TWEELINGZIELEN 11-11 "de opening van de Engelenpoort: "de Divine Masculine komt in actie op jullie hereniging!"

11-11 DE OPENING VAN DE ENGELENPOORT

"de Divine Masculine komt in actie op jullie hereniging!"

Weer een bijzondere en magische dag vandaag voor de tweelingzielen, want ieder jaar op 11 november, opent er een Engelenpoort. Wanneer deze poort zich opent, stroomt er een krachtige energie naar de aarde toe, welke energie de tweelingzielen een spurt vooruit geeft, op het pad van hun zielsmissie.

Je kunt merken na de opening van deze poort, dat jij je meer gaat herinneren van wie je bent en wat je nu eigenlijk wilt in je leven. Want dat kun je pas weten, wanneer jij (en jouw Divine Masculine) je weer herinnert wáárom je hier bent! De connectie met "het spirituele" zal met deze Engelenpoort gaan versterken, waardoor de droomwereld zich meer opent en laat zien aan de tweelingzielen.

En wanneer we onze dromen weer herinneren, kunnen we daar in actie op komen! Wanneer we het niet "zien", zijn we vaak stuurloos, richtingloos en is onze aandacht overal en nergens! Er gaat een keuze komen en deze keuze zal groots zijn en jullie vooruitbewegen in de juiste richting van samenwerking met elkaar! Een keuze die jij mogelijk totaal niet had verwacht! Maar die ontzettend welkom is, want je wacht stiekem al zolang op zijn "JA-woord"!

Waar 1 deur sluit, zal er een andere opengaan!


05478bcad1 1jpg

Er komt ook een grote doorbraak ten aanzien van karmische partners en het beëindigen van karmische relaties en hoofdstukken. Stellen die samenwonen gaan uit elkaar, om ruimte te maken voor het nieuwe! De verbinding met hun tweelingziel! Zelfs stellen die al jaren (10 jaren bijvoorbeeld of langer) samenwonen, kunnen er dit seizoen een punt achter zetten samen, om verder te gaan op hun eigen pad.

De Divine Masculine gaat zijn intuïtie volgen en bovenal vertrouwt hij nu op zijn innerlijke visies.

Velen hebben vele ideeën ontvangen, maar zijn wegens een gebrek aan vertrouwen nog niet volledig in overgave gegaan aan hun hogere idee. Aan het vertrouwen dat dit idee, van hogeraf afkomstig is, van de spirit wereld.

In het Uilseizoen (23 november – 21 december) gaat er nieuws komen vanuit de Divine Masculine. Ik hoor weer opnieuw "een telefoongesprek", dus mocht dit voor jou nog niet hebben plaatsgevonden, dit kan alsnog! Dit nieuws gaat als een verrassing voor je komen, omdat je dacht – helemaal wanneer je lang geen contact hebt gehad – dat de relatie tussen jullie een soort van “dood” was.

De ander gaf mogelijk nergens sjoege op (zoals mijn tweelingziel), dus ben jij verder gegaan met je leven. Juist die beslissing die je hebt genomen, heeft ervoor gezorgd dat jij een stuk aan karma bent gaan loslaten.

Vanaf het moment dat het nieuws binnenkomt bij je, zal het snel gaan voor jou en tussen jullie. Het voelt als vertrouwd en alsof jullie eigenlijk nooit het contact verloren zijn, wat komt doordat jij bent blijven geloven en “investeren” in jullie spirituele verbinding.

Tekens en signalen worden sterker voor de Divine Masculine, wat betekent dat hij niet anders kan meer straks, dan zijn hart te volgen op weg naar jou! Hij heeft mogelijk de laatste tijd meerdere dingen van jou voorbij zien komen, wat wijst op een nieuw hoofdstuk dat je voor jezelf aan het beginnen bent. Een hoofdstuk wat, warempel, toch wel veel begint te lijken op het leven dat hij voor zichzelf ook in gedachten had, al is dat mogelijk voor sommigen lange tijd geleden geweest en waren ze hun dromen helemaal vergeten!

Vele tweelingzielen worden nog geleid door de wereld om hen heen en verliezen daardoor de verbinding met hun hogere - ware - zelf en daarmee de verbinding met de droomwereld, hun eigen dromen.

