TWEELINGZIELEN UILSEIZOEN: “zijn visie en vooruitzicht voor zijn toekomst gaat op 1 lijn raken met de jouwe”


UILSEIZOEN 23 november t/m 21 december voor Tweelingzielen

“zijn visie en vooruitzicht voor zijn toekomst gaat op 1 lijn raken met de jouwe”

De tarot vertelt ons, dat “de blik van de Divine Masculine op de toekomst”, aan het veranderen gaat met het Uilseizoen. We zien veel paars / violet in de kaarten terugkomen, wat betekent dat zijn kruinchakra meer opengaat en hij de spirituele connectie (lovers energie) meer gaat zien tussen jullie!


78ad3eac4b 1png

Tekens en signalen in de buitenwereld die hem aan jou doen denken, gaan meer worden opgemerkt, maar dit seizoen, wordt nu ook het verband gelegd met jou als zijn (of haar) tweelingziel!

Het betekent dat de ander jou als tweelingziel zal gaan herkennen! Maar ook érkennen. Want voor dit “erkennen”, is moed nodig en chemie. Moed om te accepteren dat hij mogelijk fout is geweest in jullie verbinding. Vergeving is nodig van hemzelf, dat hij jou mogelijk niet juist heeft behandeld, waardoor jullie verbinding niet “van de grond kwam” en moeizaam bleef.

Zo was de communicatie met mijn tweelingziel altijd zeer moeizaam, omdat hij simpelweg gewoon amper ergens op reageerde. Dit gebeurt, wanneer de ziel niet goed aanwezig is in het lichaam. Ik kon dan heel enthousiast uit de hoek komen en kreeg dan gewoon geen antwoord meer.. dit deed hij overigens niet alleen bij mij, maar ook bij anderen.

“The tables are going to turn!”. Dit horen we natuurlijk al een tijdje.. maar de 7 of spirals, icm de Sorceress (high priestess), vertellen ons dat de Divine Masculine dit seizoen naar zijn intuïtie gaat luisteren en “uit zijn holletje” zal komen. In acceptatie van de magie, die wel degelijk bestaat tussen jullie en die hij nu ook meer gaat zien!

Dit is namelijk de kracht van Uil: het luisteren naar de eigen innerlijke wijsheid en doen wat goed voor hém voelt.

Beer vertelt ons, dat we nog niet uit de zware energie zijn. We worden als tweelingzielen namelijk geduwd, om ieder herfstseizoen onze oude laag los te laten en dat gaat bij velen gepaard met groeipijn. Want ineens voel je dat het anders moet. Dat je het anders wilt.. diep van binnen.. Dit kun je (en hij ook) al een tijd zo voelen, maar toch voelde het steeds niet als het juiste moment om er nu echt doorheen te breken.

Want je hele leven is nu zo ingericht dat een wijziging echt niet zo gemakkelijk aan te brengen is.. dus hoe doe je dat dan? Ga je er dan voor? Je excuses maken naar je tweelingziel, zodat jullie een stap vooruit kunnen in de júiste richting? Kan ik daar wel op vertrouwen? Heeft mijn gevoel het wel bij het juiste eind? Zijn allemaal vragen die bij hem spelen en waar hij van wakker ligt (nine of scrolls).

Het Uilseizoen is kenmerkend voor de activatie van onze eigen innerlijke wijsheid. Dat is waar totemdier Uil voor staat, welke kracht wij bij onszelf activeren met het medicijnwiel-jaarprogramma, door met de sjamanistische reis die daar onderdeel van is, te shapeshiften in Uil.

Wanneer wij gebruik maken van de kracht van Uil, boren wij onze eigen innerlijke wijsheid aan. Het Uilseizoen is op weg naar de winterzonnewende, het laatste staartje van het herfstseizoen, waarin we af mogen gaan op wat WIJ voelen. Op wat WIJ willen. Op wat WIJ zien voor onszelf. Los van de meningen van anderen.

