Tweelingzielen Jada & Will Smith

314861a3b6jpg

TWEELINGZIELEN JADA & WILL SMITH

Wat een prachtig voorbeeld van bij elkaar gekomen tweelingzielen. Jada Pinket Smith en Will Smith.

In een interview van “red table talk” vertellen Jada en Will dat Will eerst getrouwd is geweest met iemand anders, ondanks dat hij zo’n sterke energetische aantrekking tot Jada had gevoeld.

Op een moment tijdens zijn huwelijk trad het besef in dat hij en Jada bij elkaar hoorden.

Tweelingzielen die zich in een relatie bevinden zullen niet zomaar scheiden van hun partner wanneer zij hun tweelingziel tegen het lijf lopen. Dit kunnen zielen zijn die getrouwd zijn met een soulmate, maar ook zielen die tot een ander lessen hebben te leren. Die kinderen hebben en een veilige basis hebben opgebouwd die zij niet willen loslaten.

Dat was bij Will ook het geval, totdat de vrouw van Will zelf aangaf dat zij niet meer van hem hield. Zij scheidden en Will kwam samen met Jada.

Jada had daarnaast ook een hele sterke - platonische - relatie met Tupac. Soms is er sprake van een driehoeksverhouding en dient de 3e ziel als versterking voor 1 van de zielen om te kunnen groeien tot het niveau waarop de ziel klaar is om met de tweelingziel herenigd te worden. Deze groepsziel, offert zichzelf daarvoor op als soulmate. Kort nadat Jada en Will samen waren gekomen en Jada uit de drugswereld was gestapt overleed Tupac. De taak van zijn ziel was volbracht.

ELEMENTEN VULLEN ELKAAR AAN

Jada is een aarde element (maagd), waar Will een lucht element (weegschaal) is. Jada vertelt ook dat Will veel in zijn hoofd zit, wat kenmerkend is voor lucht elementen. Lucht elementen kunnen - wanneer in hun element - erg intuïtief zijn, verstandig en een sterk analyserend vermogen en intellect hebben. De energie van een lucht element bevindt zich namelijk veel “hoog” in het energieveld ter hoogte van het 3e oog, de plek waar de verbinding tussen ratio en intuïtie zich huisvest.

Jada is een aarde element. Met haar energie zorgt zij ervoor dat Will in staat is om beter te gronden. Waar bij Will aarde-energie ontbreekt vult zij dat dus aan, en andersom.

Zo is Will meer met beide benen op de grond komen staan door hun verbinding en is hij steeds meer zijn ego-patronen gaan inzien en doorbreken. Hij is meer in zijn element geraakt en daardoor minder gericht op enkel de fysieke wereld (het vergaren en uiterlijk vertoon) geraakt. Zijn intuïtie, zijn verbinding met Spirit, is versterkt geraakt.

Door de lucht-energie van Will is Jada de afgelopen tijd “wakker gemaakt” door in te zien dat zij niet goed in verbinding was met haar Ware Zelf, met haar behoeftes en haar emoties en passies. Zo vertelt zij tijdens een interview dat haar grootste verlies is geweest dat zij zichzelf verloren heeft.

Wanneer wij zo graag geliefd willen worden offeren wij ons op voor de ander. Wij praktiseren daarmee “voorwaardelijke liefde”, “als ik gehoor geef aan jouw behoeftes word ik door jou geliefd”. Dit was bij Jada ook het geval zoals dit bij velen van ons het geval is.

Het is prachtig om te zien hoe open zij nu over “de waarheid” spreekt om een voorbeeld te zijn voor anderen.

Will probeerde lange tijd zijn Liefde te halen uit de buitenwereld, uit materie, uit beroemd zijn, geld, een groot huis, uiterlijk vertoon. Daar heeft hij alsnog veel moeite mee is te zien op YouTube video’s. Jada probeerde een lange tijd haar liefde te halen uit het voorzien in de behoefte van de ander.

Het gedrag van beide wijst op blokkades in de onderste chakra’s, aarding en emoties, de vrouwelijke energie, wat leidt tot het niet kunnen stromen van levensenergie naar de zonnevlecht chakra (#3), naar de eigen kracht en het “in het element zijn”.

Er is duidelijk zichtbaar en voelbaar (in haar interviews toen en nu) hoe Jada de afgelopen jaren energetisch is geheeld en is gegroeid waardoor zij zich nu als een krachtige vrouw neerzet, stabiel en bewust. Zij heeft geleerd om ook geliefd te zijn wanneer zij alleen is. Om zichzelf liefde te geven. Om haar hart open te houden en zich kwetsbaar op te stellen voor de onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde, de Universele energiestroom. Zij is weer in verbinding met haar Spirit, haar Ware Zelf, geraakt.

