Het Dagboek van een Sjamaan “een inwijding, betekent een nieuw hoofdstuk”

HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN

"een inwijding betekent een nieuw hoofdstuk"

Gisterenavond vond de baarmoeder-inwijding plaats voor het tweelingzielencollectief, de 13e rite van de Munay-Ki wordt deze inwijding genoemd bij de Q’ero Indianen uit Peru.

Ook voor mij betekent een baarmoeder-inwijding geven, dat ik een inwijding ontvang van mijn gidsen vanuit de spirit wereld, en daarmee zelf ook een nieuw hoofdstuk begin in mijn leven. Dit herhaalt zich iedere nieuwe maan opnieuw, waarom de baarmoeder-inwijdingen iedere nieuwe maan plaatsvinden, zodat we iedere cyclus opnieuw van Grootmoeder Maan, de verbinding met onszelf zullen versterken en daarmee de verbinding met onze tweelingziel.

Vanochtend liep ik de "kant van de prikkels" op. Ik woon op Fuerteventura aan de Duinen, een prachtig natuurgebied. Aan die kant bevindt zich ook het strand op loopafstand. Het is er rustig. Er zijn niet zoveel auto´s en er zijn weinig mensen op straat.

Ik vind het er fijn! Ik kan er op een rustige manier lopen, zonder overprikkeld te raken.

Maar toch ga ik nog vaak de "kant van de prikkels" op. De andere kant van waar ik woon, waar de terrasjes zijn en de supermarkt, de ijssalon en veel mensen en auto´s. Ik zeg dan telkens weer tegen mezelf dat ik toch ook in "de buitenwereld" moet kunnen zijn. Ik moet toch ook boodschappen kunnen doen en onder de mensen kunnen zijn.

Maar dit is een oordeel naar mezelf.

Want wat nu als ik dat gewoon niet prettig vind? Gewoon helemaal niet meer? Om me in drukke supermarkten te begeven, vol met mensen en spullen. Om langs drukke terrassen te lopen met auto´s om me heen en vrachtwagens die voorbijkomen, een opspringende Guapa telkens. Mijn energieveld is gevoeliger geraakt. Ik ben me nu bewust geraakt van wát me overprikkelt en ook Guapa is daar reuze gevoelig voor.

Dus waarom blijf ik mezelf dat dan aandoen? Mijn nieuwe begin met de inwijding van gisteren, mag daarom zijn dat ik mag kiezen voor mezelf! Ik mag ervoor kiezen om me níet naar de prikkel-kant te begeven, omdat ik van mezelf houd! Ik mag naar het strand gaan, want dáár word ik blij van! Ik mag mijn ronde met Guapa doen in het skatepark, want daar is het rustig in de ochtend! Ik mag situaties vermijden die me schaden. Ik mag mezelf beschermen!

Want ik houd van mezelf!

Munay-Ki betekent “ik hou van je” en is bij de Q´ero verbonden aan het hartgebied dat "Munay" wordt genoemd. De 13e rite van de Munay-Ki, de baarmoeder-inwijding, vergroot onze zelfliefde, onze eigenwaarde, ons zelfvertrouwen, zodat we de stappen durven te nemen om onze zielsmissie nu écht te gaan leven. Zodat we voor onszelf gaan kiezen!

Want dat is waarom we als tweelingziel zijn teruggekeerd en geïncarneerd hier op aarde. Om liefde te ervaren en verspreiden! Samen met onze tweelingziel!

Er deden gisteren 50 (!) vrouwen in totaal mee aan de baarmoeder-inwijding.

Wauw, wat werd ik daar blij van! En het meest fantastische is, dat mijn totemdier Adelaar van het Oosten op het medicijnwiel, me dit al verteld had een aantal maanden terug.

“50” zei Adelaar tegen me. Gisteren bereikten we dat EXACTE aantal met alle deelneemsters bij elkaar, zowel van de programma’s als degenen die de rite los hebben besteld.

WAUW! Voorspellingen worden waarheid!

Ik begeleidde de sjamanistische reis tijdens de live-uitzending met de prachtige vrouwen die meedoen aan het Vind jouw Spirit-programma.

Wat ben ik God dankbaar dat er zoveel prachtige Divine Feminines aan het ontwaken zijn en nu écht voor hun hereniging met hun tweelingziel willen gaan! Want anders was je niet hier.

Wat betekent dat we nu als collectief zijnde, als groepsziel, écht voor onze dromen willen gaan!

We laten het oude los en flink. Het betekent dat we ruimte geven aan het nieuwe, aan de verbinding met Pachamama die meer geuit wil worden in ons. Het betekent dat we onze talenten en krachten als healer weer willen gaan uiten en laten zien.

We werken daarmee gezamenlijk aan de nieuwe aarde, welke aarde eigenlijk niet nieuw is, maar juist terugkeert naar de traditionele wijze zoals de samenleving geweest is: licht en liefde!

Het samenvliegen van de Adelaar (Divine Masculine) en de Condor (Divine Feminine) in ons!