Misschien herken jij dit wel bij jouzelf en / of jouw tweelingziel. Ik herken het in ieder geval heel goed bij mezelf, omdat ik als Heyoka empaat, gemakkelijk de energie van anderen overneem waardoor ik ineens dingen doe, die ik zelf eigenlijk helemaal niet wil!

Zoals het meegaan naar een drukke verjaardag, uit schuldgevoel of “verplichting” (misschien is de ander ook op jouw verjaardag geweest). Terwijl jouw gevoel eigenlijk zegt, dat je dit helemaal niet wilt!

Zo zegt mijn gevoel al heel lang, om echt helemaal voor mijn zielsmissie als Sjamaan te gaan en meer in afzondering te gaan leven, maar word ik nog altijd in de war gebracht door mensen om me heen. Wanneer ik dit zo ervaar, weet ik dat mijn tweelingziel dit ook zo ervaart en we dus beide nog “tussen werelden in” leven.

Het Uilseizoen is er nu voor jou, om te luisteren naar wat jíj nodig hebt, jouw eigen innerlijke wijsheid! Dit geldt vooral ook voor de “Googelaars” (zoekmachine ;-)) onder ons! Waaronder ikzelf… zo googelde ik de betekenis van “dias naturales” en vond ik op internet dat dit “werkdagen” betekende. Dus ging ik ervan uit, dat dit zo was en kwam ik op het postkantoor TE LAAT aan! Hadden ze mijn pakketje al teruggestuurd, omdat “dias naturales”, “natuurlijke dagen” betekent, wat weer betekent dat dit ALLE dagen gewoon zijn, inclusief feestdagen en het weekend.. dus nu is mijn drumtas weer op weg terug naar Duitsland.. lekker frustrerend!

Maar dat zegt maar weer, dat het nodig is om goed te voelen wat wij zelf hierover voelen. Had ik dat gedaan en mijn hogere leiding geraadpleegd, dan had ik mogelijk gevoeld dat ik eerder naar de stad zou moeten gaan ervoor, ipv dat ik “strict” vasthield aan mijn eigen overtuiging, want ik had het ten slotte gecheckt op internet. Ik werkte hiervoor dus niet samen met mijn gidsen en spirit animals!

Daar gaat het Uilseizoen verandering in brengen!

Ik hoor dat er vooral een wijziging gaat plaatsvinden in “het aanbrengen van meer focus”, op 1 bepaald project. Op 1 bepaalde koers. Dit is de kracht van Uil.

De Page of Stones, de acrobat, vertelt ons dat er een belangrijk hoofdstuk door de Divine Masculine zal worden afgesloten. Een GROOT hoofdstuk. Waarvoor hij nog alle ruimte voor zichzelf nodig heeft in het Uilseizoen, zodat hij een stap vooruit kan maken op zijn eigen pad, in de juiste richting. In jouw richting!

d339498461png


We zien meer speelsheid terugkeren in zijn leven, maar vooral meer acceptatie. Acceptatie van dat zijn leven een bepaalde richting op wil, wat hij al een hele lange tijd voelt, maar waar hij tot voor kort nog telkens van in de war raakte, wat nu precies de bedoeling was voor zijn toekomst.. De toren gaat breken!

Zijn energie en aandacht lag nog veel buiten hemzelf, (monkey brain), maar dat gaat in dit Uilseizoen veranderen, omdat hij het gaat vóelen. Misschien is er onlangs een bijzondere ontmoeting tussen jullie geweest (let me know in de comments in de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep, of dit voor jou resoneert!), of zijn jullie paden op een andere manier gekruist. Hij heeft misschien iets gezien bij jou, waardoor hij zich bewust is geworden wat hij nu eigenlijk zelf wil in zijn leven.

Ondanks dat bepaalde triggers / dingen van buitenaf komen, kan dit onze eigen innerlijke waarheid activeren. Júist. Maar pas wanneer we het zien als “motivators” en niet als “ellendelingen”. En dat vraagt om verandering van zijn perspectief. Het vraagt om naar binnenkeren en zichzelf afvragen, wat het nu eigenlijk is dat híj zelf wil met zijn leven.

