TWEELINGZIELEN Nieuwe Maan in Wolfseizoen: "gebruik je verbeeldingskracht, voor het aantrekken van jouw tweelingziel"

Tweelingzielen Nieuwe Maan in Wolfseizoen


“Gebruik je verbeeldingskracht, voor het aantrekken van jouw tweelingziel"

We staan met het tweelingziel collectief momenteel op een groot kruispunt in onze ontwaking en hereniging met onze tweelingziel.

Met de 22-02-2022 poort die zich heeft geopend, hebben we de energie van “samenwerking met onze tweelingziel" naar de aarde gekregen.

Dit betekent voor de tweelingzielen, dat zij meer heldere visies en beelden beginnen te krijgen (via hun 3e oog), over een mogelijke samenwerking met hun tweelingziel! Dat betekent beelden voor jouw eigen persoonlijke pad, maar ook voor jullie gezamenlijke pad.

Deze poort, activeert bij de tweelingzielen de DRIVE om er echt voor te gaan. Voor een nieuwe manier van leven, als heler.

Jouw tweelingziel kreeg met deze portal een visioen / idee binnen, over zijn (haar) eigen leven en zag jou daarin. Het verlangen om méér te doen met de zielsmissie, begint te groeien. Helemaal wanneer jij veel innerlijk werk hebt verricht het afgelopen jaar, heb je jouw energieveld goed voorbereid op de instroom van deze krachtige energie.

Want wij zijn daar zélf bij. Wijzelf dienen actie te ondernemen op ons hogere pad. Dat betekent wanneer jij door blijft gaan met jouw “oude” bekende manieren, er niks zal veranderen in jouw leven.

Onttrek je regelmatig uit de drukte, zodat je jouw energetisch veld kunt schoonmaken en opladen, dán zal je in staat zijn om meer helder te gaan “zien”, van je hogere pad. Dat lukt namelijk niet, wanneer ons hoofd “vol” zit, met stressvolle gedachten over van alles wat we nog moeten doen, of met de problemen van anderen waar we over nadenken. TREK JE TIJDIG TERUG!

Jouw tweelingziel heeft visioenen gekregen over een heel ander leven, als dat hij (zij) eigenlijk voor zichzelf in gedachten had! Dit keer gaat hij (zij) niet langer af op allerlei “signalen” van buitenaf, maar is het zijn gevoel dat spreekt, wat hij nu ook herkent!

Mogelijk werken jullie beide nog aan bepaalde projecten, of in een bepaalde baan, die eigenlijk al een tijd niet meer bij jullie past. Of bevinden jullie je nog steeds in een energie van schaarste en tekortkoming (geld bijvoorbeeld). Dan brengt de ontwakingstijd daarin verandering voor de tweelingzielen.

Vanaf het Valk-seizoen op 21 maart, wat “de ontwakingstijd” is op het medicijnwiel en altijd gelijk valt met de Lente-equinox, zal hierin een verschuiving gaan komen op het gebied van jullie zielsmissie. Misschien wil jij wel meedoen met het Vind jouw Spirit-programma? Om jouw zielsmissie als Q’ero Sjamaan te kunnen starten, wanneer jij de roep voelt van Peru?

Daarvoor is het belangrijk dat jij éérst gereed wordt gemaakt, om jouw energieveld te versterken. Om jezelf krachtiger te maken om krachtige energietransmissies (helingen / inwijdingen) door te kunnen gaan geven, middels Q’ero ceremonies.

Je ontvangt daarom gedurende 6 maanden 3 verschillende belangrijke Inca inwijdingen van mij. De “Ñusta Karpay”, die jouw hele energieveld opschoont en jou verbindt met de Godinnen-energie van de Ñusta’s uit Peru. De “Munay-Ki”, die jou helpt om het pad van je hart te gaan volgen, en de “Qoto Kuna”, welke inwijding jou verbindt met de 7 zusters van de Plejaden, en jouw verbinding met de sterren (great spirit) versterkt, zodat je kunt THUISKOMEN BIJ JEZELF.

Jouw Divine Masculine, zal meegaan in jouw nieuwe verandering, in jouw nieuwe manier van leven. Jullie staan immers onlosmakelijk met elkaar in verbinding. Hij zal jouw DRIVE voor je nieuwe manier van leven, dus kunnen vóelen en horen middels jouw gevoelens en gedachten daarover. Al gebeurt dat bij velen nog onbewust.

