Het Dagboek van een Sjamaan “in total reset”

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 9 september 2020 ♡

“TOTAL RESET”

WAUW.. wat een intense dagen met de afgelopen Volle Maan in Vissen waren dat voor mij. Ik ben echt even een paar dagen volledig uitgeschakeld geweest. Op de dag van de Volle Maan zelf op 2 september, kreeg ik ineens ontzettende hoofdpijn.

Een flinke clearing die wilde plaatsvinden, doordat de energie door mijn fysieke lichaam heen begon te drukken. Later die dag begon mijn hele lichaam pijn te doen. Ik voelde iedere beweging tijdens het lopen. Zo intens. Ik besloot op veel water en alleen groenten en fruit te leven om mijn kanaal sterk en zuiver te houden voor de energie die er doorheen wilde komen.

En wat heeft die energie veel teweeg gebracht bij mij de afgelopen dagen. Intens veel oude pijn en verdriet kwam omhoog, van teleurgesteld zijn in mensen mijn hele leven, van mezelf niet veilig voelen bij anderen en van het niet vertrouwen in Spirit, in God, in mijn gidsen, in dat er voor mij gezorgd wordt en ik alles ontvang wat ik nodig heb op het juiste moment. Mijn zware mishandeling met oudjaar 2016, is daar een grote boosdoener van. Wat een hoop pijn komt daar nog van omhoog, waarvan ik dacht dat ik het geheeld en losgelaten had.

Het was een soort van mini burn-out, ik ging in reset, alleen dan superheftig en intens in slechts 3 dagen tijd. Veel gehuild, gemediteerd en vooral losgelaten. Ik heb mezelf even helemaal offline gehaald van werk. Ik kon niet anders ook, want maar even op mijn telefoon te turen, gaf me weer verschrikkelijke hoofdpijn.

Ik herkende deze clearing van een aantal jaren geleden, toen ik als strafrecht advocaat de stekker eruit trok. Ik bevond me toen op eenzelfde kruispunt. Ik kon niet meer, mentaal gezien. Eind 2014 ben ik toen in een fikse burn-out geraakt, waardoor alle spanning die ik al zolang vasthield eruit kwam. Ik was al die tijd maar door blijven gaan, terwijl mijn gevoel allang tig keer riep: stoppennnn nuuuu! Dit keer wist ik dat ik er direct naar ging luisteren om de schade te beperken.

Op 3 september in de middag was mijn hoofdpijn weer weg, ik had toch een aantal berichten beantwoord waardoor ik weer helende energie had gechanneld en voelde me erna aanzienlijk beter.

Alleen dat is precies mijn valkuil. Want vervolgens bedacht ik me “even” naar de supermarkt te kunnen fietsen om avocado’s te halen (deze verslind ik) en een frisse duik te nemen in de oceaan, dat zou me goed doen. Ondanks dat ik veel angst voelde om erheen te gaan, zei ik tegen mezelf: “nee, dit keer ga jij je niet door angst tegen laten houden”. Maar die angst was juist een trigger die me zei: “het is te snel!”. Ik luisterde er niet naar. Mijn lichaam begon dan ook te protesteren op de fiets en alles werd zwaar. Ik luisterde weer niet en drukte door. Ik kwam uiteindelijk weer uitgeput thuis en de hoofdpijn was weer terug.

Oké.. dan ga ik flink wat heling toepassen! Ik nam een massage, wat mijn gevoel me vertelde en ontving van Shirley-Ann, die deelneemsters is van het Vind jouw Spirit-programma, een Reiki behandeling op afstand. Wauw, wat kwam daar weer veel door los. Ik viel eerst flink terug in mijn oude eetpatroon en mezelf afleiden met mijn telefoon na de behandeling. Pas de volgende ochtend realiseerde ik me: “Avalon, zo kan het echt niet meer! Je draagt de verantwoordelijkheid voor het hele collectief mee op je schouders. Je moet dat echt loslaten en gaan genieten van je leven!”.

Ook dat is Liefde. Sommigen zullen zeggen: “maar dat is toch geen compassie voor jezelf?”, maar als ik mezelf alleen maar toe spreek met “ach, het is goed zo, de volgende keer lukt het beter”, kom ik daar niet van in actie. Dus zei ik tegen mezelf: “dit kan echt niet meer langer zo! Je hebt geen balans”.

