Het Dagboek van een Sjamaan: “wat in het onderbewuste ligt komt naar het licht”

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 16 oktober 2020 ♡

SUPER NIEUWE MAAN IN WEEGSCHAAL: “wat nog verborgen lag in jouw onderbewustzijn komt nu aan het licht”

WAUW! Wat een krachtige energie weer met deze Super Nieuwe Maan! Het is de tweede SUPER Nieuwe Maan in een reeks van 3 achter elkaar, iedere maand 1 sinds september.

Deze aaneenschakeling brengt ons een SUPER nieuw begin. Ik merk het aan alles in mijn leven. Mijn binnenwereld staat volledig op z´n kop en ik merk dat mijn buitenwereld daarin ook aan het mee verschuiven is. Ik heb geloof ik nog nooit zó´n boost aan inzichten allemaal achter elkaar gekregen, waar deze Super Nieuwe Manen voor zorgen.

De laatste SUPER Nieuwe Maan is op 15 november. Ik geloof dat ik (we) er dan wel klaar voor ben om de sprong te wagen mijn nieuwe leven in!

Ik wil al zolang graag in een bus wonen.. de laatste weken is dat verlangen alleen maar versterkt geraakt. Door dat ik op de Canarische eilanden ben gaan vertoeven gedurende de winters ben ik verliefd geraakt op deze manier van leven. Laidback, mañana mañana, maar vooral verbinden met elkaar. We zeggen elkaar gedag hier op straat (een enkele uitzondering daargelaten), ons kent ons en we steunen elkaar wanneer dat nodig is. Ik ervaar hier echt een community zoals dat bij de Natives het geval was, onze voorouders.

Wat vooral voor mij heel belangrijk is, is dat ik hier buiten kan leven. Ik loop vrijwel de gehele dag zonder schoenen en ben daardoor veel beter geaard doordat ik rechtstreekse verbinding maak met de grond en mijn energie zo beter kan door blijven stromen.

Ik voel me in ieder geval flink gezegend dat ik precies voor de start van de Covid uitbraak, ben geëmigreerd naar Fuerteventura in november 2019. Alsof Spirit wist dat Covid eraan zou komen.. wat Spirit natuurlijk ook al wist, want de spirit wereld overziet alles in de toekomst.

Ook mijn bedrijf liep gewoon door, want ik werk online. Ook dit heb ik de jaren voor de Covid uitbraak mogen voorbereiden door te ontwaken als Sjamaan na een ontmoeting met mijn tweelingziel in januari 2018.

Ik begon zelfs in het midden van de Covid uitbraak eind maart/begin april 2020 het Vind jouw Spirit-programma. Een online programma met een kleine groep prachtige vrouwen waarbij ik de Sjamaan in hen heb mogen helpen ontwaken door middel van 3 belangrijke Inca-inwijdingen. Gedurende 6 maanden hebben zij deze inwijdingen van mij en via mij als kanaal voor de voorouders, ontvangen en is een deel van hen er nu klaar voor om als Sjamanistisch heler mét een eigen bedrijf hun eigen inkomsten te gaan genereren. Wauw! En dat gedurende een periode van crisis in onze samenleving.

Ik ben blijven vertrouwen en geloven en ben de stappen blijven nemen zoals ik dat doorkreeg van mijn gidsen. Zij weten wat mij te wachten staat, dus het beste is om mij volledig aan hun begeleiding over te geven.

Deze herfst (2020) vangt er weer een nieuwe ronde van het Vind jouw Spirit-programma aan, maar dan in een geheel nieuw jasje! Binnenkort komt er meer informatie over beschikbaar!

Deze Super Nieuwe Maan in Weegschaal brengt ons BALANS. Het brengt ons helderheid, zodat we meer rust kunnen vinden in ons hoofd. Wat weegschalen overactief houden (ook watermannen en tweelingen veel!), omdat zij een lucht element zijn.

Wanneer we meer helderheid hebben in onze buitenwereld door te zien, of door te “weten” diep van binnen, lukt het ons om meer los te laten. Het is als een “uitzucht”, zo van “pffff oké eindelijk weet ik het nu dus hoef ik me er geen zorgen meer over te maken”.

