Tweelingzielen Eclips handleiding: “we verschuiven naar de wereld van het gevoel (5-D)”

De maand December 2020 voor Tweelingzielen: een uitgebreide Eclips handleiding

“Een energie van harmonie en eenheid tussen de tweelingzielen: manifestaties komen tot leven!”

De maand december is voor de Tweelingzielen dé maand van harmonie. De maand van eenheid, samenwerking en samenkomst met elkaar in de buitenwereld.

Deze maand integreren we alle geleerde lessen en al ons innerlijke werk wat we het afgelopen jaar hebben verricht.  

Het jaar 2020 is daarnaast nog eens een éxtra krachtig jaar geweest van lessen en planeten in retrogrades om ons voor te bereiden op het eclipsseizoen van deze maand, zodat we dit seizoen kunnen gebruiken om nu écht de stappen te nemen om onszelf te verlichten en ons zielenpad te gaan bewandelen.

Om de Condor (Divine Feminine) en de Adelaar (Divine Masculine) samen te laten vliegen, zodat licht en liefde naar de aarde kan komen zoals de Q´ero indianen al lang geleden hebben geprofeteerd.  

Het is het jaar van de samenkomst van de tweelingzielen. Welke samenkomst geheel afhangt van in hoeverre de Condor en de Adelaar binnenin jou samenvliegen en jij jouw éigen zielenpad bewandelt, in samenwerking met jouw gidsen.

De maand december is dé afsluitmaand van dit jaar van verlichting: het Aquarius tijdperk. Van het naar boven halen van jouw familiekarma, van de pijn die jij nog meedraagt van de voorouders vanuit jouw vorige levens.  

Wanneer jij jezelf deze maand de ruimte kunt geven die je verdient, bied je daarmee jouw tweelingziel, jouw Masculine, de ruimte om terug te keren in jouw leven. Geheel op de Divine Timing zoals dit in jullie hogere plan al is neergelegd.  

December bestaat uit de herfst en de winter en beslaat daarmee het Westen (de herfst) en het Noorden (de winter) op het medicijnwiel. Deze periodes op het Inca medicijnwiel werken wij samen met de totemdieren Otorongo (Jaguar) en Moeder Beer in het Westen en Sewar Kinté (kolibrie) en Hert in het Noorden, om onze aura te versterken met de kracht van hart opening (Jaguar) en het berusten in de stilte (Kolibrie), de Feminine-kracht van het “Zijn”.

In de herfst komen de tweelingzielen in de buitenwereld in een rustiger vaarwater met elkaar, nu wij binnenin ons de Divine Feminine en Divine Masculine herenigen geheel ingevolge het komen van het volgende winter seizoen op het medicijnwiel en de eclips periode.

De eclips periode gebruiken wij om onszelf de laatste sprong, de laatste BOOST te geven, voor het openen van ons hart in de herfstperiode, zodat we nog voor de kerst er klaar voor zijn om onze manifestaties in ontvangst te nemen.

De eclips periode is daarmee de voorbereiding op de winter periode, waarin wij zoals moeder Beer weer tot rust komen en onszelf terugtrekken in ons holletje voor reflectie en bezinning op het afgelopen jaar en het openen van ons hart en onze geest voor het planten van de zaden voor het komende 2021-jaar.  

We sluiten dit 2020-jaar af met de eclipsen.  

Wanneer jij dus nog niet IN ACTIE bent gekomen op dat wat je al zolang voelt en hoort: NOW IS YOUR FINAL CHANCE.

Belangrijke data:  

30 november: Volle Maan in Tweelingen én de eerste penumbrale maan eclips van het eclipsseizoen

“We gaan het nu eindelijk dóen”

Stiekem nemen we de eclips van november nog even mee in deze handleiding. Want met deze eclips start het eclipsseizoen officieel.  

