Het Dagboek van een Sjamaan “weekenergie 18 - 24 januari 2021”

Het Dagboek van een Sjamaan de week van 18 t/m 24 januari 2021 “tijd om dieper in jezelf te raken”

In deze blog lees je de weekenergie, de belangrijke data en voorspellingen voor de tweelingzielen voor de week van 18 tot en met 24 januari 2021

Het thema en element deze week is: “vuur”

Dat betekent dat onze focus gericht mag zijn op het aanwakkeren van ons eigen vuur. Het toevoegen van het element vuur aan ons energieveld. Want op die manier wakker jij jouw éigen Twin Flame aan, jouw eigen Zonnevlecht chakra, wat jouw actie centrum is.

Wanneer jij dit vuur binnenin jou aanwakkert, ontwaak je daarmee jouw Christus Bewustzijn en zal jouw tweelingziel, jouw “Masculine”, daarin volgen in jullie gezamenlijke ontwakingsproces. Want ondanks dat jullie mogelijk geen contact hebben in de buitenwereld, doen jullie dit samen op zielsniveau. Welke afspraken jullie dan ook gemaakt hebben samen, jullie werken ze hier op aarde altijd samen uit.

De Masculine-energie is de energie van “veiligheid” en van het ondernemen van actie. Vuur beweegt, dus wil de Masculine-energie graag bewegen en verspreiden.

Vuur bestaat ook uit “ongezond vuur”. Zo kun je dus veel stress hebben, waardoor je een teveel aan vuur hebt van binnen. Je kunt ook veel nadenken, waardoor je hoofd oververhit raakt.

De Koning van Vuur vertelt ons deze week dat FOCUS belangrijk is. Focus op jouw éigen projecten, op jouw éigen leven, op wat belangrijk is voor jóuw ziel om hier te manifesteren op aarde.

Zoom ook in op jouw les in focus. Wat zorgt ervoor dat je jouw focus verliest? Kun je dat ondervangen voor jezelf?

Met Mercurius op dit moment in het sterrenbeeld Waterman, worden we extra uitgedaagd om in te zoomen op hóe wij communiceren naar buiten toe én naar binnen toe.

Deze communicatie beïnvloedt namelijk ons vuur, ons bewustzijn.

Focus raken we kwijt doordat we de verbinding met onze kern kwijtraken. Door afleidingen van buitenaf, maar ook door eigen communicatie in ons hoofd. Hoe praat jij tegen jezelf bijvoorbeeld? Is dat positief of negatief?

Het beïnvloedt allemaal ons vuur, want woorden dragen ook een trilling met zich mee. Daarmee kunnen we ons energieveld dus versterken of verzwakken en dat doen we geheel zelf! Met onze eigen gedachten! De ander in onze buitenwereld is daar alleen maar de trigger voor met wat diegene zegt of doet.

Deze week mag zijn gericht op een uitlaatklep voor jezelf voor dit ongezonde vuur. Dat kan zijn door middel van schrijven, maar het kan ook zijn door te dansen, sporten, of anderszins je emoties te uiten. Want woede en frustratie pakken we als emoties gemakkelijk op van anderen, welke energie we bij ons blijven dragen indien we dat geen uitlaatklep geven.

Ik begin mijn dag daarom met een lange wandeling met Guapa, met blote voeten op het zand, zodat ik goed geaard raak daardoor en maak meerdere keren per dag een wandeling om de energie in beweging te houden.

Als Waterman, met in mijn geboortekaart weinig aarde-element en minder vuur dan water en lucht, is aarding voor mij een grote uitdaging, alsook om mijn vuur aangewakkerd te houden en mezelf dus bewust te blijven van wat ik aan het doen ben! FOCUS!

Vanochtend kwam ik tot het inzicht dat ik eigenlijk vrijwel dagelijks hetzelfde rondje loop met Guapa in de Duinen! En dus liepen we vanochtend een andere route. Voor mij is dit het doorbreken van mijn gevoel van “veiligheid”. Door hetzelfde te herhalen zoals ik dat ken, blijf ik “in control” en weet ik wat er komen gaat.

