TWEELINGZIELEN VOLLE WOLF MAAN: "ik volg mijn intuïtie!"

TWEELINGZIELEN VOLLE WOLF MAAN (in kreeft)

18 januari 2022, “er komt een einde aan jullie miscommunicatie”

Divine Masculine: "ik ga mijn intuïtie volgen!"

De maan van de maand januari wordt in de natuur altijd Grootmoeder Volle Wolf maan genoemd. Het is de maan, waardoor wij een sprong wagen om voor onze intuïtie te gaan. Dat betekent om te vertrouwen en te weten, zónder te zien wat onze eindbestemming is.

Als mens, willen we graag alles weten. We willen graag resultaten zien. Omdat ons “mens-zijn” verbonden is aan de materiële wereld. Wanneer we resultaten zien, dan voelen we ons beter. Dan wéten we dat het oké is. Dan hebben we geen stress meer, geen zorgen meer en kunnen we rust vinden. Maar onze intuïtie werkt niet zo.

Onze verbinding met de Spirit wereld, met onze Spirit, is erop gebaseerd dat dit heldere weten dat alles al goed IS, komt vanuit de verbinding met de Grote Geest. Ons energetisch veld, als lichtwerkers en tweelingzielen, “vertelt” ons van alles, wat we niet kunnen zien en horen in de wereld van de materie.

Met deze Volle Wolf maan, mogen we de sprong wagen om er écht voor te gaan. Voor het volgen van onze intuïtie, zónder alles te weten. Zonder alles te plannen. Zonder enige voorkennis, van wat ons te wachten staat. Intuïtie werkt namelijk op Divine Timing. Een volgende stap maakt zich pas kenbaar aan jou, wanneer het daarvoor de tijd is.

Je voelt om 1 bepaalde stap te nemen en dat mag je doen, zodat je vooruit gaat en je jouw energie de juiste kant op beweegt!

Wanneer we ons daar volledig aan durven over te geven, dat alles al goed IS en we dus áltijd gedragen worden, hervinden we de verbinding met onze Spirit en kan onze buitenwereld op Divine Timing ontstaan voor ons. Ook met onze tweelingziel. Doordat wij alle puzzelstukjes, in diep vertrouwen, eerst voor onszelf vinden en leggen.


62445d4938png


TAROT

De boodschap voor deze Volle Wolf maan, is glashelder! De King of Wands vertelt ons, dat de Divine Masculine (verder te noemen “hij”) in actie gaat komen op het pad van zijn hart! Hij gaat zijn intuïtie de overhand geven dit keer!

Dat betekent dat het nodig is om bepaalde gewoontes en patronen los te laten, om bepaalde mensen gedag te zeggen, maar ook bepaalde plekken. Bepaalde “huisvesting” past niet meer bij hem, wat betekent dat hij door wil gaan. Hij wil groeien, en daarvoor is een verandering van omgeving noodzakelijk.

Dit voelt hij al een hele lange tijd aankomen. Alleen hij durfde steeds die sprong niet te wagen. Want wat nu, als ze mij afwijst? Wat nu als ik heel veel moeite ga doen voor haar en ze zegt “NEE!”? Dan sta ik daar.. misschien wel aan de andere kant van de wereld.. of in een ander dorp.. of voor je deur, in de straat achter je of naast je.

De grootste reden waarom Divine Masculines niet in actie komen, is omdat ze bang zijn om te falen. Omdat ze bang zijn om afgewezen te worden. Dit is een vaderwond die we met ons meedragen. Een hardheid, die we hoog houden, zodat we “veilig” zijn en geen hartzeer meer zullen ervaren.

Maar dit is niet meer dan een schijnveiligheid, want doordat we onszelf vasthouden in onze comfortzone, léven we ook niet echt!

We komen niet in beweging dan, op het nieuwe. We ondernemen geen actie op het nieuwe! Ken je dat? Dat je al jaren bij dezelfde werkgever werkt.. bij dezelfde plek gaat lunchen.. naar dezelfde camping gaat op vakantie. De Geest mist hierdoor uitdaging en kan niet groeien. We houden onszelf klein, door telkens maar in onze comfortzone te blijven.

Alleen maar dromen en wensen, is niet meer genoeg voor hem. Er was het afgelopen jaar zeer veel sprake van “lucht”. Van prachtige ideeën, van inspiratie, van allerlei inzichten.. maar de ACTIE ontbrak! Het vuur was er niet! Hij was er nog niet klaar voor en leefde nog teveel in zijn hoofd. Twijfel blokkeerde hem bij het ondernemen van actie.

