TWEELINGZIELEN Volle Koude Maan in tweelingen, Winterzonnewende & Sneeuwgansseizoen "de neuzen wijzen dezelfde kant op!"

Volle Koude Maan in Tweelingen (19-12), Winterzonnewende (21-12) & Sneeuwgansseizoen (22-12)

Venus retrograde 19-12 t/m 29-01, Chiron direct 19-12, Aanvang Sneeuwgansseizoen 22-12 & Einde eclipsseizoen

“de neuzen van Kupalo en Kostroma wijzen dezelfde kant op”

Hi lieverds!

Wauw, wat vindt er een hoop plaats vanaf dit weekend in de natuur, waar we alle ruimte voor mogen nemen om deze fantastische, geweldige, nieuwe energie de ruimte te kunnen geven in ons energieveld.

Denk erom dat bij een grote verschuiving in de energie, zoals dit de aankomende week vanaf 19 december zal gaan plaatsvinden, je veel rust nodig hebt en ruimte voor jezelf. Je energieveld gaat behoorlijk in ascensie de aankomende week, wat de nodige (fysieke) pijn met zich mee kan brengen.

Nu met de winter intrede en het koudere weer, zijn er velen snotterig en verkouden met een hoestje, dus OP JOUW EIGEN TEMPO! Luister naar jouw lichaam!

Trek jezelf terug wanneer je dat nodig hebt. Drink veel water en kruidenthee. Doe een slaapje tussen de middag (indien je daar de ruimte voor hebt met je werk). Schakel je telefoon uit. Doei! Ik ben er even niet!

NEEM TIJD VOOR JEZELF!

Hieronder ontvang je van mij een opsomming van de belangrijke gebeurtenissen de komende week.

Venus retrograde

Venus gaat eens in de 18 maanden retrograde. De retrograde vindt dit keer plaats in het sterrenbeeld Steenbok, wat als laatste voorkwam in 2013.

Venus is de planeet van de (zelf)liefde, van het geld en van de overvloed, verbonden aan de Godin “Aphrodite” en woonplaats van Sanat Kumara, de oprichter van de Grote Witte Broederschap. Sanat Kumara begeeft zich voornamelijk tussen de aarde en Venus, om hier op aarde de mensheid te helpen voorzien van bewustzijn en onderricht te geven voor het proces van ascensie.

Wanneer Venus retrograde gaat lopen, laat zij ons zien waar het ons ontbreekt aan zelfliefde. Hoe ziet ons leven eruit? Is dat liefdevol? Geeft het ruimte aan onze verlangens? Willen we het anders? Maken we keuzes vanuit ons hart? Zijn allemaal vragen die Venus in retrograde oproept.

Geld, hangt hier nauw mee samen. Geld is namelijk ook energie en valt daarmee ook gewoon onder de noemer “zelfliefde”. Gun jij het jezelf om te ontvangen en doe je daar voldoende moeite voor?

Met Venus in Steenbok, gaan de vragen over stabiliteit. Over aarding van onze dromen en over het doorzettingsvermogen om toewijding te gaan geven aan de liefde. Aan helende energie (zelfliefde), maar ook als spiegel daarvan, een gezonde stabiele relatie die we nu toch eindelijk graag aan zouden willen gaan om ons leven te verrijken. Steenbok helpt ons bij verstandige weloverwogen volwassen keuzes op dit vlak. We zijn gegroeid.

Wanneer we ruimte geven aan onze verlangens, kunnen we na deze periode meer stabiliteit verwachten in ons inkomen en in de communicatie met onze tweelingziel. Doordat wij namelijk gedurende de retrograde periode onze verlangens zijn gaan erkennen en onszelf meer liefde zijn gaan geven, uit dit zich in onze buitenwereld in onze aantrekkingskracht.

Chiron direct

Daarnaast gaat Chiron ook direct, op de dag van de Volle Maan. Jeetje, wat is het druk in de spirit wereld op die dag!

Chiron is de planeet van de “wounded healer”. Op 15 juli begon de retrograde van deze planeet, om ons in te laten zien wat er binnenin onszelf nog aangekeken wilde worden, om in het herfstseizoen op het medicijnwiel te worden losgelaten.

