HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN "de Mosoq Karpay: de activatie van mijn Lemurische kennis als Tweelingziel en Sjamaan"

HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN

Fuerteventura, 25 juni 2021

“de Mosoq Karpay: de activatie van mijn Lemurische kennis als Tweelingziel en Sjamaan”

Op Donkere Maan, de dag voor de Nieuwe Maan in Tweelingen op 10 juni, hoorde ik van mijn gidsen dat ik een verrassing zou gaan ontvangen!

Ik las vervolgens mijn boek van “de Adelaar en de Condor” (auteur: Jonette Crowley) en toen hóórde ik, wíst ik en voelde ik zo krachtig dat ik de Mosoq Karpay mag gaan ontvangen van de Q´ero!!! YES!! Ik moest er echt van huilen zo sterk voelde ik het! Het gehele boek zit vol herkenning van mij. De verbinding met mijn gids White Eagle, waar Jonette de schrijfster ook nauw mee samenwerkt, is door het lezen van dit boek ontwaakt en intens versterkt. Ik had al eerder boodschappen van hem op mijn pad gekregen, maar nog niet eerder wíst ik ook echt dat híj bij mij was, zijn Spirit.

En nog meer waar Jonette over vertelt bleek een reis van herkenning te zijn voor mij, zoals haar rol als Hoge INCA Priesteres.

Dit boek hielp mij ontwaken als de Hoge INCA Priesteres die ik ben, genaamd "Ituha" met mijn Indianen naam "White Wolf", werkend met "Jaguar Medicine" voor hart opening!


6d39b83d43jpg


Sinds mijn herkenning als Hoge INCA Priesteres door het boek, vroeg ik mijn gidsen om mijn INCA-naam, mijn Indianen naam van toen.

Op de avond na het ontvangen van de Mosoq Karpay van de Q'ero (mijn gidsen uit Peru), zeiden ze mij om te googlen op "hoofdtooi". Ik kwam vervolgens uit bij "hoofdtooi Ituha", te bestellen bij de Kleine Zebra.

Of ik even kon googlen op de naam "Ituha", waar vervolgens uitkwam dat dit een Indianen meisjesnaam is, met de betekening "sturdy Oak". Wauw! Wat leven we toch in een bijzondere wereld, dat we op deze manier onze kennis terug kunnen krijgen, via een medium als Google!!

Ik moest er zo van huilen, want ik hoorde erbij dat ik als Lakota Sjamaan, leider van een stam was tezamen met mijn tweelingziel en het dragen van een hoofdtooi de normaalste gang van zaken was dagelijks. Zo sprak ik mijn volk toe. Ik begeefde me veel in tipi tenten, om daar heling te verrichten aan anderen. Ik mixte plant medicijnen om de Spirits van de planten te gebruiken om te helen.

Deze kennis keert nu in sneltreinvaart weer terug bij me, door alle INCA-inwijdingen die ik van mijn gidsen de Q'ero heb ontvangen!


ff0a7fdc22pngMet de Mosoq Karpay, die ik ontving de dag na de Nieuwe Maan op 11 juni, ontving ik van mijn gidsen: "DE KUS VAN DE KOLIBRIE". Ook wel "Tuku Munay Niyoq" genoemd bij de INCA (de Q´ero), wat betekent "met liefde vanuit mijn hart". Wanneer de Kolibrie, Sewar Kinté ons kust, ontwaakt de Sjamaan in ons.

De Sjamaan is het archetype van het Noorden op het INCA medicijnwiel: de plek van de stilte, de rust en de vreugde binnenin onszelf. Sewar Kinté (kolibrie) is verbonden aan het Noorden op het medicijnwiel, de plek van de winterperiode.

Dat betekent dat we in het Noorden op het medicijnwiel, telkens onze Nieuwe (ware) Zelf kunnen gaan omarmen, waar we vanaf de Leeuwenpoort energetisch op worden voorbereid door ons ontwaken als heler, als Sjamaan.

Wanneer dit archetype (een archetype is energie, een spirit) in ons ontwaakt, raakt onze Geest weer naar een natuurlijke staat van Zijn. We houden onszelf dan niet langer tegen met onze negatieve saboterende gedachten of onze angst, maar "laten ontstaan", doordat we ons laten leiden door ons hart. Ons gevoel en onze intuïtie brengen ons vanzelf op de juiste plaatsen, wanneer wij ons aan het licht durven over te geven.