Communicatie zal weer gaan aanvangen in 3-D, maar alleen wanneer jij zelf de moeite hebt gedaan (aan de hand van het medicijnwiel) om het contact met jouw eigen gidsen en gevoel te herstellen, want onze tweelingziel is daar de directe spiegel van. Wanneer jij in 5-D dus (meer) in eenheid bent geraakt met jouw tweelingziel, zal jouw buitenwereld daarin meeveranderen dit seizoen.

De Engelenpoort vandaag is daarin leidinggevend! De innerlijke leiding van de tweelingzielen zal hiermee worden geactiveerd. It's time for action!

Dit contact zal anders zijn dan voorheen. Wanneer jij een toewijding bent gaan maken aan jouw hogere pad, aan jouw wáre zelf, aan jouw trauma heling en het herstellen van je verbinding met de natuur. Aan het leven en stappen nemen op het gebied van jouw passies, dan is jouw tweelingziel er klaar voor om óók die toewijding te maken naar zijn (haar) hogere pad.

En dat betekent dat de ander jou daarvoor zal gaan benaderen. De ander zal zijn gevoelens met jou gaan delen, omdat jij jouw eigen gevoelens de ruimte bent gaan geven, jouw innerlijke Divine Feminine.

De “Hierophant”, of ook wel de “hoge priester” genoemd in de tarot, is de mannelijke versie van de hoge priesteres (II). Het is de Divine Masculine, die nu ook dezelfde stappen gaat nemen als de Divine Feminine, om “in het priesterschap” te stappen, zoals hij dat uitvoerde in de tijd van Lemurië, waar we als tweelingzielen hebben geleefd en met de energie werkten.

Wat doet een priester? Hoge priesters in Lemurië werkten met en vanuit de energie. We werkten aan het onderhouden en versterken van de krachtlijnen in moeder aarde. We brachten coderingen in voor het ontwaken van de mensheid. Maar bovenal communiceerden we vanuit de kracht van de geest en niet zozeer met onze woorden.

Zoals de Mojo’s, de voorouders hier van het eiland Fuerteventura, met elkaar “spraken” via fluittaal, zo deden de tweelingzielen in Lemurië dat middels telepathie. Met onze gedachten, bewogen we de energie, zodat onze buitenwereld vorm kreeg vanuit onze spirit, vanuit onze geest.

Deze kracht zal met het 11-11 engelenportaal, meer gaan ontwaken. De verbinding met de Opgestegen Meesters zal sterker raken, waardoor we – soms onbewust – meer gaan vóelen van wat we willen. We “horen” meer helder wat we willen en kunnen daardoor gemakkelijker ons hogere pad bewandelen en integreren hier op aarde!


e7f96ca508jpg

En bovenal lúisteren we er nu ook naar! Wat ik hoor is dat vele tweelingzielen de boodschappen over en over hebben gekregen en gehoord, maar dat het niet helder genoeg was en gevoeld werd, om er ook daadwerkelijk in te geloven. De twijfel bleef bestaan, waardoor we onszelf weghielden van hereniging met elkaar.

Maar daar gaat deze 11-11 portaal verandering in komen! Wat een zegening! Er gaat actie worden ondernomen!

Dat betekent dat de Divine Masculines in actie zullen gaan komen op hun gevoel, wanneer ze dit straks sterker en meer helder horen spreken! Op welk gebied dit dan ook mag zijn voor jou / jullie. Dit kan al zo klein beginnen, dat jij meer jouw eigen stem vertrouwt dan het advies van een ander, want dáár begint eenheid mee. Of dat jij je eetpatroon gaat aanpassen, omdat je dit al zolang voelt. Jouw zelfzorg is prioriteit voor eenheid.

Jouw Divine Masculine zal komen met een aanbod voor een samenwerking met jou! Wauw wat spannend! Of mogelijk neemt de ander “met beide handen” een aanbod aan dat jij eerder aan hem gedaan hebt, óf de ander komt met een beter en zelfs nog meer “volledig” aanbod richting jou! Iets waar jij alleen maar van hebt kunnen dromen zo magisch en “compleet”, voelt het voor jou.