Zo weet ik dat mijn tweelingziel als droom heeft om een eigen stuk grond te hebben, waarop hij Eco groenten en fruit kan verbouwen. Toen hij hier was in 2019, hebben we zelfs vanuit de flow van spirit, gezamenlijk een stuk grond bekeken hier op het eiland.

Maar aan zijn buitenwereld nu te zien, is hij daar heel ver van verwijderd. Maar ik niet! Want ik heb laatst van alles erover gepost op Facebook, dat ik hier op het eiland een stuk grond heb gevonden om te kunnen huren!

Dat betekent dat met dit inzicht, zijn droom weer “in zicht” is gekomen, waar dit eerder nog onmogelijk leek te zijn. Want hoe ga je een stuk grond kopen, wat hier behoorlijk duur is, zonder daar de financiële middelen voor te hebben? Weet dus lieve tweelingziel, dat er door de spirit wereld voor jullie wordt gezorgd en dat dromen écht kunnen uitkomen, linksom of rechtsom!

Het is alleen belangrijk dat jij in mogelijkheden denkt! En dat is precies welke kracht Uil ons mee zal geven dit seizoen. Want wanneer wij vanuit onze eigen binnenwereld kijken, zien we mogelijkheden! Ook in de samenwerking en het samenleven met de ander!

Aan een moeilijke tijd komt een einde in dit Uilseizoen, een tijd van overdenken en zorgen maken, er gaat namelijk een openbaring komen op het gebied van jullie tweelingzielenreis! (wat we al een tijdje horen is nu hier!). Een openbaring waardoor jij weet dat het goed zit en er beweging gaat komen in jullie relatie, waardoor jij met meer vertrouwen vooruit kunt gaan op jullie pad. Waardoor jij durft los te laten en tegen jezelf kunt zeggen: “ja, zie je.. ik voelde dit al heel lang. Nu weet ik genoeg. Ik kan de buitenwereld loslaten en laten voor wat het is. Ik vertrouw volledig op mijn eigen binnenwereld en eigen innerlijke wijsheid!”.

Hij gaat daardoor een keuze maken voor een pad en daarmee toewijding geven aan zijn zielsmissie! Zijn toekomstvisie gaat daarop gericht worden. Op het terugbrengen van de magie in zijn leven. Zijn zelfvertrouwen is versterkt en hij is nu minder onzeker over zijn eigen talenten. Wat betekent dat hij vooruit kan gaan op zijn juiste pad. Het pad van de hereniging met zijn tweelingziel!

“Hij gaat in overgave aan jullie verbinding als tweelingzielen” (4 of wands).


a3a73a1448png

Wat betekent dit voor de vooruitgang van jullie relatie?

Wanneer 1 van de tweelingzielen in “full surrender” gaat, in eenheid raakt met het pad van de eigen tweelingziel, volgt de ander ook. “When U move, I move”. Het betekent dat wanneer jij zélf in overgave gaat aan het pad wat jouw tweelingziel voor jou heeft afgesproken met jouw Meesters, Leraren en Dierbaren, jouw tweelingziel in jouw buitenwereld daarin zal volgen.

We zien op “the moon” kaart van het Illuminati tarot, een wolf die huilt naar Grootmoeder Maan. Totemdier Wolf op het medicijnwiel, brengt ons de kracht van samenwerking. Samenwerking met onze ware natuur, betekent samenwerking met onze tweelingziel. Dit spiegelt zich naar onze buitenwereld door het aangaan van een samenwerking met onze “fysieke” tweelingziel.

