Het Dagboek van een Sjamaan “door ervaring leren we: finaal loslaten´´

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 10 oktober 2020 ♡

“De 10-10 energie en de afnemende maan: finaal loslaten”

Wat een lessen heb ik de afgelopen dagen weer gekregen zeg..! Energie is altijd in beweging, dus dat betekent dat het de ene dag zwaar is en de andere dag licht, totdat we meer van onze hucha (zware energie) hebben weten los te laten en we onszelf gemakkelijker weer terug in verbinding krijgen.

We leren beter te luisteren naar onze gidsen en deze verbinding weer op te zoeken, wanneer we onszelf weer zijn kwijtgeraakt in onmogelijkheden zien en zwaarte.

Zo zagen mijn afgelopen dagen eruit, zeg maar gerust de afgelopen week. Ik ´´zag´´ niet veel meer dan alles wat ik nog moest doen en voelde me vooral erg zwaar. Te zwaar om vooruit te bewegen en mezelf onder de mensen te begeven. Dit is mijn patroon. Ik ga mezelf dan isoleren omdat ik op die manier denk de prikkels te kunnen beperken, door mezelf te beschermen tegen nog meer prikkels.

Alleen de prikkels die ik ervaar, spelen zich juist binnenin mij af, in mijn hoofd met mijn gedachten. Mijn gedachten overprikkelen mij dus en niet mijn buitenwereld.

Hoe kom ik daar vanaf? Door júist prikkels op te zoeken in mijn buitenwereld, want daardoor lukt het me om mijn gedachten los te laten. Door activiteiten te ondernemen, waardoor ik iets ´´doe ´´, met mijn lichaam en niet met mijn geest.

Ik ga dan veelal wandelen, of ik ga zwemmen, waarna ik me altijd wel weer wat beter voel. Lezen helpt me ook om mijn focus weer te krijgen en mijn aandacht af te halen van mijn zorgen.

Ik vond de energie pittig de afgelopen dagen. Ik merkte dat deze Volle Oogstmaan echt aan het drukken was om me zover te krijgen dat ik verandering ging aanbrengen in mijn patronen. Dat ik de sprong ging wagen om nu écht los te laten en spirit door mij heen te laten werken.

Daarbij ook het loslaten van de oordelen naar mijzelf dat ik het niet goed genoeg doe, die oordelen waren veel aanwezig bij me de afgelopen week.

Ik móest de nieuwe academie website afmaken, want er werd gewacht op de informatie! Ging er door mijn hoofd heen. Maar ik voelde telkens maar dat het nog niet de tijd ervoor was!

En vanochtend bleek waarom! Alles zoals ik bedacht had dat ik het zou gaan doen, werd vanochtend een soort van ´´van de tafel geveegd´´, door de inzichten die ik binnenkreeg van mijn gidsen! Ik mag de programma’s namelijk helemaal geautomatiseerd gaan maken met een e-learning systeem! Wauw... die had ik écht niet aan zien komen! Maar is al wel voor lange tijd mijn wens, zodat ik meer ruimte zal krijgen voor mijn schrijfwerk.

De Volle Oogstmaan is dus lekker bezig deze maand oktober met het geven van allerlei inzichten in ons hogere pad! Deze inzichten ontvangt jouw tweelingziel ook! Ook wanneer de ander niet ´´spiritueel´´is, zal de ander momenten kunnen ervaren waardoor er van richting veranderd zal worden.

Energie is altijd in beweging. De afnemende maan (vandaag 10-10) en de herfstperiode (oogsttijd), leren ons dat we ons leven niet kunnen plannen en vooraf helemaal uit kunnen stippelen. Tuurlijk weten we vanuit onze innerlijke visie, vanuit de zaden die spirit bij ons geplant heeft, welke richting we op willen gaan. Maar het ´´hoe ´´ en het ´´wanneer ´´is aan Spirit. Dit zal ontstaan wanneer de energie daar klaar voor is.

De Tarot kaarten (6 of swords, 7 of cups, ace of cups en 7 of pentacles) geven ons aan dat we deze maand oktober een periode ervaren van het ervaren van onze emoties en passies. Er staat ons een nieuw begin te wachten deze maand oktober, wat de energie van het getal 10-10 (1+0 x 2!) versterkt.

En wat een nieuw begin ontstaat er voor mij, doordat ik precies op deze dag allerlei inzichten binnenkrijg over mijn programma’s die het weer helemaal anders maken!

Niet alleen ten aanzien van de programma ´s, maar ook kreeg ik vandaag het puppy van de buren over de vloer om op te passen. Het hondje huilt vaak wanneer hij alleen is, dus had ik naar Spirit uitgezonden dat ik zo graag zou willen dat hij hier komt spelen en niet alleen is wanneer zijn baasjes weg zijn. En ik dacht eigenlijk ook.. hoe leuk het zou zijn dat wij Loco (zo heet hij) zouden kunnen gaan adopteren!! Want zijn baasje gaat vaak heel erg tekeer tegen hem en maakt ook ruzie met zijn vriendin met keihard schreeuwen en deuren slaan..