Dit activeert bij hem (haar) óók het verlangen om het nu écht anders te gaan doen. Van binnenuit!! En dat begint met een kleine stap, om dichter bij je ware natuur te komen.

Voor sommige tweelingzielen betekent dit, dat zij vaker de natuur in gaan trekken, alleen, om tot inzichten te kunnen komen en met hun spirit te kunnen communiceren. Hierdoor schoont jouw energieveld met meer regelmaat op, zodat jij meer helder verbonden bent met jouw gidsen en meer helder kunt gaan zien.

Voor anderen betekent het, dat zij eerst hun baan dienen te veranderen, om meer ruimte te maken voor zichzelf. Niet iedereen heeft nog de vrijheid in de zin van tijd, om de natuur in te trekken voor langere tijd. Vrijheid in onze buitenwereld, is een reflectie (spiegel) van de vrijheid in onze geest. En komt dus meer en meer tot stand in jouw buitenwereld, hoe meer je in verbinding met jouw Spirit raakt.

Misschien heb je een drukke baan en word je nog veel geleefd door alles wat er om je heen gebeurt. Zie dit als een reflectie van de staat van jouw geest en stel jezelf de vraag: “hoe wil ik dat mijn leven eruitziet?” en “welke stappen moet ik daarvoor nemen?”. Neem ze!

MAAK RUIMTE VOOR JEZELF! Precies zoals je bent!

Na eeuwig getwijfel, ben ik eindelijk op het punt nu gekomen, dat ik mijn “surfdroom” ga loslaten. Het past gewoon niet meer in mijn leven als heler en dat voel ik al een tijdje, alleen kon ik dit deel van mezelf maar niet loslaten.

Ik heb juist een grotere behoefte aan meer rust gekregen, in plaats van allerlei dingen zoals surfen te ondernemen. Wat ook nog eens een behoorlijk intensieve sport is.

Dit idee loslaten, is onderdeel van mijn Sjamanistische dood, waar ik jou doorheen begeleid met het medicijnwiel-jaarprogramma.

Gedurende 13 nieuwe manen, een lunair jaarkalender, doorlopen wij gezamenlijk “het pad van de Sjamaan”, om “de Sjamaan in jou” te ontwaken. Je ontvangt hiervoor 13 keren van mij de “13e rite van de Munay-Ki”, de belangrijkste INCA baarmoeder-inwijding, om jou in harmonie te brengen met het pad van jouw hart: jouw tweelingziel.

“De Sjamaan in jou” is jouw eigen innerlijke wijsheid! Het is het archetype van de wijze vrouw in jou, die wéét wat ze wil. Die vóelt wat haar pad is en die de stappen durft te nemen, om haar éigen wijsheid te volgen.

Eerst is jouw Sjamanistische dood nodig: het loslaten van de identiteit waaraan jij je verbonden hebt, voordat jouw nieuwe zelf geboren kan worden. Jouw wáre zelf: een leven vanuit je gevoel en niet vanuit “wat de wereld om je heen doet”, of “wat jouw tweelingziel aan hobby’s heeft”.

Want ergens hield ik toch ook vast aan het surfen, omdat mijn tweelingziel ook surft. “Wat nu als ik surfen zou loslaten.. ben ik dan nog wel leuk genoeg voor hem?” Onbewust speelde dit in mijn gedachten.

Het is nog steeds winter, ook hier op de Canarische eilanden ;-) dus we “leven” nog steeds onder de radar. Nu in het Wolf-seizoen, het laatste winterseizoen, wat het seizoen is van het ruimte geven aan en luisteren naar onze intuïtie. Geboortetotemdier Wolf is verbonden aan het sterrenbeeld van Vissen.

We mogen daarom ons “emotionele leven” meer de ruimte geven in dit seizoen: het water in ons leven. Meer passie en leven vanuit ons hart en gevoel. Vanuit de flow en minder vanuit het nadenken over onze toekomst.

Wolven zijn namelijk dromers! En vanuit onze dromen scheppen wij onze buitenwereld. Wanneer we niet dromen, hebben we geen richting en kan er niks voor ons tot “aarde” komen, tot manifestatie.

