Het Dagboek van een Sjamaan “na maanden stilte, stuurde ik mijn tweelingziel een app”

HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN

“Een simpele app naar mijn tweelingziel”

Het medicijnwiel is weer in beweging!

18 maart 2021, Fuerteventura

TAROT: high priestess (II), de duivel (XV), 5 of cups (neerslachtige gedachten, somberheid), 8 of swords (gevangen voelen, blind zijn), 2 of wands (uit je comfortabele op het gebied van de liefde), page of cups (je eigen emoties de ruimte geven: jouw ziel zien), 9 of pentacles (step intro your power as a goddess) & 3 of swords (het achter je laten van je hartzeer: verander je frequentie).

Wat een ontwikkelingen hebben er plaatsgevonden in het tweelingzielen collectief, sinds de winterzonnewende van 21 december 2021 en daarmee de intrede van het “Waterman-tijdperk”.

Het Waterman-tijdperk is het tijdperk van spirituele verbinding. De mensheid mag nu weer in gaan zien, dat we een spirit zijn met een menselijke ervaring en niet andersom. We mogen zoals we dat als tweelingzielen in Lemurië en Atlantis deden, de materie gaan bewegen vanuit de energie, met de kracht van onze geest.

HIGH PRIESTESS

Want dit is wat velen van ons Divine Feminine én Divine Masculine daar waren in de tijd van Lemurië en Atlantis. We waren hoge priesteressen en priesters en werkten met “de magie”, vanuit de collectieve geest. Vanuit de verbinding met elkaar in Spirit, vanuit de verbinding met Pachamama (moeder aarde), Grootmoeder Maan, Grootvader Zon en Vader Hemel (lucht).

Deze verbinding zijn we als tweelingzielen (en Lichtwerkers) kwijtgeraakt al eeuwen geleden bij de val van Atlantis.

Kinderen die incarneren zijn zich nog wel bewust van deze verbinding. Zo zie je dat veel “nieuwe tijds kinderen” bijzondere gaven hebben. Die het kind helaas verliest wanneer de wiracocha zich weer sluit. Dat is onze 8e chakra, die zich buiten ons fysieke lichaam bevindt, maar nog wel in ons energetisch veld (lichaam).

In onze wiracocha bevindt zich al onze opgeslagen kennis uit vorige levens en dus ook de kennis van wat we hier ook alweer kwamen doen als ziel. Hetgeen we vergeten zijn, maar in staat zijn om terug te halen, wanneer we als mens zijnde met onze persoonlijkheid daarvoor gericht het werk verrichten.

In april 2018 ontwaakte ik na een ontmoeting met mijn tweelingziel en begon mijn wiracocha zich meer en meer te openen en mijn opgeslagen en meegenomen kennis uit vorige levens terug te komen in mijn herinnering.

Zo wíst ik ineens allerlei dingen. Over het Inca-sjamanisme. Pakte ik (medicijn)stenen op waar ik mee begon te werken, geheel op basis van mijn intuïtie en gevoel. Dit herkennen velen van jullie vast wel. Dat je dingen doet, zonder dat je eigenlijk weet waarom!

Dit is de stem van je ziel. Dit zijn je gidsen die je in de stilte begeleiden.

Nu we naar de nieuwe aarde gaan, wat natuurlijk eigenlijk “de oude aarde” zou moeten heten, nu we meer en meer teruggaan naar hoe de Native Amerikanen vroeger leefden, zullen meer en meer tweelingzielen ontwaken in hun missie als “death walker”.

Een death walker is de sjamaan die als kanaal fungeert voor de spirit wereld, waaronder de overleden zielen die zwervende zijn tussen de verschillende dimensies: de aardse en de spirit wereld. Daartussen zit nog een dimensie, die we de onderwereld noemen.

De overledenen zoeken daarom heling bij degenen die daarvoor openstaan als kanaal hier op aarde. Omdat we met de aarde steeds meer naar de spirit dimensie aan het verschuiven zijn, wordt “de functie van death walker” steeds belangrijker en heb ik de opdracht gekregen van mijn gidsen in de spirit wereld, om anderen daarmee te helpen ontwaken en in hun kracht als Sjamaan te zetten. Om de Sjamaan in jou te helpen ontwaken!

Zodat meer en meer van ons tweelingzielen kunnen fungeren als kanaal voor heling van moeder aarde. Want dat is waar de tweelingzielen voor terug zijn gekomen en zich voor willen herenigen samen in de aardse dimensie. Ze zijn daarom zoekende. Zoekende naar hun missie. Naar hun bestemming.