Chiron retrograde hielp ons, om onszelf te herkennen als heler, mét onze wonden. Chiron helpt ons om onze eigen kwaliteiten als heler te activeren en onszelf te leren helen, op ons eigen tempo. Chiron geeft ons altijd meer bewustzijn van wie we zijn en wat we hier komen brengen. We leren meer op onszelf te vertrouwen en hoe we in elkaar zitten.

Chiron gaat direct lopen in het sterrenbeeld Ram, een vuurteken, wat betekent dat we behoorlijk wat verlichting mogen gaan ervaren op de dag van de Volle Maan in tweeling!

Verlichting, doordat we inzien hoever we eigenlijk zijn gekomen door alle heling die mocht plaatsvinden het afgelopen jaar. Zodat we nu weer vooruit kunnen, met frisse moed 2022 in! Met Chiron direct sluiten we een groot hoofdstuk af van innerlijke kind heling!

Voordat we overgaan naar de Tarot reading voor de Volle Maan, bespreken we eerst nog de omslag die zal gaan plaatsvinden met de Winterzonnewende en de aanvang van het Sneeuwgansseizoen op het medicijnwiel.

We wisselen nu officieel van seizoen op het medicijnwiel, wat betekent dat we van een “Divine Masculine en Divine Feminine-energie”, overgaan in een “Divine Feminine-energie”. Een energie van INNER RETREAT. Een energie van opladen. Van het begraven van de strijdbijl met ons ego. Van het begraven van de strijdbijl met onze tweelingziel.

Winterzonnewende & aanvang Sneeuwgansseizoen

Ieder jaar opnieuw is de winterzonnewende, tezamen met het Sneeuwgansseizoen, hét omslagpunt in de natuur en daarmee ook tussen de tweelingzielen (moeder-aarde astrologie leert ons: zo binnen, zo buiten).

Waar we met de herfst in een rustiger vaarwater raakten (de Divine Feminine, kwam weer met de Divine Masculine samen binnenin ons), gaan we de wintertijd “alleen” in. Dat wil zeggen, “onafhankelijkheid” van een derde partij, om ons een gevoel van waardigheid te geven.

Het Sneeuwgansseizoen wordt ook wel “de vernieuwingstijd” genoemd, omdat we in dit seizoen de bodem voorbereiden, voor de groei die vanaf het Valk-seizoen (de ontwakingstijd) zal gaan plaatsvinden.

We voelen als tweelingzielen steeds meer de drang en behoefte, om een leven vanuit onze eigen kracht te gaan creëren. We willen niet langer steeds “meegaan” in wat de buitenwereld aan mogelijkheden brengt. Ons beeld van wat we willen voor onszelf, wordt steeds sterker, naarmate de tweelingzielen meer ontwaken.

Want dat is waarom we hier zijn gekomen, om een voorbeeld te zijn voor anderen, een inspiratie, door ons eigen leven te creëren van binnenuit! In samenwerking met onze spirit!

De winterzonnewende brengt ons deze omslag. Als geen ander, zíen we ineens waar we onszelf tegenhouden op welk vlak dan ook (met behulp van venus retrograde). We zíen de overtuigingen en oordelen richting onszelf, waarmee we ons huidige leven hebben gecreëerd.

De vernieuwingstijd zorgt ervoor dat we voorbij die mogelijkheden gaan kijken. Varend op onze eigen innerlijke kennis en wijsheid. De kennis en wijsheid, die jouw tweelingziel heeft meegebracht vanuit jouw vorige levens in jouw wiracocha (8e chakra) zal meer geactiveerd raken.

Tenzij jij natuurlijk tegen de energie in blijft gaan en door blijft gaan met van alles te ondernemen, in plaats van meer je rust te nemen en tijd voor reflectie en stilstand.

“We vinden de stabiliteit in onszelf” en laten daarmee een groot hoofdstuk achter ons, van het leunen op andermans adviezen, zonder dit te toetsen aan onze eigen innerlijke waarheid!