De Volle Maan staat in het sterrenbeeld Tweelingen wat een sterrenbeeld is met het element lucht. Luchtelementen hebben de neiging om heel veel na te denken en nog meer na te denken en nog meer en daardoor NIET in actie te komen op wat werkelijk nodig is om de 3 werelden met elkaar op 1 lijn te brengen:

Het hoofd: bovenbewustzijn / bovenwereld: Yachay
Het hart: middenwereld / aardse dimensie: Munay
De buik: onderwereld / onderbewustzijn: Llanqay.

Wanneer deze 3 werelden weer één raken: onze gedachten zijn in overeenstemming met ons gevoel en we nemen de actie daarop, manifesteren we een harmonieuze relatie met onze tweelingziel in onze buitenwereld.

Tweelingen staan bekend om de “twee gezichten”. De wisselvalligheid. Het ene moment kunnen ze er helemaal voor willen gaan en het andere moment twijfelen ze ineens gigantisch en komt er niks uit hun handen.  

Het zijn ook echte trendsetters en vaak de vrolijke noot op verjaardagen en partijen. De gangmakers van de party!

De valkuilen van deze Maan zijn daarom:

Niet te lang nadenken maar doen;

Bij twijfel zorg voor aarding, ga naar buiten, spring, dans, kom uit je hoofd;

Bij twijfel onderneem EEN actie, dan komt vanzelf je juiste gevoel weer terug welke richting op te gaan. Het gevaar is het IN JE HOOFD BLIJVEN;

Laat je ware gezicht zien. Spreek je waarheid uit en maak een keuze wat je nu wilt!;

Trek jezelf voldoende terug uit de buitenwereld. Het lucht element is een Masculine energie die naar buiten is gericht en daardoor meer met anderen bezig is dan met zichzelf! Help eerst jezelf en dán de ander!

Tweelingen zijn verbonden aan de planeet Mercurius: de planeet van de communicatie. Communiceer met Spirit:

Leg tarot kaarten DAGELIJKS;

Ga fietsen om je hoofd leeg te maken en de wind (lucht) uit te nodigen om je hoofd helder te maken;

Douche lekker en drink veel water (element water);

Eet gezond;

Dans!;

Zing!;

Open je keelchakra. Schrijf! Uit jezelf zodat de communicatie tussen jou en jouw tweelingziel in Spirit kan versterken.

De eclips geeft jou de boost om het nu echt te gaan DOEN. Dat betekent niet langer uitstellen en nadenken en twijfelen, maar het gaan DOEN.  

De eerste eclips valt samen met een Volle Maan, wat op het medicijnwiel de Maan is van het ondernemen van actie. Verbonden aan Amaru (slang) en prairie wolf, kun jij je oude huid nu gaan loslaten en dieper in je buikgebied zakken.  

Hoe? Door ruimte te maken in je buikgebied voor het ontvangen van je manifestaties deze maand met de Nieuwe Maan. Hoe? Door los te laten. Hoe doe ik dat? Door de actie te ondernemen op dat wat er al zolang in je hoofd zit en de energie daarmee in beweging te brengen.

Zodra je actie begint te ondernemen in plaats van te blijven dromen, zak je in je buikgebied en verbind je jezelf met pachamama. Je onderbewustzijn komt dan naar de middenwereld toe en daarmee wordt het waarheid hier op aarde.

De eerste 2 weken van het eclipsseizoen is vooral een voorbereidingsperiode geweest. NU is de eerste eclips er en is het tijd voor ACTIE. Je weet diep van binnen wel waarop jij actie dient te ondernemen! Laat de inzichten maar tot je komen via de extended tarot reading en sjamanistische reis.

1 december: opening van de eclips poort  

“een krachtige en nieuwe energie komt naar de aarde: tijd om de veranderingen door te gaan voeren!”

1 december is de START van het nieuwe, maar ook nog het loslaten van het oude. We bevinden ons nog steeds tussen dimensies in met de collectieve energie. Wat betekent dat we ons nog bevinden halverwege 3-D (middenwereld) en 5-D (bovenwereld).  