We zien ook een kreeft op de kaart, met de kracht van emoties. Kreeften zijn huiselijke sterrenbeelden, gevoelig en “vatbaar” voor de energie. Dit vertelt ons, dat de Divine Masculine er klaar voor is dit Uilseizoen, om zijn hardheid naar zichzelf los te laten (judgement). Maar ook om zichzelf meer te mogen terugtrekken in solitude, júist omdat hij zo gevoelig is (of jij).

Wanneer dit gebeurt, ontstaat er een flow. Een flow van samenwerking met onze Divine Feminine, wat zich in de buitenwereld spiegelt in een samenwerking met ons. Gebaseerd op het gevoelsleven! Hij staat het zichzelf toe, om eindelijk een gezonde relatie aan te gaan, die gebouwd wordt op stabiliteit en volwassenheid!

Misschien heb jij hem hierover geadviseerd, of hem gewezen op zijn herhalende patronen en zag je geen verandering in zijn / jullie buitenwereld.. dan gaat daar nu verandering in komen. Want hij heeft écht wel naar je geluisterd. Denken wordt omgezet in actie en tijdens dit Uilseizoen gaan we weer vooruit (king of wands)!

Met de afnemende maan (27 november), zal hij geduwd worden om de toren te laten instorten (the tower). En niet op een lichte wijze, maar op een GROOTSE wijze. Er zal iets aan het licht komen voor hem, waardoor hij nu echt 100% zeker weet, welke richting hij op wil gaan. Hij zélf, zonder een afhankelijkheid naar anderen om mee samen te werken.

Hij zal gaan luisteren naar zijn innerlijke wijsheid.

We zien in de energie 3 x een ACE terugkomen, de pentacle, de cups en de swords energie. Tezamen met de 2 of cups, the hanged man en de king of wands, vertelt ons dit dat er een GROOTS NIEUW BEGIN voor de tweelingzielen staat aan te komen na dit Uilseizoen, wat geheel gericht is op OVERGAVE aan de Hogere Zelf.

Vernieuwde communicatie met jou wat aan zal vangen, vanuit een gevoelswereld gericht op een gezinsleven met jou en samenwerking in jullie buitenwereld! Op welke manier dit voor jullie vorm zal krijgen, zal in de afnemende maan week, meer helder worden voor jou. “Het toekomstbeeld van jouw Divine Masculine” zal in die week meer zichtbaar raken.

De 2 of cups vertelt zelfs, dat hij in overgave gaat aan een ROMANTISCHE relatie met zijn tweelingziel, omdat hij dit gaat voelen TIJDENS het Uilseizoen! HAAA!! Zodat zij tijdens het sneeuwgansseizoen hun nieuwe begin kunnen starten SAMEN! Wauwieee!

“When U move, I move”, kan dus voor jou ook betekenen, dat jij gaat verhuizen en jouw tweelingziel gelijktijdig met jou, zodat jullie elkaar beter kunnen leren kennen en jullie samen vooruit kunnen gaan!

We bevinden ons nog steeds in het Eclipsseizoen en gaan na de Volle Bevermaan die samenviel met de eerste eclips, nu op weg naar de laatste eclips, die plaatsvindt tijdens de nieuwe maan in Boogschutter.

De laatste eclips staat in het teken van een afronding van het loslaten van ons oude hoofdstuk, zodat we als een propeller kunnen worden afgevuurd ons nieuwe hoofdstuk in. Samen met onze tweelingziel.

We zullen wanneer deze eclips zich aandient, niet langer zo “diep” hoeven te gaan in onze karma heling. Vrijwel geen planeten retrograde meer, Neptunus bijna weer direct op 1 december, betekent VOORUIT gaan met het heldere weten welke richting we op willen gaan. Neptunus is namelijk de planeet van de dromen en het hogere bewustzijn, die we de afgelopen retrograde periode (sinds 25 juni) meer onder de loep mochten nemen en mochten “onderzoeken”.

