Het Dagboek van een Sjamaan ❤ mijn relatie met seks

rose_1_bg_100502jpg

Mijn relatie met seks.. wauw, wat is die onstuimig geweest. Eigenlijk vanaf mijn 16e al toen ik seksueel actief raakte en met mijn eerste vriendje ontdekte waar die staaf en dat gat nu eigenlijk voor waren.  

Na een hele periode alleen maar de ene relatie na de andere te hebben gehad, werd ik weer vrijgezel en dat bleef ik. Die relatie had me flink beschadigd dat ik helemaal klaar was met mijn energie nog ergens anders in te stoppen dan in wat IK wilde en wat IK leuk vond.

Alle jaren hebben al mijn relaties mij namelijk eigenlijk gevonden. Ik ontmoette in een dronken bui een jongen en na een paar dates hadden we seks en ja dan ook maar direct een relatie. Zo ging het eigenlijk iedere keer. Ik kreeg aandacht en was direct verkocht. Ik voelde me geliefd. Ik werd bevestigd in mijn eigen lege gevoel niet goed genoeg te zijn. Door de ander. Want die vond mij wél leuk en goed genoeg. Ik voelde me geliefd. Telkens weer opnieuw.

Totdat ik de liefde in mijzelf begon te versterken en ervoor koos om alleen te zijn. Ten minste.. dat dacht ik. In plaats van dat ik met mezelf leerde zijn stapte ik van het relatie patroon over in het “ik sleep je m’n bed in en de volgende dag is daar de deur-patroon”. Van die los-vaste contacten die je dan appte wanneer je je eenzaam voelde. Die kennen we vast allemaal wel.

Mijn verlatingsangst wat ik zo sterk had in mijn relaties, was omgeslagen in een flinke bindingsangst. Ik ging met niemand meer een relatie aan beloofde ik mezelf. Totdat de volgende potentiële kandidaat voorbij kwam die me leuk vond. Ik moet er wel bij zeggen dat de kandidaten wel steeds knapper werden, dat dan weer wel

Wéér zat ik ineens in een relatie. Na 2 dates ontmoette ik zijn vader en zus al op het strand en noemde hij mij zijn vriendin toen hij me voorstelde. Ondanks dat mijn gevoel zei: neeeeee! Wegrennennnn! Ging ik er toch in mee, want ja... hij was wel knap. En hij vond me leuk. Misschien werd het toch wel wat. Ik ging het wel aankijken.

Na 2 weken stond zijn PlayStation bij mij thuis en zat hij op zijn vrije dag op zijn PlayStation op mijn tv te spelen, gebruik makend van mijn iPad om te connecten met z’n vrienden die het spel ook speelden én mijn laptop voor zijn neus om zijn nieuwste blog te schrijven. Ik voelde me een gevangene in mijn eigen huis.

Dus dat verbrak ik ook maar weer.

De “relaties” werden steeds korter. Waar ik met 3,5 jaar begon, naar 6 maanden, een jaar, 2,5 jaar en samenwonen voor een jaar, ging het daarna ineens naar 3 maanden. Dat was de max. Ik begon er niet meer aan, aan samenwonen. Hell no. Ik ging niks meer delen of opofferen. Ik was genezen.

Mijn laatste “relatie” noemde ik niet eens meer een relatie. Zo sterk schreeuwde mijn intuïtie: neeeeee!! Maar toch ging ik er weer mee door. Ik kreeg liefde.

Maar het was geen liefde. Het was iedere keer geen liefde. Het was aandacht en het was seks. Wat ik aanzag voor liefde. Want ik wist niet beter. Ik maakte geen verbinding met mijn hart en had nog nooit onvoorwaardelijke liefde ervaren.

Het was een verbinding via de 2e chakra. De sacrale chakra van de seksuele energie. De opwekking van de Kundalini energie. Door seks te hebben konden mijn emoties weer stromen en kwam er weer liefde bij mijn hart terecht en voelde ik me goed. Al duurde het iedere keer maar voor korte duur. Want mijn hart was gesloten.

Ik haalde mijn gevoel om goed genoeg te zijn uit seks. Ik was ook altijd de gever. Ik was de pleaser. Vond ik het lekker? Kwam ik tot een hoogtepunt? Dat was niet zo belangrijk. Als de ander maar genoot. Dan voelde ik me waardig. Dan voelde ik me geliefd. Ja seks hebben kon ik wel.

Totdat ik erachter kwam bij mijn ontwaken vorig jaar april dat je met seks jouw eigen emoties met de emoties van de ander verbindt via de Kundalini energie (2e chakra). Je neemt de emoties van de ander dus over wanneer je seks hebt. Je geeft dus jouw levensenergie, jouw liefdesstroom, weg aan de ander wanneer je seks hebt. Waardoor jij niet meer weet en kunt voelen wat belangrijk is voor jou. Wat jij wilt. Wat jouw intuïtie je vertelt. Wat jij nodig hebt. In plaats van de ander.