Dat betekent dat er nog geen VOLLEDIGE integratie van ons hogere plan heeft plaatsgevonden, dus ook niet ten aanzien van onze tweelingziel. We bevinden ons nog steeds veel in 4-D, de dimensie van de geest en in ons hoofd. Nadenken, zorgen..  

Deze datum is er goed voor om actie te ondernemen op wat er nog stilligt bij jou en op je “to-do lijst” staat. Vooral ten aanzien van grote projecten die nog moeten gebeuren is vandaag de tijd om die stap te nemen en ermee naar buiten te komen!

LET OP: het hoeft niet perfect. Het hoeft niet helemaal af te zijn. Zolang alles “af” is wat nodig is. Zoals bijvoorbeeld je website en daarop je aanbod. Wanneer we maar blijven uitstellen (lucht-energie van onder andere Tweelingen, maar ook Waterman en weegschaal), dan gebeurt er simpelweg gewoon NIKS. Er komt geen geld binnen. Er verandert niks in onze buitenwereld. We blijven onszelf dan vasthouden in ons hoofd en onze eigen veilige binnenwereld.

We houden daarmee onze tweelingziel op afstand, vanuit het idee van veiligheid. Het is de ratio, de gewonde masculine-energie die denkt te moeten beschermen door overal over na te denken. De herfstperiode op het medicijnwiel is ervoor om deze muur langzaamaan te laten afbrokkelen (de tower in de tarot!). Zodat we de ander en anderen kunnen binnenlaten in onze wereld.  

Onze hechting aan de 3-D buitenwereld, gaat steeds meer naar de achtergrond. Dat betekent dat we steeds meer gaan vertrouwen op onze eigen innerlijke wijsheid (5-D) en onze éigen kracht en daartoe stappen gaan ondernemen. We raken steeds meer zeker van ons pad en wat we willen. Onze kern versterkt en daarmee de verbinding met onze Masculine.

Deze 2 weken tot aan 14 december is de opbouw naar het “uit de aardse dimensie stappen”, wat betekent dat je stap voor stap nu kunt gaan opbouwen naar integratie van jouw gevoel met jouw buitenwereld. Dit doe je door je uit te spreken, maar ook door te beginnen met schrijfwerk wat je al zolang graag wilt doen, door meer los te mogen laten van jezelf. Maak langzaamaan, stap voor stap, ruimte voor het nieuwe, zodat de energie die binnen zal komen op 14 december, jouw manifestaties in jouw buitenwereld kan bezorgen bij je. Waaronder een vernieuwde verbinding met jouw tweelingziel!

7 december: halverwege de eclips poort

“De energie is gereed om tot manifestatie te komen”

Dit is een “tussenstop” voor je. Kijk terug op de afgelopen week en zie hoever je nu bent in de uitvoering van je plannen. Morgen is het afnemende maan, wat betekent dat je op die dag en in die week kunt gaan loslaten waar je de afgelopen week aan hebt gewerkt. Het betekent dat de “actie periode” op het medicijnwiel stopt, zodat je ruimte kunt maken voor het nieuwe dat wil komen instromen met de nieuwe maan. Wanneer we in “actie-modus” blijven staan, maken we die ruimte niet en blijven we in onze masculine-energie zitten,  terwijl het met de nieuwe maan juist tijd is voor de feminine-energie van het ontvangen.

Heb je al je “taken” af kunnen ronden? Heb je je schouders eronder gezet? Heb je alle zeilen bijgezet om de energie voor jezelf de juiste richting op te bewegen? Ben je een “goede moeder” voor jezelf geweest? Het archetype dat verbonden is aan de Volle Maan en we iedere Volle Maan bij jou versterken met de Sjamanistische audio reizen (baarmoeder zegening).

