Het Dagboek van een Sjamaan: Herfst Equinox: “manifestaties worden zichtbaar”

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 22 september 2020 ♡

“De intrede van de Herfst: Herfst Equinox”

Vandaag om 13:31 uur heeft de Herfst haar intrede gedaan in de natuur. Dat betekent dat we op het Medicijnwiel “doordraaien” naar de windrichting van het Westen en dat is de windrichting van het doorbreken van onze familiekarma.

De zaden die we afgelopen winter hebben geplant, zijn in de lente gegroeid en deze zomer tot bloei gekomen en zullen nu de herfst is ingetreden, klaar zijn voor de oogst. Míts jij de juiste zaden water hebt gegeven!

Wanneer jouw aandacht vooral bij andere zaken in jouw buitenwereld is geweest, dan bij jouzelf en jouw eigen helingsproces, kan het zijn dat jouw zaden die je graag had zien groeien, bloeien en oogsten, niet tot rijping zijn gekomen om te worden geoogst. Simpelweg omdat ze niet voldoende water hebben gekregen tijdens het manifestatieproces. Zo gaat dat met de natuur ook. Wanneer het niet regent droogt de natuur uit en sterft het af. Wanneer jij jouw zaden niet voldoende water hebt gegeven, zal er geen oogst zijn.

De herfst equinox kenmerkt een omslagpunt in de natuur. De dag en nacht zijn op deze dag gelijk aan elkaar. Het donker en het licht is gelijk aan elkaar. Dat wil zeggen dat de Masculine én Feminine energie op deze dag gelijk zijn aan elkaar en vanaf dit moment weer samen zullen gaan werken.

De herfst periode in het Westen op het medicijnwiel is de windrichting van totemdier Chocachinchi en moeder Beer en staat gelijk aan de “afnemende maan”. Dit is de maan waarin de energie afneemt en onze buitenwereld zal meeveranderen met onze binnenwereld. Onze buitenwereld vertegenwoordigt de Masculine energie en onze binnenwereld de Feminine. Wanneer zij dus weer gaan samenwerken, verandert onze buitenwereld mee conform onze geheelde binnenwereld. Op deze manier kun jij dus ACTIEF innerlijk werk verrichten en daarmee het manifestatieproces beïnvloeden.

De herfst is een periode waarin we terugkeren naar meer rust: de feminine energie. We trekken ons meer naar binnen dan dat we in de zomertijd hebben gedaan. De zomertijd is een periode van actie ondernemen en daarmee een periode van alleen de Masculine energie.

De herfst equinox is een goede dag om je energie dus meer naar binnen te trekken dan naar buiten te richten. Schrijven is daar een goede manier voor, maar ook lezen, mediteren of een healing ondergaan. Deze lijn mag je gedurende de gehele herfst voortzetten, tot aan de winterperiode waarin we geheel onze energie naar binnen mogen trekken en in rust modus zullen gaan.

In jouw buitenwereld kun jij ook met jouw tweelingziel veranderingen verwachten. Want de Masculine en Feminine energie in jou gaan meer samenwerken, wat betekent dat je dit terug zult zien in jouw buitenwereld in een betere samenwerking met jouw tweelingziel. Hoe dit zich zal ontvouwen voor jullie hangt geheel af van het “level” van heling en afpellen in jouw diepere lagen.

Niet alleen maar met jouw tweelingziel kunnen wensen uit gaan komen, maar ook op het gebied van je andere wensen kunnen je manifestaties zichtbaar gaan worden in je buitenwereld.

Zo gebeurden er echt totaaaaaal allemaal onverwachtse dingen in mijn leven de afgelopen dagen!!

Ik ben eerst door hele pittige energie heengegaan. Wie mij volgen op social media hebben op Instagram mogelijk een post voorbij zien komen dat ik echt even flink door veel angsten heenging.

Ik probeer mezelf dan zoveel mogelijk de ruimte te geven door het rustig aan te doen en mezelf zoveel mogelijk terug te trekken van mensen waardoor ik overprikkeld kan raken. Dit zijn dagen voor mij, waarop ik niet goed in verbinding sta met mijn gevoel en het “allemaal even niet meer weet”. Waar ik een dag ervoor nog zó zeker van mijn zaak kan zijn, kan dat geheel omslaan wanneer ik me weer verlies in mijn ratelende gedachten. Dat herken je vast wel. Vol motivatie en energie en ineens POEF.. weg..