Meerdere inzichten kunnen er tot je gekomen zijn, om telkens opnieuw te toetsen of dit écht is wat jíj wilt. Zo kun je met de kracht van manifestatie, van alles aantrekken in je buitenwereld, maar hoeft dat niet per se te matchen met jouw binnenwereld en hogere plan. De afgelopen periode leerde je om dit meer te toetsen aan jouw eigen heldere weten, waardoor je nu krachtiger in je schoenen bent komen te staan, wetend wat je wél wilt. En dus jouw Divine Masculine ook, want die is net zo gevoelig als jij voor planetaire ontwikkelingen als tweelingziel.

Wanneer Neptunus weer direct gaat lopen, kunnen we vooruit met creëren van ons werkelijke droomleven. Niets houdt ons dan nog tegen, om er helemaal voor te gaan (behalve Divine timing en de vrije wil van anderen ;-)).

Dromen die “verstopt” lagen bij jouw Divine Masculine, zullen na Neptunus direct, aan het licht kunnen komen, waardoor de ander de bevestiging krijgt, waar al een lange tijd naar gezocht werd: “is deze verbinding echt?”.

The FOOL vertelt ons, dat de zon weer terug zal keren in jouw leven. De zon staat voor de Divine Masculine-energie. Het is onze eigen kracht. Het is ons actiecentrum dat weer geactiveerd raakt. Onze Goddelijke wilskracht. De “drive” om voor het nieuwe te gaan. Onze motivatie keert terug, waardoor er een innerlijk vuur ontwaakt (twin FLAME). Dit vuur brengt ons in actie op ons droomleven. We gaan een grote omslag maken naar het loyaal zijn aan onszelf (krachtdier hond)!

Dit hogere “doel” waar de Divine Masculine al een tijd naar op zoek is, gaat dit Uilseizoen de juiste vorm aannemen. HIJ GAAT HET VOELEN. Hij gaat het wéten, Want dat is de kracht van Uil. Hij gaat vooruit op het medicijnwiel, met een vernieuwde hogere visie voor zijn toekomst. Én de focus op dat ene doel! Mét gebruik van zijn talenten! Waarmee hij anderen kan inspireren en zelfs onderwijzen (op den duur).

Een ander kenmerk van het Uilseizoen, wat in de natuur “de tijd van de lange nachten” wordt genoemd, met de meest donkere dag op de winterzonnewende dit jaar op 21 december, is de behoefte naar onafhankelijkheid.

Welke onafhankelijkheid zich uit in de drang naar zelfstandigheid! Dit kan zich op meerdere manieren uiten.. het kan zijn dat je voor een baas werkt, maar al een tijd voelt dat je heel graag iets voor jezelf wilt beginnen. Dit begint altijd met het besluit om daarvoor te gaan. Ondanks dat je niet goed weet wat er zal gebeuren voor jou! De energie zet je in beweging met je geest!

Het kan ook zijn dat je nog samenwoont met een ex of met een vriend of vriendin, wat je eigenlijk niet meer wilt, omdat je graag zelfstandig wilt zijn en meer rust en ruimte wilt voor jezelf.

Het kan zelfs zo zijn, dat je samenwerkt met een ander waarmee je een project bent begonnen, waar je nu van voelt, dat je daar eigenlijk niet mee verder wilt gaan.

Of je wilt naar een rustigere plek verhuizen, waar minder drukke energie om je heen is. Minder mensen. Minder verkeer. Wanneer dit voor jou nog niet aan de orde is deze medicijnwielcyclus. Heb dan geduld. Dan volgt dit een volgende herfst, of de herfst daarna, wanneer jij je levensdoel voor ogen blijft houden en je innerlijke werk verricht.

Dan betekent het, dat je toe bent aan een verandering in je leven van ENERGIE. Verandering van jouw KARMA. Samenwerken met anderen, zorgt dat jij meegaat in de energie van de ander. Mee móet gaan, omdat je rekening met elkaar dient te houden. Wanneer de ander energetisch geen match (meer) is, dan is het tijd om uit elkaar te gaan.

