Het Dagboek van een Sjamaan: “Pluto direct: we kunnen weer vooruit!”

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 5 oktober 2020 ♡

“Pluto direct: vooruit met die dromen!”

Wat een verlichting voel ik sinds dat Pluto weer direct is gaan lopen. Op 4 oktober maakte Pluto de verschuiving om weer direct te gaan vanuit retrograde positie. Dat betekent dat de vertraging die Pluto heeft gehad en wat zich heeft geuit in ons leven, nu tot een einde is gekomen.

Al duurt deze shift wel 48 uur, dus is het goed om pas op de plaats te nemen tot na 5 oktober.

Gisteren was ook mijn tweelingziel jarig. Hij werd 41 jaar (weegschaal). Vorig jaar had ik in mijn hoofd om hem een liedje toe te zingen, maar ik voelde me toen nog niet voldoende op mijn gemak bij hem en heb hem toen uiteindelijk gewoon een geschreven appje gestuurd.

Mooi om te zien hoe ik zelf gegroeid ben in relatie tot hem, want dit jaar voelde ik me wel op mijn gemak en daarmee dus ook “goed genoeg” om gewoon mezelf te zijn richting hem.

Al had ik eerst wel in mijn hoofd om hem een gedicht te sturen, die ik de dag ervoor had geschreven. Maar wat veel eerder gebeurt dan het moment, is gestuurd door mijn eigen menselijke geest en wat ik dénk dat goed is en komt niet vanuit de flow. Ik merk dat ik dit nog wel heb richting hem, wat betekent dat ik nog een drempel heb om echt volledig mezelf te zijn bij hem. Iets in mij probeert nog steeds om “leuk” te zijn, om er daarmee voor te zorgen dat hij me leuk gaat vinden en aantrekkelijk als levenspartner (we hebben nooit een relatie gehad samen en hij heeft tot op de dag van vandaag altijd gezegd dat hij geen romantische gevoelens voor mij heeft).

Mijn tweelingziel is mijn grootste spiegel in mezelf afgewezen voelen. Keer op keer opnieuw. Want hoe pijnlijk is het, dat de enige man in wie je potentie ziet - omdat het je tweelingziel is - je blijft afwijzen?

Het kruispunt voor mij is dus: kies ik voor mijn eigenwaarde, of blijf ik mezelf anders voordoen voor zijn bevestiging? Kies ik voor mijn ware zelf, of kies ik voor een masker?

Ik stuurde hem een gezongen voice bericht over de app en liet het maar weer los, al mijn gedachten erover. Althans.. dat lukte niet echt, want ik bleef steeds spieken of hij mijn voice message al had geluisterd. Terwijl.. ik bedoel.. I AM A CATCH! Waarom ben ik zo afhankelijk van een man om mij te bevestigen in dat ik leuk genoeg ben? Dit is mijn eeuwige herhalende patroon geweest.

Ik was teleurgesteld want hij had het bericht niet beluisterd en niks teruggestuurd. Dat was voor mij een teken dat ik kennelijk niet belangrijk genoeg voor hem ben. Dus ik wiste zijn telefoonnummer maar weer, terwijl ik eigenlijk voelde dat dit niet hoefde, want ik had gisterenmiddag al het inzicht gekregen dat ik hem mag loslaten in de buitenwereld en de energie nu écht vanuit 5-D, onze spirit verbinding mag gaan bewegen.

Loslaten betekent niet dat ik helemaal geen contact meer met hem “mag” hebben, maar dat ik geen waarde meer hecht aan de buitenwereld en de woorden die hij naar me uitspreekt. Dat ik niet langer kijk naar wat hij DOET en dus naar zijn acties, want die komen geheel niet overeen met hoe hij zich voelt en wat hij werkelijk wil. 3-D (de buitenwereld) is nog niet in lijn met 5-D, dus dat betekent dat ik op mijn éigen gevoel dien te vertrouwen.

Mijn Nieuwe Begin nu met de aankomende Super Nieuwe Maan op 16 oktober en helemaal die van 15 november, de laatste Super Nieuwe Maan in de reeks van 3 Super Nieuwe Manen dit jaar, die ons een boost geven om écht een nieuw begin voor onszelf te starten!

