Keltisch oud- en nieuwjaar 1 november 2021: "het geloven in de verbinding met mijn tweelingziel"

KELTISCH OUD- EN NIEUWJAAR

31 oktober en 1 november 2021

“Het geloven in de verbinding met mijn tweelingziel”

Altijd wanneer er belangrijke dagen zijn, zoals het Keltisch oudjaar, nieuwjaar, of de nieuwe en volle manen, dan wel andere dagen wanneer er inzichten willen binnenkomen, word ik wakker gemaakt in de nacht.

Met Keltisch oudjaar, was dat rond 2:45 uur en werd ik verzocht om mijn telefoon erbij te pakken, om de laatste dingen te bestellen voor in de doos die hierheen komt vanuit Amsterdam. Een doos vol met spullen voor mijn bescherming.

Want wat heb ik dat een partij onderschat zeg. Ergens geloofde ik kennelijk niet helemaal in black magic en negatieve entiteiten, want ik nam het telkens niet serieus genoeg, totdat ik het ervaren heb. Stemmen die me angst probeerden aan te jagen. Stemmen die me naar plekken toe stuurden die helemaal niet goed voelden.

Ik nam het zijn van Blu Ray Tweelingziel - en daarmee een anker voor het aantrekken van negatieve energie die getransmuteerd wil worden - niet serieus genoeg, omdat mijn geloof in de verbinding met mijn tweelingziel niet sterk genoeg was. Ik zág het niet, dus geloofde ik het telkens maar mondjesmaat.

Keltisch oudjaar, ook wel "Samhain" genoemd bij de Kelten, kondigt altijd het afsluiten van een GROOT hoofdstuk aan. Een cyclus van het medicijnwiel, dat bij de Kelten hetzelfde is als bij de Natives. Op deze dag eren wij de voorouders. Steek voor hen een kaarsje aan, spreek een gebed uit, open je heilige ruimte en zit met hen, zodat ze jou van inzichten op jullie hogere pad kunnen voorzien.

Na het verkrijgen van alle belangrijke inzichten, deze laatste dag van het oude jaar, openen we het nieuwe hoofdstuk op het medicijnwiel vervolgens op 1 november!

Welk hoofdstuk voor de tweelingzielen is, dat zij (meer) gaan geloven in de verbinding met de ander. Zij gaan meer geloven dat er een andere onzichtbare wereld is, waarin zij met elkaar verbonden zijn. Ze gaan meer tekens en signalen zien en dat dingen inderdaad "voorbestemd" zijn, om te gebeuren. Dit versterkt hun geloof, waardoor de energetische trek (en duw) naar elkaar vergroot zal worden. Zij gaan elkaar erkennen! Dit gebeurt ieder jaar opnieuw, in een dieper level van bewustzijn van de verbinding met jouw tweelingziel. Wat niks anders is, dan een spiegel van de verbinding met jóuw (tweeling)ziel en daarmee met je passies en je hogere pad.

Deze erkenning heeft alles te maken met de opening van de kruinchakra, die je deze dagen kunt stimuleren door boven op je hoofd je kruin te masseren en veel in de frisse lucht te zijn. Lavendel helpt ook, en voldoende rust nemen en veel water drinken! Wanneer de kruin zich meer opent, komt er meer begrip voor wie we zijn en voor onze verbinding met onszelf. We zíen ineens waarom bepaalde dingen gaan zoals ze gaan of zijn gegaan. Puzzelstukken vallen in elkaar, aha momenten ontstaan, waardoor we onze zorgen op een diepere laag loslaten.

Tijdens Samhain (Halloween) is de sluier tussen de beide werelden het dunst. Onze gidsen kunnen daarom tegen ons spreken, alsof ze naast ons aan tafel zitten (wat sommigen ook doen! Alleen bij mij is er geen plek zegt mijn opa, omdat ik teveel tarot decks en andere troep heb….... heb weer 2 nieuwe besteld hoor :p). We eren op deze dag de voorouders middels ritueel.

Het afsluiten van deze cyclus, betekent het afsluiten van een grote karmische cyclus. Wat voor jouw tweelingziel (en voor jouzelf) kan betekenen dat je 1. gaat verhuizen, omdat je energieveld daar voldoende sterk nu voor is, 2. je relatie verbreekt, omdat je stopt met dragen van de lage frequentie van de ander, 3. dat je wisselt van werk, omdat je meer rust nodig hebt of een andere constructie die je beter dient en aankan (of stopt met werken).

