HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN 9 augustus 2021 “de dag na de Mosoq Karpay: het loslaten van de verwachtingen naar mijn tweelingziel”

HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN

9 augustus 2021 "de dag na de Mosoq Karpay en de Leeuwenpoort: het loslaten van mijn verwachtingen naar mijn tweelingziel toe"

Gisteravond vond de belangrijke INCA inwijding van de “Mosoq Karpay” plaats voor de hereniging van tweelingzielen. Deze inwijding helpt jou om te ontwaken in de verbinding met jouw tweelingziel. Het opent jouw wiracocha, jouw 8e chakra, waar jouw zielsgeheugen in ligt opgeslagen.

Hierdoor ga jij je weer herinneren wie je bent en waarom je hier bent! Met een hoger doel! Je gaat de verbanden meer zien, met de spirit wereld en de richting waar jouw gidsen je naartoe begeleiden voor de uitvoering van jouw hogere plan met jouw tweelingziel.

Ook jouw tweelingziel heelt hierin mee! Ook de wiracocha van de ander wordt geopend. Jullie ondergaan de inwijding namelijk gezamenlijk, tijdens de Sjamanistische audio reis.

Ik zag gisteren van hem een foto op instagram, van zijn sjamanistische altaar! Jippie! De Mosoq Karpay heeft dus een goede uitwerking ook op hem gehad (ik ontving de inwijding al op 11 juni), want hij heeft zijn passie voor zijn sjamanistische rituelen weer opgepakt en specifiek tijdens de nieuwe maan is hij nu begonnen met het samenwerken met de spirit wereld! De kracht van de Sjamaan! Dit is het pad van zijn tweelingziel!!

Er deden gisteravond 80 vrouwen mee! Wat een zegen dat wij ons met zovelen verbonden met elkaar ten behoeve van de heling van moeder aarde!

De Sjamanistische audio reis is alleen te bestellen rondom de Leeuwenpoort, nu ik deze inwijding vanwege de kracht ervan eenmaal per jaar geef. Hier lees je meer informatie en kun je zien of je de reis nog kunt bestellen in de webshop.

Ik voerde gisteren een Sjamanistische ceremonie uit voor de Mosoq Karpay. Die kijk je hier terug.

Vanochtend werd ik om 5:45 uur gewekt, mijn “beproeving” is nog niet voorbij zei Red Feather. Als Sjamaan dien je een beproeving te doorstaan. De kracht van de Sjamaan komt namelijk van de kracht van de geest van de Sjamaan en daarom dient de Sjamaan allerlei beproevingen te doorstaan om de geest te versterken.

Tijdens deze beproevingen leert de Sjamaan ook om zichzelf goed te beschermen tegen ongewenste entiteiten. Het “kanaal-zijn” van de Sjamaan raakt door alle beproevingen versterkt, wat betekent dat de Sjamaan in overgave raakt aan de begeleiding vanuit de spirit wereld van zijn of haar gidsen, waaronder onder andere het wolkenvolk, het stenenvolk en het dierenvolk. De Sjamaan leert luisteren.

Ik pakte al mijn altaarspullen bij elkaar en een Khuya (medicijnsteen) die al een tijdje op mijn tafeltje lag. Ik voelde dat ik de Khuya moest meenemen uit de natuur en deze moest bewaren, maar had nog geen idee waarvoor. Op verzoek van Red Feather pakte ik mijn Moeder Aarde kaarten waar ik veel van leer en inzichten uit verkrijg, maar vooral ook acceptatie van mijn pad als Sjamaan.


2d155eab78jpg


Ik herken alles namelijk zo wat ik daar lees, dat het me veel meer rust brengt om te weten dat ik niet de enige ben die door dit proces heengaat!

Red Feather is de broer van Black Shawl woman, die weer de vrouw is van Crazy Horse, ook één van mijn Lakota Oglala-Sioux gidsen. Red Feather verscheen aan mij, door middel van een e-mail van een mooie ziel. Ze bracht me op de hoogte van een bepaald boek, geschreven door een vrouw met als achternaam, “Red Feather”. Op het moment dat ze me dit schreef, ging er een warm gevoel door me heen en voelde ik dat ik “red feather” op moest zoeken op internet.

Ik kwam toen uit bij het verhaal van Chief Red Feather, die samen met Chief Crazy Horse heeft gestreden in “the battle of the Little Bighorn”. Deze battle was een gevecht tussen het Amerikaanse leger en de Indianen, waaraan meerdere stammen deelnamen. Red Feather en Crazy Horse vochten onder andere aan de zijde van de Cheyennes.

Deze oorlog vond op 25 juni 1876 plaats in een vallei van de rivier “Little Bighorn”, in Montana. Crazy Horse was de aanvoerder van de Indianen die in deze strijd vochten om hun land.

Eerder al had ik een smudgewaaier ontworpen gekregen van Smudgewaaiers by Claire, waar óók een kleine rode veer in verwerkt zat. Wauw! Crazy Horse was al bij me als mijn gids en nu ook zijn schoonbroer Red Feather. Én tijdens mijn verjaardag in februari 2020, kocht ik een zwarte handgemaakte sjaal! Niet wetende dat dit “Black shawl woman” was die me daarnaartoe had gebracht, om mij beter met haar familie te kunnen verbinden van de Oglala-Sioux, míjn familie.