Er kwamen vooral veel angsten bij me omhoog om mijn hart en hoofd te openen voor anderen. Ik had afspraken gemaakt met vriendinnen, maar ineens sloeg de paniek weer toe bij me en wilde ik alles afzeggen en mezelf terugtrekken. Deze angst voor overprikkeling en het “vermengen” van mijn energie met dat van de ander, waardoor ik mijn eigen verbinding met spirit kwijtraak en mezelf niet meer kan aanvoelen en horen, heb ik de ruimte gegeven door mijn afspraken af te zeggen, alweer... Want dit patroon gaat al even zo van voor naar achter.

Het afzeggen van mijn afspraken gaf me het groene licht. Ik zei daarmee tegen mezelf: “lieve Avalon, het is oké. Vergeef jezelf. Als het niet goed voelt nu, dan is het nog te vroeg om de wereld weer in te gaan”. Dus dat deed ik, wat echt een ontzettend GROTE brok aan hucha (zware energie) bij me heeft verwijderd. Ik liet los en stond mezelf toe om mezelf terug te trekken en veilig te mogen voelen op die manier, in plaats van dat ik mezelf ertoe dwong om de buitenwereld in te gaan.

Mijn gidsen zeiden: “je bent in je initiatie als Sjamaan en aan het einde van je sjamanistische dood en wedergeboorte gekomen. Neem de tijd en maak je initiatie af”. Mijn initiatie eindigt met de maand september. De maand van het LOSLATEN, met het getal “9” van afronding. De gehele maand doe ik het dus nog rustig aan, totdat ik aangekomen ben bij het getal “10” van de maand oktober, welke Supermaand van het oogsten, aanvangt met de Volle Oogstmaan op 1 oktober!! Een krachtig NIEUW BEGIN voor mijzelf en tussen mij en mijn tweelingziel! 1-10 = mastergetal 11 = 2 = samenwerking en het getal 1 kenmerkt een nieuwe frisse start, met het getal 0 erbij als “zero point”. ALLES IS MOGELIJK! Geloof in jouw Hogere Visie!!

Tijdens deze Volle Oogstmaan vindt de eerste LIVE Masterclass voor tweelingzielen plaats, inclusief mogelijkheid tot vragen stellen (Q&A) over jouw proces én een sjamanistische reis waarin ik hucha zal gaan wegnemen uit jouw baarmoedergebied, middels sjamanistische extractie en womb healing. Ik vervang dit voor Sami, wat helende lichte energie betekent bij de Q´ero Indianen.

Diezelfde avond kreeg ik een test voor mijn blind vertrouwen. Ik liep met Guapa ons avond rondje en hoorde toen dat ik naar het medicijnwiel moest gaan. Dat lag in de Duinen verderop, waar ik het voor de Donkere en Nieuwe Maan-ceremonies had gelegd. Maar dat was best even de Duinen in... en het was donker!

Dat niet alleen.. maar ik hoorde ook nog eens dat ik Guapa van de riem af moest laten. Sjeeeeee! Dat vond ik echt totáál niet fijn! Maar ik wist dat dit mijn laatste beproeving was voor mijn initiatie. Want “Sjamaan-zijn” is het vertrouwen op je gevoel, op de verbinding die je van binnen met Spirit maakt. Dat betekent dat ik dus niets hoef te zien, om te weten dat het goed zit. Wat een spiegel is naar mijn buitenwereld. Ik hoef geen “resultaat” te zien, om te (helder) weten dat het goed zit tussen mij en mijn tweelingziel en met al mijn andere wensen en verlangens.

Ik liep de Duinen in en liet Guapa van de riem. Ze begon een spoor na te jagen en van hot naar her te rennen. Er zijn konijnen in de Duinen, dus ik werd bang dat ze weg zou rennen en raakte in paniek. Ik was de verbinding met mezelf al kwijt in de eerste minuut!! Ik trok dit niet zo hoor.. dus ik riep haar, deed haar aan de riem en besloot de Duinen uit te gaan. Ik moest huilen. Ik had gefaald, maar dat was dan maar zo! Toch voelde ik heel sterk: “Nee Avalon, je kan dit!”. Dus ik raapte mijn ballen bij elkaar ;-) en ging terug de Duinen in. Ik haalde eerst diep adem om de verbinding met mezelf te vinden en liet toen Guapa van de riem.

