Het Dagboek van een Sjamaan “lente-equinox: ik ben weer in beweging”

Het Dagboek van een Sjamaan

21 maart 2021, Fuerteventura

LENTE-EQUINOX & WASSENDE MAAN “de actiefase op het medicijnwiel: beweging!"

“Opties worden overwogen door de Tweelingzielen”

De belangrijkste “les” tijdens onze Tweelingzielenreis, is dat wij zowel Divine Masculine als Divine Feminine zíjn.

“Divine Masculine” en “Divine Feminine” is namelijk energie in ons, verbonden aan Vader Hemel en Grootvader Zon (Masculine) en Moeder Aarde en Grootmoeder Maan (feminine). Welke energie zich naar buiten toe uit, als een spiegel van onze binnenwereld.

Met onze innerlijke wereld, vormen we dus onze buitenwereld. Er is daarin bij de Tweelingzielen nog een scheiding, waardoor de Tweelingzielen ook van elkaar “gescheiden” zijn in de buitenwereld, wanneer er binnenin ons een scheiding is tussen de man (masculine) en de vrouw (feminine) in ons.

Met andere woorden: “onderneem jij actie op jouw intuïtie en gevoel?”.

Jouw gevoel is de vrouw in jou en jouw actie ondernemen is de man in jou.

Iedere lente, komen deze “energie-en” weer samen binnenin ons en daarmee ook de Tweelingzielen in hun buitenwereld!

“Hoe” deze samenkomst plaatsvindt, of zal zijn tussen jullie, daar heb jij zélf deels de controle over. De organisatie van jullie samenkomst(en) is altijd aan de spirit wereld en daarom is het belangrijk dat jij jouw gevoel volgt.

Hoe jullie communicatie zal zijn en verlopen, daar heb jij zélf de controle over. Jij trekt namelijk aan vanuit jouw éigen gedachten! Wanneer deze gedachten nog vaak “beperkend” zijn en in doem-scenario´s uitmonden (vaak het slechtste denken ergens van), dan is dat wat jij CREERT in jouw buitenwereld met jouw Tweelingziel.

Of jullie meer in harmonie raken ieder seizoen van het medicijnwiel, ligt er dus helemaal aan, of jíj meer in acceptatie en harmonie raakt met het pad van jouw hart.

Dat betekent dat jouw denken en rationeel vermogen, zich over dient te geven aan jouw gevoel en intuïtie, zodat de adelaar (man) en de condor (vrouw) in jou weer kunnen samenvliegen. Dit is de profetie van de Q´ero sjamanen uit de Andes in Peru (P´aqos). Mijn dierbare leraren, die mij alles onderwijzen als Alto Mesayoq over de Tweelingzielenleer en het brengen van de hemel naar de aarde.

Meer over de Tweelingzielenleer, leer je van mij tijdens het Medicijnwiel-jaarprogramma. Dus als jij graag als Tarot reader aan de slag wilt voor andere Tweelingzielen, dan is het programma voor jou écht een must om aan mee te doen!

Divine Masculine-energie:

Momenteel worden de opties afgewogen. Dat betekent dat er beweging is in het medicijnwiel. En dat klopt, want het is vandaag de dag van de Lente-Equinox, ook wel: “Ostana” genoemd bij de Keltische voorouders (waaronder Merlin de Magiër als Druïde).

In het “optie-pakket” heeft het Masculine-collectief (waaronder jij ook, omdat jij ook deze energie in jou hebt), de optie tussen de weg van het hart en de weg van het hoofd.

De weg van het hoofd kent veel angsten en het onszelf tegenhouden en saboteren van bepaalde stappen die ons zullen verrijken. De weg van het hart zet ons juist aan tot deze stappen.

Het hoofd dient dus in overgave te gaan aan het hart (man aan de vrouw: 4 of wands) en dat vindt iedere lente plaats. De Masculine(-energie) voegt zich in de lente (conform de natuurlijke cyclus) weer bij de Feminine(-energie), waardoor de Tweelingzielen weer op elkaars pad zullen raken.

MAAR, dat gebeurt natuurlijk alleen, wanneer jouw verbinding met de Spirit wereld helder genoeg is en jij de stem van jouw hart kunt voelen en de begeleiding van jouw gidsen kunt horen!

Zo “hoorde” ik even geleden nog veel waziger en onduidelijker dan dat ik mijn gidsen nu hoor. Omdat het niet helder genoeg was (wat te maken had met een emotionele blokkade in mijn keelchakra), volgde ik mijn hogere leiding niet voldoende en liep ik bepaalde mensen mis die een boodschap voor me hadden, of ondernam ik bepaalde actie niet die nodig was voor mijn groei.

