Het Dagboek van een Sjamaan: een videochat met mijn tweelingziel!

ac3d1a794cjpg

Al een hele tijd trek ik de kaarten “video chat” en “Someone returning” alsook dat mijn Tweelingziel spijt zou hebben van zijn eerdere keuzes en zijn woorden richting mij.. hij noemde me namelijk even geleden “sister”........ "Jaaaa hoorrrr!!!!!'', dacht ik toen. Jeetje.. ik herinner me nog dat ik toen zo hevig teleurgesteld was! Gelukkig ben ik sindsdien een heel stuk ''energetisch zelfstandiger'' geworden, waardoor hij mij minder raakt met zijn uitingen. Of wat ik allemaal op zijn Facebook voorbij zag komen, wanneer ik even een spiek moment heb! Ik weet nu dat de buitenwereld niet leidend is voor onze tweelingzielen reis. Ik voel en weet dat wij gaan samenkomen in een romantische relatie. In een huwelijk zelfs! En daar vaar ik nu op.

Al word ik natuurlijk ook nog weleens van m'n stuk gebracht door ''towermomenten'', zoals dat in de Tarot wordt genoemd, maar ik kan daar nu veel beter tegen. Ik ben emotioneel meer stabiel.

Zijn woorden ''sister'' kwam bij hem helemaal voort vanuit dat hij nog vastzat aan zijn ex en flinke angst had voor een nieuwe relatie, dan wel überhaupt iemand in zijn leven die zijn hart weer zou kunnen breken. Ik voelde dat aan alle kanten, toen al. Hij zat en op dit moment nog deels ''zit'', vast aan de energie van zijn ex-vriendin, doordat hij letterlijk haar energie nog met zich meedraagt in zijn energieveld, maar ook doordat zijn gedachten nog altijd uitgingen en gaan naar “ik had het anders moeten/kunnen doen”. Met andere woorden hij kan niet accepteren zoals het is gegaan en dat alles zo moest gaan voor hem om te ontwaken en los te komen van wat hij denkt dat liefde is. De relatie met zijn ex was voortkomend uit een karmisch patroon, waarmee hij zichzelf vasthoudt in dezelfde relaties en cirkel: KLEIN.

Wanneer je alleen nog volop IN dit patroon zit en dus niet voldoende bewustzijn hebt - opening van je kruin chakra - begrijp je niet waarom iets moet plaatsvinden voor jouw helingsproces. Je gaat dan gebukt onder pijn en verdriet en bovenal veel zelfverwijt, maar ook verwijten richting de ander. Je zit veel in je hoofd en ''opereert'' daardoor vanuit je geest (ego) en niet vanuit je buikverbinding en je hart.

Na heel wat hard innerlijk werk wat ik heb verricht, zijn we dan nu aangekomen op het punt dat de Tarot kaarten die ik al zoooolang te zien krijg, WAARHEID zijn geworden! Alleen had ik het zelf op een hele andere manier verwacht!! Ik had namelijk gedacht dat hij mij zou gaan vragen om te videobellen. Maar dat is uiteindelijk vanuit mij gekomen. Ik heb ontdekt dat ik namelijk de Masculine ben in onze verbinding! Dus waar de readings aangaven dat er een ''offer'' zou komen van de Masculine, is dat dus nu mijn offer naar hem om te videobellen! Bijzonder! Ik werd ertoe aangezet door Spirit om hem te vragen of hij wilde videobellen zodat ik met hem inzichten kan delen over de Sjamanistische mannen cirkels die hij heel graag wilt organiseren. Ik kreeg deze inzichten laatst voor hem door.

Bijzonder niet? Afgelopen december (2019) was hij hier op het eiland Fuerteventura, waar hij 2 jaar heeft gewoond en waar ik nu woon sinds november 2019. Ik was hier net 3 weken en hoppatee, alles manifesteerde zich in één keer. Ik trok in mijn appartament per 1 december, vond mijn hondje Guapa 2 dagen na mijn aankomst hier op het eiland én ontmoette mijn tweelingziel weer na 2 jaar, na onze eerste ontmoeting hier op het eiland.

