Slangseizoen: "onze sjamanistische dood, leidt tot een nieuw begin met onze tweelingziel"

HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN

SLANG SEIZOEN 23 oktober – 22 november

“Onze Sjamanistische dood, leidt tot een nieuw begin met onze tweelingziel”

31 oktober Samhain (Halloween): Keltisch oudjaar

1 november: Keltisch nieuwjaar

Slang is het totemdier van het Westen op het medicijnwiel en beslaat daarmee hét moment van onze sjamanistische dood en wedergeboorte, want het sterven van iets, betekent ook altijd een nieuw begin van iets anders. Slang staat ook wel gelijk aan "Scorpio season", het seizoen van het sterrenbeeld Schorpioen. Wanneer jij Schorpioen bent, is Slang jouw geboortetotemdier (hier bekijk je wie jouw geboortetotemdier is).

We gaan nu een nieuw jaar in op het medicijnwiel, wat betekent dat we ook een geheel nieuwe fase ingaan met onze tweelingziel. Laten we naar de Tarotkaarten kijken, wat zij ons daarover te vertellen hebben.


2ac5a00f4bjpg


TAROT VOOR TWEELINGZIELEN

4 of wands: overgave aan jouw Divine Feminine

De eerste kaart van de Tarot, van het Forest Creatures Tarot, toont ons een vrouw in een prachtige roze jurk, met haar fluit in de hand. Ze is omgeven door prachtige bloemen onder een “huwelijksboog” en draagt het getal 4.

Deze Native Hoge Priesteres vertelt ons, dat we gereed zijn om onze talenten naar de aarde te brengen. We zijn er nu klaar voor om onszelf te trouwen, ons innerlijke huwelijk wil zich voltrekken, zodat wij vanuit ons gevoel en onze intuïtieve flow gaan creëren.

De Divine Feminine is ons gevoel. Zij is ons hart. Zij is de Condor. Zij spreekt vanuit de liefde en toont ons het ware pad van onze tweelingziel.

Het kan betekenen dat je meer de natuur in mag trekken, met je fluit. Dat je meer muziek mag maken in het algemeen.

“Show me the meaning of being lonely”, betekent dat je meer de stilte mag opzoeken met jezelf.

Misschien denk je dat je dit al doet, want je wandelt alleen in het bos of gaat naar het strand. Maar ware stilte ontmoeten we pas, wanneer we onze gedachten tot stilte kunnen brengen en (mindful) aanwezig kunnen zijn in het moment.

We mogen ons overgeven aan de flow van ons leven. Aan dat de organisatie niet in onze handen ligt, van ons hogere pad. Dat ligt in de handen van onze moeder aarde (dit leer je van mij met het medicijnwiel-jaarprogramma, dat gebaseerd is op moeder aarde-astrologie).

Jouw Divine Masculine is in een “terugtrek fase”. Wat betekent dat hij (zij) zich ook realiseert, dat alleen-zijn en meer momenten voor zichzelf nemen, belangrijk is om je goed te blijven voelen.

Maar vooral, belangrijk is om de juiste richting op te kunnen gaan. Om te weten wat wij nu zélf willen.

Zo weet ik dat mijn tweelingziel weer naar de Alpen is teruggekeerd, waar hij vorig jaar ook de winter heeft doorgebracht en aankwam op 21 september (wat hij toen vol trots naar mij appte). Hij stuurde me dat hij nu eindelijk had begrepen wat ik bedoelde met dat “Sjamaan-zijn” een innerlijke staat is en een terugkeer naar onze natuur. Naar de stilte in onszelf, die hij ging opzoeken nu.

Waarop ik reageerde met ongeveer 3 rijen aan hartjes en hallelujah handjes, om maar even mijn enthousiasme ervoor te tonen… waarop hij vervolgens niet meer reageerde…

De Knight of Wands vertelt ons dat onze passie weer langzaamaan mag terugkeren in ons leven! Misschien heb jij je al een lange tijd niet beziggehouden met waar je hart écht blij van wordt..