5c75c5fabcjpg


Ik ging op de bank zitten met mijn maanlamp aan, het was nog pikkedonker buiten en ik wilde het licht niet volop aandoen, want dan raak ik “uit het donker weg” en kan ik me niet goed meer concentreren op de andere dimensie.

Guapa kwam bij me liggen op de bank. Die vindt het donker altijd eng, omdat ze lang alleen op straat geleefd heeft is ze extra alert in de vroege momenten.

In de douche tijdens het tandenpoetsen hoorde ik om de kaart van “rooksignalen” te lezen. Dat vroeg Red Feather aan me en Celestien erbij te pakken, een edelsteen die je met de engelen verbindt en je keelchakra beter laat stromen. Ik had de steen ergens, maar waar.. uiteindelijk riep de spirit van Celestien mij en vond ik Celestien op mijn altaar in mijn slaapkamer.

Moki en Boji mee, mijn sjamanen stenen die me helpen om negatieve energie af te voeren, zodat ik beschermd ben en meer helder kan nadenken en lezen maar!

Er was nog een andere kaart die me trok, die ik als eerste besloot te lezen. “Schild van het Noorden”, wat sprak over de windrichting van het noorden op het medicijnwiel. De plek van de wijsheid van de oudsten. De plek van de stilte, waar je naartoe kunt keren door alleen met jezelf de natuur in te gaan om daar met jezelf en je gidsen te spreken.9bd1581497jpg

Eenmaal tijdens het lezen van de moeder aarde kaarten hoorde ik: “deze Khuya verbindt je met Red Feather”.

Red Feather herinnerde me eraan dat ik in Amsterdam altijd de fiets pakte, mijn “fixie”, mijn racebike, om te gaan fietsen op gevoel. Ik kwam dan op de meest leuke plekken terecht en ontmoette de meest leuke mensen!

De laatste tijd ben ik weer erg in mijn “controle drang” vastgeraakt.. alles moet vooraf bedacht en gepland worden.. Dat komt vooral omdat ik het momenteel gewoon erg druk heb met mijn werk als Sjamaan en mezelf daarom overmatig bescherm, zodat ik niet uit verbinding raak met mijn gidsen en het kaartenhuis weer instort, waardoor ik vervolgens niet aan mijn werk toekom, omdat ik te emotioneel ben!

Mijn energieveld is een periode zó intens gevoelig geweest, dat ieder dwarrelend wit veertje me aan het huilen kon maken. Ik bescherm mezelf daardoor nu teveel, waardoor ik juist de flow van het leven stop. De flow van spontaniteit! Dat ik Covid had in februari helpt er ook niet aan mee.

Ik mag weer gewoon de deur uitstappen, zonder te weten welke richting ik op ga lopen met Guapa! Ik mag loslaten en me laten dragen! Ik mag me nóg meer laten leiden door mijn gevoel! Ik mag blind vertrouwen dat ik (energetisch) veilig ben! Dit is ook nog een overblijfsel aan mijn zware fysieke mishandeling van oudjaar 2016. Ik vertrouw mensen moeilijk, wat zich ook uit naar mijn tweelingziel.

Ik las over de rooksignalen en dat de Indianen vanaf 1680 al een taal gebruikten, “zonder woorden”. Met de rook die vrijkwam, zonden ze boodschappen uit naar andere stammen. Vooral tijdens de Great Sioux War werd dit veel ingezet door de Indianen, om op die manier versterking aan te kunnen roepen en anderen te kunnen waarschuwen voor de komst van het Amerikaanse leger.

Besef je even, lieve tweelingziel, hoe erg deze strijd is geweest voor de Native Amerikanen die van hun land geroofd werden. Ze verloren hun kracht, hun waardigheid, hun éigen stem en cultuur werd volledig van hun weggenomen. Rituele zaken zoals praatstokken, prayer veren, hoofdtooien, het werd allemaal verbrand zodat ze hun rituelen niet meer konden beoefenen!

Dít is de energie die wij nog altijd bij ons dragen. Velen van ons zijn onderdeel geweest van deze strijd en andere oorlogen waarin de aarde verkeerde.

Geef jezelf dus de tijd om hiervan te helen lieve tweelingziel. Je doet dat niet alleen maar in dit leven, maar bent hier al levenslang mee bezig met het kwijtraken van jouw voorouderlijke zwaarte!

Bid tot Red Feather voor hulp en steun op jouw pad!


ebf9d4c70fjpg

Vanochtend in de Duinen na de Mosoq Karpay van gisteravond, verkreeg ik een belangrijk inzicht in mijn tweelingzielenreis.