We spraken toen hij hier was over dat hij bedoeld is om Sjamanistische mannencirkels te gaan organiseren voor zijn Franse klanten. Doordat ik uitsprak wat ik voelde opkomen, zonder erover na te denken of mezelf in te houden, bevestigde ik hem waar hij al een lange tijd over nadacht, dat hij alleen voor mannen wil gaan werken en cirkels wil gaan organiseren.

Precies wat ik doe als Sjamaan, maar dan voor vrouwen! Tweelingzielen spiegelen elkaar vaak ook in de buitenwereld in wat ze doen. Paden kunnen parallel lopen aan elkaar. Zo danst hij ook salsa, bachata én kizomba, wat ik overigens op mijn Goddelijke wensenlijstje had geschreven jaren geleden ;-) (tip: maak een lijst, vouw het op en berg het weg!). We surfen allebei, doen allebei aan yoga en nu dus ook aan Sjamanisme. Wauw!

Afgelopen winter plantte ik dus bij hem de zaden voor de groei van zijn zielsmissie. Ik activeerde zijn (twin) flame, zijn zonnevlecht chakra, doordat de kracht van mijn energieveld helende energie uitstraalde en de woorden die ik aan hem doorgaf, direct van Spirit kwamen en dus helend en activerend waren voor hem.

Na zijn bezoek hadden we even voor een nanoseconde superleuk contact over de app. Hij leek er helemaal klaar voor te zijn om het samen te gaan doen, maar sloeg weer dicht toen hij het eiland had verlaten en weer terug was in zijn oude energie. Nadien hebben we dus moeizaam contact gehad met elkaar. Af en toe een appje. Veelal bleef het stil van zijn kant en ergerde ik me rot vanwege zijn gebrek aan communicatie. Wat bij ons beide een gebrek aan communicatie met onze Hogere Zelf was. Dit ben ik bij mijzelf gaan helen door mijn verbinding met Spirit te versterken (wat ik nu voor jou doe tijdens de Masterclasses & Womb healings iedere Volle en Nieuwe Maan).

Dit heeft nu geleid tot een verdieping in onze relatie, namelijk videobellen!

Voorheen stond hij moeilijk open voor wat ik met hem wilde delen. Zijn ego was nog sterk overheersend en hij vond dat hij het allemaal alleen moest kunnen, anders voelde hij zich aangetast in zijn ''man-zijn''. Hij voelde zich ook telkens niet goed genoeg, doordat ik wél een goed lopend bedrijf had als Sjamaan, iets dat hij graag wilde. De afgelopen tijd heelde ik dit stuk binnenin mijzelf, wat heeft geleid tot dat mijn Tweelingziel is “meegeheeld” in zijn binnen- en buitenwereld. Hij is de stappen gaan nemen om zichzelf uit de zware energie te halen. Hij heeft zijn karmische patroon met vrouwen verbroken (de laatste was zijn huisgenote met wie hij flirtte) en is gaan werken aan een project waar zijn hart ligt. Hij heeft ervoor gekozen om zijn aandacht (energie) anders te gaan richten, zodat zijn dromen kunnen groeien en niet langer zijn pijn! Hij werkt nu aan een project voor sustainable living. Geheel zoals dat in ons gezamenlijke plan staat om uiteindelijk samen te gaan doen hier op het eiland. Hij is dus inhaalslagen aan het maken! Geheel omdat ík de stappen heb genomen die Spirit van mij vroeg!