Met dromen bedoel ik niet gewone dromen, tijdens je slaap. “Dromen” zoals de Sjamaan dat doet, is BEWUST dromen en visualiseren, vanuit je gevoel en intuïtie, hoe jij jouw ideale leven ziet.

Wanneer je dit met regelmaat droomt, dan ga je er steeds meer naar leven. Je leeft dan al naar de wereld zoals jij die wilt scheppen. Alles bestaat dan al, alleen wacht het totdat het in materie kan worden omgezet op het juiste moment!

Tarot

Wat de kaarten ons vertellen is dat er sprake is van een DEAD END. Een manier van leven, werkt al een lange tijd niet meer en nu is het moment gekomen van ACCEPTATIE. Dat betekent, dat er stappen gaan worden ondernomen in de richting van een nieuw leven dat WEL werkt.

Dat betekent een GROOTSE, maar ECHT een GROOTSE AANPASSING in jullie beider levens, zodat jullie het pad van HELER kunnen gaan bewandelen. Misschien wachtte jij al een lange tijd op enige verschuiving bij jouw Divine Masculine op dit gebied, dan is deze nieuwe maan-cyclus daarvan de start!

Er komt een GROTE overgave aan vanaf de ontwakingstijd, welke overgave op dit moment wordt voorbereid door de Divine Masculine, doordat er allerlei inzichten binnenkomen over jullie TEAMverband.

Inzichten van de Engelen, meer witte veertjes op het pad die hem (en jou) de juiste richting op wijzen, maar ook die in laten zien, dat dit het eigenlijk al die tijd al geweest is! En hij gewoon op zijn gevoel mocht vertrouwen!

Net zoals in jouw eigen ontwakingsproces INEENS allerlei eureka momenten zich kunnen voordoen, omdat puzzelstukken in elkaar vallen, zal dit nu ook bij jouw Divine Masculine gaan plaatsvinden.

HIERDOOR VALT DE TWIJFEL WEG!

Doordat het nu écht duidelijk wordt, hoe hij zich voelt, maar ook door alle signalen uit zijn buitenwereld, zal hij er niet langer omheen kunnen, dat een pad als heler voor hem is weggelegd.

Hij gaat uitstijgen boven de menigte, wat betekent dat hij niet langer afgaat op wat hij om zich heen ziet, maar voldoende ruimte en tijd gaat inbouwen, om zijn eigen stem te kunnen horen spreken, voordat hij een belangrijke beslissing maakt. Ook in relaties tot anderen, gaat hij meer vertrouwen op wat zijn eigen gevoel hem vertelt, in tegenstelling tot de woorden die anderen naar hem uitspreken.

Dát is de kracht van de Sjamaan. Dát is jouw kracht als heler. Jij kunt de energie vóelen en "zien" middels jouw 3e oog en zelfs horen, wanneer jij helderhorend bent. Jij bént energie.

Ik zie bij vele tweelingzielen meer water in hun leven. Dit kan zijn in de vorm van zwemmen, maar ook langs het water wandelen (misschien ben jij daar al mee begonnen). Met de eendjes erbij, die ons verbinden met hun kracht aan zowel de onder- als de bovenwereld.

Het Sjamanisme gaat bij sommige tweelingzielen meer op de voorgrond raken en beoefend! Back to the roots! Er gaan meer rituelen worden uitgevoerd en ceremonies en er wordt meer geleerd over deze oeroude verbinding met de natuur.

Dat betekent ook, dat hiermee door de Divine Masculine in wordt gezien, dat deze mogelijkheid beter is voor hem (haar) in een andere omgeving. Dromen komen weer tot leven deze nieuwe maan, wat ervoor zorgt dat de geest zich weer opent, voor waar de geest lange tijd vanuit angst en overdenken, voor gesloten is geweest.

Misschien heb jij wel vaker nagedacht – en zo ook jouw Divine Masculine – over verhuizen naar het buitenland. Dan is dit het moment om dit voor jezelf te gaan visualiseren. Maak je daarvoor los van jouw tweelingziel en maak de sprong voor jezelf.

Ga niet wachten totdat de ander ook zover is. “Zie” hoe je op het strand wandelt. Visualiseer hoe je van de zon geniet, met andere type mensen praat in een nieuwe omgeving. Je voelt je beter daar. Voel je het?