Vanochtend mocht ik inzien dat deze angst en gang van zaken voor mezelf, mijn vuur negatief beïnvloedt. Ik noem dat ook wel onze “gewonde Masculine”.

Kijk dus heel goed naar jouw eigen vlam deze week, jóuw element vuur. Wat neem je over van anderen? Hoe vaak “voer je af” / maak jij jouw energieveld schoon en wat doe je eraan om lekker te dansen, te bewegen, te genieten en te Flowen? Want juist dát wakkert onze ziel aan en daarmee het ontwaken van onze vlam en onze tweelingziel in de buitenwereld.

Zo reageerde iemand laatst haar woede en frustratie op mij af via de app, wat mij direct vertelde dat ze energie van haar buitenwereld had overgenomen (haar tweelingziel was weer in een karmische relatie) en deze emoties geen goede uitlaatklep kon geven.

Wat er dan gebeurt is dat we gaan “afreageren” en dat willen we voorkomen, want daarmee herhalen we ons karma en zenden we alleen maar negatieve energie uit.

We hebben altijd een keuze hóe we omgaan met onze eigen emoties en of we ons karma herhalen. Maak de juiste keuze voor jezelf! Daarnaast is mijn 06-nummer natuurlijk geheel niet voor dit soort berichten bestemd. Mijn nummer bevindt zich overal op internet, maar ik ga ervan uit dat jij zelf kunt bedenken wat wel en niet gepast is.

Stilte is ook een manier om jouw gedachten en emoties de juiste uitlaatklep te geven. Door bijvoorbeeld te mediteren. Al wil dat niet altijd even goed lukken in het moment dat je woede of frustratie ervaart ;-) Jezelf sommeren om dan stil te zitten, terwijl je het juist nodig hebt om flink te schreeuwen, werkt alleen maar averechts. Luister dus goed naar wat je nodig hebt!

WAT BEÏNVLOEDT ONZE FLOW?

De Aas van Water vertelt ons dat er een groots nieuw begin komt van de flow van onze emoties. Dit hangt geheel samen met deze week, waarin we meer mogen leren ons vuur “onder controle” te houden.

Want wanneer we ons bewust raken van wat ons vuur aanwakkert en dooft (de zon), kunnen we hier bewust mee omgaan en het doven van ons vuur voorkomen.

Spirituele groei mag plaatsvinden deze week. Daar is de Wassende Maan op 20 januari het startpunt voor.

De Wassende Maan is altijd de Maan in de cyclus van de natuur die groei toelaat in onze buitenwereld. Dat betekent dat iedere Wassende Maan, maar ook iedere Lente-periode op het medicijnwiel, ons de opening geeft voor nieuwe geboorte. Geboorte van een groot project in de lente, of iedere Wassende Maan de geboorte van kleine stapjes die toeleven naar dat project.

De Manen hebben op deze manier dezelfde invloed op de hereniging met onze tweelingziel in de buitenwereld. Iedere Wassende Maan is de periode van groei van deze relatie en op groter niveau, iedere lente-periode.

De aankomende lente mogen wij dus groei verwachten in de relatie met onze tweelingziel in de buitenwereld, wanneer wij zélf de stappen hebben genomen om onze eigen ziel(smissie) te laten groeien in onze eigen buitenwereld. Hier hebben we onze tweelingziel niet voor nodig! De ander kan als spiegel fungeren voor jouw towermomenten om flink los te laten en je te gaan bewegen, maar het hoeft niet per se.

Bij mij werkte het in ieder geval wel voor lange tijd zo en nu nog steeds, al heb ik nu geen rechtstreeks contact meer met hem. En eerlijk gezegd op dit moment heb ik daar ook geen behoefte aan, want hij zit nog erg diep vast in zijn “controle-drang”, wat mijn energie frequentie op dit moment alleen maar zou schaden!