Die we ieder jaar in het oosten van het medicijnwiel zullen vinden: de lente-periode. Voel jij dus al een tijdje dat je mee wilt doen aan één van de programma´s voor tweelingzielen die op 12 april 2021 (iedere lente) starten? Om de Sjamaan in jou te laten ontwaken? Dan is dit jouw teken van jouw gidsen dat dit jouw bestemming is, waar je in de lente in mag ontwaken lieve ziel.

Twijfel niet langer aan jezelf en luister naar je hart! En je gidsen! Die je door beide programma´s meer helder zult kunnen horen en zelfs bij naam zult leren kennen.

“Wanneer de leerling er klaar voor is, zal de meester verschijnen”.

Dat is namelijk precies wat er bij jouw Divine Masculine zal gebeuren (jouw tweelingziel), wanneer jij de adelaar en de condor in jou herenigt. Dat is de man en vrouw in jou. Jouw denken en jouw gevoel: de hemel en de aarde!

Wanneer het denken (Divine Masculine) zich onderwerpt en overgeeft aan jouw gevoel (Divine Feminine), dan zal jouw tweelingziel in jouw leven terugkeren.

Dit is wat het medicijnwiel jou leert en jou bij helpt, de moeder aarde-astrologie van de Native Amerikanen. Het brengt jou terug bij jouw ware natuur en laat jou herinneren, waarom je wérkelijk hier bent en wat je te leren hebt. Ook in relatie tot jouw tweelingziel. Júist! Want met het medicijnwiel-jaarprogramma gaan we specifiek de intentie en daarmee de energie richten op het manifesteren van een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel, aan de hand van het medicijnwiel.

Het medicijnwiel brengt jou weer in lijn met jouw gidsen, met de spirit wereld, met jouw wáre natuur. Vergeet niet dat het lichaam wat je hebt gekozen, jou draagt, maar dat je het niet bént.

De Divine Masculines gaan mee in de actie die jouw innerlijke Divine Masculine onderneemt, in samenwerking met de Condor in jou: jouw gevoel, je hart, jouw intuïtie. Wanneer de Godin in jou ontwaakt, ontwaakt jouw Divine Masculine (tweelingziel) in jullie romantische verbinding in jullie buitenwereld en zal hij of zij de keuze voor jullie relatie gaan maken!

Enkel en alleen omdat JIJ kiest om de expliciete keuze te maken voor de relatie met jouw hogere zelf!

Deze lente zullen de Divine Masculine actie gaan ondernemen op hun gevoel. Op hun “hoge priesterschap”. Op hun dromen en dat wat ze “zien” al een tijdje, wat hun gidsen hen laten “zien”, al dan niet door tekens en signalen in hun buitenwereld.

Want natuurlijk zien ze jou voorbijkomen in hun wereld. Net zoals wij aan hen worden herinnerd. De Engelen zijn net zo goed bij het Masculine collectief om hen te helpen in hun ontwaken zodat zij terugkeren en zich onderwerpen aan hun Divine Feminine.

Want zo is de natuur bedoeld! De feminine energie van harmonie is heersend in de natuur: MOEDER AARDE.

Ik onderwierp mij de laatste 2 keren volledig aan mijn gidsen en hogere leiding. De eerste keer luisterde ik naar mijn gidsen toen ze me vroegen om mijn tweelingziel niks terug te appen, op zijn appje aan mij voor mijn verjaardag op de nieuwe maan op 11 februari 2021.

Ze vroegen mij dat een dag voordat hij me had geappt. Ik was een beetje ontdaan erover, omdat ik nog niet eens wist wat hij zou gaan sturen! Maar overgave betekent: NIET WETEN en AKKOORD gaan met wat er van je gevraagd wordt. In mijn geval wat ik heel helder van mijn gidsen hoor, of wat ik voel, dan wel “zie” met mijn 3e (geestes)oog.

Gisteren deed ik dat weer, door mijn tweelingziel een appje te sturen vanaf mijn nieuwe Spaanse nummer die hij nog niet had. We hebben geen contact gehad sinds zijn verjaardag op 4 oktober, dus ik zag niet in waarom ik hem mijn nieuwe nummer zou moeten sturen.