Gisteren kwam ik toen de buurman tegen met Loco en ik stelde het aan hem voor. Hij moest er niet veel van weten leek het, maar vandaag kwam toch zijn vriendin aan de deur om te vragen of ik wilde oppassen. Super verheugd was ik!!

Ik wil al zolang een tweede hond, maar al die tijd hoorde ik ´´het huis is daar te klein voor´´, ´´beter wanneer je in de bus al woont´´, maar op de een of andere manier kon ik het maar niet accepteren! Ik bleef ´´zoekende ´´ en om me heen kijken voor adoptiehonden. Tot ik vandaag dus de 4,5 maanden pup van de buren over de vloer kreeg haha!

Het was mijn eigen manifestatie, want ik had er immers om gevraagd, maar waaaaauw... wat een energie kost een pup!! En het in de gaten houden van beide met elkaar, alsook heb ik nu dus ervaren dat het huis écht te klein is voor 2 honden die willen rennen. Over de tafel, de bank, van alles omstoten.. ik zou niet weten hoe ik met die 2 bij elkaar een sjamanistische reis in stilte op zou moeten nemen!! Dus met dit MEGA inzicht voor mij, kan ik het eindelijk loslaten. Het is zeker weten de tijd nog niet voor een pup!!! En de pup zal niet eerder komen dan wanneer ik in de bus woon!! Dan kunnen ze gemakkelijk buiten rennen en ravotten. Eens Spirit... Ik luister!!

Zo zie je dus dat je vanuit je menselijke geest kunt manifesteren. Vanuit wat jíj zelf denkt dat het beste is voor jou. Maar dat hoeft niet altijd te matchen met jouw gevoel en of het de Goddelijke wil is voor jou. Want ik voelde toch heel duidelijk wanneer ik doodmoe op de bank neerplofte in de avond, dat het nog even geen tijd is voor een pup erbij!!

Een nieuw begin kan pas ontstaan, wanneer wij het oude loslaten. Ik kreeg dus wederom een goede les dat ik mijn eigen gedachten mag loslaten, zodat er vanuit de Goddelijke wil kan worden gemanifesteerd.

Dit nieuwe begin zal ook voor jou ontstaan én voor jouw Masculine. Met 2 x een 7 in de kaarten, het getal van geluk en van de ´´circle of life ´´, God schiep de aarde in 7 dagen, waarvan 1 rustdag, krijgen we een aankondiging van onze deelname aan de circle of life.

Kiezen we er bewust voor om spirit het werk te laten doen door ons heen? De Goddelijke wil? Of verzetten we ons nog altijd tegen wat er door spirit op ons pad wordt gebracht? Dat betekent niet dat we overal maar mee akkoord moeten gaan en alles moeten tolereren, maar wel dat we ZIEN wanneer het spirit is die ons iets wil duidelijk maken en dat we onszelf daaraan mogen overgeven.

Wanneer wij deze strijd beëindigen, van het alsmaar van alles moeten en ondernemen, manifesteren we meer liefde, meer feminine-energie en daarmee trekken we onze Masculine weer aan in onze buitenwereld. Maar op DIVINE TIMING. Hier hoeven we dus niet bewust en hard aan te werken! Anders dan dat we ons eigen innerlijke helingsproces verrichten!

Het is een kwestie van het verleggen van de aandacht van alles wat zorgelijk is en lage energetische frequentie, naar de dingen die hoog vibreren en ons energie geven (ipv kosten!).

Gedachten met oordelen naar mezelf zijn laag vibrerend. Jouw Masculine heeft deze gedachten ook nog veel op dit moment (en jij zelf waarschijnlijk ook). Dit is collectieve energie, welke energie met de dag weer kan veranderen en daarmee ook jouw gedachten.

Hoe jij naar de wereld kijkt - wat jouw perspectief is - is wel iets dat jij zelf onder controle hebt en kunt krijgen.

Zo heb ik de afgelopen jaren geleerd om mijn gedachten te veranderen van het niet zien van mogelijkheden, naar het wél zien van mogelijkheden. Naar het wél geloven in magie, naar het wél geloven in de eenheid tussen mij en mijn tweelingziel, in wat ik voel, zie en hoor.

Terwijl ik vrijwel geen contact heb met mijn tweelingziel in de buitenwereld en dat de afgelopen jaren ook niet echt veelvuldig heb gehad. Wij hebben zelfs nog nooit een romantische relatie met elkaar gehad, maar toch weet ik dat wanneer hij terugkeert, dit tussen ons zal gaan ontstaan en groeien.

