TWEELINGZIELEN: de maand april "overgave aan de Divine Feminine"

TWEELINGZIELEN: de maand april

4 of wands-energie: “overgave aan de Divine Feminine”

De dag dat ik deze blog schrijf, is het Goede Vrijdag. Het is de sterfdag van Jezus. Wat ik niet eens bewust zo doorhad, totdat mijn moeder me dat vertelde in onze dagelijkse ochtendboodschappen over en weer.

Ik begreep direct waarom ik de aanwezigheid van Jezus en zijn liefde zo sterk aanwezig voelde vanochtend. Wat rolden er weer een tranen over mijn wangen. Ik voelde zijn aanwezigheid zó sterk. Hij verzocht me om “Sam Garett” te luisteren.

Sam Garett maakt ontzettend mooie nummers en Jezus spreekt graag door hem heen. Net als door “Mooji”, een fantastische guru. Wat voelde ik een liefde door me heenstromen.

Wat ik ook voelde was dat ik de afgelopen tijd weer zo “naarstig” bezig was met mijn buitenwereld te proberen te bewegen, terwijl er al een plan IS. Ik hoef me daar alleen maar aan over te geven! De bus moest komen, mijn tweelingziel moest met communicatie komen. Ik was best onrustig weer.

Zoveel ideeën die ik zelf had, die geen waarheid werden. Boeddha zegt ook wel “hechting en verwachtingen zijn de wortel van het menselijk lijden”. Dat heb ik weer ondervonden!

Ik was mijn verbinding met Jezus kwijtgeraakt. Want wanneer ik met hem verbonden ben en met de energie van Maria Magdalena, dan laat ik los. Dan laat ik ontstaan. Dan laat ik flowen. Dan ben ik thuis en vertrouw ik. Voel ik me veilig en kan ik gerust mijn hart openen, wetende dat ik gedragen word en het allemaal al voor mij “gereed” is, in de spirit wereld.

Het is alleen belangrijk dat ik mijn gevoel volg.

Wanneer je Jezus een dankwoord wilt geven voor zijn kruisiging ten behoeve van de mensheid, kun je vandaag een gebed uitspreken voor jezelf. Dat mogen gewoon simpele woorden van dankbaarheid zijn, of je wilt misschien iets voor hem zingen. Jezus houdt ontzettend van zang.

DE MAAND APRIL

“De overgave aan de Divine Feminine”

De maand april draagt de trilling van het getal 4, wat het getal is van AARDING. Aarding betekent: “het landen van jouw ziel in jouw lichaam”. Waarom de Queen of Wands ook naar vorenkwam in de legging.

Want wanneer wij ons verbinden met de energie van Pachamama (moeder aarde), dan wakkert onze (tweelingzielen) vlam weer aan, ons innerlijke vuur, onze Divine Masculine!

Hoe meer jij je dus verbindt met de energie van Pachamama, maar ook het element lucht, vuur (zon), water en de kosmos, hoe meer jouw eigen vlam ontwaakt en daarmee ook jouw Tweelingziel. Want de ander is de directe spiegel van jouw eigen ontwaken.

Wat betekent “de overgave aan de Divine Feminine”?

Aarding betekent dat we van onze persoonlijkheid (ook wel “lagere zelf” genoemd) mogen “landen” hier op aarde. Daarmee zeggen we tegen onszelf dat we onszelf toestaan om als ziel, als spirit, hier te mogen leven.

Dat gebeurt wanneer we ons voldoende VEILIG voelen om op aarde aanwezig te zijn, want daar is nu eenmaal ook donkere energie.

In maart hebben we geleerd hoe we onszelf daartegen beter kunnen beschermen. Dit was de laatste fase van de winterperiode. De laatste fase van “het rijpen van de zaden”, zodat wat we geleerd hebben de afgelopen winter, nu in de praktijk kan worden gebracht vanaf de maand april.

