Het Dagboek van een Sjamaan “mijn ogen zijn geopend!”

Het Dagboek van een Sjamaan

5 april 2021, Fuerteventura

Gisteren was het afnemende maan op zondag 4 april. Wanneer de energie van Grootmoeder Maan “afnemend” is, is dat altijd een moment van loslaten.

Wat laat je dan los? Oude manieren van doen, oude gebruiken, patronen, maar vooral jouw eigen manier van denken en ervaren van de wereld om jou heen én jouzelf.

De Tweelingzielen staan op dit moment nog steeds op een crossroad: kies ik voor mijn ware zelf, of blijf ik meegaan in wat de buitenwereld van mij vraagt?

De keuze die jíj zelf hierin maakt, is leidend voor de keuze die jouw tweelingziel hierin maakt, jouw Divine Masculine.

Gisteren kwam ik op gevoel bij het hondenpark uit. Leuk! Daar kon Guapa even spelen met een andere hond en sprak ik de eigenaar, een aardige man. Erna kwam er een vrouw met een hond binnen, waarvan ik al voelde dat de energie niet oké was. In plaats van het park te verlaten, bleef ik met haar staan praten. De hond speelde met Guapa, maar eigenlijk voelde het beide niet oké voor mij.

De hond was te druk voor Guapa, die vervolgens over haar toeren raakte en de energie van de vrouw vibreerde te laag voor mijn energetisch veld. Beide verlieten we overprikkeld het hondenpark. Op het strand moesten we er echt even van bijkomen, maar dat was niet voldoende, want de rest van de dag “droeg” ik haar lage energie nog bij me.

Dit resteerde de rest van de dag voor mij in paniekaanvallen en heel veel huilen, omdat ik al háár energie weer kwijt moest raken.

Vanochtend stond ik daardoor als een geheel ander mens op. Ik ben me zo bewust geraakt van dat ik energie BEN! Maar vooral ook, dat ik mijn energieveld niet goed bescherm tegen lagere vibraties, waardoor ik me dus niet goed meer voel en de rest van de dag moe ben, emotioneel, uit balans en gewoon kapot!

Vanochtend liepen we dus niet ons gebruikelijke rondje. Ik at ook niet mijn gebruikelijke ontbijt. Omdat ik gister heb losgelaten en me over heb gegeven aan mezelf door mijn angst te zien en te erkennen, maar bovenal ook te mogen vóelen, ontstond er vandaag een geheel nieuw begin voor mij.

Een begin waarin ik SAMENWERK met spirit. Waarin ik mezelf toesta om thuis te zijn bij mezelf. Dat betekent voor mij dat ik drukke situaties uit de weg ga. Het doet me pijn. Agressieve woorden ga ik uit de weg. Het nieuws kijk ik al een hele tijd niet meer. Het doet me pijn.

Of jij de keuze maakt voor jouw ware zelf, is volledig aan jou. Zolang jij door blijft gaan met dingen die niet voor je werken, blijf je jouw gevoel NEGEREN. Je blijft jezelf opofferen voor je karma, waardoor jullie buitenwereld niet zal veranderen.

De nieuwe maan van april de 12e (het totaaloverzicht lees je hier), heeft de potentie om ons een geheel nieuw begin te brengen van liefde en licht, maar óók van de terugkeer van de Divine Masculine!

De Tarot geeft aan dat de blinddoek eindelijk afgaat voor jullie spirituele verbinding. Bij jou is dat misschien de blinddoek voor dat je energie BENT en dus al verbonden met jouw tweelingziel bent!

Voor mij is dat overduidelijk dat ik energie BEN, maar ook dat de Native Amerikanen en de Sjamanen, zich met een reden isoleren van het Westerse leven. Ik voel al een tijd dat ik me daar meer van mag terugtrekken, zodat ik mijn kanaal meer kan versterken en openen.

Black panther vertelt ons: keer naar de stilte. Lig stil. Wees stil. Onttrek je uit het rumoer om je heen. Pas dán kun je jouw ware stem horen en versterkt jouw Divine Feminine-energie. Niet eerder zal de Divine Masculine in actie komen (binnenin jou én daarmee ook jouw tweelingziel in jullie buitenwereld), dan wanneer HIJ zich veilig voelt.

