Het Dagboek van een Sjamaan • De ontmoeting met mijn valse Tweelingziel

Het Dagboek van een Sjamaan • De ontmoeting met mijn valse Tweelingziel

0ab0e5adcejpg

Het Dagboek van een Sjamaan

DE ONTMOETING MET MIJN VALSE (!) TWEELINGZIEL • een nieuwe les in Eigenwaarde

Wauw. Wat een flinke les heb ik de afgelopen periode weer mogen leren hoe mijn eigen gedachten, mijn eigen ratio, een valse tweelingziel voor mij heeft doen manifesteren.

Voordat ik naar mijn vader verhuisde in Spanje (welke pittige les ik daar in eigenwaarde leerde lees jij hier: https://vindjouwspirit.nl/blogs/article/29679/het-dagboek-van-een-sjamaan-mijn-pittige-les-in-eigenwaarde) voelde ik al een tijdlang aan dat ik dit jaar mijn tweelingziel zou gaan ontmoeten.

Eerst zou ik hem gaan ontmoeten in Costa Rica. Ik had gependeld en telkens weer kwam eruit dat hij Costa Ricaans is. Oké hem ontmoeten in Costa Rica makes sense. Ik wil daar al een tijd naartoe en droom ervan om dit de winterperiode 2018-2019 te gaan doen.

Een paar weken voordat ik naar Spanje vertrok kwam in mij op dat ik hem bij mijn vader zou ontmoeten. Hij kwam wel uit Costa Rica, maar woonde daar tijdelijk. Oké, wauw, mijn verlangen om hem te ontmoeten groeide met de dag.

Ik had gependeld om wat meer over hem te vragen (aan mijn eigen onderbewustzijn, aan Spirit). Daar kwam uit dat hij zwak was aan Eigen Kracht, waarop ik concludeerde dat hij vast geen kleur droeg in zijn kleding: het antwoord was “nee”. Hij draagt geen kleur. Ik had al over deze jongen gedagdroomd. Lang haar, surfer, muziek maken en salsa dansend. Want dat doe ik ook allemaal, dat zijn mijn passies, dus ik moest wel een man hebben die dat met mij samen kon doen. Ik had dus een mooi beeld van deze jongen.

Na 3 weken in Spanje verliet ik halsoverkop het huis van mijn vader (mijn les in eigenwaarde die ik daar leerde lees jij hier: https://vindjouwspirit.nl/blogs/article/29679/het-dagboek-van-een-sjamaan-mijn-pittige-les-in-eigenwaarde). Hoe moest ik nou nog mijn tweelingziel gaan ontmoeten dan?!

DE ONTMOETING

Op de dag van vertrek kreeg ik de ingeving om Tinder weer te installeren. Dat had ik al in een jaar tijd niet gebruikt, maar “het zal wel met een reden zijn”. Ik wist toen: op Tinder ga ik hem ontmoeten! Want waarom zou ik anders ingegeven krijgen om het te installeren?

Zo geschiedde. Daar was hij. Een match met een superleuke jongen met lang donkerbruin krullend haar en allemaal leuke foto’s van zijn reizen. We raakten aan de praat in het Spaans. Heerlijk vond ik het om weer Spaans te kunnen spreken en mijn euforie en blijdschap groeiden. We wisselden telefoonnummers uit en spraken verder via whatsapp. We kenden elkaar nu 2 dagen. Maar.. ik had gelezen dat het bij tweelingzielen heel snel kan gaan met zo’n gevoel van herkenning!

Het plaatje klopte zoals ik had gependeld. Hij vulde mij in energie aan als Kreeft (waterelement) en hij was tuinman en werkte veel met de standen van de Maan. Wauw, precies wat ik doe als Sjamaan. Hij had het waterelement en de aarding die bij mij ontbrak. Dit is hem dacht ik. Alles klopt. Hij had zelfs een bus voor zijn werk waar hij mee reisde en als droom om met die bus Europa door te reizen. Wauw! Dat is ook mijn droom!!

Wat wel ontbrak was dat hij niet kon surfen.. maar dat ging nog wel komen dacht ik. Hij kan dat leren en dan kunnen we samen in de bus surfend Europa door. Wat ook ontbrak is dat hij niet danste. Geen salsa, geen andere dansen. Oké... dan was het misschien niet voorbestemd dat ik met mijn partner kan dansen. Maar in ieder geval was hij tuinman en was het zeker bestemd dat hij de planten ging laten groeien voor de verse groenten en het fruit in de tuin van het retreat (ook mijn droom). Wauw, wat een prachtige combinatie van het Universum dacht ik.

Hij stuurde me allerlei foto’s en ik zag dat hij alleen maar donkere kleding droeg. Dus zelfs dát klopte.

SPIEGELTJE SPIEGELTJE AAN DE WAND WIE IS DE LEUKSTE EN LIEFSTE IN HET LAND

Na 2 dagen begon ik echter op te merken dat ik helemaal niet mezelf was wanneer ik met hem sprak. Ik ging weer een rits aan selfies maken, “nee opnieuw deze is niet leuk”, wat ik niet meer had gedaan sinds een jaar geleden zoiets. Ik stuurde hem in reactie op al zijn foto’s en filmpjes ook foto’s van mij en hoe leuk mijn leven wel niet was.