Nu is de tijd om weer adem te halen en te kijken naar wat je wilt gaan loslaten deze laatste maand van dit krachtige 2020-jaar, zodat je tijdens de laatste afnemende maan van dit jaar, een groot loslaten voor jezelf kunt laten plaatsvinden. En daarmee alle ruimte maakt voor energie met een hoge frequentie. Je schone lei wacht op je in 2021!

Je droomleven wacht op je! De liefde wacht op je! TAKE THE STEPS!

8 december: afnemende maan

“het loslaten van je projecten de buitenwereld in: laat de energie (Spirit) het werk doen”

De afnemende maan is ervoor om oude patronen los te laten. Je stem van zelf-sabotage mag je loslaten, maar ook vriendschappen, projecten die nu klaar zijn om de wereld in te gaan. Je eigen ideeën laat je los, zodat het hogere plan het werk kan doen voor jou. Alles wat lager vibreert dan de liefde.

Spirit roept je om mee samen te werken. Heb je die roep gehoord? Stop met de strijd tegen jouw hogere zelf en laat de liefde je hart vervullen! Luister naar de stem van je innerlijke leiding. Je gidsen spreken dagelijks tot je en willen je begeleiden op je regenboogpad.  

Jouw tweelingziel hoort deze roep ook van zijn of haar gidsen. Hoe meer jij je opent voor de samenwerking met jouw Masculine (spirit), hoe meer jouw tweelingziel zich opent voor de samenwerking met zijn feminine (intuïtie en gevoel), waarvan jij de spiegel bent in jullie buitenwereld.

13 december: “11-meestergetal dag” en een meteorieten regen

Deze dagen zijn altijd wat zwaarder voor ons. We dromen meer en kunnen ervaren dat we sneller uit verbinding zijn. De energie is met een meteorieten regen altijd flink in beweging en de emoties in ons dus ook. Neem dus je tijd en ruimte om goed voor jezelf te zorgen en met jezelf te zijn. Veel water drinken en aan het water zijn kan jou helpen de energie beter door jou heen te laten bewegen. Alsook lichte beweging zoals fietsen en yoga en zwemmen.

14 december: Nieuwe Maan in Boogschutter én gehele zonsverduistering

“Een geheel GROOTS nieuw begin voor het gehele tweelingzielen collectief”

Met deze Nieuwe Maan beginnen jouw intenties voor het jaar van 2021. Wat wil je creëren in jouw nieuwe jaar? Welke zaden wil je planten? Hoe wil jij zijn? Wat zie je jezelf doen?

Dit is jouw moment om de stappen te nemen om meer balans en harmonie te creëren in je leven. Misschien werk je veel? Misschien krijgen jouw hart en jouw passies weinig aandacht?  

Visualiseer voor jezelf een geheel nieuw begin. Mét jouw tweelingziel! Hoe wil je dat jullie leven er samen uitziet? Vergeet niet dat je jouw leven geheel creëert met de manier waarop je naar de wereld kijkt én naar jouw tweelingziel. Wanneer jij jezelf met de ander samen gaat zien, beweeg je de energie daar naar toe en kan het zich manifesteren in jouw buitenwereld.

De Nieuwe Maan is in de natuur altijd de periode waarop de manifestaties kunnen binnenkomen in onze buitenwereld, nu we openstaan om ze te ontvangen. We ondernemen geen actie meer en bevinden ons enkel en alleen maar in een energie van “zijn”.

Dat betekent deze Nieuwe Maan voor jou, ook nog eens de laatste Nieuwe Maan van dit jaar én een gehele zonsverduistering, dat het niet anders kan dan hetgeen waar jij al zolang van droomt, in jouw buitenwereld zal verschijnen. Inclusief jouw tweelingziel!

Maar let op! Zoals Spirit dat voor jou bedoeld heeft en zoals jij dat nodig hebt. We willen soms al snel in een relatie springen met de ander, omdat dit is wat we denken dat we nodig hebben. Maar wanneer we zelf nog innerlijke kind-wonden hebben die overheersen en ons hart gesloten houden, is dat niet altijd het beste voor ons.  