Ik liet mijn oordelen naar mezelf los. In plaats van: “je MOET met je licht werken, dus op de weg terug kun je wel langs het terras wandelen”, zei ik vanochtend tegen mezelf: “indigenious people, indigenious people”, om mezelf eraan te helpen herinneren dat de Sjamanen uit de Amazone ook niet tegen zichzelf zeggen: “nu ga je op het terras zitten om sociaal te zijn en licht te stralen!”.

Zij leven in en met de natuur. Dat is hun geloof. Dat is hun religie en dat is ook de mijne en daar mag ik naartoe terugkeren. Stap voor stap.

Wanneer jíj meer in lijn raakt met jóuw ware natuur en dat IS de natuur, gebeurt dat bij jouw tweelingziel net zo.

Toen ik afgelopen herfst flink losliet en mijn karmische cyclus doorbrak, trok mijn tweelingziel ALLEEN de Alpen in om daar de gehele winter te wonen. Na jaren te hebben gewoond met huisgenoten en “onderweg” te zijn geweest met zijn bus, koos hij voor aarding. Dit is de Divine Feminine-energie flow. Daarmee koos hij dus - onbewust - al voor ons gezamenlijke pad. Welke beweging ik in gang heb gezet, binnenin hem.

Wanneer jij loslaat, creëer je ruimte voor jouw gevoel om tegen je te spreken. Wat zegt het gevoel van jouw Divine Masculine tegen hem (of haar)? Het wáre gevoel?

Dit weekend was cruciaal voor het nemen van jouw (jullie) crossroad. Blijf je herhalen wat je altijd deed? Dan krijg je wat je altijd kreeg. Ook in jouw buitenwereld met jouw tweelingziel! Ook ten aanzien van een baan, andere “problemen”. Alles staat of valt met de keuzes die jij zélf maakt.

En dat ziet jouw Divine Masculine nu in. Waardoor hij (zij) andere keuzes gaat maken in zijn leven. Keuzes die meer liefde brengen en minder “problemen”. Keuzes die meer rust brengen in het hoofd en minder stress. Als dat betekent dat we daarvoor dingen moeten laten.

DAN SO BE IT.

Dát is de keuze die jouw Divine Masculine zal gaan maken deze afnemende maan cyclus: loslaten!

Zodat er met de nieuwe maan in april de ruimte kan ontstaan voor een hernieuwd partnerschap tussen jullie! Dit partnerschap (2 of cups), zal eerst groeien in jullie spirituele verbinding. Die de ander steeds meer zal gaan zien én voelen!

Want de Volle Super Maan in schorpioen op 27 april, is dé Grootmoeder Maan die ons dat zetje geeft om actie te ondernemen op ons gevoel!

Meer in de natuur zijn, zegt jouw gevoel mogelijk al een tijdje.
Meer mediteren, zegt jouw gevoel mogelijk al een tijdje.

Bepaalde mensen loslaten, zegt jouw gevoel al een tijdje.

Of in mijn geval: het volledig terugtrekken uit de buitenwereld om lagere energetische frequentie te kunnen weren.

We zijn in 2020 geheel in voorbereiding geweest om voor onszelf (en het collectief!) deze sprong te kunnen wagen. Ook jouw Divine Masculine!

KIEZEN VOOR DE LIEFDE! Op welke manier dan ook! Want liefde is energie en energie vibreert en heeft een bepaalde “frequentie”. Ga je die hoog houden en verhogen? Of blijf je jezelf klein maken, blijf je dragen en “verlagen” en blokkeren?

Hert is het totemdier van het Noorden op het Inca-medicijnwiel en leert ons de kracht van vriendelijkheid naar onszelf (in plaats van oordelen), compassie voor onszelf (het is oké als het niet allemaal in 1 keer goed gaat, we zijn lerende) en daarmee het TOESTAAN van de stilte binnenin jezelf. Mogen rusten. Jezelf lief mogen hebben en daarmee liefde mogen manifesteren in je leven.

