Het Dagboek van een Sjamaan “het wordt alleen maar beter”

d2391d923cjpg

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 30 augustus 2020 ♡

“Het wordt alleen maar beter”

Met lichtelijke tegenzin ging ik gisteren toch naar het strand. Ik was weer aan het nadenken over hoe “ver” het was, door de Duinen heenlopen.. ook weer terug.. ik ben moe.. ik blijf liever om het huis..

Maar daar word ik helemaal niet gelukkig van. En het is ook niet voldoende om mijn energieveld op te schonen en mijn hoofd leeg te maken. Ik heb écht (en wij allemaal!) water nodig om mezelf te reinigen en hucha (zware energie) los te laten uit mijn aura, zodat mijn emoties weer kunnen flowen en ik andermans energie verwijder uit mijn energieveld.

Na flink wat getwijfel en 3 keer heen en weer gelopen te zijn, zijn we toch naar het strand gegaan! Ik zag Guapa naar me kijken zo van: “sjeeee mam! Wat wil je nou?!”.

Wat een zegen dat ik toch naar mijn gevoel heb geluisterd, want toen ik eenmaal in de Duinen liep kreeg ik me toch weer een hoop inzichten door! WAUW! (Daar istie weeeeer! Ik houd van dat woord!!).

IK GA GEWOON SJAMANISTISCHE RETREATS ON THE ROAD ORGANISEREN!!!!! TRANSFORMATIEREIZEN!!! Mét mijn tweelingziel!!!

WAUWWAUWWAUW!!!

Ik heb al een hele tijd in mijn hoofd het beeld (de visie), van een bus of camper, waarin ik met mijn gezin reis, waar mensen naartoe kunnen komen voor een retreat. Ik heb dit ooit een keer gezien bij iemand die telkens op een andere locatie was en dat vond ik zó gaaf!

Ik wist al wel dat ik komend jaar weer ga reizen en ook in een bus ga wonen en daarmee ga reizen, zodat Guapa en tegen die tijd ook een zusje of broertje, mee kunnen in de bus, maar dat ik ging reizen om spirituele krachtplekken te bezoeken om er óók een retreat / transformatiereis te organiseren wist ik niet!!! Wat gaaaaaaf! Wat een droom die uitkomt!!

Één van de bestemmingen waar ik volgend jaar heenga is Avalon, in Glastonbury. Hoe kan het ook anders ;-) Een andere bestemming is Santiago de Compostela, voor de prachtige wandelroutes, nog weer een andere bestemming is Ibiza en ik kreeg Portugal nog door met Sintra, alsook Valencia in Spanje! El Hierro op de Canarische eilanden en natuurlijk Fuerteventura waar ik woon. En Peru staat ook op de lijst om een transformatie reis heen te organiseren, maar dat is voor later! WAUW! Het lijkt me wel wat veel spirit.. dus de locaties mag ik loslaten en laten ontstaan wanneer het moment daar is volgend jaar. Ik zag vanzelf weten in het moment, waar ik naartoe mag gaan met de bus! Én mijn tweelingziel! Want ik weet zeker dat hij tegen die tijd gereed is om het samen te gaan doen. In liefde, mét romantiek.

Dus komend jaar mag ik eerst alle locaties zelf bezoeken, om er het jaar erna Sjamanistische transformatiereizen te kunnen gaan organiseren!! Waar we onze Mesa (medicijnbundel) verder zullen opbouwen en versterken in kracht (het portaal naar communicatie met de Apus, de heilige berg spirits van Peru).

Wat een Mesa is en hoe dat werkt, leer je van mij allemaal in het Vind jouw Spirit-programma dat 2 x per jaar aanvangt om de Sjamaan in jou te helpen ontwaken (info www.vindjouwspiritacademie.nl).

Vandaag was echt een dag vol met hart opening! Ik trek al een tijdje voor mezelf de engelenkaart met “open je hart en je hoofd voor je omgeving”, ik heb namelijk een telkens terugkerend “onveiligheidsgevoel”, dat ik de verbinding met mezelf ga verliezen, zodra ik onder de mensen ben. Voorheen heb ik zoveel opgezogen aan energie van anderen, wat mijn eigen gevoel (kanaal) helemaal blokkeerde, dus houd ik gesprekken vaak kort, vanuit de angst voor overprikkeling en om mezelf kwijt te raken.