Ik nam zijn energie over. Zijn ontzettend sterke energie van “mag ik er wel zijn?”, “vind je mij wel leuk?”, “word ik door jou geliefd?”. Een sterk ego-patroon van zielen die nog niet wakker zijn of net wakker beginnen te worden. Mijn twijfels begonnen op te spelen. Was dit hem wel?

Ik begon te zien dat hij eigenlijk helemaal geen interesse in mij had, maar alleen in of ik hem wel Liefde kon geven. Of híj wel geliefd was. Hij vroeg niet door op wat ik deed, wie ik was, maar stuurde weer opnieuw een filmpje dat hij in de bus zat, onderweg met de zon schijnend. De gesprekken waren oppervlakkig. Hij vertelde me wat hij in de supermarkt ging kopen voor zijn avondeten (hij was op zoek naar goedkeuring, naar “doe ik het goed?”, “heb je mij nu lief?”). Gesprekken waar ik al lange tijd mijn energie niet meer aan wens te verbinden.

DE TWIJFELS SLAAN TOE

Omdat hij zichzelf geen Liefde kon geven haalde hij dat bij mij. Dat hebben we allemaal nog wel in ons in de dualiteit en dat is oké. Wanneer je echter meer geëvolueerd bent als ziel weet je dat jij die Liefde van binnenuit jouw eigen kern moet halen in plaats van bij een ander. Ik kon daarom maar niet bevatten dat deze jongen mijn tweelingziel zou zijn. Dit ging echt niet samen.

Na een paar dagen verbrak ik dan ook het contact. Zelfs toen dacht ik nog: “dit heb ik ook gelezen, zo gaat het bij tweelingzielen”. Nog een paar dagen heb ik de twijfels gehouden of dit hem was. Totdat ik het inzicht van de Engelen en mijn Spirit kreeg dat dit weer een les was in Eigenwaarde.

VERLANGEN NAAR EENHEID

Mijn verlangen naar heelheid, naar eenheid, was zo groot dat ik daarmee onder leiding van mijn geest (niet mijn hart!) deze jongen had gemanifesteerd. Ik had mijzelf de waarde toegeschat dat ik een jongen zou ontmoeten die met zichzelf in de knoop zat. Een jongen die ik dan wel kon gaan “redden” door mijn energie aan hem te geven. Hij was mijn spiegel. Want als ik hem aantrok betekende dat, dat ik die energie uitzond naar de buitenwereld. Het was mijn spiegel om eens flink naar binnen te keren en mezelf af te vragen waarom ik zo’n jongen aantrok.

Ik zocht zelf nog mijn Liefde in de buitenwereld. Ik zocht nog de bevestiging of ik wel geliefd was. Niet per se bij een man, maar vooral bij mijn moeder realiseerde ik mij. Bij de vrouwelijke veilige energie van de Liefde. Als ik die vrouwelijke energie buiten mij zocht, dan betekende dat, dat ik die vrouwelijke energie niet voldoende in mijzelf had. BOEM. Daar viel picture perfect in gruzelementen. Mijn Eigenwaarde was een jongen die geheeld moest worden, omdat ik zelf nog niet voldoende Eigen Kracht had, nog niet voldoende heel was om niet op de Liefde van een ander te hoeven bouwen.

Dit was dus niet mijn tweelingziel. Dit was niet op basis van gevoel (waar ik als lucht element, als waterman, moeilijk bij kom), maar op basis van mijn analyserend vermogen, mijn ratio. Als A dan B, dus C. Ik werd helemaal niet blij van deze jongen, maar juist zwaarmoedig door zijn energie.

GEEN CONCESSIES!

Wederom een krachtige les in Eigenwaarde. Want waarom ben ik alleen een “sleutel-geval” waard? Waarom ben ik niet iemand waard die ook salsa danst, die ook muziek maakt, die ook surft. Die vol is van Liefde! Omdat ik zelf nog niet vol was. Zolang als dat ik mijzelf niet op waarde schat en ook daadwerkelijk geloof dat ik een dansende, muziekmakende surfende man zal aantrekken, zolang als dat ik GENOEGEN NEEM MET MINDER. Zolang als dat ik nog BEREID BEN om concessies te doen in de Liefde, zolang zal ik manifesteren conform die frequentie van energie.

Gister zag ik op tv bij grenzeloos verliefd twee hele mooie gevallen van een tweelingziel combinatie. In beide gevallen ontmoetten deze zielen elkaar en was het vanaf moment 1 dat zij zich tot elkaar aangetrokken voelde. Het contact verliep helemaal vanzelf. Zoals dat bij Jada Pinkett Smith en Will Smith ook het geval was zo vertelde Will tijdens een fantastische uitzending van red table talk (ik schreef daar een blog over https://vindjouwspirit.nl/blogs/article/30020/tweelingzielen-jada-will-smith).

Natuurlijk hebben deze zielen de nodige lessen samen te leren, maar 1 ding zal altijd de basis zijn in deze relaties. En dat is de Liefde voor hen Zelf.

Eigenwaarde.

Liefs,

Avalon