Dít is de kracht van de Sjamaan. Dit is de creatiekracht van de geest!

“DROOM” je leven in wording!

Wolven zijn ook “visionaries”, net zoals Otters (watermannen) dit zijn. Alleen scheppen Otters meer vanuit de geest en het denken en Wolven (vissen) meer vanuit de emotionele wereld. De Otter zegt: “wat zie ik” en Wolf zegt: “wat voel ik”.

Deze nieuwe maan, gaat de Divine Masculine het dus ook echt VOELEN wat belangrijk is voor hem (haar), waardoor hij kan afgaan op zijn eigen radar!

WE ZIJN NOG NIET ZOVER op het medicijnwiel (dit leer je van mij allemaal tijdens het medicijnwiel-jaarprogramma ook de kenmerken van Wolven en Otters, zodat je jouw eigen tweelingzielenreis en geboortetotemdier leert kennen en vooral begrijpen! Aan de hand van jouw eigen tijdlijn!), omdat we ons nog in het winterseizoen bevinden.

De winter is nog steeds het seizoen van de voorbereiding van de zaden, waar de 22-02-2022 poort voor nodig was en aan heeft bijgedragen. Alles gebeurt op het juiste moment!

Wanneer jij je niet langer iets aantrekt van de meningen of oordelen van anderen, kun je pas echt je ware pad gaan bewandelen!

“The hanged man” vertelt ons ook, dat er ook meer inkomensstroom binnen zal gaan komen vanaf de lente, vanaf het moment van totale overgave aan het hogere pad. Geld kan namelijk pas gaan stromen, wanneer jij ruimte maakt om te ontvangen bij jezelf. Wanneer jij openstaat en volmondig “JA!” zegt, tegen het pad wat je hebt afgesproken met je tweelingziel, voor incarnatie.

Dan pas kun je weer vooruitgaan. Wanneer je het positieve weer kunt zien!

Zo kwam ik er op de dag van de Donkere Maan achter (de avond voor de nieuwe maan), dat ik mezelf en mijn tweelingziel al zolang niet meer samen heb "gezien" via mijn 3e oog. Ik was al zo'n lange tijd niet meer in mijn droomwereld geweest waar ik voorheen zijn Spirit telkens ontmoette. Ik realiseerde me daardoor, dat ik onze verbinding daarmee geen aandacht schonk en daarmee ontkende!

Een harmonieuze relatie met onze tweelingziel manifesteren wij, doordat we eerst de spirituele verbinding versterken en kunnen "zien". Dit doen we met alle 13e rites van de Munay-Ki (INCA baarmoeder-inwijding in de vorm van een sjamanistische reis op audio), tijdens het medicijnwiel-jaarprogramma gedurende 13 nieuwe manen lang.

Je kunt deze inwijding ook los meedoen via de webshop iedere nieuwe maan.

Eerst een gratis rite uitproberen? Dat kan hier.

Wanneer jij de keuze maakt voor je ware zelf, zal de Spirit wereld je keuze ondersteunen en zullen je Meesters je begeleiden en helpen bij het aantrekken van de inkomsten die passen bij jouw zielsmissie en natuurlijk ook jouw tweelingziel! Er wordt altijd voor je gezorgd!

Natuurlijk ben jij wel zelf degene die daarop actie moet ondernemen, door naar je gevoel te luisteren en moeite te doen om je met je hogere leiding te verbinden én gerichte actiestappen moet ondernemen om geld te kunnen verdienen en jezelf te laten zien en horen in de wereld van de materie!

Het Vind jouw Spirit-programma richt zich op ONLINE ondernemers. Vrouwen die als Sjamaan willen gaan ondernemen en wel online!

Helemaal in tijden van Corona, heb je met een online bedrijf zoveel mogelijkheden. Je kunt werken van waar je wilt. Je online doelgroep is daarnaast veel groter! Én je kunt je aanbod ook nog eens voor een deel "passief" maken, zodat je niet telkens "aanwezig" hoeft te zijn op de voorgrond van je bedrijf.

Hier begeleid ik jou in met het Vind jouw Spirit-programma. We spreken dan 1 op 1 over jouw unieke aanbod als Q’ero Sjamaan en wat je ervoor zou kunnen vragen. Samen creëren wij vanuit de droomwereld, jouw UNIEKE bij jóu passende aanbod.