Mijn Nieuwe Begin is dus om de energie te gaan bewegen vanuit 5-D en met Spirit te gaan samenwerken voor het manifesteren van mijn buitenwereld. Niet langer zo gehecht zijn aan zijn woorden, maar ook niet aan andermans woorden of aan hoe mijn eigen buitenwereld eruit ziet, want daardoor verliezen we nog regelmatig HOOP! We zien namelijk geen verandering en dus denken we dat het niet mogelijk is. Maar de verandering kunnen we alleen voelen, voordat het zichtbaar wordt.

Hij stuurde me vandaag (5 okt) een voice message terug met dat hij een appartament heeft gevonden om daar in de bergen te gaan wonen en dat hij denkt dat hij daar de gehele winter zal blijven. Terwijl ik al zolang voel dat hij deze winter nog terug naar Fuerteventura zal komen, alsook op basis van mijn voorspellingen met het medicijnwiel. Ik heb namelijk gezien dat we bedoeld zijn om sámen een bus te gaan bouwen.

Maar mijn gedachten blijven nog iedere keer teruggaan naar: “ik doe het wel alleen” en dat is een gedachte van teleurstelling die niet overeenkomt met wat ik voel, diep van binnen. Met wat ik zíe met mijn innerlijke visie en dat is dat we het samen zullen gaan doen. Ik ben dus niet IN LIJN met mijn Yachay (hoofd), Llanqay (buik) en Munay (hart).

Ik kan dus niet anders dan LOSLATEN, want de buitenwereld komt niet overeen met wat ik voel en zie en zal pas overeen gaan komen, wanneer ik in EENHEID raak met mezelf. Wanneer ik uitzend wat ik voel en zie vanuit mijn hogere visie en dat is een samenzijn van mijzelf en mijn tweelingziel.

De Sjamanistische reizen zijn per 1 oktober (volle oogstmaan) weer Live gegaan via Zoom, met een Masterclass en live Q&A. Tijdens iedere reis vindt er “Womb healing” plaats, wat betekent dat ik jouw verbinding met jouw tweelingziel in de spirit wereld versterk. Ik versterk jouw verbinding met jouw Masculine (Vader spirit) en jouw Feminine (moeder aarde), zodat jij in eenheid raakt met jouzelf en dit naar buiten toe zult gaan manifesteren door een harmonieuze relatie met je tweelingziel te manifesteren.

Tijdens iedere reis maken we daarom een visualisatie-reis met onze tweelingziel samen. We ontmoeten de ander in Spirit in de middenwereld - de aardse realiteit / Munay - zodat we dit van binnen naar buiten toe zullen manifesteren. Dit is hoe de wet van de aantrekkingskracht werkt. Jouw tweelingziel zal weer naar jóu toekomen. Het runnen en chasen mag dus stoppen, wat pas gebeurt wanneer één van jullie daarmee stopt en zich terugtrekt in de buitenwereld.

Ik mag dus nu volledig en blind vertrouwen op mijn binnenwereld! En dat geldt voor jou ook!

Pluto direct betekent dat er een einde is gekomen aan 6 maanden van innerlijke transformatie. Familiekarma stukken (eigen vader en moeder-zijn: masculine en feminine-energie) zijn flink omhoog gekomen. Ik heb echt vaak de deksel op mijn neus gehad met het herhalen van mijn oude cyclus, maar daar ben ik nu uit!

Ik voel dat ik weer vooruit kan met frisse moed, met nieuwe ideeën en een vernieuwd vertrouwen én geloof! Ik lees de bijbel weer, om de Here Jezus beter te leren kennen en zijn helende krachten (hij werkt immers door ons heen met zijn Christuskracht) en ik verbind me vaker met María Magdalena die me helpt om te blijven vertrouwen (wortelchakra heling).

Ik ben in mijn buitenwereld inmiddels begonnen met het lezen van een handleiding voor het bouwen van een eigen bus! Alsook kijk ik video’s om daar ideeën voor op te doen! Ik weet dat dit is wat ik wil en dat ik er deze herfst klaar voor ben om dit te manifesteren in mijn buitenwereld.