Hij zag ook zijn Divine Feminine, die wel haar leven voortzette en haarzelf meer en meer rust begon te gunnen. Meer in haar rol als heler stapte, waarbij hij voelde dat hij achterbleef.

Hij heeft zichzelf daardoor geprobeerd te duwen en forceren, door tegen de natuur in, al van alles te willen beginnen aan projecten. Dit heeft mogelijk gezorgd voor ziekte bij hem. Voor projecten die mislukten.. voor Spirit die ingreep, want het was de juiste Divine Timing nog niet om vooruit te gaan.

Corona was nog te sterk aanwezig om weer in beweging te kunnen komen. Om te kunnen veranderen van plek. Om te kunnen gaan reizen. We werden gemaand om langer STIL TE STAAN.

EN MAAR GOED OOK! Want daardoor is hij mooi wél tot inzichten gekomen en 1 inzicht daarvan is, dat hij nu in de júiste richting wil gaan bewegen en met jou wil gaan samenwerken, om een toekomst op te gaan bouwen!

Jullie hebben hetzelfde droomleven en die (spirituele) verbinding wordt steeds meer op het aardse niveau gemaakt en gezien door hem.

De Volle Wolf maan (in kreeft) is een “emotionele en huiselijke maan”. Wolven zijn erg intuïtief en Kreeften ook. Wolven huilen naar Grootmoeder Maan voor inzichten en Kreeften worden niet voor niks “maan kinderen” genoemd. Wat hen daardoor ook meer gevoelig maakt voor de energie en andermans emoties. De eigen emoties gaan daardoor veel up and down.

Maar nu, na een lange tijd van vele ups-and-downs, voelt hij eindelijk zijn verlangen naar de oppervlakte komen. En dat verlangen is gericht op samenwerking. Op het “bij een pack horen”, zoals Wolven leven. En met een “pack”, wordt niet alleen maar vrienden bedoeld.. maar ook een GEZIN.

Hij voelt dat hij met zijn tweelingziel een gezin wil starten! En dat heeft er alles mee te maken met dat Corona de Divine Masculines heeft aangezet om de waarde te zien van het leven. Ze willen meer waarde gaan brengen en daarvoor is stabiliteit nodig.

Jouw Divine Masculine droomt van een vaste plek. Een vaste krachtplek, die hij thuis kan noemen. Een stabiele basis, van waaruit gewerkt kan worden en gecreëerd.

We hebben 3 ACES in de kaarten (Illuminati Tarot) en dat betekent ECHT een GROOTS nieuw begin tussen jullie. Een FLINKE doorbraak.

Wanneer jij je niet voldoende bewust bent van je hogere pad en hogere leiding, kan deze flinke doorbraak ook een flink towermoment zijn ;-) ik waarschuw maar even, om het nu echt anders te gaan doen en je hart te gaan volgen!

“Neem het STAP VOOR STAP” is het advies van de Spirits voor de Divine Masculines. Je hoeft niet alles al te weten voor je toekomst. Dat wil je vooral, om jezelf in te dekken en veilig te voelen, zodat je niet gekwetst wordt.

Ga het avontuur aan! Waag de sprong om NIET te weten, hoe het zal gaan gebeuren. Je hoeft alleen maar te weten, DAT het zal gaan gebeuren. Als je dit in je vizier houdt, dan blijf je vertrouwen op je intuïtie en kun je vooruit gaan. Samen met jouw tweelingziel.

We zien in de Victorian Lenormand een huis terugkomen en “receiving a gift”. Dit kan voor sommigen betekenen, dat jij al een tijd wenst om verandering van jouw woonsituatie. Omdat dit niet langer houdbaar voor je is. Je energetisch veld is versterkt, jij bent veranderd en je bent nu toe aan een nieuwe uitdaging. Aan een nieuwe plek. Alleen je zíet het nog niet.. je ziet simpelweg niet “hoe” dit mogelijk kan zijn voor jou. Je vóelt alleen zó sterk dat dit is wat je nodig hebt!

Deze Volle Wolf maan helpt jou om op dit innerlijke gevoel te blijven vertrouwen, maar vooral ook om de stappen daartoe te nemen! Een nieuw huis komt er niet, wanneer je nergens op reageert aan huizen en niemand vertelt dat je op zoek bent naar een nieuw huis?

