Het Dagboek van een Sjamaan ♡ “tijd voor commitment naar mijzelf!”

27cb3c7975jpg

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 26 augustus 2020 ♡

"tijd voor commitment naar mijzelf!"

Wauw. Wat een dag. Ik ga voortaan gewoon al mijn dagboekverhalen zo beginnen maar, want er gebeurt iedere keer weer zóveel in energieland!

Een bommetje vol inzichten ontving ik gisteren, over mijn hogere plan. De connectie met Viviane die ik voelde, “vrouwe van Avalon”, toen ik het boek “de Nevelen van Avalon” las, was zo intens. Zij was Hoge Priesteres en ik wíst direct toen ik het las, dat ik dit ook was in dit leven. Ik voelde de verbondenheid aan Merlín, met wie Viviane nauw samenwerkte. Ze was boodschapper en werd gestuurd naar verschillende plekken om anderen te helpen ontwaken.

“Hé hallo! Welcome to my life!”.

Ondanks dat ik weet dat mijn tweelingziel en ik samen Avalon zullen gaan bezoeken in Glastonbury komend jaar, dat voel ik super helder, kwamen er ook weer allemaal twijfels omhoog. “Wanneer dan wanneer het virus zo doorgaat?”. Ik liep ook de hele dag met mijn 2e hond die ik wil in mijn hoofd. “Ik moet er tijdig bij zijn! Ik moet de website van het asiel in de gaten houden!”. Sjeeee, wat zat ik VAST in mijn hoofd zeg gisteren! Het bleef maar malen en terugkomen op hetzelfde. Gestoord werd ik ervan!

Ik bleef mijn intentie herhalen, zodat de kracht daarvan kon gaan doorwerken (en snel een beetje riep ik tegen mijn gidsen!). Want zo bewegen we de energie, met onze intentie.

Het was ook een hele hete dag hier gisteren op het eiland Fuerteventura, waardoor ik al snel oververhit raak. Ik dook het zwembad in om verkoeling te vinden en besloot om daarna even wat boodschappen te gaan halen. EN EEN IJSJE. Zeiden mijn gedachten. “Want een ijsje helpt je om te verkoelen en dat is wat je nodig hebt!”. En dan een lekkere magnum met veel chocola!

Was dat echt wat ik nodig had? Of zou een verkoelend sapje ook gewoon kunnen volstaan? Of misschien gewoon koud water?!

Het was dus mijn duivelse stem, mijn oude patroon, die me weer probeerde te lokken naar “mezelf beter voelen door suiker te eten”. Suiker eten is altijd een gebrek aan aarding. Het is emotioneel eten.

Wat een overwinning voor mij!! Ik koos een ijsje uit. Nee toch maar die andere. Ik stond voor de kassa en legde het ijsje gewoon TERUG! JAAAA! Wat een power!! Het was klaar. Ik koos ervoor om mezelf niet langer te saboteren en vanaf díe beslissing is er zoveel veranderd in mijn energieveld gisteren, wauw!

In de avond kreeg ik zo sterk het inzicht door dat IK geen commitment maak naar mijn Hogere Zelf, naar míjn hogere pad!

Nu kan ik je vertellen dat ik daar super verbaasd over was, over dit inzicht van mijn gidsen. Want ik was namelijk he-le-maal in de veronderstelling dat ik keihard aan het bikkelen was om mijn dromen waar te maken. Ik overwerk me echt heel vaak namelijk en voel al heel lang dat ik juist meer plezier mag maken in mijn leven.

Maar plezier maken gebeurt als eerste in je hoofd. “Huh? Wat raar..”. Het zijn onze eigen gedachten die ons ontevreden houden!

Zo denk ik van alles, vooral aan wat ik allemaal nog moet doen, maar DOE ik er weinig van! Ik ben de hele tijd ontwijkend gedrag aan het vertonen. Zo had ik voor vandaag ingepland om te gaan surfen, maar ik heb nog zoveel werk liggen! Dan ben ik toch totáál niet handig  en verstandig bezig? Zo blijft alles zich alleen maar opstapelen in mijn hoofd!

