TWEELINGZIELEN Gelukkig Nieuwjaar & Nieuwe Maan in Steenbok: "een tijd van ontspanning en plezier breekt aan"

HAPPY NEW YEAR & Grootmoeder Nieuwe Maan in Steenbok

Nieuwe Maan in Steenbok 2 januari 2022

“een nieuw jaar, waarin wij ons laten leiden door ons gevoel en vertrouwen”

Hi lieverds,

2021 is een BEWOGEN jaar geweest voor velen. Een pittig jaar energetisch, met een hoop innerlijke kind-stukken om doorheen te werken. Corona was heftig aanwezig en daarmee ontstond er veel strijd en verdeeldheid in onze samenleving, wat altijd een effect heeft op onszelf en hoe wij ons voelen.

We werden ineens voor allerlei keuzes gesteld, wel of niet vaccineren, reizen moesten worden afgezegd, families zagen elkaar ineens jaren niet meer (ik heb mijn moeder nu 2 jaar niet gezien). De wereld werd op z’n kop gezet en daar gingen wij in mee met onze eigen wereld.

Velen van ons raakten hun baan kwijt, of we werden gedwongen bepaalde wijzigingen aan te brengen (of dit werd voor ons gedaan!). We konden niet meer verder zoals het is gegaan, wat zorgde voor de nodige onrust, angst voor besmetting en zorgelijke gedachten.

Er wil even gezegd worden, dat angst voor besmetting met Covid er gewoon mag zijn! Want Covid is een reële ziekte. Het gebeurt nog zoveel in onze maatschappij, dat er een “taboe” ligt op angsten. “Nee, je moet niet bang zijn, wanneer je bang bent, trek je het aan”. Maar ook wanneer je per ongeluk met iemand in de tram zit, die Covid heeft.

Covid is ECHT en je mag daar dus bang voor zijn en de juiste beschermingsmaatregelen voor jezelf nemen, zoals afstand houden, meer op jezelf zijn en jezelf laten vaccineren als je voelt dat je dat wilt. Je hoeft dus niet mee te gaan in alle nieuwsberichten en jezelf op de tribune te plaatsen als dat niet goed VOELT voor jou.

We beginnen het jaar namelijk direct goed met HET BEWANDELEN VAN ONS EIGEN PAD, door te mogen doen wat voor ONS goed voelt! Dit 2022-jaar is een jaar van een NIEUW BEGIN met onze Spirit! Met onze tweelingziel! Hoelang hebben we hier wel niet op gewacht! Om naar een lichtere energie te mogen gaan! We mogen ons gehele jaar hierop in gaan richten, door telkens deze enkele zin te blijven herhalen:

"WIL IK DIT?" / "VOELT DIT PRETTIG?".

We mogen dit jaar meer NEE leren zeggen, op alles wat NIET prettig voelt! We kunnen daardoor steeds meer naar een energie van meer speelsheid gaan, meer luchtigheid, meer vreugde, meer gewoon zijn zoals we willen zijn! Al dan niet met een kopje thee op de bank, al dan niet teruggetrokken van social media, want in de wereld van alle media, is het heel moeilijk om jezelf te blijven. Jezelf daarvan met regelmaat terugtrekken is dus heel belangrijk, zodat jij jouw éigen kern weer kunt vinden en jouw éigen pad!

Social media brengt natuurlijk ook heel veel mooie positieve dingen, zoals verbinding met gelijkgestemden. Helemaal in deze moeilijke tijd van Corona. Social media helpt ons ook door in te zien dat we nooit alleen zijn op ons pad als tweelingziel!

Ben jij al lid van de tweelingzielen tarot facebook-groep?

1 januari 2022 begint met een Donkere Maan. Ons Grootmoeder beweegt ons op deze dag, om het jaar goed te beginnen met het loslaten van het oude! Het Sneeuwgansseizoen (22-12 t/m 19-01) is altijd een “overgangstijd”, waarin we de oude energie van het jaar ervoor vervangen voor de nieuwe energie van het nieuwe jaar.