Een droomhuis met een tuin komt er niet voor jou, wanneer je vanuit je angst en je haast, genoegen neemt met een appartement.

RICHT JE AANDACHT OP WAT JE WILT (laten groeien).

STOP EENS. Haal eens even adem. Wat zou je willen?

Jouw Divine Masculine kan dromen en dromen en dromen, over een toekomst samen met jou. Een prachtige plek met een tuin.. maar wanneer de ander jou niet durft aan te spreken, of zichzelf durft te zijn, of het gevoel durft te tonen.. dan kan er geen gelijkwaardige relatie tussen jullie ontstaan en komt dat huis er ook nooit!

Er kan pas een verandering plaatsvinden op het gebied van huisvesting. Wanneer JIJ actie onderneemt, op wat je wilt, vanuit je hart.

LET OP: niks is dus gegarandeerd en ALLES hangt SAMEN met of jij actie onderneemt op dat wat je voelt en wilt!

Hoe doe ik dat? Door niet alleen maar van alles te “doen”, want dan vergeet je de vrouw in jou (Divine Feminine) de ruimte te geven. Maar door je gedachten POSITIEF en GERICHT te houden op DAT wat je wilt! Op dat wat je wilt laten groeien!

En natuurlijk niet vergeten om realistisch te zijn. Je kunt wensen wensen wensen om een vakantie naar IBIZA, maar als alle grenzen dicht zijn en Ibiza is op slot, dan is dat niet realistisch.

Vertrouw erop, dat wanneer JIJ jouw intuïtie volgt en luistert naar je hart en daar actie op onderneemt, dat jouw pad zich op het juiste moment zal kruizen met die van jouw tweelingziel.

Waar in de wereld dat dan ook moge zijn. Jullie zullen allebei op het juiste moment, op de juiste plek zijn, om elkaar te (her)ontmoeten.

1cb10e3057png

The TRUTH deck:

Jullie spirituele pad is er nu klaar voor om in ascensie te gaan. Dat betekent, dat jullie gezamenlijk klaar zijn voor het volgende level van hart-heling met elkaar, niet langer alleen maar op het spirituele vlak, maar ook nu in de aardse realiteit. Dit kan voor sommige tweelingzielen betekenen dat zij langer in scheiding dienen te blijven en voor anderen, dat het nu de tijd is om samen te gaan komen en werken.

Zijn intentie zal dit keer gericht zijn op zowel het samenwerken (3 of pentacles) voor jullie hogere missie én een romantische relatie met jou (2 of cups), waarop hij in de buitenwereld nu actie wil gaan ondernemen (King of Wands), om opnieuw te beginnen met jou (ace of pentacles).

De “misunderstanding” tussen jullie, zal over worden gesproken, vanuit een open hart! Vanuit begrip voor elkaar en meer compassie. Omdat hij nu weet wat hij wil, kan hij gericht vooruit gaan en praten met jou.

Het vermijden van dit gesprek, wordt niet langer uitgesteld. Omdat hij weet, dat wanneer hij geen actie zal ondernemen hierop, er niks kan ontstaan tussen jullie!

Denk niet dat alles aan jou ligt. Jouw Divine Masculine heeft een flinke storm moeten doorstaan in zijn leven, waar jij mogelijk niks of weinig van hebt meegekregen. Helemaal wanneer de ander niet erg open is over het eigen leven (ook niet op social media). Dat hij je niet eerder benaderd heeft, heeft dus niet altijd iets met jou persoonlijk te maken.

Wanneer jij jouw tweelingziel hebt uitgescholden voor rotte vis, is het mogelijk wel een beetje persoonlijk dat je niks van de ander hoort ;-) Daarop kan ik alleen maar zeggen: ERKEN JE FOUTEN. We zijn allemaal menselijk en reageren weleens vanuit emoties! Maar draag wel de verantwoordelijkheid voor je eigen woorden en acties!

Het was eerder de juiste tijd nog niet om met elkaar te praten. Jullie waren allebei nog verstrikt in de eigen karma. Hij was besluiteloos en zijn intentie was (nog) niet juist. Hierdoor ontstaan er vaak tussen de tweelingzielen afspraken die weer worden afgezegd. Omdat de intentie en gedachten niet stabiel genoeg zijn. Mogelijk zend jij de angstgedachte uit, “hij zal vast wel weer gaan afzeggen”, dan is dat wat je manifesteert / aantrekt!

