TWEELINGZIELEN de energie van de maand mei

De maand mei voor tweelingzielen

“Mijn zelfvertrouwen keert terug”

Mei tot en met augustus 2021 zijn de “power maanden” van dit jaar. In de spirit wereld gebeurt er veel in deze maanden, waardoor het gemakkelijker is om je doelen na te streven. We worden verlicht door de sterren en geholpen door onze gidsen, met wie de verbinding in dit 2021 jaar meer helder is (geworden).

Samen bereiken we altijd meer dan alleen! Dat is de 5e dimensie energie, de 2021-energie, met de 5-trilling van grote verandering. De maand mei, waarin we ons in het Beverseizoen bevinden van transformatie, is daar de START van voor de tweelingzielen.

De afgelopen maanden hebben we vooral veel innerlijk werk mogen verrichten in het loslaten van oude stukken en het “verwerken” van deze 2021-energie, in verhouding tot de 2020-energie.

2020 was een “zwaar jaar” voor velen, waarin we nog diep in karma verwikkeld waren en met de energie van Moeder Aarde nog niet voldoende “hoog” waren in vibratie om meer licht dan donker te kunnen ervaren. Corona kwam naar de aarde en maakte onze Moeder Aarde daarmee nóg zwaarder.

Voordat we de draai naar het licht kunnen maken, ervaren we “the dark night of the soul”. We dienen door onze zwaarte heen te gaan. Niet er “omheen”, maar er “doorheen”. Wat betekent dat we dienen te voelen wat we nog bij ons dragen en wat eerst gezien wil worden, voordat we een andere richting op kunnen gaan met ons leven. Een richting van verlichting. Een richting van meer plezier dan zwaarte. Een richting waarin we onszelf openstellen voor het ontvangen van ándere energie.

Die keuze maken wij zelf. De spirit wereld ondersteunt ons daarbij doordat de planeten in een bepaalde stand staan. Doordat we een betere verbinding met onze gidsen krijgen. Doordat er belangrijke dierbaren in ons leven overlijden, die ons vervolgens vanaf de andere zijde bijstaan. De Engelen zijn ook altijd bij het tweelingzielencollectief om de herenigingen in goede banen te leiden.

We krijgen hulp. Altijd.

Maar of we daar gebruik van maken is geheel aan onszelf. Transformatie en samenwerking gebeurt namelijk niet vanzelf.

DE BELANGRIJKE DATA VAN DE MAAND MEI

1 mei - 3 mei

Uranus, Grootvader Zon, Venus en Mercurius staan in het sterrenbeeld Stier.

Dit betekent voor de tweelingzielen, dat we naar de praktische kant mogen gaan kijken van hetgeen we willen aanpakken en veranderen (transformeren) in ons leven. De praktische kant is “aarding”. Stappen nemen in de praktijk, kunnen we alleen maar doen, wanneer we aanwezig zijn in het HIER en NU.

Velen van ons bevinden ons veel in ons hoofd. Vanwege oude trauma stukken en onveilige gevoelens. Hierdoor missen we de momenten om actie te ondernemen voor het vergroten van onze zelfliefde. Of we hebben simpelweg de puf er niet voor. Maar ook missen we de momenten om de juiste personen op ons pad aan te trekken, zodat we kunnen creëren en manifesteren, waar we Goddelijke hulp bij gevraagd hebben.

Jij zult daartoe een impuls voelen van binnenuit, om iets te doen of niet te doen. Het is dan vervolgens aan jóu om daarin actie te ondernemen. Op die manier zet je de energie in beweging en ontstaat het voor jou (jullie) zoals het wil ontstaan voor jullie hereniging.

Wij hebben daartoe ons eigen pad te bewandelen.

SLOW DOWN.

5 mei

Powerdag van 5-5 in 2021 (5 trilling)

We zijn nu “in het midden” van de lente equinox, naar de zomer zonnewende. Het moment van “groei”, naar de start van “bloei” op het medicijnwiel.

Getal 5 heeft een trilling van transformatie en verandering. 2 x het getal 5 en zelfs 3 x (!) betekent dat het in jouw eigen handen ligt om jezelf toe te staan om liefde te mogen ontvangen! Met die liefde transformeer jij jouw leven.

Dat is niet afhankelijk van de planeten. Het is niet afhankelijk van jouw ouders. Het is niet  afhankelijk van waar jij woont. Het is niet afhankelijk van hoeveel geld jij verdient. Het is niet afhankelijk van jouw kinderen. Het is niet afhankelijk van jouw vrienden. Het is niet afhankelijk van WAT DAN OOK. Het is niet afhankelijk van jouw tweelingziel.

Het is afhankelijk van jou!

