Het Dagboek van een Sjamaan 6 juni (6) Poortdag "ik ben een Sjamaan!"

6 juni (6) een POORTDAG voor de tweelingzielen

6 juni is ieder jaar opnieuw een powerdag op het medicijnwiel. Niet alleen 6 juni, maar alle dagen met dubbele nummers, zoals 7-7 en 8-8 (opening Leeuwenpoort en initiatie Mosoq Karpay door mij gegeven).

Op deze powerdagen is het altijd belangrijk om stil te staan en ons zo min mogelijk te begeven in schadelijke situaties voor onze energie.

Trek je daarom terug op deze dag, uit je buitenwereld, zodat je in jouw eigen cocon kunt reflecteren en de krachtige energie downloads kunt ontvangen. Zo ga ik op een Poortdag (en eigenlijk ook alle andere dagen) meerdere momenten naar voor mij heilige plekken toe, waar ik goed verbinding kan maken met de voorouders, voor begeleiding en inzichten op mijn pad.

Deze energie downloads zijn ervoor om jou wakker te maken! Om jouw Ziel te helpen verlichten en jouw Spirit weer te activeren.

Op dit soort dagen krijg je altijd boodschappen door van de Spirit dimensie voor de volgende stappen op jouw pad. Inzichten om jouw bewustzijn te versterken van dat jij Spirit bént en je hier op aarde bent gekomen voor een “aardse ervaring”, voor de heling van het hart als tweelingziel, zodat je met jouw tweelingziel kunt herenigen.

Jij bent een heler!!

6-6 zet jou aan om in deze kracht als heler te stappen. Het betekent dat je jezelf niet langer in twijfel hoeft te trekken. Wat jíj vóelt, is voor jou!

Wanneer wij ons als tweelingzielen verenigen op deze krachtige energetische dag, door op collectief niveau zoveel mogelijk in meditatie te gaan en reflectie, verhogen we daarmee op collectief niveau, de Divine Feminine-energie, zodat de Divine Masculines meer kunnen ontwaken.

DE TAROT

De tarot begint met “THE TOWER”.

White Eagle van de Ponca stam, wil ons een verhaal vertellen:

“Jullie kwamen hier op de wereld en zagen de wereld hoe deze is. Dit zijn jullie als uitgangspunt gaan nemen. Dat wat je zíet om je heen, de waarheid is.

Als baby hadden jullie de verbinding nog met de Spirit dimensie, met jullie thuis. Zo lustten jullie bepaalde dingen niet, omdat jullie dit in een vorig leven ook niet lekker vonden. Van jullie ouders móesten jullie bepaalde dingen eten. Want dat schaft de pot.

Van jullie ouders, móesten jullie naar school. Een school die meerderen van jullie mogelijk niet eens leuk vonden.

Aanpassing was vereist, anders konden jullie niet “meegaan” in de maatschappij.

Jullie werden weggehaald bij de verbinding met jullie Zelf, jullie Hogere Zelf. En dat is oké, want dat is júist de aardse les van alle tweelingzielen.

“Hoe kom je terug bij de verbinding met je Wáre Zelf, met jóuw waarheid?”.

Hiervoor kreeg / krijg je vele lessen op je pad, om jouzelf dit te onderwijzen en te vallen en weer op te staan. Júist om dit te kunnen delen met de mensen om je heen en op die manier je licht te verspreiden. Op die manier verbindt de mensheid met elkaar: in herkenning.

De Sjamanen die een eigen bedrijf zullen starten als heler, krijgen ook nog eens extra testen om zeker te weten dat zij het aankunnen om een volgende stap in hun helingsproces als Sjamaan te maken. Het energieveld kan namelijk niet zomaar direct alles aan. Wanneer jullie voelen dat jullie worden tegengehouden, dan heeft dit te maken met het waarborgen van jullie veiligheid door de Spirit wereld.

De energie downloads die binnenkomen worden namelijk steeds krachtiger, nu moeder aarde aan het ontwikkelen is naar een hoger niveau van verlichting. Behandel je lichaam daarom als een tempel en houd het gezond.

Jullie zijn hier gekomen als tweelingzielen, om afzonderlijk van elkaar én tezamen, deze energie downloads te ontvangen, zodat deze geïntegreerd kunnen worden in moeder aarde.

Jullie kunnen dit doen, door de natuur in te trekken, in stilte. Door alleen te zijn met moeder aarde, zodat jullie haar kunnen horen en haar kunnen geven wat zij nodig heeft”.