Vertrouw, dat wanneer het de tijd is, jullie zullen afspreken. Zonder verwachtingen en dus zonder enige negatieve angstgedachte. Want wanneer je vertrouwt dat alles hoort te gaan zoals het hoort te gaan, dan IS alles goed, toch? Zend vervolgens uit wat je wilt aantrekken!

"Ik wil graag een hart tot hart gesprek met mijn tweelingziel".

REPEAT. Bid. Affirmeer. REPEAT.

De bezem veegt jullie onstuimige verleden met elkaar nu schoon, zodat jullie opnieuw kunnen beginnen met elkaar. Sta je daar open voor? Kun je de ander vergeven voor gemaakte fouten? Wat de spiegel is van het vergeven van jouzelf.

Welke actie mag jij ondernemen om in de maand februari voor jezelf met de nieuwe maan op 1 februari te starten met JULLIE nieuwe begin?

We bevinden ons momenteel ook in Mercurius retrograde, wat ervoor kan zorgen dat de ander weer opduikt in jouw leven. Wat mogelijk een wond kan triggeren opnieuw. Zo heb ik een paar dagen terug weer even een hartje op een post gegeven van hem ;-) omdat ik dit zo voelde. HOIIII, ben ik weer!!! Hahaha!

Mercurius retrograde is de fase van het afronden van projecten. Slowing down. Niets nieuws beginnen, maar afronden, re-evalueren, je "fouten" corrigeren op welk gebied dan ook. Het is een fase van "REWIND and UNWIND".

Misschien ben jij de laatste tijd te snel gegaan met alles in je leven (allerlei projecten? Geen focus?). Neem dan nu weer een stap terug, om te REFLECTEREN, op hoe je vooruit wilt gaan en vooral WAARMEE, wanneer Mercurius weer direct gaat lopen op 3 februari. Waar ga jij je energie naartoe richten?

Ik las een post van mijn tweelingziel op facebook, waar ik naartoe begeleid werd, waarin hij vertelt over zijn 2021 jaar en dat dit voor hem zwaar is geweest met allerlei stukken om aan te kijken binnenin hemzelf. Precies zoals ik dit had gechanneld in de reading voor het nieuwe jaar! I love it how things come together!

Hij heeft veel aan “relatie heling” gedaan schreef hij. (Wat zouden we toch zonder Facebook moeten!! HAHA). Mooi, want ik namelijk ook! Waardoor we beide op een ander bewustzijn zijn geraakt, van wat we willen in het leven en met wie. Relaties die daar niet bij passen, moesten wegvallen. Wat bij sommigen van ons door FIKSE towermomenten is gebeurd.

Grote business ventures kwamen ten val, omdat we niet het juiste pad bewandelden.

We zien dus zo duidelijk, dat er towermomenten komen, wanneer we niet in actie komen!! Towermomenten die alles omgooien en ons leven op z’n kop zetten!! Zodat wat bedoeld is, alsnog kan plaatsvinden! Omdat we niet loslaten!

Op 1 januari 2021, kreeg mijn tweelingziel vervelend nieuws, wat hem verschrikkelijk raakte in een oude wond. Natuurlijk helemaal om deze wond aan te kijken in het 2021-jaar, waarin we onze relatie met onszelf de bovenhand mochten geven en mochten helen, zodat onze relaties om ons heen ook zouden gaan veranderen.

Zo wil je natuurlijk niet je nieuwe jaar beginnen.. Het zijn dit soort towermomenten die ons dus aanzetten om voor onszelf te kiezen. We mogen inzien wat we waard zijn en dat gebeurt vaak met towermomenten, zodat we onszelf realiseren dat het ANDERS moet. En we op zoek gaan naar meer in ons leven, van grotere (en gelijke) waarde.

Venus retrograde helpt ons echt in te zien wat we nu willen en verlangen van het leven, maar vooral van RELATIES. Venus, de planeet van de Liefde, loopt retrograde tot 29 januari 2022.

Waar gaan we voor? Hoe willen we dat vriendschappen eruit zien? Wat accepteren we? Waar ligt onze grens? Waar worden we blij van? Zijn allemaal vragen die Venus retrograde ons stelt. Nu 2021 veel gericht was op het onder de loep nemen en verbeteren van de relatie met onszelf, uit dit zich in de relaties met anderen en dus ook in de relatie met onze tweelingziel.

