Het Dagboek van een Sjamaan: “en zo ging alles weer geheel anders dan verwacht!”

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 27 september 2020 ♡

“En zo gaat alles ineens weer geheel anders als dat ik verwachtte”

Dan denk je “het” te weten. Ja, zo werkt het! Deze bus heb ik zelf aangetrokken en DIT IS ´EM! Totdat Spirit zegt: “nee, dit is niet jouw bus...”.

Degenen die mijn dagboekverhalen volgen, hebben in mijn laatste verhaal van 22 september, kunnen lezen dat ik er helemaal van overtuigd was dat ik mijn bus had gemanifesteerd en zelfs een mogelijk zusje voor Guapa (mijn hond), want ik wil supergraag een tweede hond adopteren.

Ik ben nogal vaak van gedachten veranderd, omdat ik me steeds liet leiden door wat de energie míj bracht, in plaats van dat ík actief de energie bewoog naar wat ík wilde. Een tijdlang dacht ik dat een Volkswagen T3 mijn droombus was en dat ik zó´n bus wilde. Ik kon daar op zich wel in wonen... het was wel wat klein.. er zat geen douche in.. niet echt een goede wc.. maar meer mensen woonden erin, dus kon ik dat ook vast wel.

Ik liet me leiden door: “als dit het zou zijn, zou ik daar genoegen mee nemen”. HO WACHT EVEN. Zo werkt het dus TOTAAL niet in het aardse leven! Want de mogelijkheden zijn ONEINDIG. Wij zijn als Spirits ONSTERFELIJK en kunnen creëren wat wij willen in overeenstemming met de Goddelijke wil, dus HOEZO zou ik dan genoegen nemen met een klein beetje ruimte, terwijl ik ook een grotere bus kan manifesteren?!

Dus oké, dat was stap 1. Ik ging een grotere bus aantrekken om daar mijn huis van te laten bouwen. Ik had zelf in gedachten dat een bedrijfsbus daar een goede optie voor zou zijn, want die zijn al leeg van binnen. Dus toen ik er één tegenkwam die te koop stond rationaliseerde ik: 1+1 = 2: DIT IS ´EM!

Maar de bus had geen ramen en geen ventilatie.. en eigenlijk ook wel heel erg veel kilometers met 454.000 op de teller.. (terwijl de beste man zei: 12.000km!). Mijn gevoel zei dus eigenlijk al tegen me: “nee Avalon, dit is niet zó´n goed idee”. Maar ik wilde het zoooo graag. En de monteur die ik had meegebracht (dat dan weer wel!) zei dat de bus verder in goede staat was. Dus dit was dan toch mijn bus gewoon? Alles klopte toch met waar ik om gevraagd had?

Dus ik startte het proces bij de Gestoria om de bus op mijn naam te laten zetten..

De volgende ochtend ontmoette ik in samenspraak met een vriendin van mij, een mogelijke adoptie hond als zusje voor Guapa. En wauw! Wat was het een match! Direct waren die 2 de beste vriendinnetjes en speelden ze met elkaar. Oké.. Spirit had me dus ook al mijn 2e hond gebracht!! Wauwie!! De hond was in foster bij de vriend van een goede vriendin van mij, dus de komende 2 maanden konden we dan supergoed kennis maken met elkaar en de honden aan elkaar laten wennen! Wat een ideaal plaatje heeft Spirit voor gezorgd daarmee!

Totdat de eigenaresse van de adoptie organisatie een dikke keiharde “NEE!” zei op mijn verzoek. Dit dient enige toelichting..

Een tijdje terug heb ik een andere hond ontmoet om te matchen met Guapa. Wist ik veel van wat goed was voor Guapa en voor ons gezin op dat moment.. Ik probeerde uit en de hond bleek het na een paar ontmoetingen toch niet te zijn. Ik had in de tussentijd ook het broertje van Guapa weer gezien, Cartuccio (inktpatroon in het Spaans, hoe hilarisch). “Wauw jaaaaa!!”, dacht ik. Het wordt het broertje van Guapa die we gaan adopteren!! Ik wist het zeker! Dit was een boodschap van Spirit!