Einde bericht.

Dat betekent dat onze toren dient af te brokkelen lieve tweelingzielen. Het betekent dat we rekening gaan houden met energetische dagen zoals deze en we onze schema's daar op aan dienen te passen.

Nog beter is het wanneer je LOSLAAT en geen schema hebt (zo goed als), zodat je jezelf mee kunt laten voeren met het medicijnwiel, met de winden. Je voelt je daardoor ook veel vrijer om te laten ontstaan en er is daardoor meer ruimte om van alles spontaan te laten ontstaan (zoals de natuur het wil).

“Wat we kennen, laten we los”. Daar is 6 juni, te midden van het jaar, het startpunt voor. We gaan met de 2ehelft van het jaar, nu een omslag maken naar de uitvoering van onze intenties van dit nieuwe jaar!

We zijn aangekomen bij de ACTIE fase in de natuur!

De 6 of cups, laat zien dat er behoefte is aan meer speelsheid in ons leven. Speelsheid, verhoogt namelijk onze energetische frequentie en is vooral een goede uitlaatklep voor stress!

We ontkomen er niet aan als hooggevoeligen, dat we gevoelig zijn voor het ervaren van stress en depressieve gevoelens.

Wanneer je alles voelt, hoort en ziet en sommigen zelfs helder proeft, dan is de beste remedie om je lichaam lekker uit te schudden als je een stress ervaring hebt. Zoals hondjes dat ook doen!

Om lekker te spelen met je kinderen, of je nichtjes of neefjes. Maar ook om gewoon te spelen met jezelf!

Lekker even dansen, lucht zo op!

Al is het moeilijk om in het moment uit je zorgen te kunnen komen.. oefening baart echt kunst! Jouw brein gaat op een gegeven moment wennen aan de nieuwe weg die je kiest, door je gedachten af te halen van het zware en te richten op iets speels.

Je zult merken dat dit dan in de toekomst steeds gemakkelijker gaat! Mediteren helpt jouw brein dit te oefenen!

De energie van de 6 of cups is een energie van “het zien van ons innerlijke kind”. Niet alleen door er (meer) mee te spelen, maar ook door te luisteren naar de verlangens en behoeftes van jouw innerlijke kind!

Heb je honger?
Wil je slapen / rusten?

Wil je plezier maken?

Jonge kinderen zijn mindful. Dit betekent dat ze in het moment een behoefte hebben en die uiten ze direct. Ze huilen wanneer ze honger hebben en ze lachen wanneer ze blij zijn.

OPDRACHT:

Luister eens naar dit oer gevoel en jouw instinct. Laat jouw gevoel je vertellen of je gaat eten, in plaats van dat we bedenken wanneer we het beste kunnen gaan eten vandaag!

Laat het maar ontstaan!

"Je ziet haar, kijkend naar een spiegel met hem en haar. Ze vóelt dat ze dit ook wil, maar denkt dat het buiten haar bereik ligt. Maar de spiegel is niets anders dan een reflectie van wat zij al binnenin haarzelf heeft.

Ze kijkt alleen verkeerd".

De 10 of Swords, vertelt ons dat onze Sjamanistische dood nadert.

De herfst is op het medicijnwiel áltijd de periode van het afsterven van een deel van onszelf, totdat we geheel een sjamanistische dood sterven en overgaan in de spirituele dimensie.

Wanneer we in harmonie raken, raken buiten- en binnenwereld één met elkaar en raken we in eenheid met onze tweelingziel.

Wat mag afsterven daarvoor, is dat we kijken naar wat we NIET hebben. Wanneer we onze gedachten telkens op GEMIS richten (dit transformeren de baarmoeder-inwijdingen en zegeningen bij ons), trekken we meer GEMIS aan.

Wanneer we onze gedachten richten op alles wat we WEL hebben en het dankbaar zijn daarvoor, trekken we meer goeds aan! Meer geld, meer liefde, meer fijne mensen!

De 10 of swords, vertelt ons ook, in combinatie met de “jealousy” en “closure” kaarten, dat er een einde komt met déze maancyclus, aan de jaloezie richting anderen.

Er komt een einde aan dat wij onszelf vergelijken met wat buiten ons ligt! Zo blader ik nu al een tijdje niet meer op instagram en Facebook, om als eerste alle prikkels ervan tegen te gaan zodat mijn Geest de focus behoudt (en energie!) voor wat belangrijk is, maar ook raak ik zo niet telkens beïnvloed door van alles wat er om me heen gebeurt en waar anderen mee bezig zijn.

