Het Dagboek van een Sjamaan 31 oktober 2020 “het loslaten van de controle”

Het Dagboek van een Sjamaan 31 oktober 2020 Volle blauwe Maan & Samhain

“het loslaten van de controle”

Wat een krachtige energie geeft de combinatie van Samhain, het keltisch nieuwjaar feest waarop we de voorouders eren én de Volle blauwe Maan, de tweede Volle Maan in de oogstmaand oktober.

Op deze dag vandaag, is de sluier tussen de spirit wereld en de aardse dimensie tijdelijk opgeheven. Dat betekent dat we kunnen “zien” waar we onszelf saboteren en onszelf hier veel gemakkelijker “uit kunnen bewegen”, door los te laten.

Het vastraken in een oud patroon van denken, van saboteren, van reageren, op wat of wie dan ook, is voortkomend vanuit een lagere energetische frequentie van energie.

Die niet de ander veroorzaakt, maar wij zelf. Dat doen we met onze eigen gedachten. We doen het met wat wij in onze mond stoppen aan eten. Doordat wij vervelende emoties vasthouden, zoals teleurstelling, die we niet zien binnenin onszelf.

Het blokkeert ons allemaal, totdat het zo ophoopt, dat het weer leidt tot een “towermoment”. Het breken van de toren.

Die toren is de afgelopen dagen bij mij weer flink afgebrokkeld!

Het grootste inzicht dat ik met behulp van Mercurius en Mars in retrograde kreeg en natuurlijk de aanloop naar Samhain en deze Volle blauwe Maan, was vooral dat ik mijn emoties weinig de ruimte geef om er te mogen zijn.

Wanneer ik teleurstelling voel, duw ik dat weg door het niet te zien en te voelen, waardoor ik mezelf tekens opnieuw blokkeer om in de flow te blijven met een open hart.

Deze week belde ik meerdere keren met mijn moeder om mijn hart bij haar te luchten. Ik vond daarin een uitlaatklep voor mijn emoties en verkreeg van haar mooie inzichten in waarom het zo gebeurde zoals het was gebeurd.

Soms zien we dat namelijk zelf even niet meer en dat is oké. Juist daarom hebben we andere mensen om ons heen. Juist daarvoor mogen we verbinden. We mógen gebruik maken van andermans kanaal. Want dat is net zo goed een kanaal voor ons om helende energie te ontvangen.

Ik moest alleen eerst goed leren hoe ik het onderscheid leerde maken tussen mijn eigen kanaal en wat ík voelde en het kanaal van de ander en wat de ander voelde. Het pad van de Sjamaan.

Wat is jóuw gevoel? Wat is waarheid?

Ik heb veel Tarot readers om me heen als vriendinnen. Het gevaar daarvan is dat ik boodschappen van hen doorkrijg, die niet overeenkomen met wat ík nu voel en wat ík weet diep van binnen. Ik heb me daarom vaak in de war laten brengen, door af te gaan op de boodschap via het kanaal van een ander, zónder dit aan mijn eigen gevoel te toetsen. Ik vraag mezelf daarom nu eerst af: “is dat zo? Voel ik dat ook zo?”.

Eerst moesten mijn energetische grenzen worden versterkt, zodat ik het onderscheid leerde maken en mijn eigen gevoel, mijn eigen hart, leerde kennen.

Dit is de reden waarom jouw Divine Masculine in “afzondering” is en daarmee bedoel ik, gescheiden van jou.

Als tweelingzielen zijn jullie in energie onlosmakelijk verbonden aan elkaar. Je kunt elkaars gedachten (leren) lezen, je kunt elkaars gevoelens voelen, maar daarin schuilt ook het gevaar dat je voor de ander gaat dragen.

Dat je meegaat in het gevoel van de ander en daardoor niet jóuw waarheid uitspreekt. Je gaat dan “dragen”, wat betekent dat je jezelf kleiner maakt om de emoties van de ander te sparen. Wat voortkomt vanuit de angst om de ander te verliezen. Deze angst is bij tweelingzielen groter dan bij andere stellen, omdat de verbinding krachtiger is, maar ook vanuit het idee: “ik heb nu eindelijk mijn wederhelft (weer) gevonden, ik ga je (dit keer) niet meer loslaten!”.

Terwijl loslaten júist het allerbelangrijkste is om nader tot elkaar te kunnen komen.