En dat had ik ook niet. Ik was altijd beschikbaar, voor iedereen. Zoals ik dat ook was toen ik advocaat was en 24 uur per dag op oproep stond voor mijn cliënten die besloten in de avond wat te gaan stelen bij de supermarkt, waardoor ik vervolgens naar het politiebureau moest sjeesen. Ik herinner me nog een keer dat ik op zaterdag piketdienst had (oproep dienst als pro deo advocaat voor willekeurige verdachten op het politie bureau). Ik begon om 7:00 uur in de ochtend en liep pas om 22:00 uur in de avond het politie bureau uit.

Nu ben ik eigen ondernemer en doe ik niet anders! Jeeeee.. is dit mijn leven? Dacht het ff niet! Eindelijk ging ik de verantwoordelijkheid voor mezelf nemen. Ik ging voor mezelf zorgen. Mijn patroon en daarmee mijn leven moest drastisch veranderen!

Deze clearing heeft me echt een MEGA doorbraak gegeven in het helen van mijn keel chakra. Ik hoor mezelf nu zo helder. Er moest gewoon een flinke brok met zwaarte (hucha) uit mijn energieveld.

Ik heb mezelf daarvoor de ruimte en tijd gegeven en ben nu veel meer geaard en bewust aanwezig in mijn lichaam. Ik merk wanneer ik de verbinding met mezelf kwijt ben en in zelf-sabotage verval.

Tijdens mijn lijden, ontving ik van mijn tweelingziel een voice message. Leuk! Want dat had ik eigenlijk niet verwacht. Ik had hem als laatste liefde en licht toegewenst omdat Frankrijk weer op code rood was gegaan met Covid-19. Niet wetende dat Spanje (waar ik woon) vlak erna ook naar code rood ging ha.. had ik beter de liefde en het licht voor mezelf kunnen bewaren.. (GRAP).

Voorheen stuurde hij nooit wat terug, dus ik merkte dat hij echt meer moeite nu doet om de verbinding / communicatie tussen ons in stand te houden. Al zag ik dat niet, maar wees mijn vriendin me daarop. Ik zag eigenlijk alleen maar dat het bericht over “niks” ging hahaha.. Shame on you Avalon! Ik zat gewoon echt even vast in mijn zwaarte en mijn donkere grot.

Hij vertelde me “tussen neus en lippen door” dat hij aan het werk was geweest in zíjn restaurant. “Toevallig” had ik op zijn facebook een paar dagen ervoor gezien dat hij ineens uit het niets eigenaar was geworden van een burger restaurant (die lijkt mij tijdens Covid flink op z’n gat ligt?). Waar ik hem voorheen terug zou sturen dat hij niet op zijn pad was en hij zijn talent aan het vergooien was (dat is toch zo..!), stuurde ik hem nu alleen een antwoord op zijn vraag hoe het met mij ging. Ik uitte mijn gevoel en vertelde hoe zwaar ik het had gehad de afgelopen dagen. Ik stond de donkere kant ook toe om er te mogen zijn.

Ik ontving daar vooralsnog geen reactie op van hem, maar weet dat het voor hem één grote spiegel was mijn gevoel en dat hij zich precies zo voelt als dat ik me voelde. We zijn immers één ziel en met elkaar verbonden als tweelingzielen. Hij voelt mij en ik voel hem. Alleen zijn we ons daar vaak nog niet bewust van. Net zoals ik jullie allemaal kan voelen, wanneer ik tijdens de Womb healings op jullie afstem. Het gehele tweelingzielen collectief is één grote groepsziel.

“Degenen die incarneerden met een doel om de aarde beter te maken”. Je hebt namelijk ook “eendagszielen”, zo noem ik ze maar even. Dit zijn zielen die in dit leven niet gaan ontwaken en ook niet per se in een volgend leven zullen terugkomen. Sommige zielen incarneren slechts één leven met in dat leven een bepaald doel.

Deze clearing die bij mij heeft plaatsgevonden heeft mij volledig uit mijn “werk-modus” geshift en daarmee uit mijn masculine energie, de energie van “doen” en “ondernemen”. Ik liet los en flink en zei daarmee tegen Spirit: “oké, ik geef me over. Ik stop met wegrennen voor mezelf”. Ik liet daarmee de Feminine energie in mezelf toe. De helende energiestroom van compassie en vriendelijkheid. Ik zei: “het moet anders, ik ga rusten! NU!”. Waardoor spirit door mij heen kon werken. Ik kreeg ineens een flow aan inzichten binnen. Alsof ik al die inzichten al die tijd geblokkeerd had, omdat ik maar door bleef gaan en mijn geest bleef overprikkelen.