De winter is op het medicijnwiel de tijd waarin de communicatie met onze tweelingziel weer aanvangt en versterkt, wat een start mag gaan krijgen met de Volle Maan in tweeling, nu deze Volle Maan in hét teken staat van “communicatie”. Tweeling heeft als heersende planeet namelijk “Mercurius”, de planeet van de communicatie.

“Juiste belangrijke keuzes gaan worden gemaakt, zodat de tweelingzielen samen vooruit kunnen”.

En deze winterzonnewende zal dat een GROTE doorslaggevende keuze zijn, voor de rest van jouw pad hier op aarde. Zó groot kan deze omslag voor jou zijn! We bevinden ons nu namelijk in een “5-jaar”, 2021 heeft een “5-trilling”, wat de trilling is van GROTE VERANDERINGEN.

Vorig jaar met de winterzonnewende in het “4-jaar” van aarding en stabiliteit, begon deze omslag al met de aanvang van het Waterman-tijdperk. Het tijdperk van verlichting en waarin onze tweelingziel met het pad van ons hart, het voortouw mocht gaan nemen. Ik weet niet hoe dat bij jullie ging, maar bij mij was het alsof er ineens keihard op de rem werd getrapt vorig jaar, zodat ik tot stilstand kwam!

Ik dacht dat ik al gereed zou zijn voor mijn intrek in mijn bus en had mijn huur al opgezegd.... een dik vet towermoment dus voor mij, omdat ik helemaal nog niet klaar was toen energetisch voor deze sprong! Ik moest eerst volledig in overgave raken aan mijn hogere pad. Ik was nog veeeels te onrustig en wilde alles snel snel gedaan hebben. Geen geduld met mezelf en zag mezelf al lekker surfend in de bus wonen. "HOOOOO!", zeiden de Opgestegen Meesters van de Grote Witte Broederschap. "Jij bent nog niet zover". En dus verhuisde ik van het ene huis, naar - godzijdank - het huis ertegenover, dus ik hoefde alleen de dozen over de grond te verschuiven de andere deur naar binnen! Maar dit jaar is het anders voor me! Dit jaar ben ik wél klaar! Het zal wel moeten, want ik moet toch echt op 3 januari 2022 plaats maken voor de eigenaar die weer wil terugkeren in zijn huis voor vakantie!

Wanneer jouw neus dus nog niet dezelfde kant op wijst als die van jouw tweelingziel, dan zal er een towermoment voor jullie beide gaan plaatsvinden! Zodat er een grote energetische verschuiving kan plaatsvinden voor jullie, om wél met de neuzen dezelfde kant op te raken.

Dat gebeurt bijvoorbeeld doordat je ineens je baan verliest, of doordat je met een burn-out thuis komt te zitten, of je project / programma voor je eigen bedrijf gaat ineens niet door. Je wordt dan bewogen, zoals ik in 2020, om jouw neus dezelfde kant op te richten als jouw spirituele hogere plan.

Integratie 5-D en 3-D

Er vindt dit jaar voor vele tweelingzielen een volledige integratie plaats van beide werelden. Dat betekent dat de 5-D in de 3-D zal overgaan, wat leidt tot eenheid en harmonie tussen de tweelingzielen. Het samenvliegen van de Adelaar (Divine Masculine: hoofd / ratio) en de Condor (Divine Feminine: hart / gevoel en intuïtie).

Voor ons individueel betekent dit de start van ons leven zoals wij dat willen leven voor de rest van ons leven. Een GROTE sprong het diepe in, waar wij vorig jaar nog niet klaar voor waren. Vorig jaar mocht onze tweelingziel 5-D) eerst meer aarding krijgen in ons fysieke lichaam (3-D), om dit jaar tot volledige integratie over te kunnen gaan!

Mogelijk betekent dat voor jou de start van jouw eigen bedrijf als sjamanistisch heler, of anderszins de roep van jouw hart integreren in jouw buitenwereld. Dat betekent ook dat vele tweelingzielen – al dan niet abrupt – een GROTE verandering doorgevoerd zullen krijgen.