Er wordt dan van ons gevraagd om eerst naar binnen te keren en onze eigen wonden te helen, voordat we ons met een ander kunnen verbinden in onvoorwaardelijkheid en liefde.  

Boogschutter is een vuur element en houdt van avontuur. Het is een sterrenbeeld dat graag uit de comfortzone komt zodat er daarbuiten groei kan plaatsvinden. Boogschutters hebben over het algemeen veel humor en kunnen jouw dag dus tot een vrolijke maken.  

Wat Boogschutter nog meer brengt, lees je in de aanloop naar de Nieuwe Maan in het Maangebed voor tweelingzielen.  

Wanneer jij je durft over te geven aan dat wat Spirit vindt dat jij nodig hebt en niet dat wat jij zélf denkt dat jij nodig hebt, open je jouw hart en geest voor de liefde.  

15 december: het sluiten van de eclips poort & Chiron direct

“De veranderingen zijn doorgevoerd: klaar voor de frisse start”.

Chiron is de planeet van de innerlijke kind-heling. Met het weer direct gaan van deze planeet zul je merken dat je niet langer van jezelf je aandacht hoeft te richten op dat wat er niet goed is gegaan in je leven, aan dat wat er anders kan in je leven. Jouw innerlijke kind mag gewoon weer zijn. Het mag weer spelen, in plaats van alsmaar moeten “helen”.  

Dat betekent dat je ook zult gaan aantrekken in je leven vanuit een andere energetische frequentie van lichtheid. Dat zorgt voor hele andere resultaten in jouw buitenwereld, ook in de relatie tot je tweelingziel. Wanneer je vanuit zwaarte spreekt en kijkt naar de ander, herhaal je jouw karma. Je ziet dan altijd wel dingen die “geheeld” zouden moeten worden bij de ander, wat een spiegel is van het oordeel naar jezelf.

Chiron direct brengt hierin verlichting. We gaan collectief naar een meer flirterige energie. Meer lachen en speelsheid en het dus meer zien en ruimte geven aan jouw innerlijke kind. Je zal eindelijk weer de ruimte kunnen voelen om je passies na te jagen, zonder al het nadenken en analyseren daarbij.

Dat betekent dat jouw tweelingziel dit ook zo zal ervaren en er voor sommigen verhuizingen op de agenda staan, waarmee de ander nu eindelijk de passies mag gaan najagen.

Met Chiron direct en het afronden van het eclipsseizoen, zijn de zware lessen voor jou nu klaar. In het jaar 2021 zetten we deze verlichting voort. Het is tijd om weer plezier te mogen maken van onszelf!

16-17 december Saturnus gaat in het sterrenbeeld van Waterman lopen

Een groot KARMISCH hoofdstuk zal hiermee sluiten!! Saturnus liep eerst in steenbok, het sterrenbeeld van aarding, van de conservatieve aanpak, het leren kennen en aangeven van onze grenzen. Het betekende dat we stil stonden en aan onze grenzen en structuur mochten werken,  de kracht van Saturnus. Aan het loslaten van de controle. Aan onze zelfzorg. Steenbok bracht vrouwelijke energie met het element aarde. Wie zijn wij? En wat hebben wij nodig?

Waterman is een vrijheidsliefhebber, vrij van geest en een lucht element, wat betekent dat we weer in beweging zullen komen, want lucht beweegt. De structuur waar we de afgelopen maanden aan gewerkt hebben was nodig om nu met de vrije, idealistische, visualiserende geest van Waterman de vruchten af te kunnen werpen in onze buitenwereld.

Waterman is een masculine-energie die de aandacht naar buiten toe richt. Je kunt daardoor een grote verschuiving binnenin jezelf voelen en de behoefte om meer je buitenwereld in te keren, dan met je binnenwereld bezig te zijn.  