Hoe dan ook, is het Keltische oudjaar, altijd het sluiten van de deur naar het oude, zodat vanaf 1 november de deur kan openen naar het nieuwe.

Zo voerde ik met Keltisch oudjaar een gesprek met de eigenaar van de woning die ik huur, om af te spreken dat ik per 1 januari 2022 (!!) zijn huis ga verlaten! Dat betekent dat op deze dag voor mij een GEHEEL groot nieuw hoofdstuk zal gaan beginnen en een groot hoofdstuk zal worden afgesloten!

Super spannend... want ik heb nog niks "geregeld" als vervanging! Maar wél alle visioenen en alle informatie erover ontvangen! Dus voor mij was dit een zeer grote sprong in vertrouwen, die ik in oktober 2019 ook nam, door mijn ticket om te boeken van backpacken naar Sri Lanka, naar emigeren naar Fuerteventura, zonder een appartement of wat dan ook nog geregeld te hebben!

Het is pas wanneer WIJ in vol vertrouwen raken dát het komt, ook onze tweelingziel, dat het zich voor ons kan manifesteren! En het ook werkelijk zal komen! Dus nam ik de stappen die ik hoorde en voelde, zoals het afspreken met de verhuurder dat ik op 1 januari 2022, verder zal trekken met Guapa! De dag dat ik in 2017 wakker werd in het huis van mijn mishandelaar. Hoe je leven kan veranderen wanneer je de stappen ervoor neemt!

De winter is de periode van RETREAT op het medicijnwiel. Van de rust, de stilte, van "the Hermit", het versterken van onze Divine Feminine in ons en daarmee onze zachtheid, vriendelijkheid en compassie naar onszelf. We hoeven even niks meer in de winter, behalve te mogen rusten van onszelf.

In het appartementencomplex waar ik nu woon, kan ik die rust niet vinden. Ik vind telkens de rust niet voor mijn ceremonies, voor het doen van een reading. Mijn "motivatie" is steeds geblokkeerd, omdat er hier teveel prikkels voor me zijn, waardoor mijn energie niet kan doorstromen.

Met de Winterzonnewende begin ik met de deelneemsters van het medicijnwiel-jaarprogramma, aan de eerste officiële "heilige-pijp inwijding" als Death Walker, die ik door zal geven tezamen met Black Elk, de laatste belangrijke Ziener van de Lakota Oglala-Sioux stam uit Noord-Amerika. Black Elk zal ons door middel van 7 rites (inwijdingen) inwijden op het pad van de Sjamaan.

We leren de gehele winterperiode hoe we ons beter kunnen beschermen tegen energetische aanvallen, we leren hoe we Sjamanistische extractie kunnen laten plaatsvinden, door met kristallen te werken en uitdrijving van Bad Spirits. Hierin begeleid ik alle deelneemsters van het medicijnwiel-jaarprogramma. Ieder jaar opnieuw vangt er in de lente een nieuwe ronde aan van het programma, om jou op te leiden en te helpen ontwaken als "Death Walker".

Ik heb gisteravond met S. gesproken, een vakantievriendin, van wie haar overleden vader in april 2018 bij me kwam, om mijn hulp te vragen voor heling van zijn gezin.

Hij was plots overleden en zijn dochter heeft dit nooit goed kunnen verwerken. Cecile was de eerste overledene die bij me kwam en die ik hoorde! Ik deed wat hij van me vroeg en wat hij aan mij doorgaf, dat bleek te kloppen! Het was informatie die ik helemaal niet kon weten!

Hierdoor versterkte mijn geloof echt ontzettend en kreeg ik een spurt in mijn ontwaken! In januari 2018 had ik mijn tweelingziel op Fuerteventura ontmoet, dus het was tijd voor mijn Kundalini awakening. Op het verzoek van Cecile heb ik zijn dochter bezocht en zijn woorden aan haar doorgegeven. Wat was dat een helend moment en een spannend moment voor mij, want ik had geen idee wat ik moest doen als “Death Walker”, welke term ik toen ook nog helemaal niet kende.

Een Death Walker zijn, is onderdeel van het takenpakket van een Sjamaan (niet van iedere). Het wordt in het Sjamanisme ook wel een “psychopomp” genoemd. Je fungeert als Sjamaan als kanaal, voor de begeleiding van de doden. Zoals Anubis dit ook deed, als Sjamaan en psychopomp. Op die manier begeleid je de "dolende ziel" van de overledene naar de juiste dimensie toe.