De Zon vertelt ons dat het tijd is voor onszelf om te ONTWAKEN. Dat betekent, geheel waar deze week op gericht mag zijn voor ons: het aanwakkeren van onze eigen vlam!

Zo is bij mij de balans echt zoek op dit moment. Ik werk, ik rust (eindelijk!), maar kan geen enkele prikkel aan. Ik dans weinig en sta mezelf weinig toe om plezier te mogen maken. Corona drukt ontzettend op me merk ik.

Ik mag dus voor mezelf daarin meer actie ondernemen (ook de koning van vuur energie). CHECK!

Roep de engelen meer aan, zegt aartsengel Michaël. Michaël is de aartsengel die het tweelingzielen collectief begeleidt en staat altijd klaar om ons te helpen met zijn zwaard om karmische banden door te snijden.

Maar ook als jij bescherming nodig hebt, wanneer je bijvoorbeeld ergens buiten bent en iemand trekt je energie leeg, roep dan het zwaard van Michaël aan om je te beschermen.

Ik doe dat soms tijdens een negatief gesprek met iemand. Ik spreek ook spreuken uit voor zelfbescherming, zoals bij de berichten die ik ontving op de app. Op die manier ketst de energie weer terug naar de zender. Het beste is natuurlijk om jezelf hier helemaal aan te onttrekken, maar dat is niet altijd mogelijk.

LET THE SUN SHINE AGAIN!

Wanneer jij je lekker in je vel voelt met jezelf, trek je aan. Je hebt dan ook meer ruimte om anderen te kunnen ontvangen.

Wanneer jij moe bent en jezelf vooruit sleept. Twijfelt over van alles in je leven. Eigenlijk nog niet echt de actie hebt ondernomen die je graag had willen nemen al voor lange tijd, dan heb jij GEEN ruimte voor een ander op dit moment. Want dan ga je “dragen”! Dan ga je de ander proberen te helpen en meeliften op de energie van de ander.

Ga eerst zelf maar eens leren hoe jij jouw eigen geluksgevoel kunt opwekken lieve Divine Feminine! Pas dan creëer je ruimte voor de ander.

Een harmonieuze relatie betekent niet dat je altijd gelukkig moet zijn, maar wel dat je de ander niet langer verantwoordelijk houdt voor hoe jíj je voelt!

Van mijn vriendin Sara vernam ik een paar dagen geleden dat mijn tweelingziel met oudjaar een flink towermoment heeft gekregen. Zijn karmische relatie was uit, maar kennelijk voor oud en nieuw toch weer aan, met zijn vriendin van 24 jaar. Al hebben ze deze avond kennelijk niet samen doorgebracht, want zij heeft met een ander gezoend op de avond van oudjaar.

...........stilte.

Mijn gevoel wat omhoog kwam was medelijden. Want ik was met Sara en een andere vriendin met oudjaar en onze avond was vol van liefde. We voerden een Sjamanistische ritueel uit samen. Ik weet dat hij dat ook graag had gewild. En dan zit je in Frankrijk in strenge lock-down met een vriendin die vreemdgaat met een ander op de dag dat jouw nieuwe jaar “vol van liefde” zou moeten beginnen.

Ik voelde ook veel gevoelens van onbegrip van het herhalen van zijn karmische cyclus. Ik begreep van Sara dat hij zijn hele jaar praktisch al had volgepland met allemaal projecten in Frankrijk en toen zonk de moed me weer even in de schoenen. Hoe kon ik nou blijven geloven dat hij zal terugkeren, als ik steeds dit soort berichten krijg in de buitenwereld?

Ik liet het na even mezelf geuit te hebben naar en met Sara (zij begrijpt het ook niet), maar weer los.

De volgende ochtend werd ik wakker met het inzicht in hoe ik zelf mijn eigen karmische cyclus nog blijf herhalen van het vluchten in eten, van mezelf klein houden in mijn veilige comfortzone, in mijn valse gevoel van “veiligheid”. Ik zág ineens de spiegel weer met mijn tweelingziel. We doen dus allebei hetzelfde, alleen op een ander niveau.

