Het Dagboek van een Sjamaan “een dag vol balans”

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 2 september 2020 ♡

Volle Maan in Vissen + Womb blessing

“Een dag vol balans”

In de ochtend kwam er bij mij hele heftige hoofdpijn op, wat eigenlijk de hele dag heeft aangehouden. Ik weet dat wanneer ik hoofdpijn heb, dit een ascensieverschijnsel is en er flink wat energie door mijn kanaal heen wordt gedrukt. Energie die naar de aarde komt, tijdens iedere Nieuwe en Volle Maan en andere natuurverschijnselen, maar die op sommige momenten extra heftig kan zijn en sterk.

Ik schreef eerder een blog over de maand september voor tweelingzielen, waarin je kon lezen dat we ons momenteel ook nog eens met de aarde in het midden van een kosmische rechthoek bevinden, waardoor de energie nog eens geïntensiveerd wordt.

De Volle Maan staat op het medicijnwiel gelijk aan de zomerperiode en is het moment van loslaten, in samenwerking met de Spirit van Amaru (slang) en prairiewolf, die zich beiden op het Zuiden van het medicijnwiel bevinden.

Het archetype van de Volle Maan is “goede moeder zijn” en oprecht kan ik zeggen dat ik dat ein-de-lijk voor mezelf was vandaag! Al een tijdje voel ik dat deze Maan een supergrote shift gaat meebrengen voor mij (en in het collectief) en dat merkte ik vandaag ontzettend.

Ik at zo goed als alleen maar wat groenten en fruit en dronk veel water, om de energie goed te kunnen begeleiden door mij heen als kanaal. Dit is altijd wel een voornemen van me geweest, maar lukte eigenlijk nooit. Halverwege de dag begon ik toch weer te vreten omdat ik uit verbinding was geraakt, maar dit keer gewoon NIET! Wauw!

In de ochtend deed ik een supergave legging en schreef ik ein-de-lijk ook over de planeten en betrok ik er alles bij wat ik al zolang in mijn hoofd had om te gaan doen, maar eigenlijk nooit deed omdat het teveel moeite was in mijn hoofd. Terwijl ik dit zó leuk vind om te doen!! Raar toch, dat ons hoofd ons zo kan saboteren al die tijd?

Ik heb erna op bed gelegen om te rusten en ging halverwege de dag naar de Duinen toe om mezelf te verbinden met de voorouders en Apus en mijn hucha (zwaarte) af te voeren. Ik heb altijd moeite na het slapen om weer terug in mijn lichaam te komen. Na de legging was het belangrijk dat ik mezelf ging zuiveren van de iPad straling.

Bloedjeheet!! Maar ik ging! Fles water mee en m’n e-boek, waarin ik las over het werken met Spirit animals. Ook dit heb ik al zolang in mijn hoofd om zelf meer te doen en ook op te zetten voor anderen met meer audio healings, maar het “komt er steeds niet van”.

Kracht- en totemdieren kunnen we namelijk als geen ander inzetten om de kracht van dat dier te verkrijgen in onze energie. We werken op die manier samen aan onze zielsmissie, wat onze dag écht een heel stuk gemakkelijker maakt!

Zo liep ik later op de dag langs een kraai en vroeg ik kraai om een boodschap. Kraai had gevoeld dat ik me schuldig voelde dat ik weinig met mensen sprak en zei me dat het oké was. Ik voelde me niet lekker, dus nu vandaag moest ik aan mezelf denken en alleen maar mezelf. Ik moest een goede moeder voor mezelf zijn. Dankjewel kraai. Daardoor voelde ik me echt direct weer beter.

In de Duinen kreeg ik het inzicht dat er veel voor mij staat te gebeuren, de Apus spraken tegen me en wezen me erop dat mijn leven als Sjamaan nu eenmaal anders is dan dat van anderen. Ik heb vaak moeite met mijn weg te vinden in de aardse wereld, omdat ik als Sjamaan juist veel alleen ben om op die manier verbinding te kunnen maken met de voorouders en mijn Hogere Zelf, om mijn Hogere Plan ten uitvoering te kunnen brengen. Maar soms vergeet ik nog weleens dat ik hier ook ben om te mogen genieten. Dus vroeg ik de voorouders en mijn oma en opa om hulp om me daarbij te helpen. Balans!

Ik sprak ook met de Here Jezus en vroeg hem en María Magdalena om mij te helpen een sterkere verbinding met mij op te bouwen. Dat betekent dat ik meer mag vragen aan Jezus (die mijn vader was in een vorig leven als Aleiah, de oudste dochter van hen beide) en Maria.

Jezus en Maria hebben ook veel samen gereist om spirituele krachtplekken te bezoeken. Ik weet dat dit voor mij en mijn tweelingziel daarom ook op de hogere agenda staat, nu ik in dit leven de missie van Aleiah tezamen met Jezus en María Magdalena weer voorzet. Ik pak het nu weer een soort van op waar ik gebleven was! Bijzonder!!

Niet eerder had ik zoveel ruimte aan mijn Hogere Zelf gegeven door zoveel te mogen rusten en ontvangen van mezelf! Bijzonder dat je dan eerst flinke hoofdpijn moet krijgen!!

Maar ik doorbrak mooi wel mijn patronen vandaag en daar ben ik APETROTS op!! Als een moeder zo trots op haar kind!!