In een rechte lijn liep ik door de Duinen heen op mijn doel af: het medicijnwiel. Guapa verdween soms uit mijn zicht, maar ik voelde. Ik liep, ik haalde adem en ik voelde. Ik “zag” in het donker, doordat ik mijn innerlijke kompas gebruikte (de kracht van Raaf die ons helpt te bewegen tussen de 3 werelden). Toen ik bij het medicijnwiel was aangekomen nam ik plaats bij het Zuiden. De plek van het loslaten. Ik had mijn angst losgelaten en had gekozen voor blind vertrouwen en de begeleiding van Spirit. Ik had gekozen voor mijn Ware Zelf! En Guapa was er net zo content mee, want die kwam rustig naast me zitten. Ik bad tot de voorouders en sprak mijn dankbaarheid uit voor deze beproeving en begeleiding daarbij. Op hun beurt bedankten zij mij voor mijn opoffering en overgave aan mijn Hogere Plan en mijn harde werken en inzet.

Ik zeg “opoffering”, omdat we vrijelijk onze vrije wil dienen op te geven om ons pad als Sjamaan te kunnen bewandelen. Ons pad als tweelingziel. Willen we samenkomen met onze tweelingziel in onze buitenwereld, dienen we de Masculine en Feminine energie binnenin ons te verenigen en dat doen we door overgave aan onze innerlijke leiding en manifestatie van ons Hogere Plan hier op aarde.

Door deze beproeving liet ik zóveel hucha (zware energie) los, wauw! Ik had dit in beginsel zelf niet door, totdat ineens, écht “ineens”, al mijn manifestaties verschenen in mijn buitenwereld!

Het begon afgelopen zondag met dat ik de bus tegenkwam die ik wilde hebben! En wat een goede solide bus is het en helemaal gestript van binnen, zodat de bus al klaar is om een geheel nieuwe inrichting te gaan krijgen!! YES!! Mijn droom!!

Vandaag sprak ik een vriendin en die zei me dat ze een mogelijk zusje voor Guapa had! Wauw! Droom nummer 2!! Na het zien van de hond wist ik direct dat dit was waar ik om gevraagd had! Een Bardino meisje! En wat een ideale situatie heeft Spirit voor gezorgd, nu de hond in een pleeggezin momenteel is, bij de vriend van mijn vriendin!! Guapa kent al die honden! Dus dat betekent dat ze merkt elkaar kennis kunnen maken op een laagdrempelige speelse manier, zodat ze elkaar eerst beter kunnen leren kennen voordat ze bij ons komt wonen in de bus op 1 december, wanneer we definitief over zullen gaan naar VAN LIFE!

En als klapper op de vuurpijl!!! Ik stuurde mijn tweelingziel een foto van de sunset hier met daarvoor een bus, aan het strand. Zijn bus, precies de bus die hij heeft in Frankrijk. Zo mooi hoe Spirit me telkens weer zegt: “hij komt terug, kijk maar, daar staat zijn bus, beeld het je maar in!”. Dank Spirit voor deze “herinnering” van en voor hem van zijn verblijf op het eiland, de plek van zijn thuis.

Als reactie op de foto stuurde hij me een fantastisch bericht. Hij zei me dat hij eindelijk begreep wat ik hem al die tijd probeerde duidelijk te maken: dat hij alleen moest zijn omdat hij anders de verbinding met zichzelf niet zou kunnen vinden, met zijn gidsen en zijn “Sjamaan-zijn”. Ik zei hem meerdere keren dat geen enkele opleiding daaraan kon bijdragen als hij niet alleen kan zijn en de hogere leiding kan toelaten.

Dus nu gaat hij alleen in de Alpen wonen met zijn bus! WAUW! Deze visie heb ik maanden geleden al voor hem doorgekregen. Ik zei hem toen: “waarom kom je niet terug naar Fuerteventura in oktober en ga je in je bus wonen om je energie op te schonen en je te verbinden?”. Hij gaf toen aan zichzelf niet klaar te voelen voor terugkeer naar Fuerteventura. Wat hij ook niet was, want ook ik was nog niet klaar voor zijn terugkomst.