De maand van het Bever-seizoen op het Noord-Amerikaanse medicijnwiel (dit leer je met het medicijnwiel-jaarprogramma) kondigt een seizoen aan (op 20 april) van INGRIJPENDE VERANDERINGEN EN GROEI. We starten met dit seizoen het tweede deel van de lente, wat betekent dat voor de tweelingzielen hun (innerlijke) Masculine zal gaan ontwaken in hun spirituele verbinding!

Dat betekent dat jouw Masculine tekens en signalen zal gaan zien van jullie verbinding in energie, in Spirit. Het betekent dat jouw Masculine, jouw tweelingziel, jullie verbinding kan gaan voelen!

Want liefde kun je niet bedenken, dat kun je alleen maar voelen. En daarvoor moet jij eerst zelf in overgave raken aan de Goddelijke wil: het pad van jouw ziel / hart.

Je kunt jouw tweelingziel dus altijd helpen met het ontwaken, door jouw eigen intuïtie te versterken. Door te werken aan jouw eigen aarding. Door jullie spirituele verbinding te versterken. Daarvoor hoef je niet eens contact te hebben in de buitenwereld met de ander!

En laat dat nu nét de ontwikkeling zijn die we in april met het collectief tegemoet gaan!

Myrddin (Merlijn) de Magiër, vertelt ons dat wij de magie weer terug zullen vinden in april. “Het terugvinden van de magie” betekent dat we gaan zien, we gaan voelen en we gaan (meer) helder horen, vanuit de andere dimensie.

We integreren beide werelden meer met elkaar, wat zal volgen in de maand mei. De spirit wereld en de aardse dimensie. Dit is het pad van de Sjamaan. De Sjamaan ziet, hoort en voelt in alle werelden / dimensies tegelijk en kijkt dus door de buitenlaag heen!

BELANGRIJKE DATA TWEELINGZIELEN (dit overzicht zal per mei 2021 onderdeel worden van een lidmaatschap voor tweelingzielen, waar je o.a. ook extended Tarot readings van mij in zult terugvinden!).

1-4 nieuw begin

De start van de maand is altijd een “nieuw begin” van een nieuwe energie. Deze dag kan daarom wat onrustig aanvoelen, omdat we in overgang gaan van een 3-trilling, naar een 4-trilling.

4-4 afnemende maan

De afnemende maan is altijd in de maancyclus de maan van het loslaten. Deze maand ziet deze maan vooral op het loslaten van onze verwachtingen ten opzichte van onze tweelingziel en onze buitenwereld met de ander. Maar ook andere ontwikkelingen die we graag willen zien en ontvangen als manifestatie, mogen worden losgelaten.

We bevinden ons in een 2021-jaar en dat is een jaar met een 5-trilling, het getal van grote veranderingen.

De grootste verandering van het tweelingzielen collectief, is dat we als “Lemuriërs” (wat velen van ons zijn geweest), weer mogen gaan werken met en VANUIT het licht.

We sturen nog altijd aan vanuit onze buitenwereld. Vanuit een lagere trilling van gemis en gebrek en dat mag massaal worden losgelaten dit jaar in de maand april op weg naar mei, wanneer het eclipsseizoen weer start!

Welke verwachting jij dan ook hebt van jouw tweelingziel: de ander gaat me bellen, wanneer gaan we elkaar weer zien, hoelang duurt het nog, enzovoorts enzovoorts, is allemaal voortkomend vanuit GEBREK en daarmee een lagere trilling die wegduwt en niet aantrekt wat je wilt!

Dus LAAT LOS.

Hoe doe je dat? Mediteren, naar buiten gaan om je hoofd leeg te maken, te sporten, iets met je passies te doen.

Wanneer je uit je hoofd komt en blijft ben je aanwezig hier op aarde. Je bent dan “geaard”. Let op, dat betekent niet altijd dat je ook IN VERBINDING bent op datzelfde moment met je Hogere Zelf.

Zo gebeurt het nog veel dat we ons laten leiden door de energie van anderen. Door de woorden van anderen. Wanneer dat gebeurt, ontbreekt de verbinding met jouw eigen kern en dus de verbinding met jouw Hogere Zelf.