Daarmee bedoel ik: het loslaten van de controle: doen wat jíj vóelt en hoort dat goed is voor jou. Binnenin jou is er een impuls voelbaar. Het is de stem van je hart of van je buik. Het is een “gut feeling” die je waarschuwt voor bepaalde dingen, maar ook die je naar plekken toe leidt waarvan je vóelt dat je daar moet zijn. Je kunt het niet goed uitleggen, het is een diep innerlijk gevoel, een diep innerlijk weten: “ja, hier moet ik zijn”.

Dit gevoel, bracht mij naar de Canarische eilanden en uiteindelijk naar Fuerteventura waar ik in januari 2018 mijn tweelingziel ontmoette.

Als ik dit gevoel niet had gevolgd, dan had ik mijn tweelingziel alsnog ontmoet, maar op een ander later moment. Het hogere plan dient dan namelijk te worden veranderd, omdat ik mijn vrije wil beoefen en ervoor kies om niet naar mijn gevoel te luisteren.

Het niet luisteren naar mijn gevoel is het vasthouden aan wat IK DENK dat juist is voor mij. Het is de 9 of wands in de Tarot en het houdt me weg van het samenwerken met Spirit die via mijn gevoel tot me spreekt.

De afgelopen weken, maanden, jaren kreeg ik daarin mijn lessen om mijn inwijding als Sjamaan te ontvangen. Ik leerde hoe ik onderscheid moest maken in wat ik voel en in de stem van mijn geest. Ik leerde naar binnen reiken en daarop te vertrouwen. Ik leerde loslaten.

Deze lessen ontving ik, zodat ik deze nu door kan geven aan het tweelingzielen collectief als tweelingzielen Sjamaan (heler), wat ik op 21 december zal gaan doen met de start van twee tweelingzielen programma´s: het Vind jouw Spirit-programma en het medicijnwiel-jaarprogramma. Hiermee leer jij zelf manifesteren met het medicijnwiel. Meer daarover lees je begin november op de website van de academie.

En wat voor les ontving ik de afgelopen week in aanloop naar Samhain en deze Volle blauwe Maan, wauwie..

Gisteren werd ik naar El Cotillo weer geleid. Ik hoorde in mijn hoofd: “je gaat daar de mensen van de bus ontmoeten”. Wauw dacht ik! Wat spannend!! Ik bedacht me dat ik dán zou weten hoe de bus eruit zou zien en ook zou weten wat er de komende tijd aan zal komen voor me! Ga ik de bus bouwen? Ik hoorde zelfs: “je gaat de bus al kopen!”.

Hmm.. oké.. maar dat matchte niet met mijn gevoel dat ik al een tijdlang voel dat er geen beweging zal zijn tot na Mars en Mercurius weer direct. Pas met de cyclus van de laatste Super Nieuwe Maan op 15 november zal er weer beweging zijn.

Dus wat moest ik nu geloven? Wat is nu waarheid?

Ik reed in de ochtend naar El Cotillo en onderweg voelde ik dat ik de bus helemaal niet zou gaan zien / ontmoeten. Ik voelde dat mijn les was dat ik juist moest leren vertrouwen en LOSLATEN en dat doe ik dus door te vertrouwen!! Door te geloven in wat ik voel! En heb gezien!

Maar wat was dan die stem die ik hoorde? Het waren mijn eigen gedachten die ik had gevormd na het horen dat ik de bus zou gaan zien voor Samhain. Ook dat ik de bus zou gaan zien voor deze datum kwam voort vanuit mijn éigen geest en niet vanuit de collectieve geest.

Het was dus een zoveelste test voor me om af te gaan op wat ik VOEL en niet op wat ik hoor of zelf denk. Het was een test in LOSLATEN.

Ik kwam aan in El Cotillo en reed door naar een strand, dat ik al een tijdje in mijn hoofd had om te bezoeken. Het was er werkelijk waar prachtig! Ik ging zitten met mijn Mesa (mijn medicijnbundel) en voelde het toen zo sterk. Ik moest de controle loslaten. Ik wilde maar weten, weten en weten om mezelf meer zeker te voelen over mijn pad en toekomst. Maar de grootste les van de Sjamaan (en tweelingziel) is juist om te kunnen verblijven in het NIET weten en onszelf dan ook nog veilig te voelen.

Dus liet ik los. Daarmee liet ik een brok aan energie los, wat ik achterliet op het strand en gaf ik Spirit groen licht om door mij heen te werken.

Ik weet het zo goed, ik voel het, dus waarom vertrouw ik daar dan niet op? Dit gebrek aan vertrouwen is een gebrek aan aarding, wat Stier, waar deze Volle Maan in staat, voor ons zal gaan “rechttrekken”. Het is klaar nu met dat niet loyaal zijn aan onszelf. Aan wat we voelen.