Net zoals vele yogi’s heb ik daarom vanaf maart 2018 een stop gezet op het hebben van seks. Mijn vagina sloot ik voor onderhoud.

Onder geen beding ging ik nog de emoties overnemen van anderen. Ik begon mijn Kundalini energie te channelen binnenin mijzelf. Ik begon de stroom binnenin mijzelf op te wekken, in plaats van het via de ander “af te tappen” via seks. Ik begon mijn vrouwelijke energie daarmee te versterken. Ik begon mijn Kundalini energie steeds meer op te wekken waardoor alles in mijn leven begon te stromen. Financiën, mijn eigen bedrijf begon zich vorm te geven precies zoals ik wil(de), mijn verlangens mochten weer omhoog komen, mijn dromen en mijn wensen (die bevinden zich bij jouw 2e en 3e chakra). Ik richtte de aandacht volledig op mijzelf.

In plaats van op weer een zoveelste “project” wat ik aantrok met mijn eigen lage energiefrequentie.

Want je kunt roepen: waarom krijg ik steeds foute mannen of vrouwen op mijn pad?! Die trek jij aan lieve Ziel. Met jouw eigen energetische frequentie. Met jouw eigen minderwaardigheidsgevoel en jouw hechting aan de liefde van de ander, trek jij anderen aan met eenzelfde patroon. Totdat je ervoor kiest om het anders te doen. Totdat je voor de liefde voor jouzelf kiest. Voor jouw eigenwaarde. Voor wat jíj wilt in het leven. Totdat je voor jezelf kiest en de verantwoordelijkheid voor de emoties van de ander bij de ander laat.

Totdat je jouw familiekarma doorbreekt en jouw eigen vader en moeder bent geworden. Vervuld van jouw eigen liefde en het geven van veiligheid aan jouzelf als jouw eigen innerlijke vader.

Emotionele stabiliteit. Weten wat jíj wilt. Weten wat jíj nodig hebt en dat aangeven bij de ander. Je emoties uitspreken in plaats van ze met seks te verdoven en de afhankelijkheidsband daarmee in stand te houden.

Dat is wat échte liefde is. Echte liefde is seks waarbij beide partners in verbinding staan met hun eigen Goddelijke liefdesstroom en deze stroom aanwenden om de liefde tussen hen beide te versterken. Liefdevolle seks is niet lichamelijk, maar energetisch. Niet gebaseerd op lust, maar op liefde.

Een echte relatie is geen relatie die ik aanging door na 2 weken al “de vriendin” genoemd te worden. Een echte volwassen relatie kun je alleen aangaan wanneer je emotionele stabiliteit in jezelf hebt gevonden. De liefde in jouzelf en voor jouzelf. Zodat je jouw emoties kunt onderscheiden van de ander en “nee” kunt zeggen wanneer iets voor jou niet goed voelt. Zodat je de ander kan laten zijn met de eigen zielenreis.

Een echte relatie is aarding. Is gebaseerd op vertrouwen en stabiliteit. Niet op wederzijdse afhankelijkheid.

Een echte relatie bouw je op. Daar doe je moeite voor. Die geef je water zodat het kan groeien. Een echte stabiele relatie waarvan je weet: ja, dit is unbreakable, kun je dus ook alleen maar opbouwen wanneer je die stabiliteit zélf in jouw leven hebt gevonden. Wanneer jij weer wat je wilt en daarom de aandacht bij jouzelf houdt in plaats van die op de ander te richten om bijvoorbeeld hem of haar te helpen zich beter te voelen. Dat is niet jouw verantwoordelijkheid, maar die van de ander zelf.

Een echte stabiele harmonieuze relatie ontstaat wanneer je in harmonie bent met jouw eigen hart. Wanneer je ruimte geeft aan alles van jouzelf. Aan jouw missie hier op aarde, aan de liefde voor jouzelf, aan jouw pijn, aan jouw verdriet. Wanneer alles er van jou mag zijn hier op aarde. Wanneer je geaard bent en met beide benen stevig op de grond staat. Wanneer je jouw eigen identiteit hebt gevonden en weet wat jouw doel is hier op aarde.

Dan is het tijd om jouw liefde aan de ander te gaan geven lieve Ziel. Dan is het tijd om samen aan jullie imperium te bouwen. Dan is het tijd om de krachten te bundelen en te versterken in plaats van elkaar af te zwakken en in de war te brengen.

Dan is het tijd voor samen  in plaats van alleen. Wanneer de man en vrouw in jou weer samenzijn en elkaar hebben teruggevonden ♥️

Vind jouw Spirit!

Liefs,
Avalon ♥️


Wil je hulp bij het loslaten van familiekarma zodat jij jouw eigen vader en moeder kunt worden? Onafhankelijk van de buitenwereld en varend en vertrouwend op jouw eigen innerlijke leiding en jouw eigen Hogere Plan? Kijk dan in de webshop voor de Sjamanistische audio reis.