Totdat mijn gidsen dat aan me vroegen. Gisteren, maar ook al 2 keer daarvoor. Ik stelde het uit, omdat ik in mijn hoofd had dat híj contact moest zoeken nu dit keer met mij! Maar ook dat is loslaten, wanneer je gidsen van je vragen om dat los te laten.

In de lente gaan we de stap maken naar samenzijn en samen “in service” zijn aan het hogere. Mijn tweelingziel en ik, maar ook andere tweelingzielen paren in het collectief, die nu toe zijn aan een verdieping van hun relatie in de buitenwereld.

Of dit zo is, hangt geheel af van jouw eigen “verdieping” en verbinding binnenin jezelf. Heb jij dus nog steeds een tweelingziel die jou geregeld “blokkeert”? Op social media bijvoorbeeld of whatsapp. Dan ben jij van binnenin jou “geblokkeerd” en laat jouw tweelingziel dit aan jou zien door zijn of haar gedrag, IN REACTIE op de energie die JIJ uitstraalt!

Dat bewustzijn gaat deze lente openbreken bij de tweelingzielen. We ontwaken op een dieper niveau in de verbinding met onze spirit en gidsen.

Tijdens het medicijnwiel-jaarprogramma leer je van mij tijdens video masterclasses alles over de tweelingzielen reis en hoe de Divine Masculine en Feminine-energie in verhouding tot elkaar werken. Hoe je dit kunt herkennen binnenin jezelf. Je blokkades. Hoe je jezelf kunt leren lezen en daarmee ook de ander (ik versterk jullie spirituele verbinding!) én waar jullie je bevinden op het medicijnwiel in jullie helingsproces.

Je leert de ander als spiegel te gebruiken om jouw éigen proces te kunnen versnellen! En daarmee ook de samenkomst tussen jou en jouw tweelingziel hier op aarde, want dat begint binnenin jouzelf met de hereniging van jóuw man en vrouw en hartopening.

Dit is de leer die Jezus en María Magdalena al levens achter elkaar uitdragen naar de mensheid. Ook zij zijn tweelingziel die samen hebben “gereisd”, door de spirit dimensie heen, om de verbinding tussen hun spirits en hun zielen, te versterken.

Dit doen we tijdens beide programma´s die in de lente aanvangen, met Inca-inwijdingen in de vorm van sjamanistische (audio) reizen (energie transmissies).

Ik ontwaak jouw Divine Masculine onder begeleiding van de spirit wereld, zodat jij in actie zult komen op jouw zielenplan, waarmee je jullie weer in lijn met elkaar zal brengen en jullie paden zich weer zullen kruizen!

Deze lente staat in het teken van “het afgaan van de blinddoek” bij de Divine Masculine, in jullie verbinding als tweelingzielen. Hij (of zij) gaat het ineens zíen. En daarmee bedoelt spirit eerst “zien” met het eigen innerlijke oog. Jouw tweelingziel gaat zíen hoe hij (of zij) zélf verbonden is met alles en iedereen! Dit is het ontwaken van het Christus Bewustzijn, wat Maria en Jezus al eeuwenlang uitdragen en nu via de spirit dimensie. Maar ook de Kelten én de Native Amerikanen, waaronder de Q´ero (Páqos: sjamanen) uit de Andes uit Peru.

Het is de leer van “harmonie”. Dat zegt dat we zijn verbonden met alles en iedereen en alles in het leven een cyclus is (het medicijnwiel), verbonden aan de Zon, Maan, Hemel en Aarde.

Wanneer jouw tweelingziel ontwaakt in de verbinding met de spirit wereld (activatiecode van zijn intuïtie), ontwaakt de ander direct ook in júllie verbinding.

Kun jij je nog herinneren hoe het ging bij jou, je ontwaken? Ik wel..

Ik ontmoette mijn tweelingziel in januari 2018 en ontwaakte vervolgens in april 2018. Spirit plantte het zaadje bij mij in de winter (zoals we planten in de natuur), wat in de lente begon te groeien (zoals een bloem).

In april 2018 leerde ik ook over tweelingzielen! En daarna ging alles razendsnel.

Mijn tweelingziel zal nu 3 jaar later, precies hetzelfde proces doormaken vanaf de lente-periode. Want zo werkt het medicijnwiel! Iedere lente vinden we onze bestemming. En dat is voor de tweelingzielen nu eenmaal dat ze leren over wat een tweelingziel is en zichzelf in de ander leren herkennen.