We gaan steeds meer kiezen voor stabiliteit. Hoe meer stabiliteit we binnenin onszelf vinden en creëren.

Met Mercurius in retrograde erbij nu, merk ik voor mezelf ontzettend dat ik weer afgeremd word. Mijn retrograde begon met direct al meer rust in te lassen en de antwoorden bij mezelf te zoeken.

Vooral dat laatste is doorslaggevend voor deze retrograde. Het zoeken van de antwoorden bij jezelf, betekent het afgaan op je éigen stem en intuïtie. Wat mooi samenvalt met deze Volle Wolf maan! Dé maan van de intuïtie (in kreeft).

Wat zegt ons gevoel ergens over? Triggert iets jaloezie? Dat is altijd een graadmeter.

Ik voel dat er echt een flink towermoment gaat komen nog.. maar ik denk niet voor mij, maar voor hem! Dat hoop ik dan maar ten minste ;-) Want ik weet niet of ik nog meer towermomenten kan doorstaan! Mijn tweelingziel heeft zijn dromen flink weggestopt, dus ik zie het ergens wel aankomen, dat wanneer hij ziet dat ik stappen neem op ons droomleven.. (we hadden het in 2019 over een stuk grond en een Eco tuin daarop), dit deel in hem ook weer mag herleven!

Het Otterseizoen, dat start op 20 januari en duurt tot 18 februari (seizoen van de waterman), gaat flinke doorbraken geven op materieel gebied. Het Otterseizoen is de "reinigingstijd", wat betekent dat we (al dan niet gedwongen) aan het REINIGEN mogen gaan, van ons energieveld.

Het Otterseizoen luidt daarmee een periode in van het doorvoeren van de vernieuwing, waarvoor de zaden in het Sneeuwgansseizoen (de vernieuwingstijd 22 dec / 19 jan) zijn geplant bij ons.

Het is in het Otterseizoen echt tijd om actie te ondernemen op onze dromen, want anders blijf je stagneren in dit 2022-jaar. Wanneer jij geen beslissing neemt én de stappen om VOORUIT te gaan (Volle wolf maan-energie!), dan beweegt er NIKS in jouw buitenwereld. Het is dus echt tijd om actie te ondernemen op je intuïtie en dat zegt soms ook weleens: "onderneem even helemaal geen actie en wacht tot het juiste moment". Lekker verwarrend! Ja, dat klopt ;-)

De reinigingstijd, is de tijd waarin het zaadje onder de grond, meer gaat groeien. Dus de gevoelens die bij jouw tweelingziel aan het ontstaan zijn, voor het bewandelen van het pad van zijn tweelingziel!

Conclusie: bevraag jezelf. Doe onderzoek naar ideeën die in je opkomen. Laat ze aarden. Geef je plantje water. Wees in de stilte en luister naar jezelf.

Wat is JOUW waarheid? Welke richting wil JIJ opgaan?

Voeg de speelsheid van Otter toe en je hebt een goed recept voor meer geluk en blijdschap in je leven in je nabije toekomst!

Volg je intuïtie!

REPEAT AFTER ME:

"Ik onderneem actie op mijn dromen. Ik ga vooruit. Ik weet wat ik wil en daar ga ik nu naartoe. Ik vertrouw er volledig op, dat mijn tweelingziel weer terugkeert, wanneer hij het heeft GEVOELD. Niet door mijn woorden, maar door alle towermomenten die hem bewegen om een andere richting op te gaan. De juiste richting van zijn (haar) tweelingziel".

Daar hoef ik helemaal niks voor te doen, behalve te vertrouwen op de (romantische) engelen, dat alles gebeurt, zoals het wil gebeuren. Op de juiste timing.

Namasté.

MANIFESTATION PARTY TIME!

Aho,

Avalon Sjamaan


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier:

Https://www.facebook.com/groups/877090919342912/?ref=share


INSTAGRAM

De Vind jouw Spirit-Academie voor de hereniging van Tweelingzielen kun je op instagram volgen: https://www.instagram.com/vindjouwspirit_academie

Mijn dagboek als Sjamaan volg je hier: https://www.instagram.com/avalon.sjamaan


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws voor de hereniging met jouw tweelingziel.

Lid worden van de maanbrief kan hier:

Https://vindjouwspirit.us19.list-manage.com/subscribe?u=850d939ffb2b8e51c3233e6ff&id=fe50a21fae