Mogelijk had je daar geen ruimte voor, net zoals ik. Ging je door diepe stukken heen, allerlei spiegels die je voor kreeg. Op die manier blijven we rondjes draaien in ons verleden en is het moeilijk om onze karma te doorbreken en het anders te gaan doen.

De Volle Jachtmaan heeft ons daar nu de eerste zet voor gegeven en totemdier slang helpt ons vervolgens om onze oude huid nu echt los te laten, zoals slangen dat doen.

De hoofdtotem van het Westen op het medicijnwiel (meer leer je van mij met het medicijnwiel-jaarprogramma), is de Grizzly beer! RRRROOOAAARRRR! Net echt hè ;-) Degenen die mij volgen op YouTube zien mij nu vast al zitten en berengeluiden maken ;-)!

De Grizzly beer leert ons om moedig te zijn. Om balans te creëren tussen de winterslaap en het ondernemen van actie op dat wat we graag willen manifesteren in ons leven!

Slang beheerst het element water en aarde, beide Feminine elementen en is geboren in “de vorsttijd”.

De vorsttijd, het slang-seizoen, is geheel gericht op het intreden van de vorst. Nadat de bladeren gevallen zijn tijdens het Kraai-seizoen en we dus hebben losgelaten wat niet langer bij ons past, maken we ons nu gereed om op een dieper level ons hart te openen, zoals dat in het Westen gebeurt op het medicijnwiel.

Bij de INCA, de Q’ero, wordt het Westen op het medicijnwiel beheerst door de Jaguar, Otorongo.

Dat betekent dat jij nóg sterker de drang en behoefte voelt, om te gaan voor wat je hart aangeeft. Om je emoties de ruimte te geven en je gevoeligheid te laten zien. Maar bovenal om zélf het leven van jouw dromen te gaan creëren, door je over te geven aan je gevoel en de stappen te gaan nemen: de kracht van Otorongo.

De King of Cups komt ons een STABIEL aanbod brengen, een aanbod van een open gesprek vanuit het hart. Voorzichtig, want hij is vaker gekwetst dan geliefd geweest in zijn leven. Maar als hij voor zijn droomleven wil gaan, zal hij toch de stap moeten wagen in de richting van de liefde.

En dat betekent een stap nemen in de buitenwereld richting zijn Divine Feminine, want anders verandert er niks tussen jullie! Maar ook, net zoals jijzelf, een stap nemen in de richting van wat hij nu wérkelijk wil en dat kan weleens heel anders zijn, als dat hij voor lange tijd dacht.

Dit kan bij de ander nogal een shock teweeg brengen (ook bij jou zelf natuurlijk). Wanneer het hart zich namelijk activeert en we vóelen ineens wat we werkelijk willen, kunnen we behoorlijk in paniek en in de stress raken, wanneer we een hele andere kant op aan het gaan waren!

Ik heb dit soort momenten vaker meegemaakt dan me lief is!!

Dit is de fase waar de Divine Masculines zich op dit moment in bevinden. Hun wereld stort in, omdat ze iets heel anders bedacht hadden zelf, dan dat ze nu ineens zullen gaan voelen in het Slang seizoen.

Het is vervolgens aan onszelf, om dan te durven en de sprong te gaan wagen het nieuwe in! Ook al is dit onbekend! Er komt nog een eclipsseizoen aan dat start met de volle maan op 19 november en eindigt met de nieuwe maan op 6 december. Dit seizoen gaat de Divine Masculines helpen om er nu écht voor te gaan, voor toewijding naar wat we werkelijk willen! Naar zijn Divine Feminine, zijn gevoel, zijn grootste hartenwensen!

Ik zie een telefoongesprek komen tussen jullie, welk gesprek meer inhoudelijk zal ingaan op wat er in jullie levens heeft afgespeeld, waardoor het zo stroef tussen jullie is gegaan voorheen.