Na het gesprek met zijn dochter, wat voor mij ook emotioneel was, want ik realiseerde me ineens dat ook ik Cecile moet loslaten nadat hij ruim 3 jaar bij me is geweest als mijn gids, belde ik mijn moeder.

Ik voelde me ineens heel erg eenzaam. Ik was weer terug op aarde en uit mijn eigen wereld.

Tijdens het gesprek met mijn moeder, realiseerde ik me dat ik toch nog steeds hele grote moeite heb met het vinden van een balans tussen het aardse en spirituele. Vooral met het vinden van verbinding met anderen. Ik vind steeds minder klik met het aardse, maar weet wel dat het ook nodig voor me is, om me met andere mensen te verbinden. En dat ik dit ook leuk vind! Ik heb er alleen steeds minder de kracht voor lijkt het. Omdat het telkens zo'n worsteling voor me is, om erna weer "terug te keren" naar de 5e dimensie en daarmee het vertrouwen en geloof in mezelf, blijf ik veel weg van de buitenwereld. Alleen soms een beetje teveel ;-)

Cecile gaf me het inzicht door, dat ik de energetische band tussen hem en zijn dochter mag doorsnijden, die hen met de zonnevlecht chakra's aan elkaar verbindt, zodat ze hem los zal laten en hij naar het licht over kan. Dit zullen we in ceremonie doen tijdens de 13e rite van de Munay-Ki, baarmoeder-inwijding (sjamanistische reis onderdeel van het medicijnwiel-jaarprogramma).

Wanneer de achterblijvers veel pijn ervaren en verdriet en dat niet durven los te laten, “want als ik mijn pijn en verdriet loslaat, dan verdwijnt daarmee ook de herinnering aan mijn vader”, kan de overledene beter overgaan, wanneer we de energetische band doorsnijden als Death Walkers.

Dit leer je van mij met het medicijnwiel-jaarprogramma, waarin we tijdens de sjamanistische reizen onder andere mijn opa en oma naar het licht begeleiden en ook Cecile, waarvoor we de komende ceremonie tijdens de nieuwe maan in schorpioen, de energetische band met zijn dochter zullen gaan doorsnijden.

LET OP: experimenteer hier nooit zelf mee, maar doe dit altijd onder begeleiding van een ervaren Sjamaan. De geesten in de onderwereld kunnen je namelijk dusdanig schaden, wat zelfs tot je dood kan leiden.

Hier lees je meer over het programma en de zielsmissie als Death Walker.


5b42b131eajpg

TAROT KELTISCH NIEUWJAAR

The Darkness of Light tarot trok me, met de boodschap dat er dit Keltische nieuwe jaar, licht gaat komen in de duisternis tussen jou en jouw tweelingziel. Maar ook dat er balans gaat komen in jullie verbinding! Misschien ben jij altijd degene geweest die als eerste iets stuurde of contact opnam, dan mag je nu verwachten, dat de ander ook moeite voor jou zal gaan doen!

Want "de ogen gaan geopend worden" bij de ander. Voor jullie verbinding.

Wanneer de ander “uit het zicht” is geweest voor een lange tijd in jouw leven, dan is dit omdat de ander werd bewogen om het eigen pad te bewandelen. Maar daar gaat DEZE HERFST voor vele tweelingzielen verandering in komen.

Want jij bent verder gegaan met je leven. Je bent niet gaan “wachten” totdat de ander een keer contact met je zou gaan opnemen. Jij bent klaar om je nieuwe jaar te beginnen op 1 november, welke stap je nu met meer verlichting kunt gaan maken. Antwoorden zijn tot je gekomen, zodat je het Keltische oudjaar kon afsluiten met "zicht" op je pad, waardoor je nu meer vertrouwen hebt en vooruit wil gaan.

Je hebt je zorgen over jullie samenkomst meer losgelaten en bent je de afgelopen tijd meer gaan richten op de dingen die goed gaan in je leven. Op de momenten waar je blij van raakt. Je hebt je geest meer rust gegeven daarmee, wat voelbaar is voor jou, maar ook voor de ander!