Mijn energieveld is voldoende versterkt om de sprong te wagen de natuur in. Vanuit de natuur kan ik - kunnen WIJ - op ons gemak de bus bouwen om voor de lente klaar te zijn (nieuwe windrichting op het medicijnwiel waarop we weer in actie komen). In de lente zal ik mijn bestemming vinden - wat gebeurt op het Oosten van het medicijnwiel - door te gaan reizen met de bus!

Ik wacht daarom op een solide bus, door nog door te sparen ervoor en te wachten op de Goddelijke timing. Telkens wanneer ik uitgedaagd wordt om weer in mijn oude patroon te vervallen: “zou de bus toch in oktober al komen?!”, weet ik dat ik te snel wil gaan. Ik heb zo sterk gevoeld en gehoord dat de bus niet eerder zal komen dan dat Mars weer direct loopt. Tot die tijd heb ik namelijk intern mijn lessen te leren om niet telkens vanuit impuls te handelen. Om eerst te aarden en te verbinden en een beslissing te nemen vanuit verbinding en gevoel en niet vanuit de tekortkoming van mijn geest.

Om SAMEN te werken met Spirit daarvoor. En wanneer ik samenwerk met mijn Masculine (Vader Spirit), zal mijn Masculine (tweelingziel) weer in mijn buitenwereld terugkeren. Wanneer ik blind vertrouw op het lot en daar mijn eigen stappen voor neem.

Ergens zoek ik toch nog de bevestiging van dat ik het “goed doe”, op mijn regenboogpad, maar ook de bevestiging van mijn tweelingziel in mijn buitenwereld. Ik voel dat ik in een soort van “wachtmodus” sta die zegt: “ik wacht totdat JIJ mij vertelt dat je terugkomt en dan weet ik zeker dat ik het goed gedaan heb!”.

Deze overtuiging speelt bij heel veel tweelingziel in het collectief. We hebben bevestiging nodig van onze aardse buitenwereld. Terwijl dat niet dé realiteit is. Onze aardse wereld is slechts een illusie van wat WIJ geloven. Van wat WIJ denken en waar WIJ op vertrouwen. Wanneer wij een blokkade hebben in ons chakra systeem bij bijvoorbeeld onze wortelchakra (zie sjamanistische reizen in de webshop om dit op te schonen en te versterken per chakra), dan is er een gebrek aan stabiliteit in ons leven. Een gebrek aan stabiel inkomen. Een gebrek aan veiligheid. Aan feminine-energie. Aan de verbinding met moeder aarde.

Dat mijn tweelingziel zich dus nu in de bergen gaat settelen, betekent dat zijn wortelchakra voldoende geheeld is nu om naar zijn intuïtie te luisteren die hem naar de bergen heeft gestuurd. In de bergen is de lucht helder en de frequentie hoog. In de bergen kan hij verbinding maken met zijn gidsen. Kan hij zichzelf horen.

Hij is toe aan AARDING. Aan stabiliteit. En dat geldt voor mij ook. Ik ben eraan toe om te landen in mijn lichaam en aanwezig te zijn in het hier en nu, zonder oordeel naar mijzelf en over mijn verleden.

Ik ben net zoals mijn tweelingziel er nu klaar voor om me dieper te verbinden met Spirit en dat betekent het loslaten van hoe mijn buitenwereld eruit ziet. Van binnen is de realiteit. Buiten verandert vanzelf mee, wanneer binnen er klaar voor is deze herfst.

Daar ben ik zeker van en daar blijf ik bij!

Jullie kunnen van mij op mijn Instagram dus meer en meer "bus updates" verwachten over mijn onderzoek naar het bouwen ervan! Ben je benieuwd? Hier volg je mij: www.instagram.com/avalon.sjamaan

Liefs,
Avalon

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Je inschrijven voor de Maanbrief om iedere Volle en Nieuwe Maan de ontwikkelingen voor tweelingzielen, inclusief het Maangebed en mijn aanbod voor tweelingzielen te ontvangen, kan hier.