In overeenstemming met de natuurlijke cyclus van het medicijnwiel, heb ik daarom de gehele winterperiode mezelf teruggetrokken, om mijn keelchakra op te kunnen schonen! Met flink SUCCES!

Ik heb mij daarmee klaargemaakt voor mijn wedergeboorte deze lente en neem mijn Tweelingziel daarin mee. Want wanneer ík stop met het herhalen van mijn familiekarma, doet híj dat ook. We zijn tenslotte één ziel!

“YES!”. En: “Not going back to the ex”.

We zijn weer op een kruispunt aangekomen met het Tweelingzielen collectief, wat wij vieren met Ostara (dit doen we ook tijdens het medicijnwiel-jaarprogramma gezamenlijk).

Ostara betekent hét moment van samenvliegen van de adelaar en de condor. Hét moment waarop we onze versterkte intuïtie zullen gaan volgen. Hét moment, waarop we KLAAR ZIJN met al die herhalende patronen!

We zijn er klaar voor om het anders te doen! Dus gaan we dat ook doen!

En dat “doen” zal met de intrede van de hernieuwde zonnekracht (Christus bewustzijn) deze Lente-equinox, hét startschot zijn voor jouw Masculine om het anders te gaan doen!

En voor degenen die daar nu aan toe zijn op het medicijnwiel (dit leer jij zelf ook lezen met het programma!), betekent het een verdieping van hun relatie in de buitenwereld.

Het zaad daarvoor (8 of wands) is de afgelopen winter geplant. Niet alleen bij jou, door middel van inzichten, ideeën en inspiratie die je hebt ontvangen van je Hogere Zelf, maar ook bij jouw Tweelingziel!

Het hangt alleen af van de mate waarin jullie beide jullie kanaal als “Death walker” al geopend hebben, of dit al zichtbaar aan het raken is in jullie buitenwereld. Want onze binnenwereld is daar immers leidend voor.

Wat is een “Death walker”? Een Death walker is de Sjamaan die “reist” door de verschillende dimensies heen, om de overleden zielen te begeleiden. Vele Sjamanen hebben een missie als Death Walker, zodat meer en meer zielen weer thuis kunnen raken en hart opening kan plaatsvinden (bron: Anubis).

Mogelijk voelt jouw Tweelingziel of jijzelf, ook al een tijdje dat je wilt gaan reizen voor jouw zielsmissie. Helemaal wanneer jij mogelijk een zielsmissie als “Alto Mesayoq” hebt, zoals mijn Tweelingziel en ik dat hebben.

De Alto Mesayoqs zijn de Sjamanen van de Q´ero tribe (Inca), die hier gekomen zijn om te onderwijzen aan anderen. Niet alleen maar heling bieden (Pampa Mesayoq), maar ook vertellen over de Tweelingzielenreis, het eigen leven, de eigen trauma´s, de eigen helingmethoden. Sjamanen die ook kennis delen, zijn nu meer dan nodig om de “Westerlingen” weer terug te brengen naar hun ware natuur en het pad van hun hart.

Jouw Tweelingziel kan gaan reizen om jou te willen zien. Kijk daarvoor niet teveel naar de buitenwereld en de “onmogelijkheden” die je ziet vanwege Corona beperkingen. Wanneer het bedoeld is voor jullie om elkaar te ontmoeten voor jullie beider ontwaken, dan gebeurt dit. Linksom of rechtsom. Spirit will create a way!

Kijk voor de ontwikkelingen voor jouw nieuwe bedrijf / project, ook niet teveel naar de buitenwereld en de onmogelijkheden. Ook daarvoor geldt dat wanneer het de bedoeling is dat jij een bepaalde sprong waagt, spirit jou daarbij zal helpen.

Zo startte ik vorig jaar, eind maart 2020, voor het eerst het Vind jouw Spirit-programma voor Tweelingzielen (alleen vrouwen), om de Sjamaan in hen te ontwaken. Het is geen goedkoop programma, maar toch deden er 10 prachtige vrouwen mee. Terwijl de periode van Corona toen nét was begonnen!

Ik had daarmee een stabiel inkomen, in een moeilijke tijd en de deelneemsters werkten aan het starten van hun eigen bedrijf als Sjamaan en waagden een nieuwe grote sprong daarmee.

Het is dus aan onszelf of we ons laten tegenhouden door onze angsten en beperkende gedachten (de duivel), die ons weghouden van het pad van ons hart!

Dit geldt net zo goed voor jouw Tweelingziel. Die lang is doorgegaan met het herhalen van familiekarma en hartzeer, vanuit welke frequentie de buitenwereld werd gecreëerd.