De man (DM) en de vrouw (DF) IN jou, zijn daardoor dichterbij elkaar geraakt. Je bent je meer bezig gaan houden met jezelf, met rituelen bijvoorbeeld, met momenten alleen, met reflectie, (stenen) schilderen, je bent in een rustiger vaarwater terechtgekomen met jezelf, geheel in overeenstemming nu met het herfstseizoen.

Keltisch oudjaar brengt jou het loslaten van een oud hoofdstuk in jouw leven. Waarin jij jezelf niet hebt erkend als tweelingziel. Je gaf jezelf niet voldoende de ruimte. Je erkende jezelf niet als lichtbrenger, maar óók niet als lichtdrager. Het dragen van licht en de missie van tweelingzielen, brengt veel donker met zich mee. Als een vuurvliegje trek jij als tweelingziel negativiteit aan, om dit te kunnen omzetten in het licht. Je hebt daarom RUST nodig. Meer dan anderen! Erken jezelf!

Je hebt het hiermee zwaar gehad de afgelopen periode, omdat er vele lessen op je pad kwamen en je niet altijd begreep waarom. Je voelde je overweldigd, omdat ook alles tegelijk in elkaar leek te storten voor je. Zowel in je eigen leven, als in de relatie met je tweelingziel (niet voor allen).

“Je werd klaargemaakt voor een nieuw hoofdstuk, waar je nu bent aangekomen”. “Gelukkig nieuwjaar”, van Merlijn de Magiër, die de belangrijkste Druïde was en de adviseur van Koning Arthur. Merlijn is lid van de Witte Broederschap, waar ik ook lid van ben.

Hoe ziet jullie nieuwe begin eruit? Denk daar eens over na? Want jouw Divine Masculine doet dat ook op dit moment. Welke gedachten wil je dat de ander van jou oppikt?

Er knaagt iets aan hem, een diep gevoel dat zegt dat hij toch niet helemaal op zijn plek is, waar hij nu is. Maar hij kan niet goed zien, hóe het dan wel zo kan gaan zoals hij dat diep van binnen voelt. Ook tussen jullie. Hij is bang dat hij allerlei verplichtingen moet aangaan, die hij eigenlijk niet wil. Misschien ben jij in jullie relatie overheersend of dominant gweest en wist hij zich daar niet altijd goed tegen te weren. Hij maakte zich kleiner en is bang dat hij kwijtraakt, wat hij tot nu toe voor zichzelf heeft opgebouwd. Maar vooral ook het goede gevoel dat hij nu éindelijk, na zo'n lange tijd, meer heeft teruggevonden. Een gevoel van verlichting.

Allerlei vragen houden hem bezig, als: "wat nu als het niet werkt tussen ons?", "straks geef ik alles op en dan?", "wat nu als ze niet meer op me zit te wachten?", "kan ik dat wel.. "sjamaan zijn"?" (voor sommigen). "Behoud ik wel mijn onafhankelijkheid?". Die laatste is een grote voel ik! Helemaal wanneer je relaties hebt gehad, of de ander, waarin je jezelf vaak verloor. De angst dat dit weer gebeurt, kan jullie in scheiding houden.

Dit overdenken, houdt hem weg van het nemen van de stap in de juiste richting. Hij blijft twijfelen om in overgave te gaan aan zijn diepe ware gevoel. Het vertrouwen wankelt nog altijd en de verbinding is daarmee niet voldoende stabiel, om al volle vaart vooruit te kunnen gaan.

"Hij denkt na over contact én over een samenwerking tussen jullie"

In mijn geval is dat het doen van de heilige pijp-ceremonies samen hier op het eiland! Wat niet eerder zal zijn dan 21 december 2022, nadat we ons karmische contract van 5 jaar hebben afgerond met elkaar. Ik heb hem dit als laatste bericht voor zijn verjaardag gestuurd, dat wanneer hij "ooit" weer zou terugkeren (ik dacht nonchalant te doen), ik graag de heilige pijp samen aan de voorouders offer! En hij mijn slangenarmband op zijn bovenarm mag dragen, haha. Dat doet ie. Hij verkleed zich ook als vrouw, dus die armband is een eitje.

Maar dat is natuurlijk niet alles ;-) maar wel alles wat er gezegd wilde worden. De rest zend ik uit naar zijn spirit met de kracht van mijn gedachten, zodat dit idee bij hem sterker zal gaan worden en zal gaan "leven" in zijn hoofd. Infiltratieeeee!