11 mei

Grootmoeder Nieuwe Maan in Stier

Deze dag vindt er weer een 13e rite van de Munay-Ki plaats, een baarmoeder-inwijding van de Q´ero (INCA), om zaden van licht bij jou te kunnen plaatsen om jou op jouw zielenpad te helpen ontwaken.

Tijdens een baarmoeder-inwijding ontvang je van jouw gidsen en jouw gevoel en intuïtie, de inzichten voor jouw hogere pad. “Wat mag je loslaten deze Maan cyclus?”, “Waar mag je jouw focus naartoe brengen, zodat dit kan groeien voor jou?”.

Iedere baarmoeder-inwijding weer opnieuw, helpen de Q´ero ons, de Inca-Sjamanen, om ons baarmoedergebied te helen en in te wijden, in het INCA-Sjamanisme.

De 13e rite van de Munay-Ki, ontwaakt de heler in jou. De Sjamaan in jou. Meer over deze inwijding lees je hier en bestellen kan ook via die pagina, zodra de Sjamanistische audio reis gereed is.

Wat het sterrenbeeld Stier ons deze Nieuwe Maan brengt, lees je binnenkort via het maangebed.

12 mei

De start van het eclipsseizoen “de voorfase”

Het eclipsseizoen is er áltijd om ons te bewegen om het groots aan te pakken en anders te doen. Tezamen met Pluto die nog in retrograde is tot begin oktober, biedt dit ons een podium, een duw, om grote transformatie door te voeren.

De voorfase is er altijd om tot ons te laten komen wat we mogen transformeren met de hulp van de eclipsen. Wanneer wij ons hierop voorbereiden, dan komt de energie van de eclipsen minder “hard” aan bij ons.

Wanneer we ons niet voldoende bewust zijn en niet voldoende stilstaan om te ademen, zorgen de eclipsen altijd voor een WAKE-UP CALL! In de vorm van flinke “towermomenten”, zoals dit in de Tarot wordt genoemd: een opschudding / wakkerschudding van jouw hele wezen.

14 mei

De “pre-schaduwfase” van Mercurius retrograde

Deze fase vindt altijd plaats en duurt ongeveer 2 weken, net als de voorbereiding op de eclipsen. De energie is in die voorfase al in verandering en laat ons inzien wat het is dat we mogen zien in de communicatie met onszelf.

Onszelf, betekent: onze emoties, het licht in ons, het donker in ons, ons gevoel, onze gedachten. Onze argwaan, ons wantrouwen. Onze overtuigingen en herhalende patronen. Het valt allemaal onder de noemer van “communicatie”, waar planeet Mercurius zich op richt.

In de voorfase gaan we dit stuk aan binnenin onszelf, zodat we de energie en inzichten in actie kunnen omzetten wanneer Mercurius retrograde gaat lopen. Veel schrijven helpt je om je inzichten te verkrijgen!

Gebruik ook de 13e rite van de Munay-Ki tijdens de nieuwe maan, om jou de inzichten te brengen voor zowel deze Maan cyclus, maar óók jouw nodige actie voor de Mercurius retrograde! Misschien verkrijg je zelfs inzichten die verband houden met de Pluto retrograde.

Laat jouw gidsen jou maar begeleiden hierin.

22-23 mei

Saturnus (jaarlijkse) retrograde (tot oktober)

Saturnus is de planeet van de grenzen, verbonden aan het sterrenbeeld Steenbok. Structuur, discipline en verantwoordelijkheid, zijn kernwoorden van Saturnus.

Vooral het dragen van eigen verantwoordelijkheid in combinatie met Pluto in retrograde brengt ons deze Saturnus retrograde een grote shift in het dragen van onze eigen verantwoordelijkheid, waar het hanteren en kennen van onze grenzen bijhoort. Maar ook het aangeven ervan bij anderen. Want dát is jouw eigen verantwoordelijkheid.

Wat jíj gaat dragen voor anderen, is jouw eigen keuze. Maar ook de discipline die je opbrengt om je pad te bewandelen en goed voor jezelf te (blijven) zorgen.

26 mei

Volle Super Maan in Boogschutter en totale maansverduistering (eerste eclips)

De 2e volle supermaan van het jaar 2021, die ons weer een flinke DOUW mag geven de juiste richting op!

Volle Manen brengen altijd aan het licht, wat in ons baarmoedergebied in het donker in ons onderbewustzijn opgeslagen heeft gelegen. Ze brengen de waarheid in ons naar boven en in dit geval een hoop waarheid, nu het een Super maan is, maar ook nu deze Grootmoeder maan, tegelijkertijd valt met de officiële start van het eclipsseizoen en de eerste eclips.

Wanneer de maan “verduistert”, worden onze emoties meer verlicht en geduwd om naar het licht te komen.

Houd dus rekening met een pittige energie deze Volle Super maan! Want Boogschutter is ook nog eens een vuur element, wat van beweging en avontuur houdt (en humor!) en nog eens extra onrustig kan zijn.

