveel werken, overeten. Ioliet is een krachtige "zelfheler" en bevordert onafhankelijkheid, ook van personen, bijvoorbeeld van jouw ouders of jouw tweelingziel.

Ioliet is dé edelsteen die jou verbindt met de kracht van Opgestegen Meester Saint-Germaine.


cca6404fe8jpg

Amethyst helpt jou om meer rust in je geest te vinden. In de tempel van de Violette Vlam, waar we tijdens de baarmoeder-inwijding worden ingewijd door Saint-Germaine, helpt Amethyst ons om onze kruinchakra meer te helpen openen en versterken: onze verbinding met het Al. Met onze Hogere Zelf en daarmee de kracht van wijsheid en het licht.

Ons energetisch lichaam versterkt met Amethyst, onze zorgen worden minder en we ervaren dat we minder hoeven te overdenken en gemakkelijker in overgave raken. Amethyst helpt je ook bij verslavingen te erkennen en slechte gewoontes en deze te doorbreken!


caab968a36jpg

Dan tot slot nog hematiet. De grijze doods kopjes om mijn pols, een "bloedrode" steen van binnen, al lijkt deze grijs. Een echte "ontladingssteen" en schoonmaaksteen. Een steen van de Sjamanistische dood. Een steen die je helpt te aarden en je weer met je dromen, wensen en verlangens verbindt. Hematiet verwijdert negatieve energie uit jou en wordt daarom ook gebruikt om andere edelstenen te ontladen. Hematiet helpt jou om het spirituele fysiek te maken en is een echte manifestatiesteen.

Tijdens de sjamanistische reis van de baarmoeder-inwijding helpen ze jou, om je met de kracht van Opgestegen Meester Saint-Germaine te verbinden, die ook de incarnatie was van Merlijn de grote wizard uit de tijd van Avalon.

Merlijn had de kracht om de toekomst te voorspellen én die zelf te creëren met de kracht van ALCHEMIE.

Deze kracht activeert de Violette Vlam in jou: jouw kracht van transmutatie en alchemie. JIJ BENT JOUW EIGEN CREATOR.

Wat jij uitzendt aan energie, trek jij aan. Jij hebt de kracht om jouw energie te transmuteren!

De Violette Vlam helpt jou meer de kracht van Alchemie te begrijpen en deze krachten binnenin jou meer te activeren, voor het vormgeven van jouw leven hier op aarde, tezamen met jouw tweelingziel!

Let op, zegt Saint-Germaine, jij bent een INDIVIDU. Wat dit juiste pad voor jóu specifiek is, hoeft niet het juiste pad voor een ander te zijn. Kijk dus niet naar je buitenwereld “op zoek” naar je juiste pad, maar maak de zoektocht naar binnen.

Ga op VISION QUEST en haal je antwoorden uit jezelf. Want je zult het voelen wat voor jou bedoeld is. Je zult voelen wat JIJ nodig hebt en niet een ander. En dan is het aan jouzelf om die stappen te nemen.

Dit omslagpunt in de natuur is verbonden aan het Bever-seizoen. Hét seizoen waarin de tweelingzielen zullen (kunnen!) kiezen voor stabiliteit in hun leven en daarmee meer ruimte voor zelfzorg en zelfliefde.

Want alles blijft een keuze, omdat jij als mens een vrije wil hebt.

Dit kan zijn op het gebied van je bedrijf. Dat je nu voor 1 bepaalde richting wilt gaan, of een start wilt maken met je bedrijf.

Het kan ook zijn op het gebied van wonen, of misschien het werken in een tuin, het starten van jouw eigen tuin?

Maar vooral is het op het gebied van HET AANWENDEN VAN JE MAGISCHE VERMOGENS voor het manifesteren van jouw buitenwereld en daarmee ook het aantrekken van jouw Tweelingziel! Want dat gebeurt GEHEEL met de kracht van onze EIGEN gedachten!

Wat zend jij uit?

Dat trek jij aan.

Wanneer jij doet wat je altijd doet,

dan krijg je wat je altijd kreeg.

Die verandering begint bij onszelf, van binnen.