Ik richt me op de 2 programma's die ik doe met de tweelingzielen om de Sjamaan in hen te ontwaken en de groepen die ik beheer. Daarnaast vraagt mijn bedrijf voldoende aandacht achter de schermen met allerlei nieuwe dingen die willen ontstaan (zoals een Podcast!) én wil ik ook nog leuke dingen postan op mijn social media én zou het ook best leuk voor Guapa zijn als ik tijd aan haar zou besteden, anders dan haar kak en pies tijden!

Ik zou ook niet eens weten waar ik de tijd vandaan zou moeten halen om van alles anders bij te houden! Maar waar ik eerder nog wel die behoefte voelde aan bevestiging van buitenaf, merk ik dat ik daar nu geen behoefte meer aan heb en mezelf telkens richting de voorouders keer voor inzichten en antwoorden.

Het stoppen met vergelijken is echt een dikke vette zegen! Stap is minder op social media! Want daar beginnen de triggers echt. Niet alleen bij mij, maar bij ons allemaal. Als eerste schaadt de straling ons van onze telefoon en daarnaast alle extra energie en impulsen van wat we zien en horen en daarnaast nog eens de vergelijkingen die we onbewust maken, doordat we telkens getriggerd worden in onze tekortkoming. Dat hoeven we onszelf toch helemaal niet aan te doen?

Een grote omslag tussen de tweelingzielen die daaraan toe zijn zal plaatsvinden met de nieuwe cyclus van de maand juni! Voor vele tweelingzielen betekent het namelijk dat de ander niet langer jaloers is op hen, maar meer kan kijken met de ogen van waardering! Dit heeft alles te maken met dat jíj zelf meer kijkt vanuit de ogen van waardering, naar jouw eigen wereld. Je bent meer voldaan geraakt en daardoor meer aanwezig in het moment, in plaats van dat je telkens bezig bent met van alles in de toekomst. Je geniet meer!

Ik merk dat bijvoorbeeld heel erg doordat ik voorheen telkens ergens anders naartoe wilde met Guapa voor onze wandelingen. Ik wilde iets nieuws, ik wilde prikkels om me te stimuleren. Maar sinds een aantal dagen, heb ik dat niet meer! Ik voel die drang niet meer en kijk nu juist naar het immens grote Duingebied hierachter door de ogen van waardering! "Wat saai telkens weer die Duinen", is veranderd bij me naar: "wauw wat fijn dat dit mijn achtertuin is en dé beste plek voor Guapa om te ontladen en voor mij om me middenin de natuur te begeven om te ontladen!". WAT BOF IK!

Mogelijk voel jij je niet langer jaloers richting vrienden, of misschien richting de huidige partner van jouw tweelingziel. Je bent niet meer zo bezig met de ander en checkt niet steeds meer de updates van de ander. Ook dit is loslaten! Je bent je aandacht anders gaan richten, waardoor er andere positieve dingen kunnen groeien en ontstaan voor jou!

Wanneer we deze patronen en gevoelens van tekortkoming namelijk loslaten, maken we ruimte voor het nieuwe. Dat loslaten is een proces van het versterken van ons eigen geloof en zelfvertrouwen (baarmoeder-inwijdingen en zegeningen), waardoor wij onszelf niet langer zullen afmeten aan wat er buiten ons ligt!

De 8 of swords vertelt ons, dat we de 2e helft van dit jaar, ons zullen gaan richten op dat wíj zélf de energie richten en kúnnen richten!

Door te werken met de kracht van intentie (hier begeleid ik jou in met de programma’s), kunnen wij de energie een bepaalde kant op laten bewegen.

Door om hulp te vragen aan onze gidsen!

Wij zijn hier gekomen voor hartheling. Hoe dit zich uit in jouw buitenwereld, is helemaal afhankelijk van in hoeverre jij jou bezighoudt met het actief helen van jouw hart (dit doorlopen we gezamenlijk met het medicijnwiel-jaarprogramma).

Wanneer jij je nog altijd laat leiden door de wereld om jou heen, zal de energie chaotisch blijven en jouw leven daarmee niet zoals jij vóelt dat jij het wilt!

Neem dus de tijd voor ceremonie, voor rituelen, zodat je daarmee de energie kunt gaan richten! Zodat je daarin om hulp kunt vragen aan de voorouders!