Dit aanbod ziet niet alleen op het samenwerken tussen jullie, maar de ander wil ook op relationeel /romantisch vlak met jou vooruit. “Praten over jullie toekomst”. Al zullen de meesten beginnen met een vriendschap, een "vernieuwde connectie", meer gebaseerd op wederzijds vertrouwen!

"Jij verhuist en hij verhuist ook", hoor ik. Wanneer jíj in beweging komt op jouw hogere pad, trigger je daarmee je tweelingziel. Dit doe je onbewust, want jullie zijn dezelfde ziel, dus de ander zal vóelen om in beweging te willen komen. Hier hoef je dus geen woorden voor uit te spreken, je hoeft de ander niet plat te appen ;-) Je hoeft zelfs niet eens contact met elkaar te hebben in jullie buitenwereld! Het zal spoedig gaan, wat betekent dat er dit jaar steeds meer paren in eenheid gaan raken met elkaar.

Geheel omdat Pachamama dit nodig heeft op dit moment, op weg naar het "2022" jaar van GROOTSE samenwerking! Let op, of dit voor jullie ook geldt, hangt geheel af van waar jullie zijn op het medicijnwiel en of jij überhaupt met het medicijnwiel meeleeft! Het medicijnwiel is namelijk jouw ware natuur. Dit meeleven met het medicijnwiel, leg ik jou uit in het medicijnwiel-jaarprogramma, waarin ik jou ook begeleid gedurende de wisselingen van het wiel, zodat jij in harmonie, in eenheid, raakt met jouw tweelingziel. Meer info over het programma lees je hier.

De deelneemsters van het medicijnwiel-jaarprogramma, ontvangen op deze belangrijke dagen altijd een korte meditatie, of in dit geval deze belangrijke engelenpoort voor het ontwaken en herenigen van de tweelingzielen op 11-11 de Sjamanistische ademwerk-reis van 30 minuten, die zij kunnen doen.

IK BEN IN EEMHEID GERAAKT MET MIJN TWEELINGZIEL

Ik onderging zelf vandaag een belangrijke inwijding van de Witte Broederschap. De inwijding van de "11-puntige ster", welke inwijding mijn innerlijk leiderschap activeerde. Mijn tweelingziel Ituha, de hoge INCA priesteres die ik ben, keerde terug vandaag in mijn lichaam.


86d185811ajpg

Wat een prachtige reis maakte ik, met allerlei herinneringen over mijn vorige levens! Ik zag mezelf als kind mediterend in de Zonne-tempel in Peru. Ik was beschermelinge van de tempel en bewaakte alle coderingen in de zonneschijf.

Aan het einde van de reis, raakte ik geheel onverwachts, in EENHEID met mijn tweelingziel!

Ik dacht dat de meditatie en inwijding al afgelopen was, totdat ik ineens een "lichaam" op me voelde landen. Een licht lichaam, dat integreerde met mijn fysieke lichaam, waardoor ik tintelingen door mijn hele lichaam voelde! Een stroom van helder wit licht voelde ik door me heen gaan, waarna mijn hele lichaam rilde en ik onophoudelijk begon te huilen.

Het gevoel dat ik had is niet te omschrijven in woorden. Ik had ook geen voorstelling van hoe "eenheid" zich zou voltrekken, maar ik wíst het. Ik wist dat ik in eenheid was geraakt. Het voelde als een afronding van mijn pad als Sjamaan, als een "pluim" die ik kreeg, waarmee ik mijn dark night(ssss) of the Soul afrondde. Ik ben in acceptatie geraakt van wie ik ben en dat leidde vandaag tot eenheid met mijn tweelingziel!

Ik voelde me zó intens krachtig daarna, het is niet te omschrijven. Ik liep met opgeheven hoofd en sprak zelfs heel anders tegen een stel dat net was aangekomen uit België. Ik sprak alleen maar in "hoe mooi dit is, hoe mooi dat is, hoe bijzonder dit is", er was echt geen vleugje negativiteit meer te bekennen in mijn spraak! Zo bijzonder!

Hoe dit zich verder zal uiten tussen mij en mijn tweelingziel in de buitenwereld, lezen jullie uiteraard in volgende blogs!

