HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN “ik kijk op de klok en het is 11:11”

HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN

Fuerteventura Corralejo, 17 augustus 2021

"Ik kijk op de klok en het is 11:11"

Mijn gids WHITE EAGLE van de Ponca-stam komt tot me met een boodschap: "vind jouw bestemming binnenin jouzelf"

Vandaag mogen we tijdens het raadsvuur, een belangrijke boodschap van Chief White Eagle ontvangen voor de heling van onze tweelingzielen groepsziel.

Zijn boodschap is: “vind jouw bestemming”, of ook wel: “vind jouw spirit”.

Op 8 augustus vond om 20:00 uur in de avond, de Mosoq Karpay plaats. Een belangrijke INCA-inwijding voor het ontwaken van de tweelingzielen in de verbinding met hun tweelingziel.

Ik merk dat de inwijding nog steeds doorwerkt en de vermoeidheid nog vaak de overhand neemt bij me. Omdat er altijd werk te verrichten is om me heen, ben ik geneigd te snel weer “terug in de buitenwereld” te gaan en mee te gaan in de dagelijkse bezigheden.

Pas op de plaats is nodig. Zeker tot 3 weken na de inwijding, kan het effect ervan nog voelbaar zijn in bijvoorbeeld vermoeidheid, maar ook een slechte concentratie, omdat de geest meer open staat nog voor prikkels van buitenaf.

Er deden deze avond 80 vrouwen mee, om de stem van hun tweelingziel weer te kunnen gaan horen en voelen. Het pad van ons hart, kunnen we namelijk alleen maar voelen!

En dat is wat angst veroorzaakt bij de meeste tweelingzielen, maar vooral ook veel twijfel. Vragen als “voel ik dit wel goed?”, of “wat voel ík eigenlijk zelf?”, of “wat voel ik voor de ander?”, gaan met regelmaat door ons hoofd heen, ook bij jouw Divine Masculine.

Of we voelen bepaalde gevoelens die we niet willen voelen, waardoor we onze aandacht er direct vanaf halen, zodat we ze niet hoeven voelen!

Vooral de tweelingzielen die een trauma hebben ervaren, zijn geneigd om te “vluchten” in iets anders, zodat de gevoelens die lijken op de traumatische ervaring, niet hoeven worden herleefd.

Meer en meer laten we de Divine Feminine in ons toe. Meer en meer, vinden we compassie voor wie we zijn en laten we onze gevoelens er ook zijn. Inclusief vermoeidheid, huilbuien, een burn-out en verdriet om kleine dingen: EMOTIES.

We raken meer en meer in acceptatie van wie we zijn, maar we zijn er nog niet met het collectief! Want we vluchten nog altijd veel in onze telefoon, in het afleiden van onze focus, weg bij ons gevoel.

We vluchten nog altijd, door ons lichaam te verlaten als tweelingziel en te gaan “zweven”, buiten onszelf. Dit noemen ze “dissociatie”, het dissociëren van je lichaam alsof het geen onderdeel van jou is. Want via ons (energie)lichaam, voelen we en ervaren we prikkels en gevoelens.

Velen van ons zijn door opgedaan trauma een deel van hun tweelingziel kwijtgeraakt en daardoor (meer) gaan dissociëren. We maken met het collectief nu de weg terug naar het terugvinden van onszelf, van onze tweelingziel en het pad van ons hart.

We richten onze aandacht nog veel naar buiten en op anderen (weg van onszelf) en staan daardoor teveel “open” voor emoties van anderen, die ons raken en die we veelal gaan “overnemen” van anderen. Terwijl gevoelens juist gevoeld willen worden, waarvoor de aandacht naar binnen nodig is (divine feminine).

We gaan dan overmatig anderen helpen met het oplossen van hun problemen en voelen ons ineens mede-verantwoordelijk voor het leven van de ander. Dit gebeurt bij veel hoog sensitieve mensen, als gevolg van dat de hersens geen filter kennen, zoals anderen dit wel hebben.

Het filter beslist voor jou wat relevant is en wat niet voor jou. Zonder filter, neem je álles over en alles in je op. Alle prikkels om je heen worden de jouwe.

TREK JE HIERVAN TERUG!

De enige remedie om je UIT de prikkels te halen, is door jezelf letterlijk UIT de prikkels te halen op het moment dat het je overprikkelt.

Zo liep ik vanochtend in de Duinen en voelde me supervermoeid. Ik kwam een buurvrouw tegen met haar hond, die een heel gesprek met me aanging in het Spaans. Ik voelde gewoon dat mijn hoofd het niet aankon, om al haar woorden en prikkels te verwerken, dus heb ik mezelf afgezonderd en gezegd dat ik even ergens ging mediteren.

Natuurlijk is het vervelend, want je wilt iemand niet teleurstellen. Helemaal hoog sensitieven hebben daar last van, omdat ze begaan zijn met de ander en de ander graag willen helpen. Maar op zo´n moment is het allerbelangrijkste dat je luistert naar wat jíj nodig hebt!

Na mijn afzondering in de natuur, voelde ik me meer opgeladen en kon ik erna weer een leuk gesprek aangaan met de buurman en zijn hond. Wanneer ik me niet uit die prikkels onttrokken zou hebben, door te luisteren naar mijn gevoel (energiesysteem dat spreekt), had ik meer en meer overprikkeld geraakt, waardoor ik alleen maar vermoeider zou thuiskomen met een korte lont!