BEGELEID MIJ! BEVRIJD MIJ! (Hoor je het me zingen ;-)).

Het medicijnwiel-jaarprogramma zit vol met rituelen en begeleide meditaties voor jou, naast de baarmoeder-inwijdingen en zegeningen en nog zoveel meer, om jou op je pad te helpen ontwaken.

The Emperor & The World

Deze combinatie van deze 2 energie-en hebben voor ons een speciale betekenis en boodschap:

“alles wat jij wilt, kan tot uiting komen in jouw buitenwereld, wanneer JIJ daartoe actie onderneemt”.

Laat dit voor jezelf maar even bezinken door te reflecteren waarop JIJ bewuste actie mag ondernemen voor jezelf!

The Emperor houdt zijn penis vast (ja sorry, maar zo is het echt!). Dit laat ons zien, naast de grote piemel van de Keizer, dat de Keizer de eigen kracht én macht heeft teruggevonden!

We voelen ons nog vaak “machteloos”, wat betekent dat we ons afhankelijk opstellen van wat de buitenwereld ons brengt.

Maar we zijn nooit machteloos! Want WIJ kunnen ZELF de energie richten en uitzenden waar we om wensen!

Hoe deze wens vervuld zal raken, is aan de hogere dimensie. Zij kennen ons hogere plan al en begeleiden ons bij de uitvoering ervan.

Wanneer WIJ de macht terug in eigen hand nemen, door onszelf terug te trekken uit alle externe prikkels (ook FaceBook en Instagram!), kan onze Divine Feminine weer tegen ons spreken en ons vertellen wat we wérkelijk willen en nodig hebben.

Met de eigen kracht van de Keizer, kunnen we daar vervolgens ACTIE op gaan ondernemen.

Maar zonder Divine Feminine, zijn we nergens!

Vervul jouw eigen wensen en creëer jouw eigen wereld!

WERK MET DE ENERGIE / SPIRIT WERELD SAMEN!

VIND JOUW SPIRIT

Totemdier Uil brengt ons nog een afsluitende boodschap: “geef uiting aan jouw eigen stem, maar luister eerst om deze te kunnen horen”.

Liefs,
Avalon Sjamaan


NIEUWE MAAN BAARMOEDER-INWIJDING “13e rite van de Munay-Ki”

Tijdens de Nieuwe Maan op 10 juni, vindt er weer een nieuwe baarmoeder-inwijding plaats, om de energie van Grootmoeder Maan in jouw energieveld te kunnen aarden.

Tijdens de inwijding vindt er altijd een energietransmissie plaats, voor het “openen” van het nieuwe in jou, zodat jouw buitenwereld met jouw tweelingziel daarin mee kan veranderen naar hereniging.

We helpen jouw ziel meer te landen hier op aarde, met iedere inwijding en zegening, zodat jouw ziel meer en meer jullie regenboogpad zal gaan bewandelen, zoals dat door jullie is afgesproken voordat jullie in afzonderlijke lichamen weer incarneerden.  

Het thema van de nieuwe maan in juni is "luister naar de vrouw in jou".

Hoe vaak negeren we niet de stem van onze intuïtie? Hoe vaak negeren we niet die stem die zegt dat we moe zijn en het nodig hebben om te rusten, of dat we iets beter niet kunnen eten, of dat we een relatie beter kunnen uitmaken, een vriendin moeten loslaten, of met een verslaving moeten stoppen voor onze gezondheid?

Wanneer onze Divine feminine niet voldoende ruimte inneemt in ons energieveld, is het voor ons moeilijk om actie te ondernemen op onze intuïtieve stem, de stem van de zorgzame en wijze vrouw in ons.

Luister naar de vrouw in jou. Zij heeft altijd het beste met jou voor.

Meer lezen en meedoen met deze inwijding kan hier.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-groep

In de Tweelingzielen Tarot groep vind je uitgebreide tarot leggingen en updates over de huidige ontwikkelingen in het tweelingzielen collectief. Alsook leer je daar meer over het Sjamanisme en lees je daar meer liefdesbrieven en boodschappen aan jou, van jouw Divine Masculine.

De Tarot groep is een community van Tweelingzielen (Divine Feminines only) die hun ervaringen met elkaar delen. Ik nodig je graag uit in de groep om onze krachten te bundelen, met elkaar te delen en van elkaar te kunnen leren! Wees welkom met jouw verhaal!