Het ''oplossen'' van onze persoonlijkheid

Het ''oplossen'' van onze persoonlijkheid

HET “OPLOSSEN” VAN ONZE PERSOONLIJKHEID

Hoe dichter jij bij de frequentie van de Liefde komt hoe meer jouw persoonlijkheid “oplossen” zal gaan. Jij komt geheel anders en met andere ogen kijkend in het leven te staan.

Voor veel Zielen onder ons is dit idee eng. Want hoe zal ik worden wanneer ik mijn hart open en de Goddelijke Liefde van onze God toelaat?
Hoe kom ik in het leven te staan? Heb ik zelf nog iets te zeggen wanneer ik Gods wil ga volgen en daarmee mijn Hogere Plan?
Al deze vragen worden opgeworpen vanuit onze ego, vanuit de dualiteit, vanuit de angst om “tekort te komen”.

Waarom zou jij willen bepalen hoe jouw leven gaat verlopen? Denk jij zelf het beste te weten wat goed voor jou is? Waar baseer jij dat dan op?

OVERGAVE

Laat de controle los lieve Ziel. Verzet jou niet langer tegen de Liefdesstroom in jouw leven. Overgave is eng, maar oh zo belangrijk in het volgen van Gods wil en daarmee jouw Hogere Plan. In het kunnen bereiken van jouw zielsmissie en het leven van jouw “full potential”.

Wanneer jij jouw hart opent laat jij de Goddelijke Liefdesstroom toe. Het BewustZijn van Christus, onze verlosser. De enige mens die vervuld van Liefde op onze Aarde zonder het begaan van enige zonde heeft kunnen leven omdat hij vervuld was van de Liefdesstroom van zijn Vader. Christus die begaan was met alle mensen. Die mededogen toonde. Die iedereen hielp die bij hem kwam. Die overstroomde van Liefde en dat weggaf, aan iedereen die het nodig had en daar om kwam vragen. Die heling gaf met zijn Liefdesstroom en de Heilige Geest. Alle eigenschappen waar wij als Ziel van dromen hoe de Wereld zou moeten zijn. Een leven dat voor ons als mensen óók mogelijk is wanneer wij terugkomen bij de Liefdesstroom van God.

GENEZING MET DE GEEST

We zien het al steeds meer in onze maatschappij. Er komen steeds meer healers die met hun Geest mensen kunnen genezen en helen. Healers die energie van anderen kunnen lezen met hun Geest. Healers die fysieke klachten bij mensen kunnen wegnemen. Ikzelf ben daar één van. Er zijn zelfs healers bekend in het buitenland die ziektes als fibromyalgie wegnemen en beroertes genezen met de kracht van de Geest. Die andere zieke mensen gratis en belangeloos helpen, om de Wereld te mogen dienen, Gods wil.

LEVEN IN DIENSTBAARHEID

Als jij ook zo zou mogen worden, vervuld van Goddelijke Liefde waarmee jij zoveel goeds kan doen voor deze Wereld in dienstbaarheid. Waardoor jij jouw eigenbelang en jouw eigen wil geheel opzij zal zetten juist omdat jij niets tekort doet komen. Omdat jij jou Bewust bent geraakt dat jij altijd alles krijgt wat voor jou bestemd is op het juiste moment dat jij dat nodig hebt, op welke manier dan ook. Dat er altijd voor jou gezorgd wordt, op welke manier dan ook.

Omdat jij jou Bewust bent geraakt van de oneindige Liefde die jij kunt krijgen en jij jouzelf dus áltijd geliefd zult voelen.

Omdat door de Liefdesstroom de man en vrouw in jou energetisch in balans zijn en jij jouzelf Liefde kunt geven door weer in verbinding met de Goddelijke Liefde te kunnen staan.

Liefde in de puurste vorm, genoeg voor iedereen om te ontvangen en te geven.

OPEN JOUW HART

Open jouw Hart lieve Ziel. Het is tijd om het Licht van Christus in jouw Hart te verwelkomen. Om te leven vanuit Liefde voor alles en iedereen.

Wees niet bang. Jij komt niet tekort. Er is genoeg Liefde voor ons allemaal.

Liefs,
Avalon