Het is een gebrek aan aarding. Ik leefde liever veel in mijn dromenwereld. “Ohhh, wat een mooie toekomst samen! Kijk! We gaan naar Avalon!”. Vervolgens leef ik de hele tijd daarnaartoe, maar gebeurt er niks in mijn bedrijf, omdat ik niet aanwezig ben hier en nu met mijn aandacht en geen actie onderneem!

En ik maar roepen naar mijn tweelingziel al die tijd: “JE MOET EEN COMMITMENT MAKEN NAAR JEZELF!”. Deed ik dat gewoon zelf niet! HA! Dat is toch te hilarisch voor woorden! (Ik lach me in ieder geval een breuk).

Een commitment maken betekent namelijk: helende energie door jou heen channelen / laten stromen. Het betekent dat ik nu écht iedere ochtend een reading doe en boodschappen van Spirit doorgeef aan het collectief. Ik ben een heler, daarom ben ik hier. Niet om telkens mijn snor te drukken door mezelf terug te trekken uit mijn leiderschapsrol!

Zoals mijn tweelingziel al die tijd hier een Acro yoga festival bezoekt, daar een cursus doet, maar daarmee ontwijkt hij het daadwerkelijke werk dat moet gebeuren. Namelijk het maken van zijn website (en ik ook), zodat hij zijn mannen cirkels kan gaan promoten en organiseren!

*PING* (is dit het geluid van een lampje dat aangaat?) ging het echt bij me gisteren! WAUW! Ik ga een commitment maken!

En wanneer IK een commitment maak naar mijn hogere zelf, versterk ik daarmee mijn energieveld, zodat ik tijdens de herfst periode mijn tweelingziel weer aan kan gaan trekken in mijn buitenwereld en mijn leven weer volledig op zijn kop zal komen te staan! Maar dit keer in positieve zin!! Want wanneer IK een commitment maak naar mijn hogere zelf, zal mijn tweelingziel daarin meebewegen. We zijn onlosmakelijk verbonden aan elkaar als tweelingzielen. Dus "When U move, I move".

Ik heb zelfs als idee gekregen dat ik iedere dag een YouTube video ga opnemen voor het collectief. Want ik wil groeien met mijn bedrijf, dan zal ik daarin de leiding moeten nemen! Ik zag dit bij Emily van Twinflameguidance555. Zij is nu begonnen aan het dagelijks opnemen van videó´s, waar ze eerst om de zoveel dagen een video opnam. Dát is commitment!

Ik heb al zolang in mijn hoofd om iedere dag een gedicht te schrijven als helende boodschap en liefdesbrief van de Divine Masculine aan zijn Feminine. Hoeveel tijd kost zoiets nu?

Daar kwamen wel wat angsten en zorgen weer over omhoog. “Ik had geen onbeperkte databundel?”, “ik schrijf ook al dagelijks, waar haal ik de tijd vandaan met Guapa er ook nog bij?”. Vooral angsten dat ik mezelf zou kwijtraken in het werken, zoals dat altijd is gebeurd waardoor ik als advocaat een burn-out heb gehad en mijn hele leven ineens op z´n kop stond.

Maar dit keer weet ik dat ik gesteund word en er alleen maar baat bij zal hebben juist. Want hoe meer ik channel, hoe meer helende energie er door mij heen stroomt, hoe krachtiger ik me zal voelen juist!

Het is de gedachte aan tekortkoming die angst veroorzaakt. En daar ga ik me dit keer NIET MEER door laten tegenhouden!

IK BEN NIET TE STOPPEN!

It´s time to shine!

Maak jij een commitment naar jezelf? Ben jij in je leiderschapsrol? Wat dien je te versterken binnenin jezelf / los te laten, zodat je daarvoor de ruimte maakt en je actie kunt gaan ondernemen?

Liefs,
Avalon

Tot morgen!!

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Je inschrijven voor de Maanbrief om iedere Volle en Nieuwe Maan de ontwikkelingen voor tweelingzielen, inclusief het Maangebed en mijn aanbod voor tweelingzielen te ontvangen, kan hier.