De profetie van de Q’ero Indianen wordt waarheid en dat gaan de vrouwen van het Vind jouw Spirit-programma mee helpen uitdragen naar de mensheid: dat de tweelingzielen zich mogen herenigen hier op aarde zodat liefde en licht kan terugkeren.

We gaan naar een energie van tevredenheid (9 of cups) en van eenheid binnenin onszelf (10 of cups).

Voor de tweelingzielen betekent het dat we naar een energie gaan van voldoening in ons eigen leven, wat er juist voor zorgt dat we gereed raken voor de ander om ons aan te vullen in ons leven!

En dat Mijn Liefste, is een groot verschil.

Maak je de ander een INVULLING of is de ander jouw AANVULLING?

Wanneer iemand je aanvult, dan heb je de ander niet nodig om je geliefd te voelen. Je hebt de ander niet nodig om je te bevestigen dat het wel oké is tussen jullie, wel goed zit. Je hebt de ander niet nodig om jezelf beter te voelen, wanneer je even een down-moment hebt met jezelf. Je hebt de ander niet nodig om je teleurstelling te kunnen uiten bij de ander, over welke zaak dan ook.

Want je bent heel binnenin. Je maakt verbinding met Jezus wanneer je hulp nodig hebt bij de zuivering van je emoties. Je gaat schrijven, wanneer je jezelf wilt uiten.

Je draagt zélf de verantwoordelijkheid voortaan voor hoe jij je voelt en wat je daarmee aantrekt in je leven.

Dit is wat de baarmoeder-inwijdingen voor jou doen. Ze openen jouw kanaal om verbonden te zijn met jouw éigen zelfliefde.

Krachtdier olifant helpt ons daarbij. Olifant brengt verzachting in onze emoties en geeft ons de kracht, om onszelf niet langer in situaties te brengen die ons niet meer dienen! We mogen het verleden achter ons laten!

Misschien dachten we dat sommige situaties ons tevreden maakten, zoals sociale activiteiten of anderszins.

Maar door de intrede van COVID mochten we leren dat we die tevredenheid (en vrede!) juist binnenin onszelf kunnen vinden en geen externe prikkels nodig hebben om onszelf goed te voelen over onszelf.

Zoek jij nog naar bevestiging in jouw buitenwereld? Dan raad ik je ten zeerste aan om mee te gaan doen aan de baarmoeder-inwijdingen zodat de Divine Feminine in jou kan ontwaken en jij meer tevreden zult raken met jezelf en je alleen-zijn.

Helemaal wanneer je nog gevoelens van wrok, schaamte of teleurstelling bij je draagt ten opzichte van jouw tweelingziel, is het van belang dat jij je daarvan “reinigt” en dat doen we tijdens de sjamanistische reizen die iedere nieuwe en volle maan plaatsvinden voor de hereniging met jouw tweelingziel.

Die begint binnenin.

Geef je maar over mooie vrouw, aan hoe jouw leven wil stromen. Aan dat wat wil worden losgelaten en neem mee wat wil worden meegenomen.

We kunnen pas écht een nieuw begin starten, wanneer we het oude vaarwel hebben gezegd.

En dat geldt ook voor jouw tweelingziel. Wanneer jullie door blijven gaan in oude patronen, zal dit destructief zijn in jullie relatie en schadelijk voor Pachamama!

Dus worden de tweelingzielen bewogen om éérst aan zichzelf te werken en hun eigen verbinding met het licht in henzelf, voordat zij pas in eenheid en harmonie kunnen raken met elkaar.

De Divine Masculine zal zich gaan overgeven aan de Divine Feminine. Dat proces zijn wij gestart met het Waterman-tijdperk.

In “hoeverre” jouw tweelingziel daar klaar voor is, hangt af van de mate waarin JIJ jezelf overgeeft aan je hogere leiding.

Dit kun je leren “lezen” aan de hand van het medicijnwiel, de moeder aarde-astrologie van de Indianen.

Het medicijnwiel-jaarprogramma vangt daarvoor iedere lente aan.

De 4 of wands vertelt ons dat het tweelingzielencollectief (inclusief jouw tweelingziel die daar ook onderdeel van is), klaar is om de volgende stap te nemen in hun zielsmissie.

We gaan in overgave aan de Condor. Aan de Divine Feminine. Terug naar onze verbinding met Pachamama. Terug naar het licht en de liefde.

Wat jouw tweelingziel zal bewegen om jou (opnieuw) te gaan benaderen, maar dit keer als een nieuw persoon. Als herboren en in verbinding met zichzelf, zoals dat plaatsvindt in de lente-periode op het medicijnwiel.

Mét het uitspreken van het ware gevoel naar jou.

Het hart opent zich en mag eindelijk weer spreken.

VIND JOUW SPIRIT!

Liefs,

Avalon Sjamaan


MEER LEZEN over de 13e rite van de Munay-Ki (de baarmoeder-inwijdingen) doe je hier.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed voor het versterken van de verbinding tussen jou en jouw tweelingziel in spirit.

Lid worden van de maanbrief kan hier.