Door deze hoogste INCA-inwijding te ontvangen van mijn gidsen, activeert mijn innerlijk leiderschap en vallen de drempels weg die me tot nu toe hebben tegengehouden van het zetten van stappen om te groeien als mijn Ware Zelf. Als de Sjamaan die ik ben. Als de heler die ik ben. Als de Godin die ik ben. Ik voel het in mijn hart!

Sinds een aantal ceremonies nu ben ik begonnen met het tekenen op mijn gezicht om mijn Ziel meer kracht te geven. Wauw, wat is dit helend voor mij en voelt dit als thuiskomen! Zoals de Lakota Oglala-Sioux dat deden!

Dan kijk ik naar mijn kledingstapel hier opgestapeld op de wasmachine en dan denk ik alleen maar: "ik wil de hele dag in mijn Godinnenjurk rondwandelen en mijn andere "Native" kleding!!! Ik wil iedere ochtend mijn gezicht verven en een regendans doen buiten, stampend op de grond en met mijn ratel in de weer en drum!! Ik ben zó aan het thuiskomen bij mezelf, dat ik steeds meer voel dat waar ik nu woon en "de wereld om mij heen" niet meer passend is voor de groei die ik heb doorgemaakt!

Ik kreeg dan ook direct na de Mosoq Karpay allerlei mooie inzichten door over de samenkomst met mijn tweelingziel en onze toekomstige manier van wonen! Allerlei informatie over mijn vorige levens kwam omhoog!

De Mosoq Karpay opent het hart voor harmonie en samensmelting met onze Hogere Zelf en daarmee de wereld om ons heen. Alles gaat als het ware op "in liefde", in de hogere frequentie die we met de Mosoq Karpay ontvangen. En dat heb ik gemerkt!

Mijn Tweelingziel en ik zijn namelijk nog in separatie, omdat onze angsten ons nog in de weg zitten. Ons individuele proces is dus nog niet afgerond. Want ik kan hem niet helpen bij zijn angsten en hij niet bij de mijne, onze angsten zullen we zélf in de ogen aan moeten leren kijken. We verblijven allebei nog in angst voor verbinding met de ander. Voor verbinding met de ware liefde, met "het Hogere". In angst voor ons leiderschap en het naar buiten komen met onze magie, als wáre Sjamaan. Oordelen drukken nog op ons. We hebben moeite met het loslaten van onze identiteit zoals we deze kennen.

Want doe het maar even.. van een leven als advocaat, ineens naar een leven als Sjamaan. Ik heb daar voorheen echt te licht over gedacht en zie nu in dat ik alle tijd en ruimte voor mezelf nodig heb om te rusten en herstellen om de INCA-inwijdingen heen die ik geef, want anders raak ik gewoon op!

Sinds dat ik zijn naam heb doorgekregen als zijnde mijn tweelingziel, in december 2018, is mijn ontwakingsproces in sneltreinvaart gegaan. Vlak erna kreeg ik veel meer begrip over de tweelingzielenreis en ook inzicht in ons gezamenlijke hogere plan. Het is mijn missie om eerst geheel in harmonie met mijzelf te raken, waardoor mijn tweelingziel ALL-IN zal gaan voor onze gezamenlijke zielmissie.

De Mosoq Karpay is hiervoor doorslaggevend in onze reis en zal de verschuivingen die nodig zijn in onze activatie als tweelingzielen, vanaf de Leeuwenpoort in gang gaan zetten, om weer terug op elkaars pad te kunnen raken na een intense periode van ontwaken als Sjamaan.

De dag na de Nieuwe Maan ontving ik de Mosoq Karpay én nam ik deze direct op, om te mogen doorgeven aan andere tweelingzielen tijdens de Leeuwenpoort! Wauw, wat een eer! Wat een zegening voor mij en voor ons allemaal!

Wat heeft deze inwijding energetisch, maar ook fysiek een hoop met me gedaan! Ik ben er nog steeds van de kaart van en alles binnenin mij rommelt. Mijn buikgebied, daar waar mijn emoties en zonnevlecht zitten, is MEGA aan het opschonen! Ik doe rustig aan met eten (in hoeverre ik dat kan als avocado verslaafde......) en vooral veel gerust in de dagen erna. Niet teveel prikkels om me heen, dus geen drukke plekken bezoeken. Buiten in de frisse lucht zijn en lekker veel zwemmen met Guapa.


b446882c81jpg

Mijn energieveld heeft zulke krachtige coderingen binnengekregen, dat mijn gidsen zeiden dat ik zeker een week rustig aan moest doen erna. Dat is inmiddels een aantal weken geworden, niet omdat het moet, maar omdat ik voel dat dit mij beter dient als heler: RUST, muziek maken, meditatie, zingen en buiten wandelen en zwemmen!