De gehele les van de ziel is om te leren loslaten ook zonder te weten en te zien, maar we mogen niet vergeten dat we ook mens zijn en dat we in beide werelden tegelijkertijd leven (de spirit dimensie en hier op aarde). Vergeef jezelf dus als je vast bent geraakt in je oude patronen van niet bewegen, slecht eten, moe zijn, lui. Dit zijn allemaal menselijke trekken en ook die horen erbij!

Mijn dag begon met een herinnering van 11 oktober 2019.. ik woonde bij mijn moeder op mijn slaapkamer in Amsterdam. Gelukkig net buiten de Ring en niet volledig in de drukte met alle trambanen en toeristen.

Ik had op 11 oktober een foto gepost van een kaartje die ik had gekregen van de bol.com. Omdat ik daar een graag geziene klant was (ik bestelde me rot aan nieuwe Tarot decks in die tijd!), stuurde de mevrouw van de klantenservice me iets leuks toe! Ik ontving van haar een externe “batterij” voor mijn telefoon. Zo´n extern oplaadding waar je de telefoon in kan pluggen om op te laden.

Op het kaartje stond geschreven: “veel plezier in Siri Lanka” en dat de externe batterij daar vast van pas zou komen tijdens het backpacken.

We hadden aan de telefoon een superleuk gesprek gehad. Ik vertelde haar dat ik eind Oktober naar Sri Lanka zou gaan vertrekken om daar te gaan backpacken en te leren over Ayurveda. Ik had overigens ook eerder al bedacht dat ik zo´n oplaadding wilde gaan kopen, dus DANK UUUUU SPIRIT voor het doorgeven van deze gedachte aan deze aardige mevrouw die me er gewoon 1 GRATIS toestuurt! Zo kwam ik hier ook aan mijn surfboard gratis haha!! Maar dat is weer een ander verhaal.

Little did I know op dat moment... ik dacht dus dat ik ging backpacken.. ik had mijn ticket al veel eerder geboekt dat jaar en had wat onderzoek gedaan online. Ik had zelfs al een hostel gevonden om vrijwilligerswerk te gaan doen daar! Het perfecte hostel waar de eigenaar Ayurvedisch kookte (wat ik wilde leren!) en waar ze een salsa docente zochten! Naaaaa, kon het nog beter! Want dat was wat ik wilde doen! Dus dit leek voor mij echt een match made in heaven!

Maar niets was minder maar, want ik kwam niet goed bij mijn onderbuikgevoel. Iets in mij twijfelde namelijk.. Ik had eerder dat jaar de wens gehad om een eigen appartement te gaan betrekken en had gevisualiseerd hoe ik in San Sebastián zou wonen in Spanje en daar zou gaan surfen, skaten en een heerlijk leven zou leiden aan de kust. Vooral met een stabiele basis, een huis om naar terug te keren. Ook daar had ik van alles voor opgezocht, maar ook daar had ik mijn twijfels over. Want hoe ging ik een appartement vinden daar? De huizen aan het strand waren echt veel geld qua huur, dus die vlieger zou niet opgaan. Oké ik liet het weer los en boekte uiteindelijk een ticket naar Sri Lanka.

Op 29 oktober zou ik gaan vliegen naar Sri Lanka. Ik boekte dit ticket vanuit impuls. Ik kreeg een EUREKA moment, een inzicht en daar handelde ik direct op door hostels te gaan zoeken, mensen aan te schrijven, een ticket te boeken en HOPLA ik ging!

Ik nam niet de tijd om het te laten bezinken en zeker te weten of dit was wat ik mocht gaan doen voor mijn hogere missie. Dit handelen is echt Mars. Met mijn geboorte stond Mars in Ram, dus dubbel vuurrrr, wat me vaak heel impulsief kan maken.