De aarding en compassie van de vrouwelijke energie, die de afgelopen 200 jaar voorop heeft gestaan, kan nu in de samenleving geïntegreerd worden door opening van de geest en daarmee het versterken van ieders spirituele verbinding.  

Dus ook die van jouw tweelingziel! Al zie jij mogelijk geen vooruitgang en veranderingen in de buitenwereld van je tweelingziel, dat betekent niet dat de ander niet ook de lessen van structuur en begrenzing heeft geleerd!

KARMISCHE CONTRACTEN

Met het beëindigen van een grote karmische cyclus, betekent het ook voor vele tweelingzielen het beëindigen van een karmische relatie waarin jij jezelf nog altijd “klein” houdt in energie, door de lagere energetische frequentie van de ander te blijven dragen.

Maar ook jouw tweelingziel wordt gedwongen om hieruit los te breken. De stem van het hart zal zo hard gaan spreken, dat de ander, maar ook jijzelf, er niet langer omheen kan om voor jezelf te kiezen.

LET OP: dit betekent niet per se dat de ander direct naar jou toe zal rennen om een relatie met jou te beginnen. Indien dit wel het geval is, dien je er scherp op te zijn of dit ook is wat JIJ wilt. Of dat de ander daarmee alleen maar het karmische patroon weer zal gaan herhalen van het “hechten aan” een ander. Het niet alleen kunnen zijn.

Kies dus voor jezelf en vertrouw erop dat ook wanneer je de ander daarom afwijst, hij of zij weer terug zal keren wanneer jullie daar BEIDE klaar voor zijn.

Ieder herfst is de cyclus van het doorbreken van ons familiekarma en daarmee karmische relaties.

Alleen dit keer, dit 2020-jaar, is de energie RIJP genoeg om het voor eens en voor altijd te gaan doorbreken de cyclus die we maar blijven herhalen!

Wanneer dit voor jou en jouw tweelingziel het geval is, betekent het dat de ander NOOIT meer zal terugkeren naar het oude patroon van zelf-sabotage.

De Tarot geeft ons de energie van de hoge priesteres en de Hierophant, de energie van onze binnenwereld en de energie van onze buitenwereld. Feminine en masculine-energie. Beide 2 grote arcana´s, die ons vertellen dat we met het collectief zo ver zijn om onze binnenwereld één te laten worden met onze buitenwereld: de hereniging en harmonie van de feminine en Masculine IN ons en daarmee in onze buitenwereld de hereniging met onze tweelingziel in harmonie!

Maar ook de manifestatie van jouw dromen!  

De King of blades vult dit aan met de energie van een gezond ratio. Een gezonde verstandige ego. Zelfbescherming, wat betekent dat het hart zich durft te openen. De KING is nu ook klaar met al het ongezonde nadenken en komt nu in actie op de collectieve geest. Het is een geheelde masculine-energie in ons, die niet langer bang is voor verbinding met spirit. En daarmee een tweelingziel die niet langer bang is voor verbinding met zijn feminine.

19 december Jupiter beweegt ook naar het sterrenbeeld Waterman  

Jupiter is de geluksplaneet en brengt goddelijke grenzeloosheid, rijkdom, succes en roem. Jupiter stemt optimistisch! Welke gedachtenkracht wij nodig hebben voor het aantrekken van onze manifestaties:  rijkdom en succes!

Iedere 20 jaar bundelen Saturnus en Jupiter hun krachten in dezelfde conjunctie. Ze staan dan op één lijn. Beide planeten worden samen de “sociale” planeten genoemd. De planeten van verbinding.

Dit jaar bewegen ze beide, na 200 jaar (!) in aarde tekens te hebben gelopen, naar het lucht element Waterman. Het sterrenbeeld van verlichting, vriendschap, verbinding en samenzijn.