DE MOSOQ KARPAY

De Mosoq Karpay wordt ook wel de “negende zonne-inwijding” genoemd bij de INCA. Het activeert de Zon in ons, onze Divine Masculine-kracht, door coderingen die liggen opgeslagen in een Zonneschijf, die grote magische kracht omvatten. Het zijn coderingen voor de nieuwe bestemming van de mensheid: terug naar onze ware natuur!


7f25329d0cjpg

De coderingen veranderen het DNA van de mensheid en dus van ons ieder individueel. Ze activeren onze zielsbestemming hier op aarde en daarmee de tweelingzielen om terug te keren naar elkaar en samen te gaan werken op aards niveau.

Wij als tweelingzielen zijn afkomstig uit Lemurië. In Lemurië, waar wij als helers werkten, werkten we mét de energie. We stuurden de energie vanuit ons 3e oog, zonder een enkel woord daarvoor te hoeven gebruiken. We straalden kracht in ons eten in. Onze verbinding onderling met de andere Lemuriërs en tweelingzielen, was telepathisch. We spraken geen woorden.

Als groepsziel zijn wij teruggekomen naar de aarde, om deze krachten te "her-activeren" in onszelf, zodat we deze magische krachten kunnen gebruiken om de aarde te transformeren. Terug naar hoe de aarde was tijdens Lemurië. Vol van liefde, licht en eenheid! Ook met onze tweelingziel!

Ik zeg "magische krachten", maar voor ons in Lemurië waren onze krachten NORMAAL. Ook voor de Hoge Priesteressen in Avalon was dit normaal. Het is pas vanaf het moment van de val van Atlantis gekomen, dat de tweelingzielen zich zijn gaan afscheiden van elkaar en in 2 verschillende lichamen zijn geïncarneerd.

Vanaf het moment van de "aardse geboorte", raakt de tweelingziel de verbinding meer kwijt met de Lemurische krachten en komt de ziel terecht in "de aarde school".

Zijn alle zielen afkomstig uit Lemurië? Nee, zeker niet. Alle tweelingzielen wel, maar niet iedereen is er al aan toe om deze krachten te ontwaken in dít leven. Zo ontmoette mijn moeder haar tweelingziel vluchtig, maar hebben zij verder geen contact met elkaar meer gehad. Zij waren dus niet bedoeld om bij elkaar te komen in dit leven en zijn elkaar weer "kwijt geraakt", omdat zij meerdere levens nog nodig hebben om elkaar weer terug te vinden.

Zo hebben Jezus en María Magdalena meerdere levens zonder en met elkaar geheeld, om in harmonie met elkaar te kunnen raken. Zij begeleiden ons bij ons proces en wij kunnen daarom áltijd hulp aan hen vragen.

Jij vóelt het, of je bestemd bent om samen te vloeien in een romantische relatie met jouw tweelingziel hier op aarde en jouw Lemurische kennis daarvoor weer te activeren. Anders was je ook niet bij mij terechtgekomen ;-), want als "Tweelingzielen sjamaan" is dit specifiek mijn zielsmissie: de hereniging van de Tweelingzielen.

CHIEF WHITE EAGLE: “We zijn door Corona met de mensheid in versnelling geraakt op weg naar de "nieuwe aarde". De Tweelingzielen zijn daarom in grote getale teruggekeerd, om juist in deze tijd te kunnen ontwaken en Pachamama te ondersteunen met deze grote energetische transmissie die nu plaatsvindt.

Wanneer de Tweelingzielen zich bereid opstellen om te worden geactiveerd, wat de licht-coderingen van de Mosoq Karpay bij hen zal doen, zullen zij de stappen gaan nemen om hun leven te veranderen in het leven zoals hun Ziel dat voor hen bedoeld heeft, voordat zij gezamenlijk met hun Tweelingziel opnieuw incarneerden.