Het is ook PAASFEEST deze dagen (4 en 5 april). Ondanks dat het “feestdagen” zijn, is het juist op deze dagen belangrijk om je in de natuur terug te trekken. Zoals Jezus en Maria Magdalena dat iedere dag deden. Soms voor langere periode achter elkaar. Maria verbleef ook met regelmaat alleen in een grot waar ze de nacht doorbracht om zich met Moeder aarde te verbinden.

ZOEK DEZE VERBINDING OP! EN GA ALLEEN!

Dit is iets waar je zelf de moeite voor dient te doen!

Hoe vaak voeg jij water toe aan je dag? Douche (reinig) je iedere dag?

4-14 april – 4 planeten in Ram!

Mercurius, Chiron, Grootvader Zon en Venus, staan alle 4 in het sterrenbeeld Ram.

Dat betekent dat er een hoop vuur naar de aarde komt! Dit is positief! Dit activeert jou om de stappen te nemen voor jezelf om het nu écht anders te gaan doen! (Gebruik voor het versterken van jouw daadkracht ook de edelsteen “Lepidoliet”).

Los van de ander, is het belangrijk om de stappen te nemen die jou beter in verbinding brengen met liefdevolle energie: energie van hoge trilling.

Wanneer jouw focus gericht blijft op waar de ander mee bezig is, of wanneer de ander terugkeert in jouw leven, verlaag je daarmee je trilling. Je bent aan het denken, je zit in je hoofd, je geniet niet.

Afleiden is hier niet de oplossing voor, door massaal op social media te gaan. Want ook daarmee verlaag je jouw energetische frequentie!

Je energieveld trilt daardoor niet voldoende krachtig om AAN TE TREKKEN wat je wilt!

“Communiceer met je innerlijke vuur”, zegt Mercurius in Ram.
“Zie waar jij jouw innerlijke vuur aan het dempen en tegenhouden bent”, zegt Chiron.
“Ik help jou jouw vuur te activeren”, zegt Grootvader Zon. Wat ook kan betekenen voor jou: meer bewegen!
“Hervind je passies, laat ze herleven en deel ze met anderen”, zegt Venus.

In maart stonden de planeten in Vissen, wat voor een hele andere energie zorgde van het doorvoelen van onze emoties en pijn.

In april mogen we onszelf verlichten, door het vuur weer aan te wakkeren! We gaan dus van het emotionele element water (Divine Feminine-energie), naar het krachtige element vuur (Divine Masculine-energie)!

MAAK DAAR GOED GEBRUIK VAN!

12 april nieuwe maan in Ram

Op 12 april hebben we maar liefst 5 planeten in Ram staan, want dan verschuift ook ons Grootmoeder Maan naar het sterrenbeeld Ram. Wat betekent dat onze zware emoties, kunnen worden omgezet naar passie!

Dit is wel iets dat we zélf moeten doen en ondernemen.

Wanneer we namelijk geen uitlaatklep geven aan ons “ongezonde vuur”, zoals onze woede en frustratie, door te blijven vluchten in onze telefoon bijvoorbeeld. Of onbewust je frequentie te blijven verlagen met je telefoon door berichten te beantwoorden “omdat dit verwacht wordt”, dan hoopt de lage frequentie op binnenin ons, blokkeert ons vuur juist en knalt het op een moment eruit.

Helemaal met 5 planeten in een vuur-element is VERKOELING dus heel belangrijk voor je en je uitlaatklep gebruiken.

Daarnaast staan Rammen ook bekend om hun “egoïsme”. Rammen hebben soms moeite met zich te verplaatsen in een ander en kunnen erg handelen vanuit hun “IK”, in plaats van vanuit de “WIJ” en daarmee de verbinding met de ander.

Dit kan dit vele vuur en 5 planeten in Ram teweegbrengen bij jou, dus stop altijd eerst om adem te halen voordat je ergens op reageert en daarmee mogelijk PROJECTEERT.