Terug naar de reading ;-)

Jullie hereniging en hernieuwde contact, heeft alles te maken met dat jouw tweelingziel de afgelopen tijd meer tekens en signalen is gaan zien. Maar ook, hoor ik, dat jij je meer op jezelf bent gaan richten en je energie meer hebt teruggetrokken (misschien wel volledig) van de ander, zodat hij is gaan “missen”, wat jullie eigenlijk hadden.

Doordat jij jouw aandacht van de ander hebt afgehaald, wat niet alleen in de buitenwereld moet gebeuren om hereniging te laten plaatsvinden tussen jullie, maar ook in energie (spirit) met het doorsnijden van energetische koorden, kan jouw tweelingziel het idee hebben gekregen dat jij verder bent gegaan met je leven.

Misschien heb jij bepaalde dingen op je social media gepost, van nieuwe plannen op het gebied van je zielsmissie of je bedrijf, of je woonomgeving, wat de ander kan hebben getriggerd.

LET OP: je “op je eigen leven richten”, betekent dat je blijft bouwen aan jullie gezamenlijke zielsmissie, met het geloof dat de ander op divine timing weer terugkeert. Zónder daarvan bewijs te hoeven zien in jullie buitenwereld.

Je versterkt daarmee de communicatie met jouw tweelingziel in de spirit wereld en gaat naar de ander uitzenden dat je gelooft in de terugkomst van de ander en jullie samenkomst. Je geeft de ander daarmee de ruimte. Jouw liefde is daarmee onvoorwaardelijk, want je zegt daarmee: "alles is goed zoals het is, want ik wéét dat je weer terugkomt".

Het is iets anders, als dat jij allerlei gedachten uitzendt naar de ander, “waarom hij (zij) nog karmische relaties aangaat met anderen, maar niet voor mij kiest”, “waarom hij geen stappen neemt op het gebied van jullie zielsmissie”, “waarom hij geen contact opneemt”, “waarom je nog niks ziet gebeuren in jullie buitenwereld”. Hiermee oordeel je namelijk richting de ander, wat een verborgen oordeel is naar jezelf. Vergeving mag dan plaatsvinden voor jou en een nieuwe ronde op het medicijnwiel (doe mee aan het programma!).

Wanneer jij jezelf hebt teruggetrokken van de buitenwereld, maar je zendt wel dit soort gedachten uit, of gaat in de tussentijd relaties aan met anderen, dan gelóóf je niet in jullie pad. Dan begríj́p je jullie pad als tweelingzielen niet voldoende, wat ervoor zorgt dat jullie nog meer karma uit te werken hebben samen, ieder op de eigen manier en het eigen pad. Wat ook kan betekenen met karmische relaties.

Zelfs relaties waarin de vriendin van de ander zwanger raakt, laten jou zien, dat er nog karma uitgewerkt dient te worden tussen jullie. De ander kan zelfs eerst gaan verloven of gaan trouwen met een ander!

De 11-11 poort zorgt voor een helder licht (bij jullie beide), wat binnen zal stromen op de aarde en pachamama haar frequentie zal helpen verhogen. Of jij daarin meegaat, is aan jouzelf! Doe er moeite voor, om je open te stellen en om te ONTVANGEN en dit licht in jouw energetische veld te AARDEN.

Want jouw Divine Masculine is de terugkeer aan het maken! De manier waarop de ander terugkeert zal onverwachts en verrassend zijn! Al is het natuurlijk lang niet meer zo “onverwachts”, omdat de readings in de tweelingzielen tarot groep, bijna alles al hebben voorspeld ;-)!

VOOR DE KERST GAAT ER EEN GROOTSE VERANDERING PLAATSVINDEN TUSSEN JULLIE BEIDE, die voor sommigen de gehele wereld op de kop kunnen zetten! Denk niet te weten waar jouw tweelingziel toe in staat is, want wonderen bestaan! Hoe dan ook, zal er voor de kerst een grote shift gaan plaatsvinden, wanneer jij je innerlijk werk hebt verricht! "Op het gebied van werk en wonen", hoor ik!