Geheel zoals dat nodig is voor de mensheid en tweelingzielen in het 2020-jaar, komt er daarmee een energie naar de aarde die onze verbinding met de spirit wereld intens zal gaan versterken. Spirit zal de leiding gaan nemen over ons leven, waardoor de tweelingzielen dichter naar elkaar toe zullen bewegen en sommigen zelfs in harmonie met elkaar zullen raken, afhankelijk van waar zij beide zijn in het afwerken van hun karmische cyclus en het zielscontract met elkaar.

De hoge frequentie van 5-D komt naar de aarde en integreert zich nu. Wat betekent dat we er niet langer omheen kunnen, om níet naar de stem van spirit te luisteren.

We gaan meer zien wat in ons hogere plan is neergelegd en dit dus nu ook uitvoeren! De 3 werelden komen samen.

De laatste 2 weken van december ervaren we een periode van grootse VERLICHTING! Dit is de afronding van het eclipsseizoen:

“Het tot ons laten komen van het besef dat we een nieuwe start mogen maken: rust, bezinning en ruimte voor onze ware zelf”. Lessen kunnen nog terugkomen, maar je weet nu dat observatie het eerste en belangrijkste is, voordat je ergens naar de ander op reageert vanuit je eigen pijn.

Veel reflecteren nog deze 2 weken helpt je om volledige integratie van de energie te laten plaatsvinden.

21 december: winter solstice  

Op het medicijnwiel – in de natuur – veranderen we van seizoen, wat betekent dat de energie verandert. We gaan van een energie van loslaten van zwaarte en een oude karmische cyclus, naar een energie van rust, bezinning en reflectie en daarmee meer licht. Ons baarmoedergebied is door de herfstperiode meer opgeschoond en daardoor hebben we meer ruimte gecreëerd voor een hogere frequentie van licht en liefde. Met deze hogere frequentie trekken we vervolgens andere dingen aan in ons leven. Waar de man en vrouw in ons in de herfst nog samen waren in een rustiger vaarwater dan in de lente en de zomer, is in de winter alleen de feminine-energie aanwezig. De energie van het naar binnenkeren. Van het planten van de zaden, voor de groei van ons nieuwe jaar en daarmee onze nieuwe cyclus op het medicijnwiel.

Ben jij klaar voor deze nieuwe start?

Voor sommige tweelingzielen kan dit betekenen dat zij juist UIT ELKAAR zullen gaan in de buitenwereld. Waar jij je namelijk dient terug te trekken naar binnen, zal jouw masculine dat ook gaan doen.

Wanneer je hierin de lijn van de natuur volgt, en daarmee het medicijnwiel, manifesteer je versneld een harmonieuze relatie met je tweelingziel. Dit is namelijk wat je hart je zal aangeven dat nodig is voor jou, zolang er nog van alles verstopt ligt in jouw baarmoeder- en buikgebied aan pijn, verdriet en zwaarte. Wanneer jullie dit niet eerst zelf kwijtraken en transformeren in licht, blijven jullie de eigen pijn op elkaar projecteren en kan er geen harmonie plaatsvinden.

Iedere winter leer je daarom om met jezelf te zijn en keer je jouw baarmoedergebied in. De natuur trekt zich terug. We gaan in winterslaap, om vervolgens in de lente hernieuwd weer naar buiten te keren. Zodat de zaden in jouw buitenwereld kunnen groeien.

Wanneer je toch door blijft gaan met (destructief) contact in je buitenwereld met je tweelingziel, of een relatie, of seks, dan ga je daarmee tegen de natuur in en duurt het dus veel en veel langer voordat jullie beide het zielscontract met elkaar hebben afgewikkeld, zodat het zich kan omzetten in een harmonieuze relatie tussen jullie, vanuit een volledig open hart.

Hoe je meeleeft met de seizoenen en de maanstanden en jezelf zo weer in harmonie met je ware natuur brengt, leer je van mij tijdens het medicijnwiel-jaarprogramma.