We zijn dezelfde ziel, dus dat kan ook niet anders.

Verwijten maken naar de ander dat jíj wel je karma aflost en de ander niet, zijn dus geheel niet op hun plek en komen af vanuit jouw eigen karma. Voila en we zijn weer rond.

“Jouw Briljante ideeën zullen succes hebben”, willen de engelen jou vertellen. Dat betekent dus het GROENE licht om vooruit te gaan met je plannen!

Mercurius loopt op dit moment in de pre-schaduwfase in Waterman, wat betekent dat je nú wordt uitgedaagd om in te gaan zien wat je tijdens de retrograde fase mag gaan aanpakken.

Mercurius retrograde is namelijk hét moment om zaken af te ronden uit je verleden, om dingen los te laten en om jouw manier van communiceren met jezelf en anderen te veranderen.

Blijf je jouw patronen herhalen of ga je het anders doen?

Wanneer jij deze week (startschot wassende maan) actie onderneemt op jouw plannen, zet je daarmee de energie in beweging en kun je (vanaf) eind deze maand al meer inkomensstroom verwachten! Zo snel kan het gaan, wanneer jij actie onderneemt op wat je al zolang “in je hoofd” hebt zitten!

Mijn Mercurius stond in waterman in het 9e huis toen ik werd geboren. Dit vertelt mij dat één van mijn talenten is om te communiceren met de spirit wereld en vanuit mijn hogere zelf met de buitenwereld.

Vanuit welke energie communiceer jij met jezelf en je buitenwereld? Luister je naar wat er wil ontstaan door jou heen?

Hoe meer jij jezelf “opent” om te ontvangen, hoe gemakkelijker er flow zal ontstaan in je leven. Laat je maar begeleiden naar waar je zijn wilt. Weet dat alles met een reden gebeurt.

Heb vertrouwen in jezelf en wat je gevoel jou vertelt!

Ook de Masculines gaan mee in deze energie. Dat betekent dat ook zij geconfronteerd zullen worden met hun manier van communiceren met zichzelf en anderen, in de voorbereiding van Mercurius retrograde. Ze krijgen net zoals wij spiegels voor met de vraag of zij hun zielsmissie leven.

Dit kan bijvoorbeeld onbewust gebeuren. Zoals het zien van een plaatje wat ze triggert, of een video of een herinnering die hen aanzet om het anders te gaan doen en andere keuzes voor zichzelf te maken. De engelen begeleiden hen ook, net zoals wij begeleiding ontvangen.

Meer en meer raken de Masculines zich dus bewust van of ze eigenlijk wel gelukkig zijn met wat ze nu doen. Helemaal in deze periode van Corona worden we geduwd naar zelf-bewustzijn.

Meer en meer openen de Masculines zich om de ziel te mogen laten landen in hun lichaam, zodat hun eigen innerlijke vuur hen in actie zal zetten om hun eigen droomleven te gaan creëeren. En rara, waar dit hen naartoe zal leiden ;-)

Geef de ander dus de ruimte om tot inzichten te komen en het ongezonde vuur en de patronen los te laten, zonder dit op jou te laten projecteren! Ken je eigen grens en geef deze aan voor jezelf! Onttrek je uit situaties die je schaden, ook als het je tweelingziel betreft!

En pak zelf pen en papier erbij voor jouw reflectie en schrijf op wat je tegenkomt deze week aan “ongezond vuur”, analyseer voor jezelf hoe je dit anders kunt doen en jouw vuur meer een uitlaatklep kunt geven. Verander je routine.

ONDERNEEM ACTIE!

VOER JE PLANNEN UIT!

CREËR JE EIGEN LEVEN!

1, 2, 3 GO!

Liefs,
Avalon Sjamaan

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.

MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed. Lid worden van de maanbrief kan hier.

SOCIAL MEDIA

Instagram

Facebook

Vind jouw Spirit-academie voor de hereniging van tweelingzielen op Instagram