Bij de Kelten begint de lente op 2 februari met Imbolc, dus dat betekent dat we op het medicijnwiel het nieuwe jaar rustig mogen beginnen.

Wees je ervan bewust, dat HOE jij jouw 1 januari en 2 januari doorbrengt, de donkere maan en de nieuwe maan, dit leidinggevend is, voor het begin van jouw nieuwe jaar!

Met welke gedachten wil jij jouw jaar beginnen op 1 januari? Met welke intenties wil jij jouw jaar beginnen op 2 januari?

De deelneemsters van het medicijnwiel-jaarprogramma, beginnen het nieuwe jaar met een prachtige baarmoeder-inwijding, de 13e rite van de Munay-Ki, om daarmee de nieuwe energie-instroom te helpen aarden met nieuwe intenties. Op 1 april 2022 vangt er weer een nieuwe ronde van aan.

En wat is deze instroom krachtig!

De Nieuwe Maan staat in Steenbok, wat betekent dat we meer stabiliteit en aarding zullen gaan vinden deze maancyclus, in het “nieuwe” dat voor ons wil ontstaan. Dit keer, met ook de start van het nieuwe jaar gelijktijdig, mag het nieuwe waarmee we zullen beginnen, blijvend zijn in ons leven! En dat ook nog eens met Venus retrograde, wat betekent dat de stabiliteit vooral gericht mag zijn, op vernieuwing in onze relaties! Op een blijvende manier! Kiezend voor wat goed voelt voor ons! En met wie!

Voor de Divine Masculines betekent het nieuwe jaar ook, een nieuw begin van toewijding naar hun hogere plan! Het pad van hun hart! Het pad van de Condor. Toewijding naar hun Divine Feminine en een nieuwe start met haar! Een leven creëren op basis van liefde en eenheid, is waar we met het tweelingzielen collectief nu naartoe gaan.

En daarvoor zullen we toch zelf de stappen moeten ondernemen!

Het “2022-jaar” heeft een 6-trilling (222) en daarmee de trilling van SERVICE aan het grotere geheel! Dat betekent dat de Divine Masculines daarin mooie en grote stappen zullen gaan maken, al in het begin van het jaar, op weg naar de lente-periode. Door het ANDERS te gaan doen, dan “normaal”.

Schrijf je intenties op een briefje en houd dit briefje de gehele maancyclus (28 dagen) bij de hand, zodat je goed je focus behoudt op het nieuwe wat je wilt creëren in je leven!

THIS IS YOUR YEAR!

Let op: het nieuwe kan ook zijn, dat jij nu eindelijk eens jezelf wilt gaan toestaan om STIL te staan, waardoor je emoties de ruimte kunnen krijgen zodat je oude pijn kan worden losgelaten. Ook dit mag je verwelkomen als “het nieuwe”. Want de nieuwe jij, maakt tijd voor jezelf vrij. Tijd om te voelen, wat we met onvoorwaardelijke liefde bedoelen.

Laten we lekker direct in het diepe springen met boodschappen van de Divine Masculines. Het zal nu op een andere manier gechanneld worden door me, dan wat jullie van mij gewend zijn. Ik zal nu vaker rechtstreeks vanuit het hoofd, het hart en wat er speelt in de buitenwereld van de Divine Masculines spreken!

Wanneer je een sterretje ziet * houdt de boodschap van de DM even op.


5c8c78d33ajpg

TAROT

Divine Masculine:

Ik ben er klaar voor om de stap richting jou te gaan nemen. Geen stap, maar het nemen van een grote crossroad in mijn leven.

Al een tijdlang denk ik na over een mogelijke samenwerking tussen ons. Maar met hoe jouw leven eruit zag, voelde ik die klik gewoon niet. Ik wist niet zo goed, op welke manier we dan zouden moeten samenwerken. Het voelde voor mij niet passend.