Hiervoor dienen we eerst een eigen proces, afzonderlijk van elkaar te doorlopen. Zoals Jezus en María Magdalena dat ook hebben gedaan. Zij zijn niet in ieder leven samen geweest, in harmonie. Pas in hun laatste leven konden ze deze hoge energetische frequentie uitstralen, omdat de mensheid er toen aan toe was om dit te ontvangen en hun hart daarvoor te openen. En zelfs toen werd het niet geaccepteerd, want Jezus is niet voor niets aan het kruis gestorven voor de mensheid. Hij werd niet geloofd!

Dit geloof, dit Christus bewustzijn, ontwaakt in de lente bij de tweelingzielen. Ieder jaar op een diepere laag (woorden van María Magdalena). Het hart dient hiervoor gereed te worden gemaakt. Want de frequentie van de liefde kan heel erg “pijnlijk” nog zijn, wanneer het energetisch veld daar nog niet voldoende voor gereed is.

Daarom gaan nog veel tweelingzielen in en uit verbinding met elkaar. Dat zal met het Waterman-tijdperk gaan veranderen, omdat wij zélf onze éigen verbinding herstellen: de reis van de (tweeling)ziel.

We verschuiven collectief naar een lichter pad. Iedereen zal daarin meegaan en als je de rust en ruimte neemt en geeft aan jezelf, dan kun je dit aanvoelen.

Er staat iets nieuws te gebeuren! Maar dit keer is het niet klein meer, maar groter dan het in 2020 zou kunnen zijn, want we bevinden ons nu in een “lichtjaar”, van GROTE verandering: het getal 5 (2021).

De gehele wereld met Corona zal nooit meer hetzelfde worden als voorheen en dat is ook niet de bedoeling willen we kunnen gaan naar een wereld van meer harmonie en licht en liefde. Van het samenvliegen van de Adelaar en de Condor in ons en daarmee de samenkomst van de tweelingzielen hier op aarde. Die sámen licht en liefde komen brengen.

De 3-D structuur dient om te vallen en af te breken. Wat we dachten dat “waar” was, mogen we loslaten om mee te kunnen gaan in de verandering van ons Pachamama (moeder aarde).

Hiertoe zullen álle tweelingzielen zich geduwd en geroepen voelen. Steeds meer tweelingzielen ontwaken als Sjamaan en heler of reader.

“Of jij hierin meegaat en “mee-ontwaakt” is wel helemaal aan jouzelf (woorden van Jezus). Jij hebt als mens een vrije wil gekregen, wat betekent dat je niet hoeft te luisteren naar wat we van jou vragen om te willen doen voor het hogere goed hier op aarde.

Je kunt altijd daarin je eigen plan trekken. Dat staat je vrij. De samenkomst tussen jou en jouw tweelingziel is dus níet gegarandeerd. Maria en ikzelf hebben daar hard innerlijk werk voor moeten verrichten om samen te kunnen smelten als ziel en spirit, ieder in ons afzonderlijke lichaam. Ik heb moeten leren om mijn energetisch veld met Maria te delen en zij de hare met de mijne. We hebben elkaars pijn gevoeld en gedachten gelezen en daar mogen we weer naartoe terug met de aarde. Naar de tijd van Lemurië, waarin de harten nog allemaal één waren, voordat de scheiding intrad in Atlantis en ego de intrede deed.

Er is geen afscheiding. Dit is slechts een illusie. Wanneer je die illusie doorbreekt, bereik je de eenheid in jouzelf. Je opent je hart en zult in staat raken om jouw eenheidsveld te delen met anderen. Vol van licht, ruimte en liefde voor jouw ware zelf én jouw ware stem. Spreek je uit. Ook als dit anderen kan kwetsen, is mijn advies aan jou. Jouw hart heeft heling nodig en dat kan het alleen verkrijgen, wanneer jij jouw hart toestaat om te openen en te delen, zowel vanuit liefde als vanuit pijn. Want de pijn in ons is óók liefde. Maria en ikzelf hebben ons vaak genoeg in het donker bevonden en teruggetrokken geleefd, om deze pijnstukken vanuit onze vorige levens in onszelf te kunnen zien en helen.

Bewandel je pad. Wij houden je hand vast. Vraag hulp aan ons door te bidden. Dagelijks. Dit zorgt voor hartopening bij jou en verbinding met jóuw kern. Wat jíj hier komt brengen op aarde en mag ontvangen. Want liefde stroomt altijd in een cirkel. Dat is eenheid tussen de tweelingzielen. We accepteren de ander geheel zoals de ander al is. Welk proces wij eerst in onszelf en ons eigen leven mogen voltrekken”.