Dus dat gaf ik onder andere door aan de mevrouw van de adoptie service, dat “Spirit me had laten zien dat het broertje van Guapa bij ons in huis zou komen”. Deze opmerking was natuurlijk TOTAAL niet geaard. Dit was geheel mijn eigen verbeelding, zonder enige realiteitszin, want het broertje van Guapa woont gewoon in een fijn gezin al. Dat wil niet zeggen dat dingen niet kunnen veranderen in de toekomst, maar achteraf gezien was ik toen gewoon totaal niet geaard en leefde ik alleen in mijn eigen droomwereld.

De adoptie mevrouw, of eigenlijk kan ik beter zeggen “bitch”, want was was ze oordelend naar mij en super onaardig. Mijn innerlijke kind dook helemaal ineen. Want zij ging écht niet haar perfecte hond aan mij geven, wanneer ik me laat leiden door wat een of andere geest om mij heen me vertelt, was haar antwoord naar mij. Wauw.. oké dat deed even ontzettend pijn, want ze oordeelde ontzettend over hoe ik mijn leven leidt en op een hele nasty manier stak ze me.

Met mijn Maanteken Schorpioen stak ik haar terug en zei ik haar dat het beter zou zijn wanneer honden een eigen stem zouden hebben, dan konden ze ten minste zelf kiezen bij wie ze wilden wonen!

Mijn opmerking was dan alsnog vrij zachtaardig ten opzichte van die van haar haha.

Het kwam er in ieder geval op neer dat ze niet gelooft in de Spirit wereld. En dat bleek ook wel aan alle hatelijke opmerkingen die ze verspreidt op haar facebook, naar iedereen. Alleen maar zwaarte. Maar toch trok ik het me persoonlijk aan. Ik weet ook niet wat ik nou erger vond.. dat de hond niet voor ons gezin was, of dat zij niet geloofde!

In ieder geval zei Spirit dus heel duidelijk: “NEE!”. En zei dat via haar. Wat ik vervolgens niet accepteerde door haar alsnog in de buitenwereld te proberen bewegen om de hond wel aan mij te geven. Hierdoor vertrouwde ik dus niet op Spirit dat dit gewoon NIET het plan was nu.

En zo ook met de bus.. Ik kreeg een terugkoppeling van de Gestoria dat de beste man de douane kosten niet had betaald en ze de bus daarom niet op mijn naam konden zetten. Toen ik dat terugkoppelde aan de man, gaf hij aan dat hij het ging regelen, maar dan wel die kosten aan mij ging doorbelasten in de prijs.

Jeetje... hoe iets van “JA DIT IS HET!”, ineens compleet kan gaan naar: “NEE, DIT VOELT NIET GOED!”. Dus zegde ik de bus maar weer af. En nu zijn we weer terug op het nulpunt!

Ik kreeg ondertussen van Spirit het inzicht dat ik weer mijn oude cyclus aan het herhalen was. Mijn familiekarma. Ik wilde te snel. Ik luisterde niet naar Spirit. Ik had geen geduld om te wachten op het volledig zijn van alle inzichten. En dat klopte..

Mars staat in retrograde tot 14 november a.s wat betekent dat het op dit moment géén goed idee is om zulke grote investeringen te doen! En dat wist ik!! Daarnaast is Mars in retrograde hét moment om te gaan kijken naar je impulsiviteit, wat voor mij nog eens extra opgaat.