Doordat ik zoveel met mijn hoofd werk en “bewust” aan het manifesteren was, was er sprake van een flinke disbalans tussen mijn Llanqay (buik), Munay (hart) en mijn Yachay (hoofd). Er was niet voldoende energie aanwezig IN mijn lichaam. Wanneer ik steeds maar in mijn hoofd leef, ben ik niet geaard. Ik ben niet aanwezig in het hier en nu en kan daarom niet genieten. Mijn energie gaat op aan zorgelijke gedachten en overdenken, waardoor het wiel niet kan draaien. De energie kan immers niet stromen door mij heen, wanneer ik mezelf blokkeer.

De gehele tweelingzielenreis is erop gericht om al deze 3 gebieden in balans te laten raken met elkaar. Op één lijn. De onderwereld, ons onderbewustzijn (buik, elementen aarde, water en vuur), met ons bovenbewustzijn (hoofd, element lucht), waardoor ons hart zich opent: de middenwereld. Ook wel onze aardse realiteit.

Wanneer wij binnenin ons, onze buik en hoofd met elkaar laten samenwerken, manifesteren we ons Hogere Plan op aarde, vanuit harmonie met de spirit wereld (bovenwereld). Dit is de profetie van de Q´ero Indianen van de samenkomst van de Condor (Feminine energie: intuïtie) en de Adelaar (masculine energie: ratio). Dit is de leer die ik onderwijs aan andere tweelingzielen, vanuit mijn eigen ervaring en kennis vanuit de P´aqos (Peruviaanse Sjamanen: de Inca) in de spirit wereld.

Na heel wat angsten te hebben gezien en losgelaten, kwam ik weer langzaamaan uit mijn grot. De Spirit van Moeder Beer (westen op het medicijnwiel) heeft me al die tijd bijgestaan om me te helpen goed voor mezelf te zorgen zodat ik op zachte wijze mijn familiekarma kon doorbreken.

Geheel in voorbereiding op de komende periode die ons te wachten staan in het collectief. Een periode waarin we de kans krijgen geboden door de Spirit wereld om definitief een karmische cyclus te gaan doorbreken.

Dat doet eenieder van ons weer op een andere laag. In welke “laag” van heling jij jou bevindt is te zien en voelen aan de vibratie van jouw energieveld, jouw aura. Deze vibratie kan ik voelen en horen als Sjamaan, in de woorden die jij spreekt, maar ook aan de hand van het lezen van jouw energieveld.

Ik begeef me dus als Sjamaan in alle 3 de dimensies tegelijk. Jouw onderwereld - onderbewustzijn, je bovenwereld - jouw Hogere Plan en jouw middenwereld, jouw aardse leven.

Van 3-D naar 5-D is de verschuiving die ik de afgelopen jaren al als voorloper heb mogen maken, om te worden klaargemaakt voor mijn zielsmissie als Sjamaan om het tweelingzielen collectief te begeleiden. Op intensieve wijze paste ik Soul Retrieval bij mezelf toe, onder begeleiding van de Apus (heilige berg spirits uit Peru) en de P´aqos, om mezelf gereed te maken voor de draai die we op dit moment met Pachamama (moeder aarde) gaan maken, waarin de tweelingzielen dienen mee te gaan. Ook jouw Divine Masculine!

Pachamama verhoogt namelijk steeds meer haar energetische frequentie. Steeds meer tweelingzielen ontwaken. Steeds meer breken we door onze “westerse lagen” heen van het zoeken naar antwoorden in onze buitenwereld. De verbinding met de Spirit wereld wordt sterker en Pachamama en de Spirit wereld vragen van ons dat wij in harmonie raken met onze Hogere Zelf, zodat we daarmee ook in harmonie kunnen raken met onze tweelingziel in onze buitenwereld.

Hoe is de harmonie met jouzelf? Ben je in verbinding gedurende je dag? Heb je het idee dat de magie aanwezig is in jouw dag? Is je hart en hoofd open voor andere mensen? Laat je anderen toe in je leven? Mag het van jou flowen en ontstaan?

Gebruik deze Mars in retrograde van 9-9 tot 13-11 om jezelf eens goed op te schonen en je passies te laten herleven! Dit keer doen we het anders!! We gaan voor onze dromen!!

VIND JOUW SPIRIT!

Liefs,
Avalon

Ps. Wat Mars in retrograde het tweelingzielen collectief precies brengt lees je hier.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Je inschrijven voor de Maanbrief om iedere Volle en Nieuwe Maan de ontwikkelingen voor tweelingzielen, inclusief het Maangebed en mijn aanbod voor tweelingzielen te ontvangen, kan hier.