Mars in retrograde tot 13/14 november zet me daarom nu echt er toe om stil te staan en te ademen voordat ik een beslissing maak! Al vele bussen waren het “EUREKA!”, maar toch uiteindelijk maar niet toen mijn onderbuikgevoel weer tegen me kon spreken haha. Arme mensen die steeds dachten dat ze in deze tijd van crisis hun bus verkocht hadden en toen toch weer niet! Ook met het adopteren van een 2e hondje ging het zo. Ik ontmoette 2 gepaste honden van rond de 7 a 10 maanden, kreeg mogelijk van een kennis een hond en ontmoette 2 pupjes. Totdat ik mijn patroon doorbrak en alles maar losliet, omdat ik al tig keer had gevoeld en gehoord van mijn gidsen dat het de juiste tijd nog niet is!

Ook vorig jaar opende op 10:10 weer de energiepoort van super new beginnings in de maand oktober. Dat gebeurt ieder jaar. Ieder jaar krijgen we een stroom aan power binnen om in de herfstperiode te gaan oogsten wat we in de winterperiode daarvoor hebben geplant (medicijnwiel).

Op 13 oktober was het vorig jaar Volle Oogstmaan. Dit is ieder jaar weer de maan die ons de duw geeft onze oogst in de herfst te kunnen gaan binnenhalen (in ontvangst nemen) in onze buitenwereld. Dit jaar was deze maan op 1 oktober al.

Met de portal van 10 oktober en de Volle Maan erna van de 13e kreeg ik vorig jaar een MEGA DUW om los te laten tijdens de Afnemende maan op 21 oktober.

Ik kreeg namelijk het inzicht dat ik naar Fuerteventura ging emigreren! WAAAAT!

Ik stond in de keuken nietsvermoedend te dansen op reggaeton toen ineens mijn gevoel tot me sprak. Mijn onderbuik en mijn hart riepen tegelijkertijd uit: “JE GAAT TERUG NAAR JE EILAND!”. WAAAAAAAUW!!

Ook daar had ik al in vlagen over gehoord van mijn gidsen eerder het jaar. Het was bij me omhoog gekomen, maar telkens weer voelde ik de klik er niet mee en schoot ik terug in twijfel. Wat had ik er te zoeken? Behalve dan dat ik wist dat mijn tweelingziel er gewoond had (maar er toen al niet meer woonde en terug was in Frankrijk waar hij vandaan komt).

Dit jaar gebeurt ditzelfde bij mijn tweelingziel. Hij heeft eerder tegen me gezegd dat hij heeft gevoeld dat Fuerteventura zijn thuis is. Ik heb dit ook aan hem bevestigd dat dit zijn pad is. Tijdens ons app contact in de zomer dit jaar stuurde ik hem: “waarom kom je niet terug naar Fuerteventura en ga je hier in je bus wonen om je energie op te schonen voor je helingsproces?”.

Hij wil zo graag als Sjamaan aan de slag, maar er zitten nog teveel blokkades bij hem om de stappen te durven nemen. Veel in de natuur zijn, laat staan in de natuur wonen, helpt hem bij het doorbreken van zijn angst zodat hij zijn zielsmissie kan gaan leven. Hij zal dan de stappen gaan nemen, omdat hij zich door moeder aarde kan laten dragen. Moeder aarde helpt hem namelijk om hucha (zwaarte) af te voeren.

Hij gaf aan dat dit te snel zou zijn en had in gedachten dat hij zeker nog de komende 2 jaar in Frankrijk zou blijven, dus liet ik het en hem maar weer los.

Op dit moment kan hij nog steeds niet goed bij zijn gevoel, omdat er nog teveel blokkade ligt op wat verborgen ligt in het onderbewustzijn. Wat Spirit al wel weet en ziet! Zal hij dus dit jaar mijn aanbod gaan aannemen deze herfst en terugkeren naar het eiland, zoals dit voor mij vorig jaar ook zo is gegaan? TO BE CONTINUED!

Op 31 oktober is het Samhain, het Keltische nieuwjaar. De dag dat bij de voorouders de winter officieel begon en de dagen op aarde meer donker zouden zijn.