Toen ik geboren werd stond Mars namelijk in Ram en dat betekent een flinke lading aan vuur, want Mars is de planeet van de oorlog en strijd en actie en Ram is met het element vuur een Masculine-sterrenbeeld en ook een actie ondernemer! Ik ben ook nog eens als Waterman een luchtelement, wat ook een Masculine-energie is. Dus deze combinatie bij elkaar zorgt er bij mij voor dat ieder idee wat bij me wordt ingegeven, dan wel in me opkomt, direct tot uitvoering komt.

Maar dit is een flink gebrek aan vrouwelijke energie. De energie van aarde en water. Mijn emoties zitten vaak volledig vast in mijn lichaam en ik ben totaal niet geaard, waardoor ik de realiteitszin kwijtraak: het leven hier op aarde als mens.

Als mensen hebben we te maken met organisaties als de belastingdienst (ik heb superlang maar wat aangerommeld financieel als ondernemer). Als mensen hebben we te maken met gezond verstand. Met geld. Met het betalen van rekeningen. Hoe lang ik niet heb vertrouwd op enkel en alleen Spirit om mij geld te brengen. In 2018 zegde ik mijn baan op en gaf ik het over aan Spirit.

Natuurlijk kwam het wel goed in die zin dat mijn moeder voor me kon zorgen financieel, maar erg verstandig was het natuurlijk niet om mijn baan op te zeggen zonder enige bron van inkomen, maar wel met allerlei lasten die gewoon doorgingen. Zo vertelde Doreen Virtue een keer dat zij diep in de schulden is geraakt omdat ze maar vertrouwde op dat God voor haar zou zorgen. Dit is niet realistisch. We dienen namelijk zelf ook de energie daartoe te bewegen en dus in actie te komen! Te “ondernemen” (masculine energie).

Nadat ik alles had losgelaten en had gezegd: “oké ik ben zó klaar nu hiermee!”, hoor ik een stem in mij zeggen: “vertel aan de buurman dat je die ene bus niet heb gekocht, hij gaat je een tip geven”. Dus dat deed ik, vertelt de buurman me (de dag erna!), dat zij hun bus gaan verkopen!! Wat echt een superleuke bus is en groot genoeg voor Guapa en mij!

Daar ging mijn geest weer aan het denken.. “Is dit de bus?”. Wauw.. ik was net 1 dag klaar met mijn patroon en direct verviel ik er weer bijna in! Ik zei tegen mijn geest: “NEE! Het is de tijd nog niet!” en liet los!

Wauw! Wat een grote shift in energie bracht dat voor mij mee! Weer was ik de afgelopen dagen totaal in reset! Wat gebeurde er een hoop binnenin mij zeg! Dus ik heb me vooral gericht op zwemmen met Guapa om mijn energieveld te zuiveren en te proberen om dicht bij mezelf te blijven. Ik krijg ook steeds vaker door dat ik gewoon alleen mag zijn, zonder mensen, met mezelf. Ik merk dat ik dit nog lastig vind soms. Want wanneer ben ik “geïsoleerd” en wanneer ben ik “alleen”?

Wat een maand van loslaten dus deze maand september! Met mijn tweelingziel heb ik in de buitenwereld geen contact, op het laatste appje na, dus ook hem mag ik weer loslaten.

Ik hoef niet te weten wanneer. Ik hoef niet te weten hoe. Ik hoef het niet te rationaliseren. Ik mag vertrouwen dat wanneer het ONTSTAAT, ik het zal weten. Maar dan moet ik het wel de ruimte geven om te laten ONTSTAAN! Wanneer ik steeds probeer de controle te houden over hoe het zich manifesteert en wanneer, kan Spirit het werk niet voor mij doen en de energie niet in de juiste richting bewegen.

Dus ik laat los. Het is even goed zo. Ik mag mijn aandacht focussen op dat wat er NU toe doet en dat is mijn bedrijf. Dat is mijn ontspanning en mijn balans. Dat is het vinden van mijn Spirit, net zoals mijn tweelingziel daar momenteel zijn focus op heeft in de Alpen waar hij nu op zichzelf woont (laatste bericht van hem), voor het eerst in 3 jaar tijd dat hij weer alleen woont! Wat een doorbraak van onze cyclus!