Het oude valt weg, om plaats te maken voor het nieuwe: jouw WARE zelf. Je mag jezelf die ruimte gaan geven! LEEF je mooiste leven!

Omdat de tweelingzielen deze doorslaggevende keuze voor zichzelf gaan maken, door nu écht 1000% zeker te weten wat ze willen en de roep van hun hart te gaan volgen, kunnen ze samen vooruit. Met die beslissing ontstaat namelijk stabiliteit.

De communicatie richting jou kon nog niet eerder aanvangen, omdat hij onzeker was over wat hij nu wilde. Wanneer iemand dan terugkeert in jouw leven, is dit zonder toewijding (waardoor vele afspraken vaak worden afgezegd weer). Er is dan nog teveel “ruis” op de lijn. Het hogere (eigen) plan is dan nog niet helder en duidelijk genoeg (de keelchakra is de poort van communicatie met onze spirit). Een duidelijk besluit wordt dan niet genomen (ga ik voor het pad van mijn hart ja of nee), waardoor je in 2 werelden blijft hangen. Je maakt geen keuze voor het ene (je hart / gevoel), maar ook niet voor het andere (je hoofd / verstand), waardoor je helemaal niet vooruit gaat!

Een groot deel van de Divine Masculines weet nu echt zeker wat ze willen, dus is de tijd nu aangebroken om daar actie op te gaan ondernemen, waar de Volle Maan in tweeling het startschot voor is! Richting jou!

Volle Koude Maan in tweelingen

“de neuzen van Kupalo en Kostroma wijzen dezelfde kant op”

Kupalo en Kostroma hebben beide afzonderlijk van elkaar hun eigen pad bewandeld. Dit heeft de verbinding met hun Hogere Zelf versterkt en voorbereid op het “2022-jaar” van samenwerking met hun tweelingziel.

We zien nu namelijk dat Kupalo en Kostroma met de neuzen dezelfde kant op wijzen! Samen zitten met elkaar, in de natuur! Ze kijken omhoog naar de hemel, naar de Grote Geest om hen te begeleiden! Ze zijn in overgave aan hun Spirit!

“Rod” brengt ons de energie van wensvervulling (het universum). En niet zomaar een “wensje” vervuld, maar dit is groots! Al jouw wensen zullen namelijk tegelijkertijd in vervulling gaan en “bij elkaar komen”.

Dat betekent dat jouw Divine Masculine een keuze zal gaan maken deze Volle Koude maan-cyclus, om jou als zijn “main person” te gaan erkennen. Als zijn Divine Feminine en voor sommigen zelfs als zijn “tweelingziel”, voor degenen die ontwaakt genoeg zijn.

En misschien verander je daarbij ook wel van baan, of stop je met je huidige job én ga je mogelijk ook wel verhuizen?!

“Wij, Opgestegen Meesters Jezus en Maria, feliciteren jullie, met waar jullie met het tweelingzielen collectief nu gekomen zijn. Op deze weg naar jullie eenheidsbewustzijn, hebben jullie veel moeten doorstaan. Ook van de ander. Jullie werden vaak geraakt in jullie wonden, zodat jullie zouden stilstaan en deze wonden zouden gaan aankijken, bij jullie zelf.

Eenheidsbewustzijn kan namelijk pas ontstaan, wanneer wij als individu onszelf toestaan om onze lagere zelf over te geven aan onze hogere zelf.

Op dit punt zijn we met de winterzonnewende nu aangekomen. Dat betekent dat we vanaf het Sneeuwgansseizoen een periode van verlichting zullen ingaan voor vele tweelingzielen”.

Let op, wanneer jij jouw innerlijk werk niet hebt verricht, kan de aankomende winterperiode voor jou juist een scheiding aankondigen van jouw tweelingziel, zodat jij eerst actief zult gaan werken en stilstaan om in eenheid met jouw Hogere Zelf te kunnen raken.