De gehele reden waarom mijn tweelingziel mij op dit moment op afstand houdt. De relatie met mij is geheel anders dan wat hij gewend is. Hij weet diep van binnen dat dit het is, dus wanneer hij volmondig “JA!” tegen zijn missie als Sjamaan zou zeggen, weet hij ook dat daar een romantische relatie met mij uit voort zal komen, alsook zijn terugkeer naar het eiland.

Er zit bij hem nog zoveel angst vast in zijn “man-zijn”. Want hij heeft helemaal geen emotionele stabiliteit, maar ook geen enkele financiële stabiliteit. Het partner worden van een burgerrestaurant is daar een gooi naar, maar echte stabiliteit komt van binnen. Omdat hij dat binnenin zichzelf niet heeft, blijft zijn buitenwereld ook onstabiel en dat zal zo blijven voor hem, totdat hij de antwoorden binnenin zichzelf gaat zoeken en zijn stabiliteit en te bewandelen pad daarvandaan zal gaan halen.

Ik zat vandaag lekker even op een terrasje te kletsen met de buren hier. Ik ging zitten, wat voor mij al een drempel over was, maar drinken bestellen deed ik dan weer niet haha. Dan kon ik tijdig vluchten indien de energie negatief zou worden, HA! Wat het ook werd, dus stond ik op en ging ik. Maar de bedoeling is natuurlijk dat ik mezelf hiertegen weet te weren. Dát is de verbinding met onze eigen kern. Mezelf niet energetisch naar beneden laten halen in frequentie door mee te gaan praten met de ander.

Ik moet zeggen dat dit aardig lukte vandaag! Dit is echt de Volle Maan in Vissen-energie: het staande houden van je Ware Zelf in dergelijke situaties. Want Vissen zijn hele instabiele sterrenbeelden. De emoties van Vissen flowen alle kanten op en die hebben ze vaak niet goed onder controle, waardoor er nog vaak naar de buitenwereld wordt gegrepen om zich beter te voelen.

Ik kreeg trouwens op het terras echt een fantastisch inzicht van Spirit, wat me weer hielp om beter los te laten! Ik heb de wens om een 2e hond te adopteren en bedacht me de hele tijd dat ik een meisje wil, jonger dan Guapa. Met de vrouw met wie ik sprak vandaag op het terras (The Snooty Fox heet het: krachtdier Vos en dus was ik aan het observeren wat de kracht is van Vos!), hadden we het over onze honden. Ze vertelde toen een verhaal, waarvan ik wist dat Spirit door haar heen tot mij sprak! Ze vertelde me het verhaal over hoe ze haar hond ontmoet had en hij haar had uitgekozen. Dat ze zei tegen de vrouw die haar de hond aanraadde, dat ze geen mannetje wilde. Toch ging ze kijken naar de hond (ze ging op haar gevoel af) en het was een instant klik!

Ik wíst dat dit voor mij bedoeld was om te horen en dat Spirit hiermee zei: laat het idee los van dat het een mannetje of vrouwtje móet zijn. De juiste hond zal op jouw pad komen en het zal een klik zijn met Guapa en jullie gezin. VERTROUW DAAROP.

Dit soort boodschappen helpen me om los te laten, waardoor ik energetisch meer ruimte creëer voor een hogere energiefrequentie. Want wanneer ik geen zorgen meer heb, of minder zorgen, vibreer ik hoger en trek ik meer liefde aan. Deze boodschappen worden alleen door velen uit het collectief nog niet als een boodschap van Spirit gezien. Dit is ons ego-patroon wat het vaak beter denkt te weten. Open je hoofd en je hart voor anderen!

Ook door het towermoment met mijn tweelingziel (zie de blog van 29 augustus) heb ik meer ruimte kunnen maken voor mijn Ware Zelf, ik ben me er daardoor nu super bewust van wanneer ik de verbinding met mijn kern verlies. Dat betekent dat ik door zijn gang van zaken, zelf meer ruimte heb gecreëerd voor míjn Ware Zelf. Op de 1 of andere manier was ik onbewust toch op hem aan het wachten totdat hij zou terugkeren naar het eiland, als bevestiging dat ik goed genoeg zou zijn, maar ook de juiste stappen zou hebben genomen op mijn pad.