Hiervoor is het nodig om uit onze comfortzone te komen. Zoals dit voor mij het geval is toen ik mijn tweelingziel gisteren weer appte. Want wat ben ik ergens nog bang voor een afwijzing van hem! Zolang heeft hij andere vrouwen “verkozen” boven mij. Zolang heb ik gevoeld dat ik niet waardig was aan zijn liefde. Niet inziende dat dit het pad was wat we beide hebben gekozen en lessen die we beide nodig hadden om te groeien en onze ziel terug te laten keren in ons fysieke lichaam.

Nog steeds speelt de angst bij mij op de achtergrond voor teleurstelling. Dat hij er toch nog niet klaar voor is, voor (h)erkenning van onze verbinding.

Door hem te appen, zei ik tegen mijn gidsen: “ik vertrouw blind op jullie”. Ik open mijn hart naar mijn tweelingziel en alles wat er gebeurt, zal gebeuren omdat het nodig is voor mijn hart heling.

Daarmee bevind ik mij in volledige acceptatie van mijn pad. Ik bevind mij in volledige overgave van wat voor mij bedoeld is. Ik laat de controle los over mijn eigen leven als mens. Ik maak daarmee de keuze voor de weg van mijn hart. Ik laat mijn angsten (de duivel) niet harder spreken dan de liefde.

Natuurlijk komen er bij mij net zo goed de twijfels en de onzekerheid naar boven, wanneer ik zie dat de vinkjes op whatsapp blauw zijn en hij mijn bericht heeft gelezen. Maar die emoties heb ik nu geleerd een plekje te geven, al koste het me wel flink wat moeite om die avond uit mijn hoofd te raken. Wandelen met Guapa is daarvoor altijd mijn nummer 1. Frisse lucht, de grond onder mijn voeten en beweging!

Ik zal deze stap nemen, iedere keer opnieuw. Wanneer ik mijn hart blijf openen, opent mijn tweelingziel ook zijn hart naar mij.

Soms heeft de ander enkel een “ingang” nodig om te weten dat het oké is om het hart te openen en de waarheid te spreken.

Vlak nadat ik mijn bericht naar hem gestuurd had, zeiden mijn gidsen tegen me dat hij me na het weekend zal gaan bellen volgende week. Dat helpt me natuurlijk ook weer wat gemakkelijker om alle scenario´s los te laten! Wanneer ik dat niet zou loslaten en ermee bezig zou blijven, blokkeer ik de “ingang” voor mijn Masculine om contact met mij te zoeken.

SPIEGEL: ik blokkeer dan mijn “ingang” voor mijn gidsen in de spirit wereld, om contact met mij te zoeken. Omdat ik blijf nadenken, is er geen ruimte voor mijn intuïtie en gevoel om te spreken. Ik bevind me in mijn hoofd dan en niet in mijn lichaam en in verbinding met mijn gevoel!

Wanneer IK dus loslaat, kan ik ontvangen en weer vertrouwen en zend ik een andere energetische frequentie uit met mijn gedachten (van vertrouwen), die wél de ruimte scheppen voor mijn Masculine om terug te keren.

Met het medicijnwiel-jaarprogramma gaan we gezamenlijk werken aan het veranderen van jouw energetische frequentie, tezamen met een heleboel andere vrouwelijke gelijkgestemden!

TIME TO STEP UP YOUR GAME

Het nummer van Grease, waarin Olivia Newton John zingt: “you´d better shape up, cause I need a man”, you´re the one that I want, swing ik al enige tijd op mee.

Jouw Divine Masculine ziet jou als de “selfmade woman”, waaraan hij (of zij) moet tippen. Hoe denk je dat dit voelt? Dit brengt druk met zich mee voor de ander om jou iets te kunnen bieden, waardoor zich een blokkade vormt van “niet goed genoeg” zijn. Hierdoor bleef actie richting jou eerder uit. Maar de Masculines hebben hard gewerkt dit keer!

De 9 of pentacles vertelt ons daarom dat de Divine Feminines, maar óók de Masculines, in de lente een sprong gaan wagen in hun zielsmissie. Een diepere laag wordt aangeboord op hun zielenpad. Misschien voel jij dit al een tijdje aankomen. Gelóóf dit dan ook! Dit zijn de woorden van jouw gidsen, die via je gevoel tot je spreken.