Vuur wekt ook impulsiviteit op!

GROOTMOEDER MAAN IN RAM!

Dit is een nieuwe maan, dus zet onder andere jouw intenties voor:

  • Beweging
  • Ochtendroutine voor verbinding en aarding
  • Avondroutine voor loslaten en aarding
  • Meditatie voor aarding en inzichten (Divine Feminine-energie)
  • GEZOND ETEN!
  • Water, water en water!


LET OP: wat je aandacht geeft dat groeit! Kies dus bewust!

19-20 april 4 planeten in Stier

Na Ram, volgt het sterrenbeeld Stier op de dierenriem. Dit sterrenbeeld is een aarde-element en heeft weer een geheel andere energie dan een vuur-element.

Aarde is STABIEL. Het is VAST. En het is een VERKOELEND element.

Wat betekent dat de actie die jij hebt ondernomen met alle planeten in Ram, voor jouw eigen welzijn, jouw éigen verbinding met jouw tweelingziel in Spirit (waterman-tijdperk!) en het op de rit krijgen van jouw éigen leven (denk aan financiën, huis, werk, to do lijst enz.), vanaf 20 april “geaard” kan raken! Jeej!

Dat betekent dat routines waar je aan gewerkt hebt bijvoorbeeld, stand zullen blijven houden vanaf het moment dat we naar Stier bewegen.

Grootvader Zon, Mercurius, Venus en Uranus staan allemaal in Stier.

“Combineer je beweging met iets dat je leuk vindt om te doen, dat maakt het gemakkelijker om door te zetten en stabiliteit in te verkrijgen”, zegt Grootvader Zon.
“Let op dat je niet “vastraakt” in je eigen manieren en je “vaste routines”, soms is het nodig om het een dag anders te kunnen doen wanneer de flow dat van je vraagt”, zegt Mercurius.
“Wanneer je aardt en beweegt en jouw eigen routine voorrang geeft, houd je van jezelf” en “het is oké om tegen je vrienden “nee” te zeggen, wanneer je wilt sporten of iets anders voor jezelf wilt doen” en “het is ook oké om het samen te doen!”, zegt Venus.

“Gooi je leven in positieve zin om! En houd het zo!”, zegt Uranus.

20 april start Bever-seizoen op het medicijnwiel

Wat ik hierboven heb beschreven is de Westerse astrologie aan de hand van de Westerse dierenriem.

In de moeder aarde-astrologie, de astrologie van de Native Amerikanen, begint op 20 april “het seizoen van de Bever”.

Totemdier Bever heeft allerlei kenmerken die ons helpen versterken dit seizoen (tijdens het medicijnwiel-jaarprogramma ontvang je een sjamanistische audio-reis om je met de kracht van Bever te kunnen verbinden).

Één van die kenmerken is GROOTSE VERNIEUWING. Bever behoort tot de totem van de Adelaar (Oosten op het medicijnwiel) en tot de Schildpad clan. In het Oosten vindt onze Sjamanistische wedergeboorte plaats.

Adelaar laat aan Bever het grotere geheel zien (Divine Masculine-energie) en wat in ons hogere plan is opgenomen om hier op aarde ten uitvoer te brengen.

Schildpad helpt Bever vervolgens met het vertrouwen (Divine Feminine-energie) om vernieuwing aan te brengen.

In het Oosten op het medicijnwiel vinden we namelijk altijd onze bestemming. Iedere jaarcyclus weer opnieuw.

Of jij vernieuwing aanbrengt, is GEHEEL aan jouzelf. Wanneer jij je blijft verzetten tegen het nieuwe wat wil intreden in je leven, tegen de tekens en signalen die je al zolang hoort en ziet, dan creëer je geen ruimte voor nieuwe energie-instroom en kan de energie van de nieuwe maan en de maand april haar werk niet doen.

Bever is vastbesloten en gaat ervoor!