ADELAAR SPIRIT

De laatste tijd werk ik meer actief samen met de Spirit van Adelaar. Adelaar is verbonden aan de windrichting van het Oosten op het medicijnwiel: de plek van het vinden van onze bestemming. De lente-periode.

Adelaar helpt ons met het versterken van onze Masculine-energie, ons ratio en ons gezonde verstand te gebruiken op ons pad.

Ondanks dat ik veel masculine-energie bezit en daarom ook nog bots met de masculine-energie van mijn tweelingziel, is mijn logische verstand niet altijd krachtig genoeg.

Zie het voorbeeld met de bus. Een verstandig iemand (zoals een steenbok kan zijn of een maagd: aarde-element) zou eerst alle voors en tegens tegen elkaar afwegen en dán een beslissing nemen.

Een ander voorbeeld is het telkens vooraf al aankondigen van de data van de nieuwe programma’s, de inhoud en wanneer de website online zou zijn. Ook dit heb ik moeten loslaten nu van Spirit die tegen me zei: “wacht tot alle inzichten binnen zijn, dan kan je website online en dán kondig je het aan”.

Dat is het laten ontstaan in het moment, in plaats van het onder controle willen houden en willen sturen van de energie, want wanneer je co-creëert met Spirit, moet je nu eenmaal het geduld hebben om te wachten op de juiste timing totdat alles en iedereen gereed is om samen te komen!

Adelaar is het Masculine deel van de profetie van de Q´ero Indianen. Adelaar vertegenwoordigt jouw Masculine energie en daarmee de spiegel naar jouw tweelingziel in je buitenwereld (man / vrouw maakt niet uit).

Het Feminine deel is Condor (“Apucheen” in Quechua taal). Wanneer deze twee bij elkaar komen kan het licht en de liefde weer terugkeren naar de aarde.

Dit is de profetie van de samenkomst van de tweelingzielen. Wanneer jij Condor en Adelaar binnenin jou verenigt (jouw intuïtie en jouw ratio), verenig je met jouw tweelingziel in jouw buitenwereld in een harmonieuze romantische relatie.

“Spirit has your back”, zegt Adelaar. Het is belangrijk de komende tijd om veel aan aarding te doen. Ga naar buiten, doe veel yoga op de grond, eet aards voedsel en veel planten. Het is belangrijk om, nu de herfst is begonnen, meer alleen te zijn en in meditatie met jezelf. Maar ook om te genieten van je eigen gezelschap. Om je gedachten op die momenten te kunnen zien en te kunnen waarnemen hoe je jezelf saboteert en “in actie” houdt, in plaats van jezelf toestaat om te rusten en gewoon even helemaal niks te hoeven doen.

Je mag loslaten en erop vertrouwen dat het komt zoals Spirit dat wil. Je mag luisteren naar mensen die “Nee” zeggen tegen jou en dit accepteren. Het is Spirit die “Nee” zegt door hen heen! Anders zou het namelijk wél vloeiend gaan en “Ja!” zijn. Ook ten aanzien van jouw tweelingziel, dus laat de ander los. In je buitenwereld, maar ook in energie. “Zie het grotere plaatje”, zegt Adelaar. Er is zoveel meer wat nog verborgen ligt in jullie onderbewuste (de onderwereld), reis daar naar af en haal naar het licht wat gezien wil worden. “De mogelijkheden zijn oneindig, wacht op het juiste moment, je krijgt waar je om gevraagd hebt, maar alleen wanneer jij het geduld opbrengt!”.

Wanneer jij nog telkens met je gedachten “bezig bent” met waarom dit en waarom dat, ten aanzien van jouw tweelingziel, ontneem je daarmee de “ruimte” in jouw energielichaam om je in je buikgebied te bevinden en daarmee in de aardse realiteit. Daar waar het leven gebeurt en kleurt! Daar waar je in actie kunt komen op je dromen! En daar waar de natuur ervoor zal zorgen dat dingen voor jou zullen gaan ontstaan zoals jij met jouw intentie en gedachten (al) hebt uitgezonden.