Het getal ´´77 ´´vertelt ons hoe belangrijk het is om onze gedachten op het positieve te richten, want dat is wat we dan manifesteren in onze buitenwereld!

Ik hoor nog veel tweelingzielen negatief spreken, klagen, teleurgesteld zijn in de ander. Natuurlijk mag je teleurgesteld zijn, maar vraag je af waarom. De ander ben jij. Dus waarin ben je in jezelf teleurgesteld? En is het nodig om jezelf daarin ´´vast´´te houden? Of mag je met deze afnemende maan en de 10-10 energie én deze maand oktober, ervoor kiezen om je teleurstelling los te laten zodat je naar een hogere energetische frequentie kunt verschuiven waardoor je je aanzienlijk beter zal voelen.

We hoeven niet langer de pijn van onze voorouders met ons mee te dragen en mogen dit loslaten!

Tijdens iedere Volle en Nieuwe Maan vindt er daarom een Masterclass, Q&A en Womb Healing plaats voor tweelingzielen. Tijdens de Masterclasses leer ik jou meer over het tweelingzielen proces, je kunt me Live vragen stellen en we maken gezamenlijk een sjamanistische reis, waarin ik jouw baarmoedergebied schoonmaak en zegen (of inwijd). Deze Sjamanistische reis is een visualisatiereis, waarin we onze gedachten met die van onze tweelingziel verbinden in energie. We leren op deze manier de gevoelens en gedachten van de ander herkennen en vooral ook erkennen. We leren communiceren met de ander in energie en kunnen door de gedachten en gevoelens van de ander te voelen en te lezen, de ander de ruimte geven voor het eigen proces. Alsook natuurlijk zelf onze eigen ruimte nemen voor óns eigen proces.

Door Sjamanistische extractie: het verwijderen van hucha (zware energie) uit jouw baarmoeder- en buikgebied, raak jij meer uit je hoofd en in je lichaam (soul retrieval), waardoor je perspectief zal veranderen van jouw reptielenbrein (dat wat je letterlijk ziet in je buitenwereld) naar de Inca-staat: de wereld van overgave, van gewaar zijn van licht en transformatie. Deze staat van zien is verbonden met je 9e chakra (Taytanchis) en je 8e (wiracocha).

Je taytanchis opent je krachten als schepper van je eigen realiteit en je wiracocha bevat alle informatie en kennis en kracht uit je vorige levens. Dit is de helende staat, ook wel het ´´oneindige ´´, waarin je gaat zien dat alles en iedereen energie is en verbonden met elkaar, zo ook jij en jouw tweelingziel.

Tijdens de Baarmoeder inwijding (womb healing) die plaatsvindt tijdens iedere Nieuwe Maan, ontvang je van mij de 13e rite van de Munay-Ki, een belangrijke Inca-inwijding voor jouw hart opening en heling van de verbinding met jouw kern, met jouw Spirit.

Iedere Nieuwe Maan versterk ik ook het archetype van ´´de wijze vrouw´´ in jou. Ik activeer jouw Godinnen-energie, jouw Feminine-energie en tijdens de Nieuwe Maan is dat jouw innerlijke wijsheid als wijze vrouw.

Wanneer wij meer leren vertrouwen op de stilte en op de woorden die wij in de stilte horen, kunnen wij steeds beter varen op onze intuïtieve ingevingen en deze aannemen voor waar. We heffen daarmee de strijd op met onze ware zelf en volgen de feminine flow van energie. De Condor (feminine intuitie) en de Adelaar (masculine ratio) kunnen dan weer samen vliegen, waarmee wij als tweelingzielen de profetie van de Q´ero Indianen (de Inca) tot uitvoer brengen, reden waarom wij als tweelingzielen naar de aarde zijn teruggekeerd.

Wanneer de Condor en de Adelaar weer samen vliegen manifesteren wij harmonie met onze Hogere Zelf en daarmee ook een harmonieuze relatie met onze tweelingziel in de buitenwereld.

Wil je meedoen met de Nieuwe Maan-reis op 16 oktober? Dat kan via de onderstaande link. Je ontvangt na je bestelling in je mailbox de link naar het ZOOM-event.

Ik raad je aan om de Zoom-app van tevoren te downloaden en voor 20:00 uur plaats te nemen in de virtuele wachtruimte. Alle info vind je in het WORD bestand.

Ik ontmoet je daar graag!

Liefs,

Avalon

NIEUWE MAAN IN WEEGSCHAAL · WOMB RITE

Meedoen kan hier.

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Je inschrijven voor de Maanbrief om iedere Volle en Nieuwe Maan de ontwikkelingen voor tweelingzielen, inclusief het Maangebed en mijn aanbod voor tweelingzielen te ontvangen, kan hier.