Jullie Tweelingzielen hebben dit gezamenlijke doel altijd nagestreefd in jullie vorige levens en breien daar nu op voort. De Mosoq Karpay zal de Tweelingzielen helpen herinneren, waarvoor ze hier gekomen zijn en de Tweelingzielen met elkaar helpen herenigen, zodat zij de krachten kunnen gaan bundelen.

Want pas wanneer de Tweelingzielen fysiek ook in hereniging zijn, kunnen zij de hoogste vorm van licht uitstralen in hun fysieke - materiële - zielsmissie hier op aarde”.

De Mosoq Karpay opent jouw wiracocha. Dat is jouw 8e chakra, waarin jouw Lemurische kennis als heler en tweelingziel ligt opgeslagen. Wanneer jouw wiracocha opent, verkrijg jij meer en meer inzichten over jouw vorige levens en jouw krachten en talenten als heler, als Sjamaan.

Dit was het beeld wat ik te zien kreeg voor mij en mijn tweelingziel samen. En niet eens op zo een lange termijn! Want de locatie ervoor heb ik een paar weken terug al op mijn pad gekregen! En ik word nu momenteel doodgegooid met yurts en tipí´s haha, maar ik weet dat het de tijd nog niet is op het medicijnwiel, dus ik laat vooralsnog los, totdat ik écht een sterke impuls voel om ergens actie op te ondernemen. Zoals ik dat een paar weken terug voelde toen ik vrienden van mij bezocht bij de heilige berg Tindaya, mijn toekomstige woonplek! (Op de foto zie je "Guisguey" op Fuerteventura).


1016c974dfjpg

Tijdens de Mosoq Karpay, die ik eenmaal per jaar zal doorgeven aan andere tweelingzielen, op de dag van de Leeuwenpoort op 8 augustus (8), ontvang jij de coderingen uit de Zonneschijf die ik altijd heb bewaakt en nu nog, voor jouw activatie en ontwaken als tweelingziel.

De Leeuwenpoort brengt ons de energie van de leeuw, welke leiderschapsenergie wij zullen gebruiken om de inwijding nóg krachtiger te maken. Deze dag is ook de sluier met de spirit wereld dunner, omdat er met de opening van de Leeuwenpoort een grote stroom aan vernieuwing naar de aarde zal komen om te worden geïntegreerd (geaard).

Bij de INCA is het gebruikelijk om de Mosoq Karpay eenmaal per jaar te ondergaan, om de zaden van alle andere INCA-inwijdingen (zoals de baarmoeder-inwijdingen of de Ñusta Karpay of Munay-Ki), te kunnen laten bloeien.

MEEDOEN AAN DE MOSOQ KARPAY

Meer over de Mosoq Karpay kun je HIER lezen. Je leest daar ook wat de kosten zijn van de inwijding en hoe je kunt meedoen!

Laten we gezamenlijk dit nieuwe hoofdstuk beginnen als zielengroep lieve tweelingzielen!

Activate your DIVINE FEMININE POWER!!

AWAKEN THE GODDESS WITHIN!

VIND JOUW SPIRIT!

Liefs,
Avalon Sjamaan

ITUHA, White Wolf.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-groep

In de Tweelingzielen Tarot groep vind je dagelijkse uitgebreide tarot leggingen en updates over de huidige ontwikkelingen in het tweelingzielen collectief.

De Tarot groep is een community van Tweelingzielen (Divine Feminines only) die hun ervaringen met elkaar delen. Ik nodig je graag uit in de groep om onze krachten te bundelen, met elkaar te delen en van elkaar te kunnen leren.

Lid worden van de groep kan hier.

INSTAGRAM & FACEBOOK

Mijn eigen tweelingzielenreis onder "het dagboek van een sjamaan", kun je volgen via mijn Instagram (story) www.instagram.com/avalon.sjamaan op Facebook vind je mijn pagina hier: www.facebook.com/vindjouwspirit.nl

De Vind jouw Spirit-Academie volgen, dé Academie voor de hereniging van Tweelingzielen kan hier: www.instagram.com/vindjouwspirit_academie op Facebook: www.facebook.com/vindjouwspiritacademie

Abonneren op mijn YouTube kanaal doe je hier. Vergeet het belletje niet te activeren zodat je een melding krijgt van een nieuwe video!

MAANBRIEF VOOR TWEELINGZIELEN

Je inschrijven voor de Maanbrief voor het Nieuwe Maan en Volle Maan-nieuws voor tweelingzielen kan hier.