En niet op kleine schaal! Want het Bever-seizoen kenmerkt GROEI DOOR INGRIJPENDE VERANDERINGEN.

Dus ga voor jezelf eens na wat er daarvoor zou moeten gebeuren! Wie of wat dien je los te laten met de afnemende maancyclus van de week van 4 april, om ruimte te maken in jouw energieveld voor de energie van de nieuwe maan en Bever?

De 3 runen Dagaz, Berkana en Mannaz, vertellen ons dat de VERNIEUWING die wil plaatsvinden, meer licht is, meer vruchtbaarheid, meer samenwerking tussen jou en jouw tweelingziel in de spirit wereld!

Wat je nu opbouwt tijdens dit Bever-seizoen, zal blijvend zijn in jouw leven!

23 april meteorieten regen

Tijdens een meteorieten regen, is de verbinding met de spirit wereld altijd dunner. We dromen meer intens mogelijk en kunnen ze beter herinneren (vraag daarvoor hulp aan Aartsengel Michaël).

In onze dromen verbinden we ons met onze tweelingziel.

Het is onze staat van geest, die dat toelaat. Wanneer we nooit ontspannen in ons hoofd, staan we niet “open” om te ontvangen en maken we geen verbinding met de ander.

We kunnen daardoor geen tekens en signalen “zien”, want dat doen we met ons 3e oog. “Dromen” gedurende onze dag, kan alleen wanneer we openstaan om te ontvangen, om te “zien” vanuit ons hogere plan.

We kijken dan niet naar wat we zien in de buitenwereld met onze mensenogen, maar met ons 3e oog en daarmee onze innerlijke visie. Dáár kun je de ander al zien en ontmoeten! Dáár kun je zien wat er voor jou bestemd is en mag je weer dromen van jezelf.

Indien je hulp nodig hebt om je 3e oog meer te activeren en jouw “sterrenkijken”, dan kun je hulp daarbij ontvangen van de Inca, de Q’ero Sjamanen uit Peru.

Ik heb voor jou daarvoor de Inca-inwijding van de “Qoto Kuna” opgenomen, die onderdeel is van het Vind jouw Spirit-programma, maar jij ook los kunt aanschaffen.

Deze inwijding versterkt jouw verbinding met de kosmos. Jouw verbinding met jouw dromen. Met jouw werkelijke thuis!

Alle Inca-inwijdingen die je terugvindt in de webshop, versterken voor jou jouw verbinding met jouw tweelingziel in de spirit wereld. Alle inwijdingen zijn gericht op de hereniging van “de Adelaar en de Condor” in jou: de Divine Masculine (ratio / denken) en jouw Divine Feminine (intuïtie / gevoel).

De Qoto Kuna is een Inca-inwijding van 9 weken.

Meer lezen en de Qoto Kuna bestellen kan hier: www.vindjouwspiritacademie.nl/inca-inwijdingen/qoto-kuna

Naast de Qoto Kuna, vind je in de webshop ook de Inca-inwijding van de Ñusta Karpay (7 weken) en Munay-Ki (9 weken).

Hier ga je naar de webshop: www.vindjouwspirit.nl/webshop

27 april SUPER volle maan in schorpioen

Dit is dé maan voor de tweelingzielen, die jou de sprong gaat laten wagen om het nu VOORGOED anders te gaan doen, waardoor jij de mogelijkheid hebt om jouw tweelingziel FLINK mee te laten shiften daarin!

Dat betekent dat wanneer JIJ kiest voor jouw ware zelf, de ander dat ook doet.

Dat betekent dat wanneer JIJ voorrang geeft aan JOUW routines, de ander daar ook meer mee bezig zal gaan.
Dat betekent dat wanneer JIJ keer op keer de keuze maakt om niet mee te gaan in het verlagen van je energetische frequentie, de ander die keuze ook zal gaan maken!

Dit vergt moed, kracht en doorzettingsvermogen! Het vergt discipline! Want “nee” zeggen, is niet altijd even gemakkelijk. Balans vinden tussen jouw binnen- en buitenwereld ook niet.