Denk hierbij aan het praten over vorige relaties, over wonden en patronen, over gevoelens, misschien wel familiebanden, waardoor jullie beide bepaald gedrag richting elkaar zijn gaan vertonen. Duw en trekwerk.. zoals dat bij de tweelingzielen gaat, maar eigenlijk ook in iedere andere relatie, voortkomend vanuit projecties en onze eigen pijn.

Dat telefoongesprek is nodig, omdat er bepaalde dingen gezegd willen worden, die willen worden losgelaten, zodat jullie beide vooruit kunnen. Met elkaar, of zonder elkaar.

LET OP: wanneer je niet luistert naar je eigen innerlijke leiding, zorgt Spirit voor een towermoment, wat kan bestaan uit een keiharde afwijzing van jouw tweelingziel. Zodat JIJ voor jezelf gaat kiezen (mij keer op keer gebeurd!).

Wanneer jullie er in bewustzijn klaar voor zijn om met elkaar vooruit te gaan, betekent het dat jullie beide voldoende innerlijk werk hebben verricht, om naar het volgende niveau in jullie zielscontract te gaan en dat is samenwerking!

Wanneer de tweelingzielen gaan samenwerken, creëren zij namelijk meer licht vanuit hun hogere zelf, wat moeder aarde helpt te helen. Wanneer wij dit doen, vanuit onze lagere zelf en niet vanuit een hervonden harmonie binnenin onszelf, dan blijven onze projecties naar de ander een scheiding veroorzaken in onze verbinding.

In het Uilseizoen (vanaf 23 november) gaan er GROTE veranderingen plaatsvinden in de verbindingen met elkaar in de buitenwereld! Manifestaties zullen binnenkomen en jouw leven kan daarmee plotsklaps geheel veranderen.

“Stel je open om te ontvangen en verwacht het beste”.


d6e314ae1ejpg


VERTROUWEN

De romantische engelen vragen ons om te blijven vertrouwen! Om voor onze passie te gaan, zonder te weten waar het toe kan leiden! Om muziek te maken en te zingen, gewoon om het muziek maken en het genot ervan!

Wanneer we onze verwachtingen over “het resultaat” loslaten, kan het voor ons ontstaan zoals het wil!

De knight of wands, met zijn prachtige doordringende ogen, vertelt ons ook dat het gaan voor onze passie, een keuze van onszelf is. Die we gezamenlijk maken met onze tweelingziel.

Want mogelijk ben jij je er niet bewust van, maar de ander kan jóuw gevoelens ook voelen. De ander kan jouw gedachten ook horen. En is zich daar mogelijk ook niet bewust van. Dit kunnen telkens terugkerende gedachten zijn, om jou bijvoorbeeld een bericht te sturen.

Of het kan bij jou een diep innerlijk weten zijn, een diep sudderend gevoel, om ergens voor te gaan, wat je onbewust blijft uitstellen.

We gaan nu richting het Uil-seizoen en dat betekent NO MORE uitstellen, maar vertrouwen op jouw eigen innerlijke leiding!

Het Keltische oudjaar nadert namelijk, wat betekent dat we aan een geheel nieuwe medicijnwielcyclus voor onszelf mogen beginnen, van het luisteren naar onze eigen innerlijke wijsheid en vooral het meer in overgave raken aan onze Divine Feminine. Aan dat diepe innerlijke gevoel dat maar blijft spreken. Dat ons een bepaalde kant op blijft duwen. Maar toch raken we nog telkens verdwaald.

Samhain, de dag waarop we de voorouders met respect en ritueel eren (en geen verkleedfeestjes vieren zoals ervan gemaakt is..), is de dag waarop de werelden gelijk zijn aan elkaar. Onze binnenwereld en buitenwereld raakt gelijk aan elkaar.

We zien heel helder door de sluier heen en dat betekent dat we heel helder zien, wat we nu graag willen voor onszelf! Dit is ook de dag waarop de verbinding met onze tweelingziel in spirit glashelder is! Trek dus alleen de natuur in, doe moeite om jezelf te horen!