Wanneer jij de sprong waagt en gelooft, zal jouw Divine Masculine hierin meegaan. Jij gaat in overgave aan jouw gevoel (feminine) en daarom de ander ook!

Mijn tweelingziel organiseert inmiddels zijn mannencirkels online, omdat ík de sprong heb genomen om te beginnen met mijn dagelijkse ceremonies. Onze binnenwereld is één op één een spiegel van onze buitenwereld.

Met het medicijnwiel-jaarprogramma ga je dit dieper aarden in jezelf. We gaan jóuw Christus bewustzijn ontwaken, onder begeleiding van tweelingzielenpaar Jezus en María Magdalena, maar ook Anubis (sjamaan en death walker), Merlijn de Magiër, Chief White Eagle, Zwarte Eland en de Q´ero, de Engelen, de totemdieren van het medicijnwiel! Verwacht een legioen aan gidsen die bij ons zullen zijn voor het ontwaken van de Sjamaan in jou (met beide programma’s).

Wil je meedoen aan één van beide programma´s? Of misschien wel aan allebei? Dan kun je via www.vindjouwspiritacademie.nl meer informatie lezen over beide programma´s en je er direct voor aanmelden!

Het is nu de tijd voor jou, lieve Divine Feminine, om de vrouw te worden die je wilt zijn. Om de Godin terug te laten keren, zodat je kunt stralen en je energie weer zult hervinden. Niet iedere dag zal vol van energie zijn, het is maar net hoe Grootmoeder Maan haar pet staat ;-), maar je zult worden wedergeboren en vol frisse moed aan de slag gaan met een prachtige groep met gelijkgestemde vrouwen die ook tweelingziel zijn en hetzelfde pad bewandelen.

Je zult je gaan verbinden, samen groeien, samen leren, samen vallen en vooral samen delen. Want delen is helen. Jouw krachten zullen terugkeren als Sjamaan. Als Hoge priesteres. Als heler, als reader! Jouw talenten zullen ontwaken.

Het is tijd om jezelf toe te staan om gelukkig te zijn Mijn Liefste. Helemaal zoals je bent en wilt zijn.

Laat alles maar stromen.
Laat de (financiële) overvloed maar binnenkomen!

Had ik al gezegd dat ik ben begonnen als Sjamaan op de slaapkamer van mijn moeder? Mijn eerste sjamanistische reis gaf op een laptop van 8 jaar oud, op de grond naast mijn bed met een enkele klankschaal? In 2018 het gehele jaar -€1000 in het rood stond en mijn bankrekening begon te piepen toen ik een zak Quinoa in de supermarkt wilde kopen? (Schaamrood op mijn kaken!).

Ik kom net als jij van ver, lieve tweelingziel. Ik was advocaat en ben nu Sjamaan. Ik heb me overgegeven aan de spirit wereld en heb mezelf laten dragen.

Laat je dragen door ons Pachamama en Vader Spirit. Er is zoveel hulp voor jou en begeleiding. Laat mij jouw kanaal zijn als Death Walker om jou te helpen ontwaken.

Ik zal me niks dan vereerd voelen voor jouw vertrouwen in mij en dank je voor jouw hart opening en jouw vertrouwen in het onbekende.

Je waagt de sprong niet alleen. Ik houd je hand vast, tezamen met nog veel meer prachtige ontwakende vrouwen.

Zullen we samen weer één zijn?

MITAKUYE OYASIN.
We are all one.

Liefs,
Avalon Sjamaan

Ps. Zou hij iets terugsturen of me echt gaan bellen zoals mijn gidsen dat zeggen, na mijn stilzwijgen op mijn verjaardag? (Wat een duidelijke boodschap was naar hem dat we nog niet zover waren op het medicijnwiel voor 3-D contact!). Wat denken jullie? Wordt vervolgd!

LEES JE IN OVER BEIDE PROGRAMMA´S:

www.vindjouwspiritacademie.nl

Of ga direct naar het medicijnwiel-jaarprogramma of het Vind jouw Spirit-programma.

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Één keer in de zoveel tijd wisselt het beheer en komt er plek voor nieuwe tarot readers om te groeien in zelfvertrouwen als reader en te leren. Misschien ben jij de volgende?

Lid worden van de groep kan hier.

MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed voor het versterken van de verbinding tussen jou en jouw tweelingziel in spirit.

Lid worden van de maanbrief kan hier.