Er vindt (volledige) overgave plaats door de tweelingzielen, aan het pad van hun hart. Diep van binnen wisten zij al heel lang wat de goede richting voor hen was, maar er was nog verzet binnen hen. Zij leefden beiden nog in 2 werelden tegelijkertijd. De wereld van hun hart, doordat ze vóelden wat voor hen bedoeld was.. en de wereld van hun hoofd, doordat ze moeite hadden met volledig los te laten, zodat 5-D met 3-D kon integreren: hun hemelse plan hier op aarde.De Volle Koude Maan zal voor beide veel verlichting gaan brengen. Het is ook het officiële einde van het eclipsseizoen, wat betekent dat we weer vooruit kunnen met ons nieuwe leven.

We zien 2 “main persons”, een man en een vrouw in de Kipper kaarten (www.ishvara.nl) , met beide een vogel op hun hand. Ook dit wijst er weer op, dat na de lange weg die de tweelingzielen hebben afgelegd, zij nu klaar zijn om eenzelfde zielsmissie te gaan creëren met elkaar en te manifesteren / uitvoeren.

Misschien is jouw tweelingziel nog niet zover, weet dan dat de cyclus van het medicijnwiel zich IEDER JAAR herhaalt! Dat betekent dat wanneer jij jouw innerlijk werk blijft verrichten (waar ik jou bij begeleid met het medicijnwiel-jaarprogramma vol met Inca-inwijdingen en sjamanistische reizen), dan volgt de terugkeer en de overgave van jouw Divine Masculine een volgende cyclus, of een cyclus daarop!

Hoe dan ook, kun jij voelen dat jullie samenkomst in de sterren staat geschreven! Vertrouw daar op! Jij vóelt het! Dit is jouw diepe innerlijke weten. De kracht van “de Sjamaan in jou”, wat wij meer en meer bij jou ontwaken met het medicijnwiel-jaarprogramma. Iedere lente vangt daar weer een nieuwe ronde van aan.

We doorlopen met dit programma jouw "sjamanistische dood en wedergeboorte", voor het manifesteren van een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel. Een oud deel van jezelf mag afsterven, zoals dat bij de Sjamanen gaat, om ruimte te maken voor het pad van jouw hart! Jouw Nieuwe Wáre Zelf! Het regenboogpad van jouw tweelingziel!


We zien in de kaarten “heldere communicatie” tot stand komen tussen hen. De knight of wands komt daarvoor aan gegaloppeerd op zijn donkere paard (ging dat maar zo romantisch in het echt hè!). Het betekent dat jouw Divine Masculine de afstand tussen jullie zal gaan overbruggen en met zijn excuses zal gaan komen.


aa8a47c844png

Voor velen DEZE Volle Koude Maan-cyclus, zodat we vernieuwd gezamenlijk de winter in kunnen gaan.

Waar de Divine Masculine eerder nog steeds in twijfel was, hoor ik nu een “ondeugend giecheltje” (niet echt mannelijk dit hoor.. of is dat een oordeel :p).

Ik voel een luchtige relatie tussen jullie ontstaan, eerst vriendschappelijk of wat meer op afstand nog om aan elkaar te wennen, maar wel met de neuzen dezelfde kant op. Met dezelfde intentie kunnen jullie dan gaan creëren deze winter voor jullie gezamenlijke zielsmissie!

Let op: de winter is een periode waarin de zaden worden geplant voor onze groei in de lente-periode. Neem dus alle rust en tijd om nader tot elkaar te komen, door telefoongesprekken, door appjes over en weer. Leer elkaar maar weer opnieuw kennen. We hebben geen haast! De ander gaat niet weer weg! En als dat wel zo is, dan is ook dat overgave aan wat er voor jullie bedoeld is deze cyclus.

Na eerst een onwennig gesprek, waar de Divine Masculine nu echt mee over de drempel gaat komen, kan het nieuwe pas ontstaan. Het meer luchtige en de meer flirterige energie tussen jullie! Toch zal het gesprek wel open en eerlijk gaan. Gevoelens zullen meer worden getoond en mogelijk vertelt jouw Divine Masculine ook meer over zijn eigen leven, jeugd of verleden (met zijn vader?). Of mogelijk wil hij (zij) dat je kennis maakt met zijn familie, door er meer over te vertellen. Dit gesprek brengt jullie in ieder geval naar een ander level in jullie tweelingzielenreis!