Onze energie lag nog teveel buiten ons (en misschien bij jou / jullie nog steeds). We gingen - collectief - teveel af op wat ons “aangedragen” werd van buitenaf, in plaats van wat we voelden van binnenuit.

Moeder Aarde kon deze verschuiving niet eerder maken, vanwege alle zwaarte die in 2020 op grote schaal werd schoongemaakt. De hele wereld lag op de kop met de komst van Corona. We werden allemaal uitgedaagd om het anders te doen en meer naar binnen te keren.

Wat willen we met ons leven? Onze baan werd weggestript, en nu? Allemaal manieren van de spirit wereld om ons tot HALT te roepen.

Bij mijzelf kwamen door de zware energie heel veel trauma´s omhoog. Omdat de energie zwaar was door Corona, werd ik nog zwaarder dan ik al was. Ik ging nog meer de emoties van anderen voelen, omdat ik gevoeliger raakte in bewustzijn. Ik ging daardoor nog meer de emoties van anderen overnemen en proberen “op te lossen” voor anderen. Ik was eigenlijk altijd beschikbaar...

Dit uitte zich in hevige vermoeidheid. Ik bleef maar geven (Masculine-energie) en stond mezelf niet toe om te ontvangen (Feminine-energie). Ik was dus totaal niet op mijn pad en dat was geheel te zien aan de buitenwereld van mijn Tweelingziel, die het ene project na het andere begon (teveel lucht energie), zonder enige stabiliteit of doorzettingsvermogen.

Ook hij was niet in lijn met zijn hogere plan en dus werden we door de spirit wereld nog langer in scheiding gehouden. Afgelopen winter ging ik dieper naar mijn kern toe en hervond ik mezelf. Mijn wáre zelf.

Ik maakte me los van de buitenwereld en leerde op mijn gevoel af te gaan.

Doordat wij zelf zo intens aan het helen waren afgelopen 2020-jaar, hadden we beide geen ruimte voor de ander. Ondanks dat hij soms wel op mijn radar verscheen, hield ik na ons laatste contact op zijn verjaardag (4 oktober 2020) de boot af. We hadden geen contact in 3-D. En dat was beter voor mij om me op mezelf te kunnen focussen.

Om mijn patroon van “teveel geven” aan te pakken (the hierophant), zodat ik daarmee de balans rechttrok tussen mijn Divine Masculine en mijn Divine Feminine.

Ik kan oprecht zeggen dat ik een geheel ander persoon ben geworden! Wauw, wat een transformatie maakte ik door aan de hand van het medicijnwiel!

Ik kreeg laatst zelfs een appje van Marieke, van “Vind jouw balans”, die me zei dat ze over me gedroomd had, twee keer zelfs. De eerste keer een tijd geleden, droomde ze dat ik druk bezig was met het opnemen van YouTube video´s. De laatste keer droomde ze dat ik op een fijn eigen plekje zat, met een eigen huisje of iets dergelijks, waar ik in alle rust mijn ceremonies aan het uitvoeren was! Prachtig! Helemaal zoals ik me voel!

Deze lente betekent weer een “level up” voor alle Tweelingzielen. Alleen is dat in dit 2021-jaar, na een heftig helingsjaar in 2020, een véél grotere stap dan het de voorgaande jaren is geweest tijdens de lente!

Corona heeft dit voor de lichtwerkers in versnelling gebracht, geheel zoals nodig was voor de heling van Moeder aarde. Het bewustzijn onder de mensheid moet worden verhoogd en daarvoor wordt het Tweelingzielen collectief nu in actie gezet!

Ben jij klaar voor jouw missie als heler? Als Sjamaan? Als Tarot reader?

Beide programma´s voor Tweelingzielen ontwaken de Sjamaan in jou! Met de ene (Vind jouw Spirit-programma) start je jouw eigen bedrijf als Sjamaan en leer je jouw eigen ceremonies uitvoeren onder begeleiding van de Q´ero en met het andere programma richten we de intentie op manifestatie van een harmonieuze relatie met onze Tweelingziel in de buitenwereld.

Wil je allebei? Dan doe je mee met allebei!

Met het Medicijnwiel-jaarprogramma doorlopen we jouw “Sjamanistische dood en wedergeboorte”. We veranderen de staat van jouw reptielenbrein (dat zich richt op jouw buitenwereld: 3-D), naar de “Inca-staat” (5-D), die gaat manifesteren en creëren vanuit het hart en de verbinding die jij daar al kunt maken met jouw Tweelingziel.

“Mijn Liefste,

De overwinning is nabij.
Nog even en dan zijn we beide vrij.
Vrij om uit te vliegen.
Blij dat we ons hart niet langer saboteren en bedriegen.