Even voor de helderheid.. maar wij hebben nooit een romantische relatie met elkaar gehad. Ik vond hem leuk en heb dat uitgesproken toen ik hem ontmoette, hij had toen een vriendin in Frankrijk. Eigenlijk iedere keer dat ik hem sprak had hij of een relatie, of was hij aan het flirten met een andere vrouw. Wat een teleurstelling en pijn heeft dat steeds bij mij veroorzaakt. Pijn van ''niet goed genoeg'' te zijn. Ondanks dat bleef ik mijn hart openhouden naar hem en bleef ik me uitspreken dat ik gevoelens voor hem heb, nu wij tweelingzielen zijn van elkaar. Ik lees zijn gedachten feilloos, alsook voel ik zijn emoties (de kracht van de Sjamaan).

Onze relatie zal nu naar een ander level gaan van samenwerken. Hij laat helende energie toe wat via mij als kanaal aan hem zal worden gegeven. Een 1 op 1 videogesprek met mij is namelijk helend en bewustzijnsverhogend, omdat mijn energieveld heel sterk is en Spirit door mij heen praat. Zijn vertrouwen en geloof in zichzelf zal daarmee versterken zodat hij de stappen zal gaan nemen op zijn pad als Sjamaan. Zoals die stappen nu ook worden genomen door de deelneemsters van het Vind jouw Spirit-programma voor Tweelingzielen.

We lopen dus mooi in lijn met het collectief!

Hij bevestigde ook aan mij dat hij op dit moment gewoon heel erg druk is met zijn bedrijf en het willen genereren van inkomsten en zijn antwoord daarom even op zich liet wachten. Ook dit is een spiegel naar mezelf, want ik ben daar zelf ook druk mee bezig! Mijn bedrijf groeit momenteel als kool! Als ik naar mijn monkey mind had geluisterd, dan had ik hem in de tussentijd al een bericht gestuurd waarin ik mijn frustratie naar hem uitte dat communiceren met hem zo moeizaam is!! Gelukkig zakte ik tijdig naar mijn buikgebied en landde ik weer op aarde en liet ik mijn gedachten los! Observeer, voordat je handelt.

Sindsdat ik hem ken, nu 2,5 jaar reageert hij maar weinig en soms maanden helemaal niet meer. Wat aan zijn kant een gebrek aan communicatie is met Spirit (Masculine energie) en bij mij een gebrek aan aarding (vrouwelijke energie). Yang en Yin. Hetgeen ik inmiddels heb geheeld binnenin mijzelf, waardoor we nu naar een heel nieuw hoofdstuk gaan van communicatie met elkaar.

Dat we nu gaan videobellen betekent dat hij “commitment” wil maken aan zijn spirituele pad. ''Er alles voor doen om je zielsmissie te leven'', benoemt Spirit het. Voor lange tijd was hij in twijfel wat hij nu moest doen. Die twijfel is een gebrek aan aarding, wat hij de afgelopen maanden meer intens heeft kunnen helen met alle energieshifts, sinds onze ontmoeting in januari 2018. Want die ontmoeting heeft zijn twin flame weer aangewakkerd. Zijn innerlijke vuur voor het leven. Zijn zonnevlecht chakra geactiveerd, de plek van zijn Christus Bewustzijn en zijn wiracocha (8e chakra) meer geopend waardoor zijn kennis weer kon terugkomen. Zijn gevoel, zijn zielsverlangen.

Hij gaat nu een commitment maken naar zijn hogere pad en ikzelf ga ook dieper in mijn commitment. Omdat ik dit commitment maak, betekent het dat hij dat nu ook doet. We doorbreken hier allebei een diepere laag van onze familiekarma mee en openen onszelf daarmee om nader tot elkaar te kunnen komen, in harmonie.

Eerst alleen op zakelijk gebied en erna ook in een romantische relatie. Zoals ik dat al die tijd al voel en hoor. “Accurate psychic ability”.

Vertrouw op dat gevoel lieve Divine Feminine. Versterk dat gevoel door de antwoorden bij jezelf te zoeken. Versterk je innerlijke visie en je helderweten door de Sjamaan in jou te ontwaken!

Binnenkort weer meer!!

Liefs,
Avalon


Meedoen aan de Womb blessing tijdens de Volle Maan in Waterman kan hier.

ac3d1a794cjpg