Vele businesspartners scheiden dan ook van weg, maar ook romantische relaties worden verbroken tijdens de herfst, om in de winter met vernieuwing te kunnen beginnen. Met zelfstandigheid!

Het kan ook zijn dat dit geldt voor een relatie met je moeder of vader, van wie jij je nog altijd (onbewust) emotioneel of financieel afhankelijk opstelt.

De spirit van de beer op de 2 of stones kaart, vertelt ons dat er een beslissing zal worden genomen door de Divine Masculine, waar lange tijd over nagedacht is. Dit is daarom een stabiele beslissing op de weg vooruit. Het is een stap uit de comfortzone, maar niet een impulsieve sprong dit keer!

Wat je nog bij vele tweelingzielen terugziet, is dat zodra de ander weer “oppopt” in hun leven er direct op wordt gereageerd, vanuit de emoties. Contact vangt dan weer aan, maar het is niet stabiel.. omdat het voortkomt vanuit emotionele onstabiliteit en afhankelijkheid.

Misschien deblokkeert jouw tweelingziel jou op Facebook of whatsapp, waardoor het contact tussen jullie weer aanvangt. Welk contact dan direct al overgaat in een seksueel getint contact of allerlei plannen voor de toekomst. Of het maken van een afspraak om elkaar weer te zien.

Dit alles heeft geen stabiele “volwassen” basis. Want even geleden zat je in de blokkeermodus en kort erna in de afspreekmodus. Hiertussen hoort de “we spreken over onze gevoelens modus”, we praten dingen uit, zodat we schoon schip kunnen maken. We hebben onze intenties beide helder. We weten wat we willen. We hebben een stabiel leven voor onszelf. We hebben onze éigen visie voor ogen, dus kunnen we openlijk praten met de ander, zonder ons van ons eigen pad af te laten brengen en daarmee mee te gaan in de energie van de ander.

De Divine Masculines die nu op dit punt zijn, zullen voor zichzelf een keuze maken voor de juiste oprechte intentie en het juiste regenboogpad. Luisterend naar hun éigen gevoel en niet omdat jij hem iets hebt verteld.

Wanneer het besluit wordt genomen om het eigen plan en idee los te laten, zal het snel gaan tussen jullie. Om “jouw oude manier van leven” los te laten, hoor ik.

Zo kan het zijn dat jij jezelf helemaal niet ziet, of kent, als een “tuinierder”, als een Sjamaan, een Death Walker, als een heler, als een coach, openbare spreker.. of misschien ben je altijd aan de ADHD-kant geweest, maar heb je daar nu helemaal geen behoefte meer aan en wil je graag de rust intrekken.

STA JEZELF DIT TOE en laat het oude beeld dat je van jezelf hebt los, zodat de nieuwe JIJ kan ontstaan vanaf het sneeuwgansseizoen.

AARTSENGEL MICHAEL, ook een Death Walker, die het tweelingzielen collectief begeleidt, geeft ons een mooie boodschap mee: "ASK A QUESTION"! Wanneer je vragen hebt over je richting, over je hogere plan, schroom dan niet om aan AE Michael om hulp te vragen!c483e14111png

Er kan zelfs sprake zijn van reizen naar jou toe, om dingen met jou uit te spreken! Reizen betekent ook van de ene straat naar de andere ;-)

Ook voor degenen die hun tweelingziel nog niet ontmoet hebben, of twijfels hebben over hun tweelingziel, die kunnen hun wáre tweelingziel tijdens reizen ontmoeten! Vele tweelingzielen bevinden zich namelijk op andere continenten, voordat ze in hereniging komen met elkaar en de paden zich gaan kruizen. Luister dus naar je gevoel! (Emigreren?).

Totemdier Hert van de 8 en de Queen of spirals, brengt ons verzachting voor het vrouwelijke. Acceptatie van dat het leven is gegaan zoals het gegaan is. Vergeving, zodat jullie beide met elkaar vooruit kunnen gaan.