Ik was natuurlijk zelf al die tijd nog flink verwikkeld in mijn karmische contracten. Ik word ook nu nog vaak geleid door angst merk ik. Mijn hoofd neemt het dan over van mijn hart en dan lukt het me simpelweg niet meer om door de illusie heen te kijken.

Om te blijven vóelen wat juist is voor mij en op mijn intuïtie te blijven vertrouwen.

*** deze Grootmoeder nieuwe maan in Steenbok, zal er een grote verschuiving in jouw buitenwereld gaan plaatsvinden. “Het nieuwe, waar jij al zolang op hebt gewacht, zal voor jou dan gaan beginnen”. En dat direct in de eerste nieuwe maancyclus van het nieuwe jaar van samenwerking “2022”! En dat op 2 januari!! 2222 hét getal van vertrouwen en toewijding aan onze Hogere Zelf! ***

Jouw nieuwe manier van leven, waar je in het nieuwe jaar mee zal beginnen, activeert mijn droomleven weer! Lange tijd heb ik gevoeld dat ik bestemd ben voor zoveel grote dingen! Lange tijd voel ik, dat ik graag mijn hart wil volgen!

Maar de omstandigheden houden me telkens tegen.. Corona speelt mee, waardoor ik toch best nog wat onmogelijkheden zie voor de uitvoering van mijn dromen.. alsook ben ik nog best verwikkeld in allerlei relaties, vriendschappen en andere situaties, die veel van mijn energie vragen, waardoor ik de verbinding met mezelf telkens blijf verliezen. Met mijn wáre Zelf.

*** een deur, een hoofdstuk zal met deze verschuiving voor jou gesloten gaan worden! Niet alleen in jouw eigen leven, maar ook in de relatie met jouw tweelingziel, zal met deze grote manifestatie voor jou, een geheel ander hoofdstuk voor jou gaan beginnen! Een hoofdstuk gericht op meer (zelf-)liefde, maar ook meer standvastigheid in je leven, meer stabiliteit, meer in de richting van jouw eigen dromen! Je hebt nu namelijk een keuze gemaakt, Divine Feminine, daartoe moedigde het herfstseizoen met totemdier Beer je aan. Een keuze om die deur nu eens en voor altijd achter je te sluiten! Het hoofdstuk van jouw pijn. Het hoofdstuk van jezelf vasthouden in je angstgedachten. Het hoofdstuk, waarin je zoveel moest van jezelf, waardoor je weinig ruimte voor jezelf had. Het hoofdstuk waarin je ook werkelijk dingen móest, want je buitenwereld ging gewoon door, terwijl het eigenlijk al een tijd niet meer passend voelde.

Deze deur is in 2021 voor jou gesloten, met de nawee de eerste maancyclus van januari, zoals dat altijd het geval is op het medicijnwiel.

De energie “ververst” zich in deze maancyclus, waardoor er een transformatie plaatsvindt van het ontstaan van het nieuwe in onze buitenwereld.

“De zaadjes voor jullie hogere plan samen worden geplant”.

Met het nieuwe hoofdstuk dat voor jou begint, lieve Divine Feminine, heb jij de “touwtjes in handen” gekregen over jouw éigen leven. Waarmee je jullie gezamenlijke pad ook de juiste richting op bent gaan sturen. Leven vanuit je hart! Dit is jouw jaar! ***

Ik voel al een tijd dat ik jou benaderen wil gaan. Ik wist alleen steeds niet hoe ik moest beginnen tegen je. Ik weet ergens wel dat ik mijn excuses wil maken naar je, zodat we samen opnieuw kunnen beginnen, maar toch hield iets me telkens tegen.