22 december: “11-meesterdag”

Een poortdag om je te verbinden met de spirit wereld. Zeer welkom na alle heftige energie van de afgelopen dagen. Op deze dag kun je goed verbinding maken met je gidsen en dus jezelf. Weer “op de rit” krijgen, waar dat de afgelopen dagen even onrustig voor je is geweest met alle verschuivingen.

Drink veel water. Neem je rust en open je geest en je hart voor de mensen om je heen. Laat de inzichten tot je komen, zonder ergens actie op te hoeven ondernemen.

Deze dag kan voor hoofdpijn zorgen. Er vindt een clearing plaats bij het 3e oog. Sta stil. En mediteer. Trek je naar binnen om daar met je gidsen te kunnen spreken.

25 & 26 december: kerstdagen

GENIET. Kijk terug op je jaar en besluit voor jezelf wat je anders wilt aanpakken in het nieuwe jaar. Jouw intenties zijn genoeg om de energie voor jou in beweging te zetten de juiste kant op!

We zijn deze dagen vaak veel met familie en vrienden, maar probeer er toch ook voor te zorgen dat je voldoende tijd voor jezelf neemt. Maak bijvoorbeeld tussendoor je energieveld even schoon met salie, of ga een rondje alleen lopen buiten om je geest leeg te maken. Blijf in verbinding!

En verder: EET LEKKER. DRINK LEKKER. Voel je vooral even niet schuldig nergens over tijdens deze feestdagen.

Op 25 december kun je ook een moment stilstaan bij de geboorte van de here Jezus. Brand bijvoorbeeld een kaarsje en spreek een gebed uit.  

30 december: Volle Maan in Kreeft en het afsluiten van het eclipsseizoen

“De eclips lessen zijn geïntegreerd: we starten het 2021-jaar fris en vernieuwd” !!!

De energie die we van deze laatste Volle Maan meenemen is de energie van “het aanwezig zijn in je lichaam”. Dat betekent “zelf-bewustzijn”.  

Wie ben jij, wat wil jij en wat heb jij nodig. Naast dat je namelijk onderdeel bent van de collectieve energie,  van de groepsgeest, ben je ook een individu. Een individu, een mens, met eigen behoeftes.

We kunnen pas een leider zijn voor anderen,  wanneer we een leider zijn voor onszelf. Wanneer we luisteren naar onze eigen innerlijke leiding!

31 december: oudjaarsdag  

Een mooi moment om in je dagboek het jaar voor jezelf af te sluiten met een prachtig gedicht aan jezelf. Of je schrijft jezelf een brief. Hierin vertel je jezelf je waardering voor jezelf en hoe jouw 2021 jaar eruit zal gaan zien! Visualiseer! Droom!! Bewaar de brief voor jezelf. Je kunt ´m eventueel begraven in de aarde, zodat de zaden ervan kunnen gaan groeien.

Wat je wilt loslaten dit jaar, schrijf je op een andere brief. Misschien naar iemand, maar het kunnen ook bepaalde overtuigingen zijn of oordelen over jezelf, of verslavingen. Deze brief verbrand je in het vuur, zodat de energie die eraan hangt, in rook zal opgaan!

Bedank de voorouders, de engelen en jouw gidsen voor hun begeleiding.

Op naar het nieuwe jaar!!

Liefs,
Avalon Sjamaan


SOCIAL MEDIA

Volg mij op social media: www.instagram.com/avalon.sjamaan en de academie voor boodschappen van jouw Masculine via www.instagram.com/vindjouwspirit_academie

FaceBook: www.facebook.com/vindjouwspirit.nl


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier:

Https://www.facebook.com/groups/877090919342912/?ref=share


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed. Lid worden van de maanbrief kan hier:

Https://vindjouwspirit.us19.list-manage.com/subscribe?u=850d939ffb2b8e51c3233e6ff&id=fe50a21fae