Geloof er maar in, dat jij met jouw zielsmissie écht voldoende geld kunt verdienen om een fijn leven te leiden!

VIND JOUW SPIRIT!

Laat je tweelingziel naar JOU toekomen. Laat los en TREK AAN! Keer naar jouw DROOMWERELD! Gebruik de kracht van de Sjamaan!

GO! Hokahey!

Vind jouw Spirit.

Aho,

Avalon Sjamaan


HET VIND JOUW SPIRIT-PROGRAMMA

Tijdens het Vind jouw Spirit-programma ontvang je van mij als tweede inwijding, de belangrijke inwijding de “Munay-Ki”, wat een inwijding is van 9 weken om jou in harmonie te brengen met jouw gevoel: het pad van jouw hart. En daarmee het pad van jouw tweelingziel.

Munay-Ki betekent: "ik hou van jou". Door deze inwijding te ondergaan, leer jij jouw tweelingziel te omarmen en toe te laten in jouw leven. Je leert beter op je gevoel te vertrouwen en met de spirit van jouw tweelingziel samen te werken voor jullie hereniging.

Je ontvangt daarvoor 9 verschillende inwijdingen van de Munay-Ki, om “de Sjamaan in jou” te ontwaken: jouw hogere innerlijke wijsheid en de kracht om met jouw gedachten jouw buitenwereld te scheppen en jouw tweelingziel aan te trekken. Alsook jouw eigen inkomsten als Sjamaan met misschien wel een eigen bedrijf in jouw toekomst!

Gedurende de eerste inwijding als Q'ero Sjamaan, "de Ñusta Karpay", leer je van mij jouw medicijnbundel opbouwen, bij de Q'ero wordt dit jouw "mesa" genoemd. Jouw medicijnbundel wordt je poort naar de spirit wereld, jouw bescherming en via waar jij door de Q'ero voorouders en de Apus kunt worden begeleid op jouw pad als Sjamaan. Met jouw mesa leer je eerst jezelf helen en na het afronden van jouw inwijding gebruik je jouw mesa ook voor anderen.

De eerste rite (inwijding) van de Munay-Ki is de “Hampe rite”, ook wel de “heler-inwijding” genoemd. We starten de Munay-Ki met deze rite, omdat het pad van jouw hart als tweelingziel, het pad van een heler is.

Gedurende het gehele programma, bewandel je gezamenlijk met mij en onder mijn begeleiding als ervaren Sjamaan, het pad van de Q'ero Sjamaan. Je leert de verschillende werelden van de Sjamaan te betreden, zodat je kunt gaan werken met de Spirits van totemdieren, maar ook met de Spirits van anderen, waaronder jouw tweelingziel en natuurlijk jouw eigen Spirit! Daarnaast leer je van mij op traditionele Peruaanse wijze ceremonies uitvoeren en offers brengen aan Pachamama, om jezelf in harmonie te brengen met het pad van jouw hart.

Dit is slechts een greep uit het programma, want niet alleen de Munay-Ki is onderdeel van het programma, maar ook de belangrijke en krachtige INCA-inwijdingen van de Ñusta Karpay en de Qoto Kuna.

Meer lezen over het programma en je daarvoor aanmelden kan hier.


HET MEDICIJNWIEL-JAARPROGRAMMA

Op 1 april vangt ook het medicijnwiel-jaarprogramma aan, waarvoor jij je tot en met 31 maart kunt aanmelden. Gedurende dit programma begeleid ik jou door de energie heen, gedurende 13 nieuwe manen lang, op weg naar harmonie met jouw tweelingziel.

Je leert daarvoor van mij van alles over het medicijnwiel, specifiek van toepassing op de hereniging van tweelingzielen.

Meer lezen over het programma kan hier.


HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN

Via www.hetdagboekvaneensjamaan.nl lees je meer over mijn eigen tweelingzielenreis en via instagram volg je mijn verhalen als Q'ero Sjamaan.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed voor het versterken van de verbinding tussen jou en jouw tweelingziel in spirit.

Lid worden van de maanbrief kan hier.


YOUTUBE

Video's voor tweelingzielen bekijken doe je hier.