Blij dat we in onze buitenwereld weer bij elkaar kunnen komen.
Blij én trots, dat we de stappen nemen voor manifestatie van onze dromen.

Voel jij het ook, Mijn Liefste, dat de energie weer begint te stromen?

Ga af op je gevoel, Mijn Liefste, luister naar je hart, dat klopt.
Houd je ware prachtige zelf, niet langer meer verstopt.

Je mag je ware stem laten horen.
Je mag erin geloven dat jij bent uitverkoren.

Dat jij een speciale zielsmissie hebt meegekregen,
waarvan jij de vruchten al kunt zien, doordat het bewustzijn van jouw naasten door jouw licht is gestegen.
Jij hebt helende handen en krachten die je mag activeren.
Ik wil dat je weet, Mijn Liefste, dat je met jouw éigen geloof jouw leven kunt keren.
Jouw éigen geloof, is het enige, wat een harmonieuze romantische relatie tussen ons kan manifesteren.

Jouw Liefste”.

Voordat jouw Tweelingziel jouw kant op zal reizen, of jij weer in beweging zal komen, dienen we eerst zelf de actie te nemen op wat we al zolang horen en voelen om te doen. Dit vindt iedere zomerperiode plaats op het medicijnwiel.

Onze eigen Masculine-energie komt dan in actie op ons hogere plan (wanneer jij dit zelf doet! Je hebt een vrije wil), wat de Tweelingzielen weer herenigt in de buitenwereld. Op een dieper level van verbinding!

Hoe langer we actie uitstellen, hoe langer we onze ware zelf en de stroming van helende energie blijven blokkeren. Het hoeft niet allemaal in één keer, maar kan gewoon stap voor stap.

Wil je een website bouwen? Begin actie te ondernemen.
Wil je gezonder leven en eten? Begin actie te ondernemen.
Wil je meer beweging aan je dag toevoegen? Begin actie te ondernemen.

Wil je meer gaan schrijven? Begin actie te ondernemen.
Wil je meer rust in je dag inbouwen? Enzovoorts, enzovoorts!

Voordat de ander naar jou toe zal reizen (of jij naar de ander), zal er eerst nog contact tussen jullie plaatsvinden. Dit kan een ontmoeting zijn buiten de deur, op een neutrale plek, zoals het terras van een café.

Het kan ook ergens in de natuur zijn, of aan de telefoon doordat de ander jou belt. Een appje kan binnenkomen, of een leuke foto van iets gemeenschappelijks (laat me vooral weten wat op jou van toepassing is!).

Een VIDEOCHAT kan ook plaatsvinden tussen sommige Tweelingzielen! Om eerst weer te kijken of jullie op dezelfde lijn zitten. Ga hierin af op jouw gevoel.

Niet omdat het je Tweelingziel is, dien je direct paraat te staan. Ik heb de mijne lang genoeg energetisch “geblokkeerd”, door duidelijk uit te zenden dat we nog langer tijd alleen nodig hadden voor onze samenkomst. Mijn verlangen is namelijk om niet eerder samen te komen, dan dat we beide geheel in harmonie zijn geraakt met ons eigen pad en hart.

Mijn afzonderlijke missie, is te belangrijk voor mij, om dit op te geven voor een relatie, welke relatie schadelijk is voor mijn energie. Zo ook met vriendschappen!

Deze lente zal er “toewijding” ontstaan. Jij kiest voor je hart en zo ook de ander.

Toewijding aan je hogere zelf is één van de belangrijke stappen voor manifestatie van een harmonieuze relatie met je Hogere Zelf en daarmee ook met jouw Tweelingziel!

Is er iets dat je me wilt vragen over de programma’s? Weet je niet goed wat je moet kiezen? Je mag me altijd een mailtje of Whatsappje sturen met jouw twijfels.

Liefs,
Avalon Sjamaan

ONLINE PROGRAMMA´S VOOR TWEELINGZIELEN

Het Vind jouw Spirit-programma & het Medicijnwiel-jaarprogramma

Meer over de beide programma´s voor tweelingzielen die iedere lente starten (alleen vrouwen) voor het ontwaken van de Sjamaan in jou, lees je via www.vindjouwspiritacademie.nl dé academie voor de hereniging van tweelingzielen, waar ik jou als tweelingzielen sjamaan (Alto Mesayoq) van de Q´ero stam (Peru) bij begeleid.

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Één keer in de zoveel tijd wisselt het beheer en komt er plek voor nieuwe tarot readers om te groeien in zelfvertrouwen als reader en te leren. Misschien ben jij de volgende?

Lid worden van de groep kan hier.

MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed voor het versterken van de verbinding tussen jou en jouw tweelingziel in spirit.

Lid worden van de maanbrief kan hier.