Mercurius Retrograde

Mercurius Retrograde

aeae25604fjpg

MERCURIUS RETROGRADE

Retrogrades (planeten in achteruit), komen altijd met een reden op exact het juiste moment in ons leven om oude pijn te mogen helen, zo werkt moeder Natuur nu eenmaal ;-)

Een retrograde haalt van alles omhoog wat diep binnenin ons verstopt ligt. Oude pijn moet eerst naar de oppervlakte komen om geheeld te kunnen worden. Alleen dan kan onze ziel evolueren. Dit doet een retrograde op verschillende vlakken (elke planeet heeft een ander doel) door simpelweg ONRUST te veroorzaken. Want wanneer alles rustig blijft worden wij ook niet tot introspectie geactiveerd.

VENUS RETROGRADE

De afgelopen tijd (5 okt - 16 nov) liep Venus retrograde. Wat geheeld mocht worden op het gebied van ons hart, op het gebied van de onvoorwaardelijke (zelf)liefde, heeft zich mogen helen de afgelopen tijd. Nog meer wat niet “in alignment” is met onze Ware Zelf hebben wij mogen loslaten. Familie wellicht, materie, vriendschappen. Alles wat ons weghoudt van onvoorwaardelijke liefde en het mogen volgen van ons hart. Het mogen zijn van onze prachtige zelf.

Wanneer jij tijdens Venus retrograde niet jouw hoofd in het zand hebt gestoken (al zou je daarmee écht goed kunnen aarden), zal de retrograde van Mercurius dit keer minder pittig voor jou zijn. Jouw karma is meer opgeschoond en wat jou weghield van in jouw eigen kracht te stappen is geëlimineerd onder Goddelijk toezicht.

MERCURIUS IN ACHTERUIT

Mercurius in achteruit zorgt voor onrust op het gebied van communicatie. Telefoons, afspraken, maar ook elektronische apparaten kunnen er ineens mee ophouden. Mensen begrijpen elkaar wat minder goed, maar dat is prima, want je hoeft elkaar ook niet altijd te begrijpen. Laat elkaar maar gewoon zijn.

Minder pittig dus deze achteruitgang van Mercurius, voor degenen die actief karma hebben opgeruimd de afgelopen tijd. Hoor jij daar niet bij dan krijg jij nu tot 7 december nog de kans om dat wel te doen. Ruim op wat jou niet meer dient. Laat je angsten los zodat er ruimte komt voor nieuwe energie. Zonne-energie. De energie van eigen kracht. Als jij niet durft los te laten komt er ook geen ruimte voor kracht. Iets wat nooit breekt hoeft ook niet gemaakt te worden. Breek en laat jouzelf maken door naar jouw innerlijke leiding te luisteren. Word wie jij wérkelijk bent.

VIND JOUW SPIRIT

Bewustwording lieve Ziel. Breng jouzelf in alignment met wie jij bent. Niet alleen jouw geest, niet alleen jouw hart, niet alleen jouw lichaam. Nee jouw gehele 3-eenheid dient in alignment te zijn wil jij jouzelf kunnen zijn. Krachtig, liefdevol, sexy, vreugdevol, in verbinding met jouzelf, intens gelukkig aanwezig in het moment.

Jouw licht zal steeds sterker gaan stralen. Jouw bereik zal zich vergroten. Jouw pad zal zich meer en meer openbreken. Jij bent exact waar jij hoort te zijn. Heb vertrouwen!

Vind jouw Spirit.

Liefs,
Avalon

Op de hoogte blijven van meer energie nieuws, Maan journalen, Sjamanen wijsheid en mijn dagboek als Sjamaan? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier: https://vindjouwspirit.us19.list-manage.com/subscribe?u=850d939ffb2b8e51c3233e6ff&id=fe50a21fae

Inclusief gratis handleiding “Vind jouw Spirit, 10 manieren om jou Ware Zelf te vinden op sjamanistische wijze”.