We gaan ervoor deze Volle Maan en nemen de stappen!

Het is vandaag Samhain en dat betekent in de natuur een groot omslagpunt van meer verlichting binnenin onszelf nu het buiten eerder donker is. Onze binnenwereld is ten slotte de spiegel van onze buitenwereld. Samen is het Yin en Yang.

De 10 of swords kondigt daarom een Sjamanistische dood aan voor ons. 1 november start de nieuwe maand met een “11-trilling”. De maand van het samenwerken met Spirit (1+1=2). De maand waarin we een boost zullen ontvangen, een spurt aan groei wat zich in onze buitenwereld zal omzetten in zichtbare manifestaties.

De 9 van water (cups) vertelt ons dat we in een energie van tevredenheid zullen raken in de maand november. We laten MASSAAL los wat ons niet meer dient. Want we bevinden ons nu immers in het 2020-jaar van de Aquarius, het sterrenbeeld van verlichting, vriendschap, vrijheid en idealisme.

De maand oktober hebben we mogen gebruiken voor dit loslaten. Deze grote loslaat cyclus krijgt nu de laatste klap met de Volle blauwe Maan op 31 oktober én ronden we af met de cyclus van de Afnemende Maan op 8 november, de maan van het loslaten, welke energie gelijk staat aan de herfstperiode op het medicijnwiel.

Mercurius, de planeet van de communicatie, gaat deze cyclus 3-4 november weer direct lopen, zodat we weer vooruit kunnen met onze plannen. Mars op 13-14 november direct en we hebben een GO GO GO!

Onrust en ongerustheid en zorgen die jij mogelijk nu nog hebt, zijn er om jou de les te leren om niet af te gaan op wat je zíet in je buitenwereld. Maar om af te gaan op wat je vóelt in je binnenwereld. Want dat gevoel is leidend.

Deze lessen worden herhaald, totdat jij zover bent dat je weet hoe je bewust kunt loslaten om jezelf UIT je oude patronen te bewegen en je hart weer te openen om te ontvangen.

Wanneer je onrust en ongerustheid wegvallen, wat voor velen in het collectief zal gebeuren deze herfst, omdat wat verborgen lag in ons onderbewustzijn (de onderwereld: ons baarmoeder- en buikgebied), deze herfst naar het licht zal komen en daarmee zichtbaar in onze buitenwereld.

Waaronder de terugkeer van onze Divine Masculine! Deze terugkeer heeft namelijk alles te maken met de terugkeer van jouw eigen innerlijke Masculine-energie. Deze energie raakt sterker en sterker door het medicijnwiel te bewandelen, waardoor je jouw heling bewust doorloopt. Je staat stil voor je lessen. Je reflecteert. Je bent “aanwezig” bij en met jezelf.

Je geeft jezelf de ruimte en creëert daarmee de ruimte voor de terugkeer van jouw Masculine. Voor Spirit om door jou heen te werken. Je vertrouwt en je gelooft en hebt dat duidelijk gemaakt aan Spirit door de stappen te blijven nemen en vooruit te bewegen. Richting jouw Masculine, die in zijn (haar) proces, net zo goed vooruit beweegt richting jou. Ook wanneer jij dit niet terugziet in jouw buitenwereld! Voel dit bij jezelf!

“Een liefde van je leven”, zegt de 9 van water. Liefde kan alleen terugkeren in jouw leven, wanneer jíj liefde de ruimte geeft om er te mogen zijn. Wanneer jij blijft worstelen met jezelf en toch telkens blijft doen wat jij wilt en denkt dat goed is voor jou, terwijl jouw gevoel wat anders zegt, zal jouw tweelingziel niet terugkeren in je leven.

Simpelweg omdat je dan je karmische lessen nog niet hebt geleerd.

Maak je gebruik van je éigen kanaal?
Vertrouw je op wat je zélf voelt?
Kom je bij je gevoel?
Weet je wat je wilt?
Neem je stappen in die richting?

Wanneer het antwoord op deze vragen twijfelachtig nog is voor jou, geen zorgen. Deze Volle Maan in combinatie met Samhain, zal jou (en jouw tweelingziel!) écht wel gaan duwen ;-).

Zo weet ik al een tijdje dat ik moest wachten met het bekendmaken van de programma´s (al vond ik dat zoooo moeilijk!!), maar weet ik ook dat met Mercurius en Mars direct, ik weer vooruit kan daarmee.