Ook aan Will in relatie tot Jada kun je duidelijk zien dat zijn ego verzacht is geraakt, waardoor zijn mannelijke energie op een gezonde manier zijn element heeft kunnen versterken (lucht is mannelijke energie) waardoor hij zich meer dienstbaar voor de werkelijke behoefte van het gezin en Jada opstelt en zo de basis en veiligheid vormt waarin Jada geheel zichzelf kan zijn: de sterke krachtige vrouw. In haar aarde-element. Vrouwelijk en kwetsbaar, doch super krachtig en standvastig (geaard). Hoe wij allemaal zijn wanneer wij in ons element zijn (ook mannen).

HET OVERWINNEN VAN DE EIGEN OBSTAKELS

Daarvoor hebben zij behoorlijk wat obstakels moeten overwinnen. Zo zijn zij een tijdje uit elkaar geweest om allebei aan zichzelf te kunnen werken. Want hoe kun jij de ander “vinden” en onvoorwaardelijk liefhebben, als jij niet eerst jouzelf hebt gevonden? Wie JIJ bent?

Juist het overwinnen van alle obstakels heeft hen gebracht bij hun Spirit. Heeft hen het krachtige powerkoppel gemaakt dat zij nu zijn. Ten dienste van de wereld, zo staan zij er allebei in. Gebundelde krachten met een doel. Dus eerst zelf helen en in eigen kracht versterken voordat het gezamenlijke doel tot uitvoering kan worden gebracht.

APARTE 3-EENHEID

Ondanks dat tweelingzielen elkaar energetisch heel sterk aanvoelen in de geest en in het hart, blijven ze allebei een aparte 3-eenheid behouden van hun eigen lichaam, geest en ziel. Met hun eigen passies, hun eigen lichamelijke grenzen, intellectuele voorkeuren en eigen intuïtie. Hun eigen persoonlijkheid.

De kunst is juist om zo sterk te evolueren dat er verbinding kan plaatsvinden in de geest door gewoon te zijn. Fysiek aanwezig of niet. Ons lichaam is slechts een onderdeel van onze 3-eenheid, maar niet wie wij zijn.

Pas wanneer wij onszelf onvoorwaardelijk kunnen laten zijn met een open hart, kunnen wij ook de ander onvoorwaardelijk laten zijn en accepteren in de puurste vorm die diegene is.

HEEL EERST JOUZELF

Het gemis in jou is groot wanneer jij niet bij jouw tweelingziel kunt zijn wegens omstandigheden, of misschien wil de ander geen contact, is de ander er nog niet klaar voor. Leef jij vanuit jouw passie en jouw “dorst” naar de hartstocht (vuur element). En leeft de ander juist meer vanuit het verstand en vanuit de logica dat het nu gewoon even niet het juiste moment is (lucht element).

Pas wanneer er een goede stabiele verbinding bij jullie beide met het hart gemaakt kan worden. Door het hart te horen en het hart (emoties) voldoende ruimte te geven om te mogen zijn. Wanneer eenieder van jullie het antwoord weet op de vraag: “wat is mijn droom?” en er ook daadwerkelijk actie wordt ondernomen om die droom te leven, zijn jullie ieder in verbinding met jullie hart. Tel daarbij op een juiste balans van beweging en rust voor het lichaam (verzachting mannelijke energie: moeten moeten moeten) en het gehoor geven aan het verstand en de rust en ontwikkeling van de geest (mediteren, lezen, enz). en je hebt een goede balans van jouw 3-eenheid te pakken. Jouw EENHEID.

De energie die jij daarmee uitstraalt zul jij dan vanzelf aantrekken waardoor jij en jouw tweelingziel energetisch weer naar elkaar toe worden getrokken om elkaar weer te ontmoeten voor samenkomst en jullie gezamenlijke doel: het delen van jullie onvoorwaardelijke liefde en licht met de wereld.

SPREUK VOOR LOSLATEN

Ik schreef voor jou een spreuk om jouw tweelingziel los te laten in zoverre dat mogelijk is ivm de sterke verbondenheid die jullie ervaren. Lees de spreuk zo vaak op als je wilt. Trek jouw energie maar terug zodat jij eerst zelf aan eigen kracht kunt groeien en inslaan. Jij trekt dan vanzelf jouw tweelingziel (weer) aan.

Het verhaal over hoe ik mijn valse tweelingziel manifesteerde lees jij hier: https://vindjouwspirit.nl/blogs/article/30021/het-dagboek-van-een-sjamaan-de-ontmoeting-met-mijn-val...

De spreuk vind jij op de spreukenpagina www.vindjouwspirit.nl/spreuken

Liefs,

Avalon