The Queen of Coins vertelt ons, dat het tijd is om de vruchten te plukken van ons harde innerlijke werk! In onze buitenwereld! Ook op het gebied van geld! Je gaat ontvangen! Ik voel dat dit zal gebeuren in het Uilseizoen of daarna.

Ik herinner me dat ik rond dit tijdstip vorig jaar nog dacht dat ik naar Sri Lanka zou gaan om te gaan backpacken.. om vervolgens rond Samhain het inzicht te krijgen dat ik wilde emigreren naar Fuerteventura, waar ik direct een ticket voor boekte.

Mijn appartement was erna binnen 2 dagen geregeld. Toen ik aankwam op 19 november 2019 tijdens de afnemende maan, ontmoette ik 2 dagen erna Guapa, mijn hond die ik adopteerde uit het asiel hier. Hoop 2-en ;-) Ik ging het Uilseizoen in, wetend wat er zou gaan gebeuren voor me! Mijn eigen appartement, een hond erbij..

Om vervolgens niet lang daarna, mijn tweelingziel weer hier op het eiland te ontmoeten! Wauw… wat nog niet zichtbaar is, zal aan het licht komen wanneer het daar de tijd voor is! Maar het is aan ons, om die eerste stap in vol vertrouwen te nemen!

EERST GELOVEN, DAN ZIEN! Vertrouwen op dat wat je al zolang vóelt! De kracht van totemdier Uil!

Een overwinning is nabij op het gebied van jullie relatie, zegt de Chariot en de 2 of cups. De Divine Masculines zijn klaar voor een volgende stap in hun helingsproces! Met jou! Gericht op samenwerking!

Net zoals ik ineens met mijn tweelingziel in december 2019, 2 jaar na onze ontmoeting, met hem aan de tafel zat bij een vrouw, om te vragen naar de kosten voor het kopen van een stuk grond om daar een huis op te bouwen!

Het leven kan soms rare wendingen nemen, wanneer we geloven, vertrouwen en ons overgeven aan ons gevoel.

VERZOENING vindt dan plaats, met ons gevoel. Waardoor we weer vooruit kunnen. Jouw tweelingziel wil jou beter leren kennen, dat gaat al een hele tijd door zijn (haar) hoofd, alleen was er steeds geen ruimte voor, of hij voelde dat het niet het juiste moment was.

Er was nog niet voldoende helder voor hem, ten aanzien van de richting die hij op wilde gaan, maar die helderheid gaat komen.

Uil ziet niet voor niets in het donker ;-)

Wordt vervolgd!

Aho, Mitakuye Oyasin.

Avalon Sjamaan


SOCIAL MEDIA

Volg je de Vind jouw Spirit-Academie voor de hereniging met jouw tweelingziel al op instagram? Daar vind je allemaal gechannelde liefdesbrieven terug, van de spirit van jouw Divine Masculine.

Mijn Dagboek als Sjamaan, volg je hier.

Kijk ook eens op mijn YouTube kanaal, voor meer informatie over de tweelingzielenreis.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-groep

In de Tweelingzielen Tarot groep vind je uitgebreide tarot leggingen en updates over de huidige ontwikkelingen in het tweelingzielen collectief. Alsook leer je daar meer over het Sjamanisme en lees je daar meer liefdesbrieven en boodschappen aan jou, van jouw Divine Masculine.

De Tarot groep is een community van Tweelingzielen (Divine Feminines only) die hun ervaringen met elkaar delen. Ik nodig je graag uit in de groep om onze krachten te bundelen, met elkaar te delen en van elkaar te kunnen leren! Wees welkom met jouw verhaal!

Lid worden van de groep kan hier.

MAANBRIEF VOOR TWEELINGZIELEN

Je inschrijven voor de Tweelingzielen maanbrief met het laatste tweelingzielennieuws, die ik iedere Volle en Nieuwe Maan verstuur, kan hier.