Ik wist het gewoon niet al die tijd en bleef maar twijfelen. Dat kwam, omdat ik geen toewijding aan mezelf gaf. Zoals ik al zei, word ik nog veel geleid door van alles wat er om me heen gebeurt, waardoor ik mijn leven niet creëer(de), vanuit wat ik voel en zélf wil! Ik bedenk nog teveel zelf, in plaats van dat ik samenwerk met mijn gidsen en daarmee ruimte geef aan mijn spirit.

Ook voor mij is het tijd om een hoofdstuk van twijfel af te sluiten. “Either you are in, or you are out”, hoor ik al de hele tijd in mijn hoofd omgaan.. want ik kan gewoon niet vooruit, wanneer ik maar blijf twijfelen aan onze verbinding. Aan onze connectie.

Ik wéét namelijk dondersgoed, dat er meer is tussen ons, dan gewoon de “gebruikelijke relatie”. Ik weet dat er bepaalde raakvlakken zijn, die ik gewoon nog nooit eerder met iemand heb ervaren.

Ik raak alleen steeds de verbinding met mezelf en met jou weer kwijt.. want er gebeurt veel om me heen.. maar ja.. er zijn nu ook gewoon meerdere vrouwen om me heen.. vrouwen die aandacht van me vragen, waar ik me telkens door liet leiden.

Maar ik voel al een tijdlang nu, dat ik eraan toe ben om een commitment te maken in mijn leven. Ik wil iets meer. Iets met voldoening. Iets dat waarde brengt. Ik wil een spirituele verbinding en niet “zomaar” een relatie.

*Het hartchakra van de Divine Masculine spreekt*:

Ik wil een samenwerking, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Ik wil iemand met wie ik kan bouwen aan mijn toekomst. Die dezelfde richting op kijkt en hetzelfde wil in het leven. Iemand die dezelfde normen en waarden heeft.

Ik wil iemand bij wie ik me thuis kan voelen, waar ik dan ook ben. Ik wil een volwassen relatie. Maar toch ook met alle plezier van een kind. Ik wil mijn speelsheid weer terugvinden en gek kunnen doen met elkaar.

Ik geloof dat ik klaar begin te raken voor het manifesteren (aantrekken) van ware liefde op mijn pad, waarom ik het pad van mijn tweelingziel wil gaan bewandelen.

Ik ga eerst aan de relatie met mezelf werken, deze Venus retrograde, en mezelf eens afvragen, wát ik nu eigenlijk wil in mijn leven van een relatie. Welke kant wil ik zelf opgaan? Volg ik mijn hart? Geef ik ruimte aan mijn verlangens? Verbind ik me met andere mensen, vanuit service?

Jouw eigen grote sprong in je leven, wakkert mijn dromen weer aan…… al weet ik nog niet hoe ik je benaderen kan gaan..

*Helemaal wanneer jij en jouw Divine Masculine al enige tijd geen contact hebben gehad, of “afstandelijk” contact, vindt de DM het moeilijk om jou weer benaderen te gaan, omdat er vele gevoelens en gedachten meespelen die “roet in het eten gooien”.

Verbinding vanuit het hart, kan alleen ontstaan met elkaar, wanneer we er bewust voor kiezen om het hart te openen en onze angstgedachten daarmee te doorbreken. Dit is een proces, waarvan de Nieuwe Maan in Steenbok het begin zal gaan zijn onder de tweelingzielen.

Deze hartsverbinding versterken en helen we tussen de tweelingzielen, iedere nieuwe maan met het medicijnwiel-jaarprogramma, door een Ama Dablam hartactivatie (energie-transmissie) tussen de tweelingzielen te laten plaatsvinden. Op die manier, verbinden we ons met elkaar vanuit het hart, nog zónder dat dit zichtbaar is in jullie buitenwereld. Moeder aarde-astrologie wat je leert van mij met het programma, heeft namelijk als uitgangspunt: "zo binnen, zo buiten". Wat we in ons bewustzijn creëren, manifesteren we in onze buitenwereld.

