Krachtdier Meerkoet

98bd0acf96jpgKrachtdier Meerkoet


KRACHTDIER MEERKOET

Ik zag vandaag een hele hoop meerkoetjes. Ik zie ze wel vaker, ze zijn met miljarden hier in Amsterdam! Maar dit keer kreeg ik er sterk een boodschap van mee.

Eerst zag ik de hele groep op het gras. Erna verplaatsen ze zich naar het water en toen weer terug naar het gras. Wat een relaxt leven niet.. beetje eten, beetje zwemmen.

Waarom is mijn leven niet zo “relaxt”? Vroeg ik mijzelf af.

De boodschap die de Meerkoet mij bracht was dat ik in eenzaamheid leef. De meerkoet staat voor “eenzaamheid, bescherming van het territorium en afzondering”. Die boodschap resoneert ontzettend met mij want de afgelopen maanden (en gedurende de afgelopen jaren) heb ik mijzelf inderdaad veel afgezonderd. Veel teruggetrokken en in eenzaamheid geleefd. Uit bescherming voor mijn territorium. Uit bescherming voor mijn Hart. Uit veiligheid.

De les die ik de komende periode mag leren is om mijzelf te gaan aarden (gras) en mijzelf met water te gaan helen (van het gras naar het water). Water is de katalysator van ons 2e chakra, van onszelf zijn, van het goed zijn zoals ik ben. Wanneer ik mijzelf accepteer zoals ik ben kan ik mij weer met mijn Hart verbinden en mij door mijn Hart laten leiden.

Net zoals de meerkoetjes die goed geaard en in verbinding met water zijn, kan ik dan weer onderdeel van de grote groep, van de samenleving, uit gaan maken door mijzelf te laten zien, te laten horen en mijn licht te laten stralen. In mijn element te zijn.

Naar beneden die veilige muur. Ik ga ervoor!!

Lieve Ziel, door te aarden en jou met water te helen kun jij jouzelf van jouw muur bevrijden.

Laat jou maar door jouw prachtige Hart leiden.

Liefs,
Avalon


Wil jij op de hoogte blijven van energie nieuws, Sjamanen wijsheid en Maan journalen, inclusief spreuken? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief die elke Nieuwe en Volle Maan verschijnt inclusief Maanspreuk voor jouw energieheling: https://vindjouwspirit.us19.list-manage.com/subscribe?u=850d939ffb2b8e51c3233e6ff&id=fe50a21fae.