Let op.. wanneer jouw Divine Masculine aangeeft GEEN gevoelens voor jou te hebben, dan zijn jullie nog niet gereed voor eenheid. Geef de ander dan de ruimte en tijd om dit te laten groeien tussen jullie, forceer niks in de buitenwereld. Trek je uit jullie verbinding terug en richt je op jezelf!

Je bent klaar om op jouw eigen innerlijke stem te gaan vertrouwen deze Volle Koude Maan. Jij voelt aan wat juist is voor jou. Jij voelt aan, wat de bedoeling is voor jullie beide. Jij voelt aan, of de ander “dichtbij” is en jullie in eenheid zullen gaan raken deze cyclus. Dat zal jouw energieveld tegen jou zeggen, dát is jouw intuïtie. Jouw energieveld zal de ander namelijk dichterbij voelen gaan komen. Je wéét wanneer iets zo is of niet.

Trust the process!

Voor sommigen vindt er ook een GROTE verhuizing plaats, deze laatste Volle Koude Maan-cyclus van het jaar 2021, naar een tuin samen! Dit kan zijn naar een geheel andere woonplaats, maar ook naar een geheel ander land zelfs!

Ik zie een plek met veel groen eromheen, waar jullie samen kunnen wonen en kunnen gaan creëren, voor de nieuwe lente-periode van 2022: hét jaar van samenwerking tussen de tweelingzielen.

Er ontstaat vanaf het einde van 2021, een golfbeweging, waardoor meer en meer tweelingzielenparen in eenheid zullen raken met elkaar. Dit brengen de energievelden van de tweelingzielen die in eenheid raken met elkaar teweeg.

Als afsluitende boodschap krijg ik door van de Divine Masculines: “hij heeft jou gehoord”.

Alle positieve gedachten (ook negatieve!) die jij al die tijd naar hem hebt uitgezonden, heeft hij gehoord! Hij hoorde als het ware steeds jouw stem als engeltje op zijn schouder (of als duiveltje wanneer het negatief was hoe je dacht over je twin!), die hem aanmoedigde om helemaal voor zijn zielsmissie te gaan! ALL-IN!

Dit zal hij ook aan jou bevestigen tijdens jullie (telefoon)gesprek. Dat jouw woorden in zijn hoofd zijn blijven hangen, maar ook dat bepaalde gedachten maar steeds bleven terugkeren. Wanneer jij krachtig hebt uitgezonden naar jouw tweelingziel (welke gedachtenkracht we versterken met het medicijnwiel-jaarprogramma, zodat jouw gedachten in lijn raken met jouw tweelingziel), zorgt dat er nu voor dat de ander gereed is om zich daaraan over te geven!

Zonder twijfel, vooruit met de geit! Ook op jouw eigen pad! Want dat bewandel je parallel aan het pad van de ander, zodat de paden zich weer kunnen gaan kruizen wanneer de tijd daar rijp voor is! Blijf dus je hogere pad bewandelen!

It’s time to surrender to the Divine!

Wordt weer vervolgd met de eerste nieuwe maan van 2022! Die op 2 januari in Steenbok staat en ons de eerste signalen van stabiliteit in jullie vernieuwde verbinding zullen gaan brengen! Mijn blogs voor tweelingzielen kun je volgen door de Vind jouw Spirit-Academie te volgen op instagram en door je in te schrijven voor de maanbrief die je iedere nieuwe en volle maan van mij ontvangt.

Leuk om in de besloten Tweelingzielen Tarot Facebook-groep (alleen vrouwen) van jou te lezen wat er met jou resoneert!

Mijn dagboekverhalen als tweelingziel en Sjamaan lees je via mijn eigen instagram en Facebook.

Aho,

Avalon Sjamaan

Decks: The Cult Wisdom tarot, Victorian Lenormand en Kipper kaarten (allemaal via www.ishvara.nl).