Daar helpt de Violette Vlam jou bij.

De Violette Vlam, waarmee wij worden ingewijd in de tempel van de Violette Vlam in Telos:

  • schoont jouw energetisch lichaam op van zeer oud karma, onder andere in relatie tot jouw Tweelingziel. Mogelijk hebben jullie veel pijn met elkaar ervaren in vorige levens. Tijdens de baarmoeder-inwijding kun je daar zelfs herinneringen van beleven;
  • opent jouw hogere chakra’s (de zetel van jouw ziel), zodat je meer VRIJHEID in je geest zult gaan ervaren. Je raakt je meer bewust van wanneer je aandacht op zorgen is gericht en kunt dat met de Vlam beter loslaten, zodat je aandacht naar het positieve kan gaan en je daar meer van kunt gaan aantrekken;
  • verbindt jou beter met de Opgestegen Meesters en jouw spirit dieren, jouw hogere begeleiding, alsook met jouw overleden dierbaren (die je mogelijk tijdens de sjamanistische reis kunnen bezoeken of een boodschap meegeven);
  • activeert jouw krachten als heler, doordat je meer begrip zult krijgen van HOE energie werkt en hoe jij zelf in elkaar zit (je bewustzijn verhoogt);
  • helpt je meer in harmonie raken met je Tweelingziel, doordat je meer van jullie hogere plaatje zal gaan zien;
  • helpt je met het accepteren van jouw menselijkheid en de integratie met jouw Goddelijkheid. Jíj creëert als God(in) hier op aarde.

Via de link kun je de baarmoeder-inwijding bestellen.

LET OP: jouw Tweelingziel heelt hierin mee! We bezoeken de tempel van de Violette Vlam namelijk gezamenlijk met de spirit van onze Tweelingziel zoals we dit iedere reis doen. De ander wordt dus ook ingewijd met de Violette Vlam.

De Grote Witte Broederschap is de esoterische organisatie die de mensheid helpt bij het ontwaken en de tweelingzielen helpt bij het herenigen met elkaar.

Saint-Germaine is als Opgestegen Meester lid van deze Grote Witte Broederschap, alsook bijvoorbeeld de Here Jezus, Maria Magdalena, Heilige Maagd Maria, Hilarion, Chief White Eagle met wie ik nauw samenwerk, Boeddha en nog meer Opgestegen Meesters.

Wanneer de tweelingzielen zich met elkaar herenigen, keert liefde en licht terug naar de aarde.

We zijn gezamenlijk op weg naar de nieuwe aarde. Een aarde van helers, van sjamanen die ontwaken en die hun uniekheid inzetten om de nieuwe aarde te helpen vormen en de mensheid te helpen ontwaken.

Het kan daarom zijn dat jij gevraagd wordt om bepaalde plekken te bezoeken, bepaalde mensen te spreken. Omdat dit bijdraagt aan het ontwaken van de mensheid.

De Grote Witte Broederschap wordt steeds meer actief om door de tweelingzielen heen te werken, met gechannelde boodschappen, met kunst, met boeken schrijven.

Dit draagt allemaal bij aan het collectieve ontwaken.

WEES JEZELF. Luister naar je gevoel. Van jou is er maar 1. Neem je stappen.

Zeg je na het lezen van dit stuk, “Nou! Doe mij die Violette Vlam maar!”

Dan bestel je hier de audio die je op 30 april om 20:00 uur kunt aanzetten, vanaf je eigen huis, zodat we in energie, in Spirit, een krachtveld met alle vrouwen kunnen vormen.

Bestellen doe je hier.

Mocht de directe link niet werken, dan vind je de audio op de beginpagina onder de kop: “13e rite van de Munay-Ki • iedere nieuwe maan”.

Mocht je op 30 april niet kunnen, dan kun je de audio altijd daarna nog beluisteren.

Aho,

Avalon Sjamaan


Meer lezen over de 13e rite van de Munay-Ki en gratis een inwijding volgen? Dat kan hier.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed voor het versterken van de verbinding tussen jou en jouw tweelingziel in spirit.

Lid worden van de maanbrief kan hier.