Dat betekent dat jíj eerst dient te beginnen, afzonderlijk van elkaar, in jouw eigen leven met meer hart-opening, meer acceptatie van jouzelf en jouw pad als heler. Want daarom zijn álle tweelingzielen terug naar de aarde gekeerd om Pachamama haar frequentie te helpen verhogen, door eigen innerlijk werk te verrichten op het pad van hereniging met elkaar.

Afzonderlijk hebben we ieder de taak om “de Condor en de Adelaar”, in onszelf te verenigen met elkaar. De Divine Feminine-energie (Condor), ons gevoel (hart), tezamen met de Divine Masculine-energie (Adelaar), ons verstand (hoofd).


ffd175580fjpg

“TRUTH TELLER”

Deze winter zal er iets nieuws gaan groeien bij jouw Divine Masculine. Er zal een grote drang ontstaan om “dichterbij” jou te raken. Jouw “pull” wordt sterker, wat de Divine Masculine zal bewegen om jou benaderen te gaan, om te spreken vanuit het HART! Zonder oordeel naar hemzelf dat hij niet goed genoeg zou zijn voor een liefdevolle waardige relatie!

Al enige tijd speelt door zijn (haar) hoofd, om een nieuwe start te maken met jou. Alleen HOE… dat is iets dat de Divine Masculine deze winterperiode nog mag leren loslaten. Dat betekent vertrouwen op de eigen kennis en wijsheid, op de intuïtie, om gewoon te leiden, zonder te weten wat er zal gaan gebeuren.

Vele scheidingen bij de tweelingzielen zijn gebaseerd op de angst voor het onbekende. De angst om gekwetst te raken, afgewezen te worden, niet gezien of gehoord te worden. De angst voor (ver)oordelen van elkaar.

In het sneeuwgansseizoen (22-12 / 19-01) ontstaat dit nieuwe. Wat betekent dat we gaan leren vertrouwen op ons gevoel en onze intuïtie. Hiervoor zullen we onze “beschermlaag” laten zakken, zodat we de ander weer kunnen toelaten in ons leven, door de ander aan te trekken vanuit liefdevolle gedachten en vertrouwen en niet langer vanuit angst en emotionele afhankelijkheid.

In de winter zal er vooruitgang komen in de samenwerking met jouw tweelingziel. Maar! De maand januari is eerst nog voor stilte en bezinning voor jullie beide. Het zaadje wordt geplant, waardoor het belangrijk is dat je de tijd neemt om je daarvoor open te stellen.

Veel mediteren, bidden, tarot kaarten leggen, maar bovenal ook gewoon NIKS doen. LUMMELEN! Mindful aanwezig zijn in het moment, door lekker te lezen, Door lekker te genieten met een fijne wandeling met je hond. Lekker gitaar te spelen en wat nieuwe dingen uit te proberen. Door helemaal NIKS te moeten van jezelf, geef je ruimte aan jouw Divine Feminine-energie. Je geeft daarmee ruimte aan je gevoel. Wat er dan ook gevoeld wil worden!

De Nieuwe Maan in Steenbok brengt ons deze aarding in het Sneeuwgansseizoen. Sneeuwgans is het geboortetotemdier van het sterrenbeeld Steenbok, dus dit seizoen loopt in de moeder aarde-astrologie van de Native Amerikanen (zie het medicijnwiel-jaarprogramma) altijd gelijk aan het seizoen van Steenbok.

Steenbok betekent AARDING. Het betekent AANWEZIG ZIJN met onze aandacht in het moment. Stoppen met al dat overdenken en onze angstgedachten loslaten. Hetgeen nodig is, om vanuit een blanco blad weer met elkaar te leren verbinden op een níeuwe manier.

Ik heb me in mijn relatie met mijn tweelingziel constant laten leiden door angst. “Wat nu als hij me niet leuk genoeg vindt?”. “Wat nu als hij toch weer voor een ander gaat?”, waardoor ik mezelf bleef dwingen om harder te werken, leuker te zijn, meer te doen.