Puzzelstukjes vallen in elkaar. Voor jullie beide. Dit geeft meer rust en meer ruimte voor de Divine Feminine, om gewoon te mogen zijn. Overtuigingen en oordelen naar jezelf verdwijnen daarmee meer naar de achtergrond. Waardoor we een GROOT stuk aan onzekerheid loslaten over onszelf en over de richting die we mogen opgaan, zoals dit iedere herfst gebeurt op het medicijnwiel.

Of jij dus in eenheid raakt, heeft te maken met de kracht en helderheid van jouw bewustzijn. Dit kan nog een volgende ronde op het medicijnwiel duren, of zelfs nog een ronde daarna, of langer. In ieder geval is de herfst de periode van eenheid tussen de tweelingzielen, van binnen én van buiten, omdat in de herfst de oogst plaatsvindt van het harde innerlijke werk, verricht aan de hand van het voorgaande medicijnwiel-jaar.

Neem jezelf niks kwalijk. We komen allemaal vanuit onze patronen! We leven in een Masculine maatschappij. Een maatschappij van willen weten, van willen begrijpen, van willen zien. De Feminine is van het voelen, van het vertrouwen, van het loslaten en meegaan met de flow. We (her)kennen deze energie niet (meer)!

De Feminine kracht mogen we met de 11-11 poort toelaten. En dat betekent een mooie samenwerking tussen jou en jouw Divine Masculine, waarin jullie als gelijken aan elkaar zijn! Zonder oordelen over en weer. Want alles IS al goed.

Waarin de ander, net als jij, moeite voor jou doet en voor zijn hogere pad. Waarin de ander meer dan slechts een paar woorden spreekt en weer van de radar verdwijnt vanwege angsten die omhoog komen.

Ik zie deze ronde samenwerkingen verschijnen vol van vreugde over het gezamenlijke pad, vol van enthousiasme over allerlei gezamenlijke toekomst plannen!

Een samenwerking als partners. Als romantische partners. “I want you to have it all”, zegt Jason Mraz ons (vind ik zo’n leuke en verlichte man!).

En dat “have it all”, vraagt om geduld. Het vraagt om vertrouwen. Het vraagt om “geen genoegen nemen met minder”, het vraagt om te luisteren naar je gevoel en te doen wat goed voor jou voelt. Het vraagt om mededogen, compassie en vriendelijkheid naar jezelf.

Het inzicht dat je “bouwt” aan jullie hereniging, maar dat dit tijd kost. En dat jullie het rustig aan mogen doen, door eerst als vrienden weer in contact met elkaar te raken om mee te beginnen.

MAAR! Zodra eenmaal het hek van de dam is, gaat het snel tussen jullie. Zodra eenmaal de teen in het water is gedipt en het water warm aanvoelt, gaat het hele lichaam erin! PLONS!

ALL-IN!

Het is tijd voor jou om toewijding te geven aan jouw hogere pad, aan een leven samen met jouw tweelingziel! En dat begint in energie, op het niveau van Spirit, op het niveau van jouw gedachten en overtuigingen!

Door de terugkeer van de ander in jouw leven, wordt jouw intuïtie bevestigd. Want je voelde dit al zo lang! Alleen kent Spirit geen tijd, op de cycli van Grootmoeder Maan en het medicijnwiel na, waarmee we voorspellingen kunnen maken aan de hand van de natuur.

Maar ook door tekens en signalen die je steeds meer door hebt gekregen naar aanloop van 11-11, wéét jij gewoon dat er iets staat te gebeuren tussen jullie en het is groots!

Het is een grote karmadoorbraak voor jullie, want je bevindt je eindelijk in een energie van vertrouwen, waardoor je jouw hart opent om de ander weer te ontvangen. Jullie hebben elkaar lange tijd “geweerd” in energie, welk harnas nu naar beneden komt.

Deze verbinding is FATED en dat voel je al zolang!

Het is enkel een kwestie van geduld, voordat het zichtbaar wordt in de buitenwereld en jouw manifestaties in jouw leven zullen verschijnen deze herfst!

GO lieve tweelingziel! Geef je over en vertrouw!

Aho,

Avalon Sjamaan


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws voor de hereniging van tweelingzielen in eenheid.

Lid worden van de maanbrief kan hier.