Laat de ander los. Hij of zij zal terugkeren op het juiste moment wanneer jij de focus op jóuw bedrijf en jóuw helingsproces legt. En ook daarin mag balans komen. We hoeven niet altijd maar te “helen”, we mogen ontspannen, genieten, met de kinderen spelen. Gewoon even helemaal NIKS DOEN.

“Spirit has your back”. Je zult het weten wanneer je in actie mag komen op een idee of plan. Je zult het voelen. Vertrouw daar maar op lieve tweelingziel.

SJAMANISTISCHE REIZEN VOOR DE HERENIGING VAN TWEELINGZIELEN

Wauw, totaaaaal onverwachts nam ik gisteren een sjamanistische audio reis op voor de Volle Oogstmaan op 1 oktober, op een geheel NIEUWE wijze!!

Waar ik zelf dacht dat ik op 1 oktober weer zou gaan beginnen met Live uitzendingen, heeft Spirit toch een heel ander idee.

De audio´s zetten zich voort, maar dan op geheel nieuwe wijze!

Tijdens deze audio reis ontmoeten we namelijk onze tweelingziel in Spirit en wat was het prachtig en emotioneel voor mij toen ik de reis opnam. Wat een kracht ging eruit van de ontmoeting met mijn tweelingziel, maar niet alleen met mijn tweelingziel, maar wij állemaal waren aanwezig met ál onze tweelingzielen. WAUW x500!

De audio reizen zullen voortaan enkel en alleen gericht zijn op hereniging van de tweelingzielen in Spirit en daarmee ook in jullie buitenwereld! Op heling van de verbinding met het buikgebied (zonnevlecht chakra: twin flame) en daarmee de samenwerking van Condor en Adelaar (intuïtie en ratio in balans).

We doorlopen gezamenlijk het medicijnwiel tijdens de reis en worden daarbij begeleid door drums en de fluit van de voorouders. We reizen gezamenlijk door het Chakana (heilige kruis van de Andes) heen en betreden de boven- onder en middenwereld, om alle drie de werelden steeds meer in harmonie met elkaar te krijgen om daarmee een harmonieuze relatie in onze buitenwereld te manifesteren met onze tweelingziel.

We ontmoeten kracht- en totemdieren die ons daarbij begeleiden en met ons mee reizen. We verbinden ons met alle natuur elementen van het medicijnwiel: aarde, water, vuur en lucht.

We verkrijgen van de Medicijnmannen en vrouwen en de Apus (heilige berg spirits in Peru) in de Spirit wereld Soul retrieval, doordat we delen van onze ziel hervinden tijdens deze reizen.

Ook deze reis duurt weer ongeveer een uur en hij is prachtig!!

Meedoen met de reis kan via: https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/Volle-Oogstmaan-in-Ram-•-womb-blessing/p/238999580/category=0

Op 1 oktober tijdens de Volle Oogstmaan zetten we om 20:00 uur gezamenlijk de audio aan om ons met elkaar te verenigen in Spirit. Ik zal de reis begeleiden in energie. We bevinden ons dus allemaal op onze eigen fijne plek met ons eigen altaar en onze eigen edelstenen, krachtdieren en gidsen bij ons.

Indien je niet kunt deelnemen tijdens de Volle Oogstmaan zelf, kun je de audio op een ander moment beluisteren. Het helende effect voor jou is dan hetzelfde.

Liefs,
Avalon

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Je inschrijven voor de Maanbrief om iedere Volle en Nieuwe Maan de ontwikkelingen voor tweelingzielen, inclusief het Maangebed en mijn aanbod voor tweelingzielen te ontvangen, kan hier.