Ik realiseerde me niet dat ik echt hoge verwachtingen had van mijn tweelingziel. Ik had een bepaald beeld in mijn hoofd van onze samenkomst, wat niet realistisch is. Met dank aan de Mosoq Karpay voor dit grote inzicht en verandering in mijn perspectief! Want zolang ik zulke hoge verwachtingen blijf uitzenden, blijft mijn tweelingziel de druk voelen om niet goed genoeg te zijn! Wat natuurlijk helemaal de spiegel is naar mijzelf en alle verwachtingen die ik van mezelf heb om het goed genoeg te doen! Wauw, wat een doorbraak in mijn perspectief, zodat ik anders kan gaan uitzenden en aantrekken!

Ik had namelijk de verwachting dat hij ALL-IN zal gaan met mij als Sjamaan, rituelen uitvoeren, in afzondering leven, wat een verwachting is die hij simpelweg niet waar kan maken. Het is niet realistisch. Omdat hij gewoon niet zo in elkaar zit.

Dat is niet omdat hij dat niet zou willen, het tegendeel, maar het is omdat mijn pad uniek en bijzonder is. Ik heb een zeer sterke verbinding met mijn gidsen die ik inmiddels allemaal bij naam ken. Ik ben in volledige overgave aan mijn hogere pad en onderwijs dit nu aan anderen. Ik fungeer volledig als kanaal en heb mijn vrije wil daarvoor opgegeven om het pad van mijn tweelingziel te kunnen bewandelen.

Dat is niet voor iedereen. De mate waarin ik mezelf afzonder en moet afzonderen om overleg te kunnen voeren tijdens het “raadsvuur” met de voorouders, is niet voor iedereen. Ik mag dat niet van hem verwachten, omdat hij daarmee niet zichzelf kan zijn! Hij is namelijk een weegschaal en die houden van mensen!

Het gevoel wat ik oppik bij mijn tweelingziel is dat hij de druk voelt om een gelijke van mij te moeten zijn, maar dat kan simpelweg niet, omdat we beide een ander pad hebben. Naast het pad wat we gezamenlijk straks mogen gaan bewandelen, blijft ook altijd de persoonlijkheid aanwezig en daarmee de "unieke ik".

Vanochtend in meditatie zond ik daarom uit naar zijn spirit en ziel (middels een soort van rooksignalen ;-)), dat hij goed is zoals hij is en dat zijn pad uniek is voor hem. Ik vroeg hem om zichzelf niet langer te vergelijken met wat ik doe als Sjamaan, omdat dit hem een slecht gevoel over zichzelf geeft.

Ik zei daar ook bij, dat ik mijn verwachting naar hem zal loslaten, over dat hij een “gelijke” aan mij moet zijn. Zoals ik dat ooit heb uitgesproken naar hem. Ik haalde vanochtend officieel de druk van de tweelingzielenketel af!


Hij hóeft niet van alles te leren over tweelingzielen, als dit niet bij hem past. Hij hóeft niet mee te doen met alle rituelen die ik uitvoer, als dit niet bij hem past. Hij hóeft niet zijn vrije wil volledig op te geven, als dit niet bij hem past. Hij is niet mij en ik ben niet hem.

Bewandel je eigen pad lieve tweelingziel, het is in de vrijheid dat we elkaar weer zullen vinden.

Wat voelde dit goed voor mij. Want daarmee zeg ik: “ik laat mijn leven ontstaan conform hoger plan” en daar vertróuw ik op! Ik geef mezelf daarmee volledig in overgave aan hoe alles wil gaan ontstaan voor mij, ook met mijn tweelingziel. Natuurlijk heb ik wel bepaalde visioenen doorgekregen, over dat we samen zullen gaan kamperen bijvoorbeeld, maar hoe dat precies zal gaan ontstaan zal het medicijnwiel ons mogen laten zien.

Een grote sprong voor mij! Maar ik heb het vaker gedaan. In blind vertrouwen springen ;-) In 2015 trad ik uit de advocatuur na een fikse burn-out, zegde ik mijn huis op, verkocht mijn spullen en vertrok in de herfst met backpack om te reizen. Herfst 2019 sprong ik opnieuw, door van Amsterdam te gaan emigreren naar Fuerteventura! Het eiland waar ik mijn tweelingziel ontmoet heb en wat ook zijn thuis is.

Er staat veel te gebeuren in dit 2021 jaar lieve tweelingzielen. We gaan naar een geheel “nieuwe wereld” toe. Een wereld van helers, sjamanen, zieners, gipsy´s die toekomst voorspellen. We gaan met de mensheid weer terug naar onze roots!

Waarin mag jij de sprong gaan wagen voor jezelf dit jaar? Waarin houd jij jezelf nog altijd klein of tegen?

Er gaat nog een e-mail uit naar alle deelneemsters van de Mosoq Karpay, waarop jij kunt reageren met jouw ervaring met de inwijding. Leuk om dat van jou te mogen horen!

Liefs,

Avalon Sjamaan


PODCAST voor Tweelingzielen "Het Dagboek van een Sjamaan"

Iedere week kun je mijn podcast voor tweelingzielen beluisteren via onder andere Spotify, waarin ik over mijn eigen reis als Sjamaan en tweelingziel spreek en jou Sjamanistische kennis en wijsheid vertel van de voorouders. Hier beluister je mijn podcast over het effect van de Leeuwenpoort voor Tweelingzielen.

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws.

Lid worden van de maanbrief kan hier.