Op Samhain (Halloween) worden de voorouders geëerd en wordt er feest gevierd, want ondanks dat de buitenwereld meer donker raakt, raakt onze binnenwereld juist meer verlicht!

Oktober is de Oogstmaand in de natuur, wat betekent dat vóór Samhain bij ons bekend zal raken waar en waarmee wij de winter zullen gaan doorbrengen. En zo dus ook mijn tweelingziel.

Omdat ik nu beter contact maak met mijn onderbuikgevoel en mijn gidsen is mijn pad voor mij al meer verlicht en weet ik welke stappen ik mag gaan nemen in de maand november om de oogst “af te gaan ronden”.

Er vangen nieuwe programma’s aan en de bus zal binnenkort op mijn pad worden gebracht om in te kunnen gaan wonen! Ik ben daarom al begonnen met minimaliseren.

Dit is de kracht van “de ziener”, de kracht van de Sjamaan. Omdat ik dagelijks verbinding maak met mijn gidsen en Sjamanistisch ademwerk doe, haal ik wat verborgen ligt in mijn onderbewustzijn steeds weer naar mijn bewustzijn. Dat doe ik nu dagelijks en hoeft dus nu niet meer zoals dit in 2019 het geval bij mij was, in één klap te gebeuren na de Volle oogstmaan waardoor mijn hele wereld op z´n kop lag!

Dat mag dit jaar voor mijn tweelingziel gaan gebeuren!!

En mogelijk ook voor jou, wanneer jij nog niet goed verbinding maakt met je onderbuikgevoel en je hartstreek.

Ik veranderde zelfs mijn menstruatiecyclus doordat ik geheel mee ging leven met de standen van Grootmoeder Maan en Sjamanistisch ademwerk ben gaan doen dagelijks.

Ik ging van een rode maan cyclus naar een witte maan cyclus. Een rode maan cyclus is wanneer je menstrueert tijdens de volle maan en ovuleert tijdens de nieuwe maan. Deze manier van bloeding kan veel pijn meebrengen, omdat de rode cyclus altijd aantoont dat er nog veel verborgen ligt in ons onderbewustzijn wat we niet gezien hebben of hebben willen horen.

Ons Grootmoeder Volle Maan drukt het dan als het ware eruit. We hebben te snel willen gaan, zijn teveel in “doe-modus” geweest (masculine-energie), waardoor we nu “tegengesteld” zijn aan de maan cyclus. Grootmoeder Volle Maan is namelijk een maan van actie ondernemen en dat is juist niet het geval wanneer we ongesteld zijn. Dit werkt dus tegen elkaar in, waardoor we worden gedwongen om stil te staan.

Ik had ook altijd superveel krampen en menstruatie pijn. Totdat ik dagelijks begon stil te staan bij mijn gevoelens en het laten stromen van mijn emoties in mijn onderbuik. Mijn menstruatie veranderde toen naar een witte cyclus met menstrueren tijdens de nieuwe maan.

Hier ondervind je geen pijn en problemen van, omdat je meegaat in de maan cyclus. De nieuwe maan haar energie is laag en vraagt daarom om naar binnen keren. Dat is ook het geval wanneer je ongesteld bent, door goed voor jezelf te zorgen met veel rust en water drinken. Liefde geven aan je baarmoeder: je plek van creatie en nieuwe geboorte.

Dit draagt onze baarmoeder, ons onderbewustzijn. Zoals wij worden gedragen door de baarmoeder van moeder aarde.

Wanneer we dit gebied niet voldoende liefdevolle aandacht geven, kan de energie niet goed stromen bij ons. We blokkeren onszelf daarmee en trekken geen overvloed aan. We komen maar moeizaam in actie op wat voor ons belangrijk is en wat we al zolang voelen. We ervaren een grote drempel en zijn vaak vermoeid, in plaats van dat we barsten van de energie en motivatie.

Herken jij dit bij jezelf? Doe dan mee met de Masterclass & Womb rite vanavond, waarbij ik jouw baarmoedergebied weer zal schoonmaken en inwijden met de 13e rite van de Munay-Ki.