De ceremonie begon ik om 19:00 uur (daar 20:00 uur) met het oplezen van mijn gebed en het openen van mijn Mesa (mijn medicijnbundel met medicijnstenen zie de foto). Hoe je een mesa opbouwt en kunt gebruiken, leer je van mij tijdens het Vind jouw Spirit-programma, waarmee ik je leer hoe je zelf Sjamanistische ceremonies uitvoert en je verbindt met de voorouders.

Ook ten aanzien van het doen van de ceremonie merkte ik verschil! Ik nam de tijd. Alle tijd. Om het rustig aan te doen en alle windrichtingen aan te roepen. Alsook maakte ik dit keer eindelijk gebruik van het Chakana (het heilige kruis van de Andes), om de andere werelden (dimensies) te betreden voor onze Soul Retrieval.

Met het openen van de heilige ruimte reíste ik vervolgens het medicijnwiel af, waarmee ik alle 3 de werelden doorkruis voor onze Soul retrieval. De onderwereld waar we verbinding maken met onze Spirit animals (buikgebied, ons onderbewustzijn), de middenwereld: de aardse realiteit en de bovenwereld: de wereld waar we verbinding maken met onze hogere leraren en gidsen.

Wat er aan boodschappen van Aartsengel Michael naar voren kwam was vooral dat we onszelf vaak niet voldoende veilig voelen, maar ook niet voldoende beschermen! Zo doe jij misschien kaartleggingen, zonder je te beschermen tegen “spirit indringers”. Maar ook het naar buiten gaan en echt alleen zijn is belangrijk om jezelf beter te leren beschermen en je energieveld te versterken. Beeld jezelf bijvoorbeeld in een bubbel van licht in, als je situaties tegemoet gaat waarin je energie van anderen gemakkelijk over kunt nemen.

Ik zag vandaag ook nog een bericht van mijn tweelingziel op Facebook voorbijkomen dat hij in de Alpen was, alleen!!! YES!! Ik zeg namelijk al zolang tegen hem dat hij alleen moet leren zijn. Dat hij alleen de natuur in moet gaan om zijn energie op te schonen! En met deze Volle Maan deed hij dat dus eindelijk!! Dus ook hij gaat mee in de huidige energie door uit zijn hoofd te komen en nu écht te gaan doen! De Queen of Cups in de tarot: goed moederschap!

Doordat ik balans heb gecreëerd door het rustiger aan te doen en daarmee meer ruimte aan mezelf te geven, gaat hij daarin mee door ook de stap te nemen om meer ruimte aan zijn Hogere Zelf te geven. Wij beide hebben hier altijd veel angst voor gehad, waardoor hij bleef vluchten in vrouwen en steeds een andere baan en ik bleef vluchten in eten en steeds mezelf bezig blijven houden. We hebben hier beide dus nu een shift in gemaakt! Waarvan ik zeer benieuwd ben waar deze shift toe zal leiden!

Contact in de buitenwereld hebben we zo goed als niet. Ik appte hem laatst dat ik had gehoord dat het code rood was in Frankrijk en hem licht en liefde stuurde, zonder een reactie terug te ontvangen daarop. Dat is eigenlijk hoe het bijna altijd tussen ons is gegaan, dus nu laat ik het maar weer in de buitenwereld voor wat het is en beweeg ik hem vanuit mijn binnenwereld door zelf mijn eigen helingswerk te verrichten en de stappen te nemen die ik al zolang voel en hoor.

Al met al was het een dag vol met flow en eens een keer niet de hele tijd in mijn hoofd. Ondanks de hoofdpijn vond ik de energie vandaag echt gezegend! En dat heb ik normaliter echt nooit met een Volle Maan!! Ik voelde me ook echt goed! Ik liep lekker in de rondte in mijn sexy outfit, mijn haar los en zwierig. Ja, ik voelde me echt een HOT BABE. Ik was ook echt een Hot babe.. of eerder eigenlijk een hete knakworst, want het was zoooo heet vandaag hier!! Arme Guapa die in de zomer bijna nooit buitenkomt vanwege de te hete tegels voor haar pootjes!

Op naar een nieuwe periode deze maand. Van veel loslaten en balans mogen vinden. Van afronding van oude stukken en oud zeer. Op naar de herfst en een nieuw begin van onze buitenwereld. Een laagje dieper in verbinding met onszelf, betekent altijd een laag dieper in verbinding met jouw tweelingziel.

Namasté lieverds,
may your light shine endlessly and light the life of others.

Liefs,
Avalon


Wil jij de Womb blessing nog nabestellen?

WOMB BLESSING · Volle Maan in Vissen 2 september 2020

Verenig de man en vrouw in jou en verenig daarmee met jouw tweelingziel in harmonie in jouw buitenwereld. Eenheid van binnen, betekent eenheid van buiten! Verbind je weer met je buikgebied en leer keuzes maken van binnenuit en daarmee ook te manifesteren vanuit jullie hogere plan.

De Womb blessing bestellen doe je hier.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Je inschrijven voor de Maanbrief om iedere Volle en Nieuwe Maan de ontwikkelingen voor tweelingzielen, inclusief het Maangebed en mijn aanbod voor tweelingzielen te ontvangen, kan hier.