Je kunt deze Volle Super maan weer meedoen met de baarmoeder zegening (sjamanistische audio reis), waarmee we jouw baarmoedergebied schoonmaken middels sjamanistische extractie, zodat wat er nog verborgen ligt in jouw onderbewustzijn, naar het licht kan komen om te worden losgelaten.

30 mei

Mercurius retrograde (t/m 23 juni) in Tweelingen

Mercurius is de planeet van het sterrenbeeld tweelingen. Wat betekent dat de lucht-energie dubbel sterk is in de periode van de retrograde in tweelingen.

Wanneer er veel “lucht” in de energie aanwezig is, is water daarvan de tegenpool, wat ons helpt om niet alleen vanuit ons hoofd te communiceren, maar ook vanuit ons gevoel. Want we bestaan uit beide en leven in de westerse wereld nog veel in en vanuit ons hoofd, in plaats van vanuit ons hart en gevoel.

Laat deze Mercurius retrograde jou de inzichten brengen, op welk vlak jij jouw “idee van veiligheid” mag leren loslaten, zodat je beter door je gidsen kunt worden geholpen om je hart te helpen openen.

In het medicijnwiel-jaarprogramma vind je een “diepte tarot reading” terug en een eclipshandleiding, waarin ik in meer detail inga op de guidance voor jou als tweelingziel en de veranderingen die tussen de tweelingzielen zullen plaatsvinden in de maand mei en met het eclipsseizoen.

Onderdeel van het programma zijn ook de baarmoeder-inwijdingen (nieuwe maan) en baarmoeder zegeningen (volle maan). Je kunt deze ook los bestellen in de webshop.

Houd de aankondigingen via mijn social media in de gaten voor de data, of schrijf je hieronder in voor de maanbrief.

Vlinder helpt ons de maand mei met onze transformatie. Kijk maar naar vlinder, die vanuit de cocon uitvliegt. In welke fase van het “vlinderschap” bevind jij je nu?

Neem je tijd om te volgroeien. Een vlinder kan niet eerder uit de cocon raken, dan dat de vleugels aanwezig zijn.

De Magiër-energie is present om ons te vertellen dat we alles al IN ons hebben, waar we de aandacht op mogen richten in de maand mei. Wat zijn onze talenten en passies? Hoe creer ik magie voor mezelf en anderen?

De Queen of wands brengt ons onze passie weer terug en geeft ons het podium om onszelf als Godin te tonen en vanuit ons vuur juist mooie dingen te creëren voor onszelf en anderen. Vuur is ook opgekropte woede en frustratie. Wanneer we dit leren omzetten in creativiteit, transformeren we daarmee onze binnen- én buitenwereld!

De Ace of pentacles spreekt over een geheel nieuw begin, wat mag aanvangen met de nieuwe maan-cyclus in de maand mei. Zelfs al op deze eerste dag van mei, voel ik al een hele andere energie aanwezig, dan in de maand april!

De maand april voelde ik nog veel zwaarte, waar de maand mei me vanochtend al meer licht bracht en helderzien. Het lukte me eindelijk, net als gisteren, om te mediteren tussen de middag. Iets dat ik met mijn PTSS en paniekaanvallen echt nodig heb om te doen. Meer aanwezig zijn in het hier en nu. Zodat ik mijn emoties kan zien en mag loslaten. Zodat ik de verbinding met mezelf kan maken en mijn innerlijke kind de ruimte kan geven om te zijn. Zolang dat nog zwaarte is, weet ik dat er nog veel trauma binnenin mij gezien wil worden en is dat waar ik de aandacht aan mag geven.

De King of swords is all about COMMUNICATION! De communicatie met de spirit wereld versterkt en dat zullen we gaan voelen, zien en natuurlijk vooral (helder)horen. We kunnen meer helder boodschappen van onze tweelingziel ontvangen, maar ook van onze gidsen.

MITS - let op - jij jouw innerlijke werk verricht om met de energie (met spirit) SAMEN te werken! Wanneer jij vast probeert te blijven houden aan jouw oude gebruiken, geef je jouw gidsen en jouw Divine Masculine niet voldoende ruimte om met jou te kunnen communiceren!

BRING IT ON MERCURIUS RETROGRADE!

WE ARE READY TO RECEIVE!

Liefs,
Avalon Sjamaan


13E RITE VAN DE MUNAY-KI

Meer lezen over de baarmoeder-inwijdingen waar ik in de blog over spreek kan hier.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Één keer in de zoveel tijd wisselt het beheer en komt er plek voor nieuwe tarot readers om te groeien in zelfvertrouwen als reader en te leren. Misschien ben jij de volgende?

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed voor het versterken van de verbinding tussen jou en jouw tweelingziel in spirit.

Lid worden van de maanbrief kan hier.