Mijn komende 1,5 week zal daarom bestaan uit het gereedmaken van de communicatie voor de programma´s. Eerst moesten alle inzichten nog binnenkomen en die zijn nu gearriveerd! Ik wist ook dat ik meerdere Maan cycli moest doorlopen om eerst los te laten, zodat ik ruimte creëerde voor Spirit om door mij heen te werken. Ik wist ook dat het ondernemen van actie pas gebeurt tijdens de volle manen. Maar ik moest leren vertrouwen. Dus heb ik gewacht. Ik luisterde naar míjn gevoel. Ik onderging mijn MEGA test in vertrouwen. Ik luisterde naar míjn gidsen. Ik maakte gebruik van mijn eigen kanaal en liet los.

Welke verbinding ik voor jou tijdens iedere Nieuwe en Volle Maan weer versterk met de Live Masterclasses, Q&A en womb healings voor tweelingzielen. De verbinding met jouw overleden dierbaren en andere gidsen die bij jou zijn raakt sterker, doordat ik jou help met loslaten en hucha (zwaarte) bij jou wegneem.

Zo leer jij zélf dus beter communiceren met jouw eigen gidsen. Je leert beter onderscheid te maken welke energie van jou is en van een ander. Je leert jezelf beter kennen. Je herenigt de man en vrouw in jou en maakt jezelf weer een krachtige eenheid. Je activeert je Godinnen-energie zodat jouw Masculine in actie komt!!

Niet langer zullen de zorgen rondom geld op je drukken. In november zul je het écht weten. Je zult het zelfs kunnen zien! Maar wees wel zo wijs om de hulp van anderen aan te nemen, je hoeft het echt niet allemaal alleen te bedenken en te doen.

Er wordt voor je gezorgd, echt.

Liefs,
Avalon


LIVE MASTERCLASS, Q&A en WOMB BLESSING

De Volle Maan in Stier is de tweede Volle Maan in de maand oktober en wordt daarmee een “blauwe maan” genoemd. Er is niks blauws aan de maan, behalve dat blauw staat voor vernieuwing en transformatie.

De kleur blauw is de kleur van onze keelchakra en moedigt ons aan om deze Volle Maan in de oogstmaand van oktober, onszelf helemaal uit te spreken zoals we zijn en wat we horen van onze gidsen. Om te vertrouwen op ons éigen kanaal, ons eigen gevoel en dat te gaan volgen.

Wanneer we dat namelijk doen kan de helende energie met hoge energetische frequentie, goed door ons heen (blijven) stromen en blijven we in verbinding met onszelf en in onze éigen energie. We blijven verbonden met onze éigen kern.

Bij velen van ons zit hier nog een grote blokkade, een blokkade van onszelf zolang niet zien en horen. Een blokkade van onszelf zolang klein maken en houden.

Deze Volle blauwe Maan zal deze blokkade oplossen. Omdat het ook Samhain is, zullen we zíen, we zullen horen, hartstikke helder! Wat is het wat we zolang hebben uitgesteld? We spreken ons uit en gaan daardoor vooruit. We laten los.

Deze Volle blauwe Maan valt samen met Samhain (Halloween) en zal niet eerder deze bijzondere combinatie hebben tot 2039! Gebruik deze energie dus goed voor jouw inzichten en jouw heling!

Samhain is het Keltisch nieuwjaarsfeest. Het is de dag waarop wat nog in het donker (onderbewustzijn / onderwereld) lag verborgen, naar het licht zal komen zodat het zichtbaar kan gaan worden in de buitenwereld, de middenwereld.

Tijdens de sjamanistische reizen, maken wij in meditatie met onze spirit, gezamenlijk een reis door de verschillende dimensies heen: de onderwereld, bovenwereld en middenwereld.

Op deze dag eren we de voorouders, waar we dan ook tijdens deze sjamanistische reis extra aandacht aan zullen gaan besteden.

Het is een Volle Maan van vernieuwing en transformatie.

Omdat we voor een GROOT omslagpunt in de natuur staan is het thema van deze Masterclass “loslaten”.

Niet alleen zal ik spreken over hoe je jouw tweelingziel kunt loslaten, maar ook hoe je kunt leren loslaten gedurende je dag door sjamanistische technieken daarvoor te gebruiken, zodat je telkens meer “ruimte maakt” voor jouw Masculine om terug te keren en mee samen te gaan werken.

Je hoeft het niet alleen te doen.

Meedoen met de Masterclass kan hier.