Zo werkt manifesteren niet. Manifesteren werkt vanuit dat jij je goed VOELT en daarmee verbinding maakt, met jouw kern, je buikgebied. Alleen is dat nog bij velen van ons flink geblokkeerd, waardoor we niet goed verbinding maken en onszelf nog vaak verliezen in de gang van zaken in de buitenwereld of energetische aanvallen van negatieve mensen en situaties.

Ik merk ook dat mijn twijfel zo goed als geëlimineerd is. Ik kon soms uren in de supermarkt ronddolen, omdat ik steeds geen keuzes kon maken en afgeleid werd. Maar vandaag was ik er na 10 hele minuten alweer uit!! WOOHOO!!

Rond 16:30 uur ging ik aan tafel zitten om mijn ceremonie te doen. Mijn oma kwam toen direct tot me en zei dat ze het jammer vond dat ik niet eerder al contact met hen maakte. Daar kreeg ik wel even tranen van in mijn ogen, want het was weer zo waar. Ik wil het zó graag, meer contact maken, maar ik vergeet het.

Ik ga helemaal op en mee in de buitenwereld, waardoor ik nog veel met mijn aandacht in 3-D ben en minder in 5-D. Pas wanneer ik deze balans heb rechtgetrokken, trek ik mijn tweelingziel weer terug aan op mijn pad en dit keer ook in een romantische relatie en het samen starten van onze gezamenlijke missie. Dit jaar nog!!

Ik zat vanmiddag wel in de bloedhitte in de Duinen hier om te mediteren en mijn gedachten en visualisatie naar mijn tweelingziel te sturen. Ik at ervoor een appel en toen kwamen er allemaal eekhoorntjes naar me toe! Die zijn hier echt totaal niet schuw en sommigen kropen zelfs op mijn been om bijna de appel uit mijn mond te stelen!!

De Spirit van Eekhoorn bracht me de boodschap om in mezelf te geloven, door de verbinding te maken met mijn kern, met mijn Spirit. Dat kan ik alleen maar, wanneer ik IN mijn lichaam aanwezig ben en nog al te vaak zweef ik ergens daarbuiten, met mijn aandacht bij anderen en in mijn hoofd met wat er allemaal nog moet gebeuren.

Wanneer ik verbonden ben met mijn kern, mijn buik, ervaar ik geen stress. Ik ervaar geluk (olifant). Ik vertrouw en geloof dat er overal al overvloed is, wanneer ik mijn ogen daarvoor open. Maar ook dat het goed voelt om hier en nu te zijn met mijn aandacht, vertrouwende dat in de toekomst aan mij zal verschijnen (in december ingevolge het Inca medicijnwiel), wat God voor mij gepland heeft. En dat is prachtig. Het is fantastisch. Ik heb het gezien, gevisualiseerd, ik heb het gehoord, gevoeld en kan het zelfs bijna ruiken zo dichtbij is het.

En zolang ik het niet kan zien, kan ik niks anders dan geloven en voortgaan zoals ik ga, in het volle vertrouwen dat op mijn pad zal komen zoals bestemd is voor mij, zolang ik het commitment aan mijn Hogere Zelf blijf geven. Aan mijn pad als Sjamaan. Waar dat dan ook naartoe moge gaan!

Vertrouw jij? Geloof jij? Sta jij open voor boodschappen via anderen hun kanaal? Toets je dit aan je eigen gevoel, of laat jij je gemakkelijk overhalen en meeslepen in adviezen of het verhaal van de ander?

Versterk jouw kern! Vind jouw Spirit!

Liefs,
Avalon


WOMB BLESSING · Volle Maan in Vissen 2 september 2020

Verenig de man en vrouw in jou en verenig daarmee met jouw tweelingziel in harmonie in jouw buitenwereld. Eenheid van binnen, betekent eenheid van buiten! Verbind je weer met je buikgebied en leer keuzes maken van binnenuit en daarmee ook te manifesteren vanuit jullie hogere plan en niet vanuit jouw ego-patronen en jouw eigen denken.

De Womb blessing bestellen doe je hier.

Om 20:00 uur zetten we allemaal tegelijkertijd de audio reis aan.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Je inschrijven voor de Maanbrief om iedere Volle en Nieuwe Maan de ontwikkelingen voor tweelingzielen, inclusief het Maangebed en mijn aanbod voor tweelingzielen te ontvangen, kan hier.