Vergeving ook naar jouzelf, zodat jij weer op jouw intuïtie leert te vertrouwen, die het al lange tijd aan jou duidelijk probeert te maken, wat het juiste pad is voor jou én voor jullie!

Want het kan ook zijn dat je bepaalde visies hebt gehad voor jullie gezamenlijke toekomst, waar je telkens weer van wegraakte, omdat je jouw Hogere Zelf onbewust blokkeerde, met de meningen van anderen die dat niet zagen. Of met zware energie van problemen van anderen die je onbewust met je mee bent gaan dragen!

Het kan zelfs zijn dat je onbewust een entiteit hebt opgepikt, die de boel voor je blokkeerde en negatieve gedachten bij je inbracht!

Zo heb ik de afgelopen weken sjamanistische extractie bij mezelf moeten doen, omdat de ziel van een zwaar depressieve man bij me was, die bij mij terecht was gekomen via contact met zijn zus wat ik had gehad. Én een angstig 6-jarig meisje, die was omgekomen in een auto-ongeluk en nu dolend was in de tussenwereld, op zoek naar haar ouders.

Wanneer er een ernstig ongeluk plaatsvindt, schiet de ziel uit het lichaam en is het bewustzijn er niet altijd dat ze dood zijn gegaan. Deze zielen blijven dan dolen. Ook de zielen die zich nog hechten aan “aardse materie”, zoals hun eigen bedrijf, of hun kinderen / vrienden.

Als Death Walker (waar ik jou toe opleid en begeleid met het medicijnwiel-jaarprogramma door de Sjamaan in jou te ontwaken voor de hereniging met jouw tweelingziel), begeleid ik deze dolende zielen naar het hiernamaals. Ik voer daarvoor ceremonies uit, welke ceremonies je van mij ook leert uit te voeren tijdens het programma. Je leert ook sjamanistische extractie toe te passen en entiteiten te verwijderen uit je energieveld én hoe je jezelf beter kunt beschermen tegen ongewenste entiteiten.

“The companion” en de “2 of cups” zwanen vertellen ons tot slot, dat de Divine Masculine dit keer (voor diegenen die daar deze ronde op het medicijnwiel klaar voor zijn), zal terugkeren als jouw “companion”, als jouw gelijke. Met een open hart, voor een open gesprek met jou, dat alle kanten op kan gaan!

Zijn eigen visie gaat in lijn raken met zijn hogere visie en dat betekent dat er bij hem “een beeld” gevormd gaat worden van een samenwerking tussen jullie én daarbij een romantische relatie. Eenheid!

Maar mét vrijheid voor jullie beide, wat de spirit van zwaan ons vertelt. Met de vrijheid voor jullie beide, om allebei jullie zelf te kunnen zijn in de relatie. Wat bij velen eerder niet het geval is geweest. Er was nog teveel sprake van overdenken, van niet jezelf durven te zijn, van NIET jouw richting voor ogen te hebben en daardoor jezelf telkens te verliezen in de ander.

De hogere visie wordt helder voor jullie beide en dit keer gaan jullie deze visie volgen en doorzetten. Want dat is wat het Uilseizoen ons brengt, in voorbereiding op de winter, waarin we de nieuwe zaden voor samenwerking met onze tweelingziel zullen planten.

Of dit voor jou al tezamen met jouw tweelingziel zal zijn in jullie buitenwereld, hangt af van de mate waarin jij zelf in overgave bent aan de stem van jouw tweelingziel IN jou (celtic owl).

Want jij bent de ander en de ander is jou.

MITAKUYE OYASIN.

Wij zijn allemaal één.

Aho en de GROETEN ;-)

Avalon Sjamaan


INSTAGRAM & YOUTUBE

Volg je mijn fantastische humor al op Instagram? Dat kan hier.

De pagina van de Vind jouw Spirit-Academie met liefdesbrieven en updates van jouw Divine Masculine, volg je hier.

Op YOUTUBE vind je me hier.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws.

Lid worden van de maanbrief kan hier.