Deze gehele week LATEN WE LOS. Wat ga jij loslaten?

We verschuiven met het collectief naar een energie van tevredenheid (9 of cups).

Ik merk dat ontzettend aan mezelf. Ik ben ook eigenlijk zo moe, dat ik nu roep dat alles goed is zoals het is en komt naar me!

Dát is loslaten. Dát is ruimte creëren voor jouw hogere plan. Dát is transformatie.

Ook al is het eng! Want ergens heb ik de angst om een kluizenaar te worden en totaal “alleen” te zijn. Maar aan de andere kant weet ik en voel ik zo diep en sterk, dat ik een belangrijke missie te volbrengen heb hier op aarde en ik alleen maar weer plezier kan maken met mezelf, wanneer ik mezelf toesta om de (en mijn!) wereld zoals ik die ken los te laten!

Het getal 9 is het getal van grote transformatie. Vele tweelingzielen zullen daarin een leiderschapsrol te vervullen hebben, die meer vorm zal gaan krijgen met de leeuwenpoort op 8-8.

Bereid je daar dus op voor, door je energie te bewaken!

> ga niet langer meedoen in discussies;

> reageer niet op negatieve comments;

> lees het nieuws niet meer;
> kap negatieve mensen of geroddel af;
> klaag niet!

Verhoog jouw vibratie!

De 6 of pentacles vertelt ons dat er overvloed zal binnenkomen (stromen!), wanneer JIJ moeite doet om jezelf te ontladen van lagere energie. Getal 6 is verbonden aan onze buitenwereld en de pentacle, de “munt”, betekent in dit geval letterlijk: GELD.

Misschien heb je enige tijd moeite gehad met een stabiel inkomen, of geen inkomen gehad, daar gaat voor het GEHELE collectief verandering in komen in april (vanaf de super volle maan), wanneer JIJ daartoe de sprong waagt!

LAAT LOS!!!

Bescherm jouw innerlijke kind.

New love is coming! Maar alleen wanneer JIJ jezelf toestaat om te mogen ontvangen wat je waard bent.

Liefs,
Avalon Sjamaan


SJAMANISTISCHE ADEMWERK-STARTERSKIT

Met Sjamanistisch ademwerk, bewoog ik mijn tweelingziel om zijn karmische relatie te verbreken én zijn mannencirkels te gaan organiseren (zijn grote droom).

Meer informatie over de ademwerk-starterskit en bestellen kan hier.


INCA-INWIJDINGEN

Bewandel jij het pad van de Sjamaan al? Dat is het pad van het naar binnenkeren. Het pad van het openen van jouw hart, door jouw Divine Feminine-energie te versterken (jouw verbinding met moeder aarde), zodat jouw Divine Masculine, jouw tweelingziel (de verbinding met Vader Spirit), daarin mee zal ontwaken.

Je kunt de Inca-inwijdingen van het Vind jouw Spirit-programma ook los bestellen. Deze inwijdingen wijden jou in op het pad van de Sjamaan, zodat jij jezelf meer in lijn zal gaan brengen met het gezamenlijke pad van jou en jouw tweelingziel hier op aarde.

Meer informatie lees je hier.

DE 13E RITE VAN DE MUNAY-KI

Je leest daar ook meer over de 13e rite van de Munay-Ki, een belangrijke baarmoederinwijding die gedurende 13 nieuwe manen onderdeel is van het medicijnwiel-jaarprogramma, maar die je ook in bijvoorbeeld het Sjamanistisch ademwerk-pakket terugvindt.

Op YouTube beluister je een gratis 13e rite van de Munay-Ki, waarmee ik de verbinding met jouw tweelingziel in de spirit wereld versterk voor jullie hereniging.

Hier vind je de link daarvan.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Één keer in de zoveel tijd wisselt het beheer en komt er plek voor nieuwe tarot readers om te groeien in zelfvertrouwen als reader en te leren. Misschien ben jij de volgende?

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed voor het versterken van de verbinding tussen jou en jouw tweelingziel in spirit.

Lid worden van de maanbrief kan hier.