Jouw DM weet, dat wanneer hij nu terugkeert, het menens is en hij er echt voor moet gaan. Hij heeft te lang allerlei losse dingen gedaan, zonder enige toewijding, ook niet naar jou. Hij vóelt wat jij uitstraalt, op een onbewust niveau. Wanneer jij voor jezelf hebt gekozen en je leven bent gaan voortzetten, zal hij dit voelen en actie willen ondernemen richting jou. Want anders mist hij zijn kans daarmee.

De herfst is hét moment op het medicijnwiel van MANIFESTATIE! 11-11! Tweelingzielen ONTWAKEN. En dat betekent ACTIE op je droomleven! Ook voor jouw DM.

Het contact zal daarom langzaamaan weer beginnen tussen jullie, want hardlopers zijn doodlopers en deze keer wil het goed gebeuren. Dat kan zijn door middel van een like op je facebook, een appje, wat voor sommigen al een stap te ver is, of een “deblokkeren” zelfs.

Je hoeft hier niet direct op in te gaan. Eerst voelen wat er bij jou gebeurt en wat jíj wilt.

Voor anderen is dit een telefoongesprek, wat voor sommige al heeft plaatsgevonden, of zelfs een video chat, waarin meer van het eigen leven met elkaar wordt besproken.

"Maar ook de toekomstvisie", hoor ik! Mogelijke plannen die de ander heeft, of het bespreken van jouw plannen om te kijken hoe jullie dit kunnen combineren met elkaar en hoe de ander daar in zou passen! Misschien wel vakantieplannen? Verhuizing? Alsook kan het zijn dat jullie de gezamenlijke zielsmissie gaan bespreken!!!

Puzzelstukken vallen in elkaar en connecties gaan worden gelegd. Tekens en signalen gaan meer worden gezien en geïnterpreteerd als synchroniciteit en niet langer als “toevalligheid”. “Het spirituele wordt meer omarmd”, door de Divine Masculine, en daarmee de verbinding met zijn Divine Feminine.

Dit heeft te maken met hun eigen geloof en de versterking daarvan: Mitakuye Oyasin, ze zijn in spirit al één, ze zijn verbonden aan elkaar. En dat mag nu zichtbaar raken in hun buitenwereld.

“Hier gaan ze het ook over hebben”, hoor ik! Wat betekent dat jullie met elkaar gaan praten over het zijn van tweelingziel of soulmates, waar de ander kennis van de ander naartoe reikt en het geloof.

In het Sneeuwgansseizoen begint er een frisse start tussen jullie.

"Houd je guard niet omhoog", hoor ik. Wanneer jouw tweelingziel vraagt naar wat jij wilt en wat jouw plannen zijn. Hoef je niet "stoer" te doen en op te scheppen over wat je allemaal gepland hebt. Zo van: "ik heb een leuk leven en allerlei plannen, ZONDER JOU".

Daarmee blijf je de ander afstoten. Een heel gesprek of een app uitschrijven voordat je het verstuurt, haalt je weg van de flow. Je gaat daarmee de confrontatie uit de weg met de ander. Want spreken vanuit je hart, ontstáát, in het moment, doordat jij zegt wat je op dat moment voelt! Dat kan je hoofd niet bedenken!

Laat de ander toe. Dit is de beslissing die je voor jezelf mag nemen dit keltische oud- en nieuwjaar en ook de beslissing die jouw Divine Masculine zal gaan nemen. Wat wil ik en ga ik daarvoor de juiste richting op?

Voor lange tijd heeft de ander de "guard" omhoog gehad en niks persoonlijks mogelijk met jou gedeeld, maar daar gaat nu verandering in komen!

"Laat je verwachtingen los". Probeer de relatie tussen jullie, de vriendschap tussen jullie, te laten ontstaan. Jullie hoeven elkaar niet direct iedere dag te spreken. Jullie hoeven niet direct allemaal plannen te maken voor de toekomst. Je hoeft niet direct te weten of de ander van je houdt. Neem het stap voor stap, dit voelt veilig voor jezelf, voor jouw (eigen) tweelingziel en dus geef je daarmee ruimte aan je geloof in jullie verbinding en je vertrouwen dat het goedkomt.

DIT IS EEN GROTE STAP VOOR VELEN!

Maar je voelt dat jullie daar nu klaar voor zijn, dus houd je gedachten positief en laat de ander maar toe.