Luister dus naar jezelf en KIES voor jezelf! Een lijn die nu in 2021 mag gaan stijgen bij de tweelingzielen: het omarmen van de Divine Feminine-kracht van compassie en het volgen van óns gevoel.

Hieronder enkele ervaringen van de Mosoq Karpay:

“De inwijding was prachtig!! Tintelingen over mijn hele lijf en heb mijn TZ gezien als Indiaan in een vorig leven. Heel mooi en bijzonder! Vanmorgen kreeg ik opeens een heftige huilbui. Daarbij voelde ik dat er bij mijn TZ ook iets aangezet was en hij opeens tot de realisatie kwam wie hij werkelijk is”. - Angie

“Voor mij voelde de inwijding soms heftig aan. Ik voelde duidelijk de werking in mijn baarmoeder. Toen de Mosoq Karpay voorbij was, werd ik plots heel misselijk. Dit heeft ongeveer een uur geduurd, verschoof naar mijn keel en is daarna verdwenen. Af en toe nog wat duizeligheid, maar ik voel me sinds de leeuwenpoort opvallend licht en vooral veel liefde. Ik voel het door me heen stromen!” - B.

De Mosoq Karpay is ieder jaar opnieuw te ondergaan, alleen op 8 augustus om 20:00 uur tijdens de opening van de Leeuwenpoort.

BEN JIJ IN SLAAP GEVALLEN?

Ik vernam van velen na de inwijding, dat zij in slaap zijn gevallen tijdens de inwijding! Weet dat dit oké is, dan had jouw lichaam en geest dit nodig. Je hebt dan alsnog "meegereisd", omdat de energietransmissie plaatsvindt in jouw onderbewustzijn. Je hoeft daar dus niet per se "bewust" voor aanwezig te zijn met je aandacht. Wanneer je in slaap valt bijvoorbeeld en op een bepaald moment ineens weer wakker wordt (of schrikt ;-)), dan ben je in een staat van "yoga nidra" geweest.

Dat is niet een staat van diepe slaap, maar een staat van "zweven tussen 2 werelden in" met je geest. Tussen de aardse dimensie en de spirit dimensie. Je was niet hier, maar ook niet daar.

Je kunt natuurlijk altijd, indien je dit wenst, de reis voor jezelf herhalen wanneer je meer uitgerust bent. Maar dan alsnog kun je in "slaap" vallen, wanneer je geest (spirit) jouw lichaam wil verlaten.

Jouw bestemming is al bepaald. Voordat jij incarneerde heb jij afspraken gemaakt met jouw Meesters. Jouw “ziel database” zit vol met zielsafspraken met andere zielen en het pad dat je hebt gevormd voor jezelf om te bewandelen. Zelfs jouw overleden dierbaren hebben al vóórdat zij kwamen te overlijden, ingestemd met het begeleiden van jou, wanneer zij hun fysieke lichaam zouden verlaten.

Wees dus niet verdrietig over hun overgaan, want zij zijn nog altijd bij je. Alleen in een andere vorm.

Ontwaken is dus een kwestie van het herinneren van de afspraken die je hebt gemaakt met andere zielen, waaronder jouw eigen tweelingziel!

Meer en meer tweelingzielen ontwaken daarom nu, omdat we de nieuwe wereld aan het vormen zijn. Een wereld waarin het licht meer prominent aanwezig is en de liefde uitstijgt, boven de negatieve energie.

Alleen welke richting wij opgaan, is altijd aan jullie zelf. Jullie hebben als mensen vrije wil gekregen, wat betekent dat je zélf een keuze hebt voor het pad dat je wilt bewandelen.

Weet dat alleen jouw Hogere Pad leidt naar de hereniging met jouw tweelingziel. Alleen de rode weg, zal jullie in hartsverbinding met elkaar brengen. Welke verbinding zich in de aardse dimensie zal manifesteren, wanneer jullie daar klaar voor zijn.

Blijf je pad bewandelen, ontwaak en herinner je wie je bent.

Hang je niet op aan het resultaat, maar beleef de reis. Ook de diepe dalen. Juist de diepe dalen laten het licht in jou herrijzen! En daar kan ik helemaal over mee praten, met alle trauma verwerking die ik het jaar 2020 en 2021 heb gedaan. Ik ben regelrecht mijn pijn in de ogen aan gaan kijken, want dit is de enige manier om eroverheen te kunnen komen. Of eigenlijk meer dóórheen. Je moet het voelen. Pas dan kunnen we de diepere verlangens voelen die daaronder schuil gaan.

Een slotboodschap van de Native Americanos is dat het voor ons allemaal nodig is om veel meer water te gaan drinken! Water zuivert en heelt en opent onze keelchakra. Ons bloed stroomt en heeft water nodig. Afvalstoffen kunnen ons lichaam alleen verlaten met voldoende water en plassen.

DRINK DRINK DRINK! Zodat jouw emoties beter kunnen flowen!

Liefs,

Avalon Sjamaan

& White Eagle


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed voor het versterken van de verbinding tussen jou en jouw tweelingziel in spirit.

Lid worden van de maanbrief kan hier.