Maar wanneer JIJ die sprong waagt, kun je verwachten dat jullie verbinding dit jaar flink in de lift kan gaan raken!

Het thema van deze Super volle maan is het vinden van balans tussen introspectie en het graven in je onderwereld (onderbewustzijn), waar Schorpioenen van houden! En het lol maken en met je aandacht naar buiten keren, zodat je aanwezig bent in het leven hier op aarde.

Schorpioenen zijn gravers (ik kan het weten met mijn maanteken in schorpioen en een vader die schorpioen is). Schorpioenen zijn water elementen en daarmee emotionele sterrenbeelden. Ze kunnen diep gaan, maar vinden niet altijd evengoed hun weg weer uit de onderwereld. Ze raken soms vast in hun pijn en verdriet.

De “Super” volle maan, geeft ons een SUPER duw “overboord”. Letterlijk het water in! Wanneer we namelijk meer water toevoegen aan onze dag (daar is het water weer!) creëren we meer flow in ons leven en overgave en lukt het ons gemakkelijker om weer op aarde te landen! (Ook water is aardend!).

Dit is dus echt het moment voor de tweelingzielen om de sprong te wagen het anders te gaan doen en de emotionele wereld in te duiken!!

Of in mijn geval, kruip ik met deze volle super maan juist UIT mijn onderwereld en meer de buitenwereld in!

Welke kant de weegschaal voor jou op mag wegen, hangt af van jouw eigen persoonlijke reis. Dat weet je zelf het beste!

27-28 april PLUTO Retrograde

Na een aantal weken geen retrogrades, moeten we er toch weer aan geloven en gaat Pluto retrograde lopen met de volle super maan!

Wauw.. wat een combinatie voor de tweelingzielen! Want Pluto is de planeet van de TRANSFORMATIE!

Pluto gaat retrograde in steenbok. Steenbok is een aarde-element en houdt van planning en structuur (hallelujah dit heb ik nodig!). Steenbok is ook het sterrenbeeld van de begrenzing. Wat we ook nodig hebben, om ons eigen energieveld te beschermen!

Planning en structuur verlaagt ons stresslevel, want we hoeven dan minder van alles “in ons hoofd” te bewaren, wat er allemaal nog moet gebeuren.

Maak je borst dus maar nat deze maand april voor een GROTE TRANSFORMATIE welke transformatie stand zal houden, wanneer Pluto begin oktober weer direct zal gaan lopen! Oktober is de oogstmaand op het medicijnwiel! De herfst is de periode waarin onze buitenwereld meeverandert en onze zaden die we in de winter hebben gepland "stoffelijk" raken. Dat betekent dat we resultaten kunnen gaan zien in onze buitenwereld van ons innerlijke werk! Ook op het gebied van onze tweelingziel!

Tot die tijd blijf jij uitgedaagd worden om steeds weer terug te keren naar de verbinding met jouw tweelingziel in de spirit wereld. Naar jouw hogere zelf. Naar jouw gidsen, zoals Jezus en Maria Magdalena, Myrddin en jouw overleden dierbaren, die er allemaal zijn, inclusief de Engelen, om jou te ondersteunen in jouw gekozen aardse leven.

2021 met een 5-trilling: GROTE TRANSFORMATIE

Bever-seizoen: INGRIJPENDE VERANDERING
Volle supermaan in schorpioen: GROTE TRANSFORMATIE: IK BEN MAGIE!

Pluto retrograde: GROTE TRANSFORMATIE

……..............

Volgens mij is alles hiermee wel gezegd!

Liefs,
Avalon Sjamaan


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Één keer in de zoveel tijd wisselt het beheer en komt er plek voor nieuwe tarot readers om te groeien in zelfvertrouwen als reader en te leren. Misschien ben jij de volgende?

Lid worden van de groep kan hier.

MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed voor het versterken van de verbinding tussen jou en jouw tweelingziel in spirit.

Lid worden van de maanbrief kan hier.