Deze visie ben ik naar hem uit blijven zenden. Ik wist dat dit het juiste zaadje was wat ik aandacht moest geven in de vorm van een gedachte. Dit heeft hij dus opgepikt. De gedachte is goed doorgekomen nu en ontvangen door hem. Zijn kruinchakra is zich aan het openen (de verbinding met de Kosmos, waardoor mijn gedachte bij hem kan aankomen).

Meer dan verheugd was ik met dit bericht, want het betekent dat hij zich zal gaan verbinden met de Spirit wereld. Zijn intuïtie zal daardoor sterker raken, waardoor hij de stem van zijn gidsen beter kan horen. Hij zal daardoor stappen gaan ondernemen op zijn ware pad, wat betekent dat hij terug zal keren naar het eiland deze herfst!

Hij is dus in OVERGAVE gegaan aan zijn gevoel. Hij zei me: na heel wat jaren doorgegaan te zijn en in beweging te zijn geweest, breekt er nu voor mij een hele nieuwe periode aan hiermee, wat me verheugd.

WAUW! Zolang heeft hij me gezegd dat hij angst had om naar binnen te keren en met zichzelf te zijn. Dus het loslaten van MIJN angst wat ik deed, door mezelf toe te staan mijn initiatie af te maken en daarvoor alleen en met mezelf te zijn, heeft doorgewerkt in zíjn energie waardoor hij zíjn angst ook heeft losgelaten van het alleen-zijn. Van zíjn “Sjamaan-zijn”! Ons gezamenlijke pad!

Ik kan er gerust een hele roman over schrijven haha.. en ga dat ook doen in de nabije toekomst!!

Doordat hij zich gaat afzonderen en meer naar binnen gaat keren - geheel in overeenstemming met de aanvang van de herfst - zal hij zijn Feminine energie meer gaan toelaten. De energie van rust, compassie en vriendelijkheid en daarmee zijn Feminine in zijn buitenwereld: MOI! Want ik ben onlosmakelijk verbonden aan zijn Hogere Plan en dat weet hij.

Dus met zoveel woorden zegt hij eigenlijk: “ik ben mezelf aan het gereed maken om terug naar huis te keren en daarmee ook naar jou. Maar om een commitment naar jou te kunnen maken, dien ik die eerst naar mezelf te maken zodat ik kan weten wat ík nodig heb en ík wil in dit leven. Zodat ik durf te voelen. Onze verbinding kan namelijk alleen ontstaan vanuit gevoel en dat heb ik al die tijd geblokkeerd vanuit angst om kwetsbaar te zijn. Ik ga nu op zoek naar de verbinding met mezelf, daardoor verlies ik mijzelf niet meer in jou en bewandel ik mijn eigen pad, aan jouw zijde. Wacht op mij Mijn Liefste, want ik zal echt terugkeren. Maar niet eerder dan dat ik me daar klaver voor voel”.

Dit zijn de ware gedachten van mijn tweelingziel, die zijn Spirit uitzendt naar mij en die me de kracht geven om door te gaan op mijn pad. Geloof dus in jouw innerlijk weten en helder horen lieve tweelingziel!

Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren wanneer hij ziet dat ik een “familie bus” heb gekocht en mijn project van het maken van de bus ga beginnen! Onze gezamenlijke bus.

Ik heb hem namelijk even geleden deze zomer verteld, dat we bestemd zijn om samen met de bus te gaan reizen. Ik weet dat zijn grote droom is om naar spirituele plekken te reizen, alsook dat hij gemaakt is voor het leven in een bus. Wat hij ook al een hele tijd doet, reizend door Frankrijk heen zonder vaste woon- of verblijfplaats. Het kan dus niet anders dan dat de bus hem zal prikkelen om actie te gaan ondernemen richting mij.

Hij zei me een aantal weken geleden: “ik zie je snel”. Ik antwoordde hem: “wanneer ik de bus heb en Spirit mij klaar vindt om te gaan reizen voor onze gezamenlijke missie als Alto Mesayoq (schoonmaken van kracht lijnen op spirituele plekken), dan zal ik het eiland gaan verlaten. Per 1 december woon ik in mijn bus”, zei ik hem, nog voordat ik de bus gekocht had. Zo sterk is mijn helder weten en vertrouwen in mijn Hogere Plan en visie. Ik antwoordde hem als laatste: “dus ik zie je snel, of niet”.

TO BE CONTINUED!!

Ps. Vinden jullie het ook zo spannend?!

Liefs,

Avalon