Dit is een belangrijke Inca-inwijding die ons helpt om het onderbewuste naar het bewuste te brengen zodat ons hart zich meer kan gaan openen voor het ontvangen van onze zegeningen (met iedere Volle Maan!).

Munay-Ki betekent “ik hou van je” en dat zeggen we maar weinig tegen onszelf.

Doe je mee vanavond?

Met het Medicijnwiel-jaarprogramma doorlopen wij het medicijnwiel in 13 nieuwe manen tijd, waarmee jij van een rode cyclus naar een witte maan cyclus zult verschuiven. Ik doorloop met jou jouw Sjamanistische dood & wedergeboorte, gezamenlijk met een grote groep van gelijkgestemde Divine Feminines. De pijn en verdriet in jouw onderbewustzijn zullen plaats gaan maken voor jouw talenten en Godinnenkracht, waardoor jij de stappen op jouw zielenpad zult gaan ondernemen om jouw zielsmissie te gaan leven. Je leert van mij tijdens dit programma manifesteren met het Inca-medicijnwiel, wat betekent het samenleven met de seizoenen en maan standen en daarmee in de toekomst leren kijken en te leren voorspellen, zoals ik dat nu doe voor mijn eigen pad en dat van mijn tweelingziel.

De Live Masterclasses zullen onderdeel zijn van het programma en zijn gericht op het manifesteren van een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel en hebben iedere keer een ander thema waardoor jij meer leert over de tweelingzielen reis (wat je ook kunt inzetten wanneer jij wilt gaan werken met tweelingzielen als bijvoorbeeld Tarot reader of healer!).

Meer over het programma lees je (binnenkort) op www.vindjouwspiritacademie.nl.

Heb jij nog nooit meegedaan aan een Live Masterclass en heb je interesse in het medicijnwiel-jaarprogramma? "Proef" dan eerst van een Masterclass en Womb rite, zodat je zelf kunt gaan ervaren of het programma voor jou is om aan deel te nemen.

Tot vanavond lieverds!

Liefs,
Avalon


SUPER NIEUWE MAAN IN WEEGSCHAAL · 16 oktober 2020

Op 16 oktober vindt er een LIVE Masterclass plaats voor Divine Feminines (ladies only), tweelingzielen die een harmonieuze relatie met hun tweelingziel willen manifesteren. Tijdens deze Masterclass via ZOOM, leer ik jou meer over het manifestatieproces en de profetie van de Q´ero Indianen van het samenkomen van de Condor (feminine) en Adelaar (masculine) en daarmee het samenkomen van de tweelingzielen hier op aarde.

Het onderwerp van de Masterclass van deze Super Nieuwe Maan is: COMMUNICATIE.

Na de masterclass is er een moment voor vragen met de LIVE Q&A en kun je mij jouw vragen stellen, ook over jouw persoonlijke proces, die ik direct zal beantwoorden.

Aansluitend vindt de Womb blessing plaats, waarmee ik het archetype van “de oude wijze vrouw” binnenin jouzelf versterk. Jouw eigen innerlijke wijsheid: de verbinding met jouw gidsen. Jouw Feminine Godinnenenergie, die jouw Masculine(-energie) zal activeren. Ik verwijder hucha (zware energie) uit jouw buikgebied en vervang dat voor Sami (lichte energie), om voor jou de verbinding met jouw spirit en jouw tweelingziel in spirit te herstellen, zodat dit zich in jullie buitenwereld kan gaan manifesteren doordat jullie familiekarma helen en het zielscontract afmaken met elkaar (in een harmonieuze relatie!).

Meedoen kan hier: https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/Masterclass-Q&A-en-Womb-rite-•-Nieuwe-Maan-in-Weegschaal/p/243381268/category=0

In je e-mail ontvang je de link naar het ZOOM-event, zorg dat je op tijd aanwezig bent!

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.

MAANBRIEF

Je inschrijven voor de Maanbrief om iedere Volle en Nieuwe Maan de ontwikkelingen voor tweelingzielen, inclusief het Maangebed en mijn aanbod voor tweelingzielen te ontvangen, kan hier.