Eerder was er mogelijk nog jaloezie over en weer, of probeerde jij je naarstig “beter” te laten zien dan hoe jij je werkelijk voelde. Je vertelde niet alles en was niet helemaal eerlijk, omdat je bang was voor een oordeel van de ander of dat de ander zou afhaken!

Deze angst laat je nu los met dit Keltische oud- en nieuwjaar, zodat er ruimte komt om jezelf te mogen zijn. Ook bij de ander!

“Laat je vrienden je helpen” zeggen de romantische engelen. “Vraag anderen om steun en accepteer die ook”.

Ik heb hier zelf de grootste moeite mee. Omdat ik het eigenlijk altijd alleen heb gedaan in mijn jeugd. Ik heb altijd veel verantwoordelijkheid gedragen, dus ben zo gewend om alles maar zelf te regelen. Ik leer eigenlijk nu pas, in het complex waar ik woon (alles met een reden), dat er zoveel fijne en mooie mensen zijn die je wíllen steunen! Dus vraag ik nu vaker om hulp!

Jouw Divine Masculine gaat nu dus een hoofdstuk beginnen van meer kwetsbaarheid. Van het mogen ontvangen van jouw hulp en andersom. Jij mag ook ontvangen! Wat betekent dat er meer acceptatie is gekomen bij jullie beide, van jullie wonden en jullie ware zelf. En dat is niet alleen het licht, maar ook het donker. Jullie staan meer open om te delen met elkaar, omdat jullie je meer zeker voelen van jullie zelf en jullie eigen pad.

De passie mag weer terugkeren! Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk van meer plezier. Van meer jezelf mogen zijn. Ook bij de ander. Helemáál bij de ander!

Welke stap mag jij daarvoor zetten? Wat mag je loslaten dit oudjaar, deze herfst, wat daaraan in de weg staat?


430d3796dfjpg

Gelóóf in jullie samenkomst en toekomstige samenwerking, ook als romantische partners! Wanneer je dit uitzendt, kan de ander dit horen en voelen!

Ik bestelde inmiddels allemaal dingen voor mijn ceremonies! Ik bestelde zelfs een hoofdtooi voor mijn Tweelingziel en allemaal ceremoniële spullen voor hem, waaronder het Chakana, het heilige kruis van de Andes die de Paqo's (Peruviaanse Sjamanen, dit leer je van mij met het Vind jouw Spirit-programma) gebruiken als poort naar de onderwereld en voor hun bescherming tijdens het Sjamanistisch reizen.

Ik bestelde voor ons een prachtige zwanen smudgeveer, verbonden aan de 5 banden van kracht van de Munay-Ki inwijding (VJS-programma), peruviaanse belletjes voor hem en de Inca Jaspis, een heilige edelsteen die ons aan de Inca verbindt en helpt onze hogere missie te aarden (bestelde ik bij mystiek)! Een medicijntas die hij zelf kan maken! (Leer jij ook met het medicijnwiel-jaarprogramma).

Als dat geen geloof is in onze missie samen en dat hij weer terugkeert naar het eiland waar we elkaar in januari 2018 voor het eerst hebben ontmoet, dan weet ik het ook niet meer!! Wanneer iemand mij vraagt: "maar wat nu als hij toch niet terugkomt?", dan antwoord ik: "dat is geen optie. Ik zie het. Ik voel het en ik wéét het". Dát is mijn drijfveer. Dát zend ik uit, dus dat trek ik aan! GELOOF!

En hoe toevallig.. dat de "Union kaart" nou net een paar is die voor een volkswagen bus staan ;-) terwijl mijn tweelingziel een volkswagen bus heeft en we bedoeld zijn om samen te gaan kamperen met onze bussen voor onze ceremonies en ons werk als Sjamanen!! Waaaaa!

Aho lieverds, neem je stappen. Vertrouw en ga voort in geloof. Je bent er klaar voor om je ware zelf te laten zien en je ware leven te leven. Precies zoals dat voor jou bedoeld is. In harmonie en compassie met jezelf.

Bid tot de voorouders en de engelen, om jou hierbij te helpen.

Liefs,

Avalon Sjamaan


VIND JOUW SPIRIT-ACADEMIE

Dé Academie voor de hereniging van tweelingzielen.

Wil je meer lezen over de programma's en het andere aanbod van de Academie? Dat kan hier.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws.

Lid worden van de maanbrief kan hier.