Deze gedachten spelen ook bij jouw Divine Masculine, want wij zijn immers één. Het betekent dat ook jouw Divine Masculine deze angsten ervaart, door saboterende gedachten!

De Nieuwe Maan in Steenbok-cyclus, gaat de deur nu eindelijk gesloten kunnen worden naar het verleden. Naar alle pijn die er niet mocht zijn. Naar vervelende dingen die gezegd zijn door jullie beide. Naar pijnlijke woorden, pijnlijk gedrag, je gekwetst voelen.

Je gaat het een plekje kunnen geven, waardoor je in het nieuwe jaar – vanaf de nieuwe maan op 2 januari – vooruit kunt gaan, mét jouw tweelingziel, op een geheel andere wijze.

Ik zie weer een telefoongesprek tussen jullie ontstaan, of eigenlijk nog steeds voor degenen die elkaar nog niet vanuit het hart hebben gesproken, om jullie te helpen gezamenlijk vooruit te gaan. Voor degenen die dit al wel hebben mogen doen, die zijn nu klaar deze nieuwe cyclus om een vervolggesprek te laten plaatsvinden. Om meer sámen te gaan werken en te gaan creëren. Misschien een vervolggesprek op wat jouw DM de laatste keer met jou heeft gedeeld over zijn familie of leven.

LET OP: geef jouw Divine Masculine de ruimte en laat de ander naar JOU toekomen. Pas dan activeert de ander vanuit het EIGEN gevoel, vanuit het eigen hartcentrum en de eigen intuïtie en niet vanuit wat jij al “zo vaak hebt herhaald en hebt gezegd”. Niet vanuit dwang of druk.

Zolang jij een oordeel blijft hebben richting jouw tweelingziel over zijn of haar proces, dan heb je meer innerlijk werk te verrichten en de angel van jouw oordeel naar jezelf eruit te trekken.

De winter zal dan voor jullie zijn om weer in volledige scheiding te raken, zodat jij jouw eigen intuïtie en hartsverbinding kunt versterken, zonder elkaar in de fysieke dimensie. Totdat jullie gereed zijn om de omslag naar elkaar te maken, vanuit het open hart. Niet vanuit: “ik wacht nu al zolang op jou hier, wanneer ben je eens zover?”.

Zo zie je dus dat eenheid niet gegarandeerd is voor alle tweelingzielen, maar je hier GERICHT innerlijk werk voor dient te verrichten!

Hierin begeleid ik jou met het medicijnwiel-jaarprogramma. Om een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel te kunnen manifesteren, is het belangrijk dat jij EERST begrip krijgt van wie jij zelf bent en waarom je hier bent en daar de stappen in gaat ondernemen.

Het programma bestaat daarvoor uit allerlei baarmoeder-inwijdingen en zegeningen, sjamanistische reizen met totemdieren, sjamanistische rituelen, je leert meeleven met de seizoenen om “de Sjamaan in jou” te ontwaken.

Jouw éigen innerlijke wijsheid. Het pad van jóuw hart, niet dat van je vrienden of de buurman. Wat is jóuw weg? Wat is jouw regenboogpad? Waarom ben je hier? Bewandel jij jouw pad? Luister je naar jezelf?

Iedere lente begint er weer een nieuwe ronde van het medicijnwiel-jaarprogramma. Op 1 april 2022, op de nieuwe maan, begint de volgende ronde. Aanmelden daarvoor kan per 2 februari 2022, op de dag van Imbolc.

Met Imbolc vieren de Druïden (Kelten), de terugkeer van de Lente in de natuur. Ook de Kelten werken met het medicijnwiel. Bij hen wordt dit vaak het “jaarwiel” genoemd.

Leer het medicijnwiel kennen: leer jezelf kennen!

Veel liefs en een Nieuwjaarsgroetje en knuffel, Aho,

Avalon Sjamaan


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws.

Lid worden van de maanbrief kan hier.